تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 444 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

داره خودمونی میشه zanyar.sew's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من all in one modingway رو نصب و اجا کردم ولی همچنان اوزیل تو رئاله. یعنی درست نصبش نکردم؟ این modingway ربطی به آپدیت که نداره داره؟ چون آپدیت نکردم
    ترنسفرهارو با یه پچ یک مگی درست کردم. این مودینگ وی یعنی ترنسفر ها رو درست نمیکنه؟
    گویا نصب شده چون نشونه هاشو تو بازی دیدم چپ و راست اسمشو میبینم تو بازی!
    Last edited by zanyar.sew; 28-11-2013 at 18:47.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما باید فایل FIFA 14 MWM Selector رو اجرا کنین .
    در قسمت Extra Option باید دیتابیس 2.0 رو انتخاب کنین و سپس بر روی Apply Data Base کلیک کنین تا نقل و انتقالات انجام بشه .

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

واقعا به نظر شما این مشکلات اعصاب خورد کن حساب میشه ؟
    برا من که از باگهای پیس هم اعصاب خورد کن تره

داره خودمونی میشه 6774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان واقعا سوالات مهمي دارم لطفا حتي به يكي هم شده جواب بدين ممنون.1- ببخشيد cleen sheet تو كرير مود چيه وچيكار كنم كاسياس بيشتر از همه باشه حتي يك دونه هم cleen sheet نداره.2- چي شد اون همه ميگفتن تغيير آب و هوا يا شورش هواداران و پرتاب اشيا به زمين بازي چرا نيستش حتي يك بار هم هيچ كدوم اتفاق نيفتاده چه بازي هاي مهم و چه بازي هاي معمولي. لطفا پاسخ بدين دستتون درد نكنه. برادري مي كنين اگه جواب بديد.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام دوستان واقعا سوالات مهمي دارم لطفا حتي به يكي هم شده جواب بدين ممنون.1- ببخشيد cleen sheet تو كرير مود چيه وچيكار كنم كاسياس بيشتر از همه باشه حتي يك دونه هم cleen sheet نداره.2- چي شد اون همه ميگفتن تغيير آب و هوا يا شورش هواداران و پرتاب اشيا به زمين بازي چرا نيستش حتي يك بار هم هيچ كدوم اتفاق نيفتاده چه بازي هاي مهم و چه بازي هاي معمولي. لطفا پاسخ بدين دستتون درد نكنه. برادري مي كنين اگه جواب بديد.
    1-clean sheet یعنی بازی هایی که توش دروازه ات باز نشده . وقتی cleen sheet مثلا برابر 10 باشه یعنی توی 10 تا بازی از تمام بازی های لیگ دروازه ات بسته بوده .
    2-این قضیه رو کی گفته اصلا . اونو شما به من نشان بده اول به هیچ وجه قبل از فیفا 14 همچین خبرهایی منتشر نشد . فقط بعضی سایتهای دانلود واسه اینکه بازی رو گنده کنن یه سری دروغ راجع به امکانات بازی نوشتن . جالبه توی همون سایتها هم هر کی راجع به این دروغ ها کامنت میزاشت سریع کامنتش رو پاک میکردن یا کلا کامنتش ارسال نمیشد .

6. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا یکی به من کمک کنه.....این بازی تازگی ها برا من خیلی آسون شده به طوری که تو هر بازی راحت 3-4 تا میزارم تو کیسه حریف....اونم با تیم اینتر به بزرگترین تیمها...احساس میکنم از وقتی که کرک 5 رو دانلود کردم اینطوری شده یا نمیدونم من خیلی قوی شدم تو این مدت...تو وردکلس بازی میکنم...
    یادمه تو دمو با هرتیمی 3-0 میباختم میگفتم پیشرفت کردم!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

چرا اوریجن برای من هروقت اجراش میکنم پیغام میده که امکان انلاین نیست؟؟؟؟ و فقط به صورت افلاین کانکت میشه؟؟

داره خودمونی میشه mohsengolshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان نسخه رلودد دیگه نمیاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا چطور میتونم تو فیفا مث مسترلیگ pes تیم درست کنم و پیشرفت کنم؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آقا یکی به من کمک کنه.....این بازی تازگی ها برا من خیلی آسون شده به طوری که تو هر بازی راحت 3-4 تا میزارم تو کیسه حریف....اونم با تیم اینتر به بزرگترین تیمها...احساس میکنم از وقتی که کرک 5 رو دانلود کردم اینطوری شده یا نمیدونم من خیلی قوی شدم تو این مدت...تو وردکلس بازی میکنم...
    یادمه تو دمو با هرتیمی 3-0 میباختم میگفتم پیشرفت کردم!
    طبیعیه . فیفا از همون اول که یادمه یه جور گیم پلی تصادفی داره . یعنی مثلا یه روز میای بازی میکنی میبینی راحت 5 تا به حریف میزنی و یه روز میای بازی میکنی میبینی به زور بازی رو میبری . البته حال خود ادم هم تاثیر داره . مثلا یه روز بی حالی یه روز باحالی . یا یه روز ناخوداگاه تاکتیکت رو عوض میکنی ولی خودت هیچی حس نمیکنی . تمام اینا تاثیر داره روی اینکه بهتر نتیجه بگیری . احتمالا یه مدت دیگه توی کریر که بری باز دوباره به حالت اول برمیگردی و باز دوباره میای رو فرم . مثل یه بازیکن واقعی

چرا اوریجن برای من هروقت اجراش میکنم پیغام میده که امکان انلاین نیست؟؟؟؟ و فقط به صورت افلاین کانکت میشه؟؟
    احتمالا مشکل از نت ایرانه . این چندوقته نت افتضاح شده . پینگ افتضاح و سرعتا خراب . مخصوصا اینترنت مخابرات مشهد

دوستان نسخه رلودد دیگه نمیاد؟
    نه دیگه . به احتمال زیاد نمیاد . همین کرک 5 رو باید بچسبیم . فعلا که خوب کار میکنه . یه مدت دیگه هم که قیمتها خوب شد من که ارجینال میخرم .

آقا چطور میتونم تو فیفا مث مسترلیگ pes تیم درست کنم و پیشرفت کنم؟
    توی فیفا واسه اینکار باید از قسمت Career بری . یه new career بزن و بعد manager career رو انتخاب کن و بعد هم تیمت و ...

12. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •