به زرس قاطع میتونم بگم که اون شخص خود بنده بودم. در جواب اون یکی دوستم بگم که لپتاپ در حالت Balanced بوده. ولی میخوام یه امیدواری واسه همیشه به دوستان دو دل بدم.
نتایج قبل از عمل:

--در حالت بیکار 83 دقیقه{نور LCD = مینیمم . بلوتوث= روشن . وایرلس= روشن . صدا=60% }
--حالت فیلم 72 دقیقه {نور LCD = 60% . بلوتوث= خاموش . وایرلس= خاموش . صدا=60% }
--حالت فیلم 72 دقیقه {نور LCD = 60% . بلوتوث= خاموش . وایرلس= روشن . صدا=60% }
--حالت فیلم 74 دقیقه {نور LCD = 60% . بلوتوث= روشن . وایرلس= روشن . صدا=60% } جالب اینجاست بلوتوث و وای فای روشن 2 دقیقه بیشتر شارژ دهی کرد.
-- حالت وبگردی با وای فای 70 دقیقه {نور LCD = 60% . بلوتوث= خاموش . وایرلس= روشن . صدا=60% }
-- حالت وبگردی با وای فای 68 دقیقه {نور LCD = 100% . بلوتوث= روشن . وایرلس= روشن . صدا=30% }
و این شد که این نتایج ما را بر آن داشت تا خیلی سفت و سخت یقه گارانتی را بچسبیم و لپتاپ را به پیوست نامه ای با ذکر نتایج یادشده، به شخص شخیص مدیریت گارانتی هماهنگ جهت بررسی بیشتر ارجاع دادیم تا اینکه بر آنان آشکار گردید که حقیقت با ماست. و خلاصه اینکه شرکت گارانتی پس از مذاکرات و گیر و دار فراوان به زیر بار برفتندی و باتری را عوض بکردندی. بعد از تعویض هم دو سه تا فیلم گذاشتم 72 دقیقه فقط به 81 دقیقه ارتقا پیدا کرد نه بیشتر. اما اما اما... تا اینکه بایاس دستگاه و فریمور خود باتری آپدیت کردم. دیگه ok شد.
بعد از عمل:

حالت وبگردی با وای فای 197 دقیقه به عبارتی 3 ساعت و 17 دقیقه {نور LCD = 50% . بلوتوث= فک کنم خاموش

. وایرلس= روشن . صدا=60% }
****شرمنده دیگه دلم نیومد باتری رو اذیت کنم هی شارژ و دشارژ کنم تا بقیه تست ها رو انجام بدم.
خدارو شکر دیگه راضیه راضیم.
.gif)