امروز خیابون قائم مقام پوشش داشت اما اصلا نتونستم یه پیج باز کنم
امروز خیابون قائم مقام پوشش داشت اما اصلا نتونستم یه پیج باز کنم
داداش این اسکرین شات رو دقیقا چند روز پیش گرفتی؟؟ ساعت تو اسکرین شات زده : 18:07
الان تری جی شما وصله؟؟ اگه وصله اگه طرح داری یه تست بگیر و اسکرین شات شو بزار همین جا ممنون
تو شهر ما کرج ( منطقه شاهین ویلا ) کلا امروز 3جی قطع شده" و الان "" ادج"" شده!!!!
دوستان کرجی لطفا اعلام وضعیت کنند کجا ها الان تری جی وصله؟؟؟ و سرعت دانلودشون چند؟؟؟
شاهین ویلا اگه کاری داشته باشم تست می گیرم
دیروز سمت بلوار مولانا در حال نصب تجهیرات نسل سوم بودنند
خیابان بهشتی از میدان کرج تا حصارک فکر می کنم تحت پوشش 90 درصدی باشه
(گوهردشت ,سه راه گوهر دشت , م آزادگان .شاه عباسی .جهانشهرو خ طالقانی چهاراه طالقانی همگی تقریبا تحت پوشش هستند
اما اون پوشش صد درصدی نیست باید تمام دکل ها رو تجهیز کنند )
آقا من باید به کی بگم ؟
کل منطقه ما تو رشت پوشش 3G داره به جز خونمون !
آنتن پره ، به محض اینکه به 10 متری خونه مرسم میشه E . 10 متر بالاتر از خونه میری میشه H+ . عجب گیری افتادیم ما !
چیکار باید کرد ؟؟؟
مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان:راه اندازی 200 سایت نسل سوم موبایل در سطح شهر اصفهان
مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان بیان داشت: از روز شنبه گذشته فاز نخست شبکه موبایل نسل سوم استان در شهر اصفهان اجرایی شد که طی دو ماه آینده شهرهای نجف آباد، کاشان و خمینی شهر را شامل می شود. وی تصریح کرد: تمام مشترکان تلفن همراه شهر اصفهان می توانند از این سرویس استفاده کنند. کشایی اظهار داشت: در همان روز آغاز بهره برداری از این پروانه، بالغ بر ۱۵۰ سایت در سطح شهر اصفهان آماده بهره برداری داشتیم که تا کمتر از ۱۰ روز آینده این تعداد به ۲۰۰ سایت می رسد.
این ماله همراه اوله
با خود 700 تماس بگیرد دقیق اعلام می کنند در شهر اصفهان کی بهره برداری می رسه
و همیشه تو شهر ها مناطق اول پر رفت آمد و یا مرفهاول ارتقا میدن! بخاطر اصول اقتصادی خخخ
خودم چند روز قبل از اینکه تو شهر کرج افتتاح کنند با خبر بودم
فکر می کنم جزو الویت اصلی باشه شهر اصفهان اما شاید بخاطر وسعتش و گستردگی شهر اصفهان کم زمان بره باشه تا تمام مناطق شو تجهیز کنند
خودم اطلاعی از برنامه ارتقا در شهر اصفهان ندارم
سلام
شما و کسانی که مشکل شما رو دارند احتیاج به تقویت کننده ی امواج موبایل دارین
Mobile signal booster
نمیدونم ایران باشه یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسها و سایتهای بیشتر
http://www.google.com/search?q=mobile+booster&ie=UTF-8&tbm=isch&prmd=ivns&ei=d14EVKvwB43Var7ygIgK&start =70&sa=N
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-09-2014 at 15:30. دليل: تصحیح
دوستانی که مشکل سیگنال دارن پیشنهاد میدم این فیلم و ببینند
البته خودم تست نکردم
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه یکی بگه چرا همه بسته های اینترنت برای سیم کارت دائمی وجود نداره؟
طبق تصویر زیر که تو سایت ایرانسل زده شده از 10 بسته اینترنتی که میشه انتخاب کرد فقط 4 تا برای سیم کارت دائمیه. بقیه اش چی میشه؟ یعنی مثلا برای سیم کارت دائمی نمیشه یه بسته 5 گیگ یک ماه خرید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)