تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 626 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

یه مشکلی هست اون درایور بود نصب کردم کار میده اما بین دو تا گرافیک سوییچ نمیکنه و کلا با Intel کار میکنه تا وقتی که خودم رو بازی بزنم و run az nvidia procesor بزنم راهی نیست اتوماتیک باشه؟؟ یه درایور قبلا روش نصب بود اون اتوماتیک بود ویندوز که عوض کردم پرید کاری نمیشه کرد؟؟؟

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
    چرا اتوماتیک سویچ می کنه ولی بعضی از بازی هارو شناسایی نمی کنه واسه همین با کارت گرافیک Intel کار می کنه . ( تو ورژن ها قبلی هم همین طور بود بعضی از بازی ها شناسایی نمی شد . ) چون موقعی که تو دسک تاپ هست از کارت گرافیک داخلی استفاده می کنه ، ولی یه نرم افزار باز می کنین بسته به نیاز نرم افزار یکی از کارت گرافیک هارو برای کار انتخاب می کنه ( در هنگام کار با برنامه اجرا شده کارت گرافیک ها سویج نمی شن )

می تونین Nvidia Control Panel رو باز کنین . روی گزینه Manage 3D Settings کلیک کنین و گزینه Preferred .... رو بزارین رو کارت گرافیک Nvidia . این جوری هر نرم افزاری که بخواد از کارت گرافیک استفاده کنه از Nvidia استفاده می کنه

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون از دوستانی که گفتند باطریشون چ قدر دوام آورده!!!
    یکی از دوستان بود که میگفت در حالت تقریبا بیکار 82 دقیقه دوام آورد و بعدش خاموش شد!؟؟
    به زرس قاطع میتونم بگم که اون شخص خود بنده بودم. در جواب اون یکی دوستم بگم که لپتاپ در حالت Balanced بوده. ولی میخوام یه امیدواری واسه همیشه به دوستان دو دل بدم.
    نتایج قبل از عمل:
    --در حالت بیکار 83 دقیقه{نور LCD = مینیمم . بلوتوث= روشن . وایرلس= روشن . صدا=60% }

--حالت فیلم 72 دقیقه {نور LCD = 60% . بلوتوث= خاموش . وایرلس= خاموش . صدا=60% }

--حالت فیلم 72 دقیقه {نور LCD = 60% . بلوتوث= خاموش . وایرلس= روشن . صدا=60% }

--حالت فیلم 74 دقیقه {نور LCD = 60% . بلوتوث= روشن . وایرلس= روشن . صدا=60% } جالب اینجاست بلوتوث و وای فای روشن 2 دقیقه بیشتر شارژ دهی کرد.

-- حالت وبگردی با وای فای 70 دقیقه {نور LCD = 60% . بلوتوث= خاموش . وایرلس= روشن . صدا=60% }

-- حالت وبگردی با وای فای 68 دقیقه {نور LCD = 100% . بلوتوث= روشن . وایرلس= روشن . صدا=30% }

و این شد که این نتایج ما را بر آن داشت تا خیلی سفت و سخت یقه گارانتی را بچسبیم و لپتاپ را به پیوست نامه ای با ذکر نتایج یادشده، به شخص شخیص مدیریت گارانتی هماهنگ جهت بررسی بیشتر ارجاع دادیم تا اینکه بر آنان آشکار گردید که حقیقت با ماست. و خلاصه اینکه شرکت گارانتی پس از مذاکرات و گیر و دار فراوان به زیر بار برفتندی و باتری را عوض بکردندی. بعد از تعویض هم دو سه تا فیلم گذاشتم 72 دقیقه فقط به 81 دقیقه ارتقا پیدا کرد نه بیشتر. اما اما اما... تا اینکه بایاس دستگاه و فریمور خود باتری آپدیت کردم. دیگه ok شد.
    بعد از عمل:
    حالت وبگردی با وای فای 197 دقیقه به عبارتی 3 ساعت و 17 دقیقه {نور LCD = 50% . بلوتوث= فک کنم خاموش . وایرلس= روشن . صدا=60% }

****شرمنده دیگه دلم نیومد باتری رو اذیت کنم هی شارژ و دشارژ کنم تا بقیه تست ها رو انجام بدم.

خدارو شکر دیگه راضیه راضیم.

3. 3 کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به زرس قاطع میتونم بگم که اون شخص خود بنده بودم. در جواب اون یکی دوستم بگم که لپتاپ در حالت Balanced بوده. ولی میخوام یه امیدواری واسه همیشه به دوستان دو دل بدم.
    نتایج قبل از عمل:
    --در حالت بیکار 83 دقیقه{نور LCD = مینیمم . بلوتوث= روشن . وایرلس= روشن . صدا=60% }

--حالت فیلم 74 دقیقه {نور LCD = 60% . بلوتوث= روشن . وایرلس= روشن . صدا=60% } جالب اینجاست بلوتوث و وای فای روشن 2 دقیقه بیشتر شارژ دهی کرد.

-- حالت وبگردی با وای فای 70 دقیقه {نور LCD = 60% . بلوتوث= خاموش . وایرلس= روشن . صدا=60% }

-- حالت وبگردی با وای فای 68 دقیقه {نور LCD = 100% . بلوتوث= روشن . وایرلس= روشن . صدا=30% }

و این شد که این نتایج ما را بر آن داشت تا خیلی سفت و سخت یقه گارانتی را بچسبیم و لپتاپ را به پیوست نامه ای با ذکر نتایج یادشده، به شخص شخیص مدیریت گارانتی هماهنگ جهت بررسی بیشتر ارجاع دادیم تا اینکه بر آنان آشکار گردید که حقیقت با ماست. و خلاصه اینکه شرکت گارانتی پس از مذاکرات و گیر و دار فراوان به زیر بار برفتندی و باتری را عوض بکردندی. بعد از تعویض هم دو سه تا فیلم گذاشتم 72 دقیقه فقط به 81 دقیقه ارتقا پیدا کرد نه بیشتر. اما اما اما... تا اینکه بایاس دستگاه و فریمور خود باتری آپدیت کردم. دیگه ok شد.
    بعد از عمل:
    حالت وبگردی با وای فای 197 دقیقه به عبارتی 3 ساعت و 17 دقیقه {نور LCD = 50% . بلوتوث= فک کنم خاموش . وایرلس= روشن . صدا=60% }

****شرمنده دیگه دلم نیومد باتری رو اذیت کنم هی شارژ و دشارژ کنم تا بقیه تست ها رو انجام بدم.

خوشحالم راه افتادی

5. 3 کاربر از shik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

با تشکر از دوست عزیزمان حکیم الدوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( مزاحی بیش نبود ! ) نکاتی هست باید به عرض رسانده شود برای صاحبان جدید زد پانصد ! چون فردا جملگی قلم و کاغذ در دست گرفته و به گارانتی شکایت می کنند که چرا بایوس و باتری آپدیت نمی شود .

آقا فریم ور باتری و بایوس تو نسخه ها جدید آپدیت شده لازم نیست شما آپدیت کنین .

لطفا سوال نفرمایید چگونه آپدیت شود
    Last edited by Public Enemy; 24-08-2013 at 01:23.

7. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نتایج قبل از عمل:

بعد از عمل:

آقا مبارکتون باشه
    تقریبا تمام پست هاتون رو خوندم که میگفتید شارژ نگه نمیداره و این حرفا!!!
    فنش برات بچرخه
    ما هم 3-4 ساعت دیگه میریم بگیریم لپ تاپ رو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

رضا که تا اونجایی که من میدونم کلا 8 تا مغازه بیشتر نداره که z500 می فروشن
    ایرانیان رو نرفتم
    ولی پایتخت رفتم.. به فرض یه مغازه میداد 2800 اونیکی میداد 2600

اگه راهت دور نمیشه برو پایتخت
    پس پایتخت برم؟
    پایتخت رو شنیدم بنداز بندازه ؟
    رضا هم که گفتید 8 تا مغازه لنوو فروش هستند
    پس با این تفاسیر برم پایتخت؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

پس پایتخت برم؟
    پایتخت رو شنیدم بنداز بندازه ؟
    رضا هم که گفتید 8 تا مغازه لنوو فروش هستند
    پس با این تفاسیر برم پایتخت؟!!
    اگه 14 اينچ دوس داشتين به Z400 هم نگاهي داشته باشين

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگه 14 اينچ دوس داشتين به Z400 هم نگاهي داشته باشين
    14 دیگه خیلی کوچیکه!!!
    الان پی سی من مانیتورش 24 اینچ هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان . من هم یکی خریدم ولی ویندوز نصب نیست روش میخوام ویندوز نصب کنم . ویندوزم هم گردو هست ولی هر کاری کردم روی دی وی دی رام بوت نشد فقط گزینه هاش یکی از طریق اینترنت بود و یکی هم از طریق یو اس بی . ممنون میشم راهنماییم کنید ویندوزش رو نصب کنم

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان . من هم یکی خریدم ولی ویندوز نصب نیست روش میخوام ویندوز نصب کنم . ویندوزم هم گردو هست ولی هر کاری کردم روی دی وی دی رام بوت نشد فقط گزینه هاش یکی از طریق اینترنت بود و یکی هم از طریق یو اس بی . ممنون میشم راهنماییم کنید ویندوزش رو نصب کنم
    لپ تاپ داره از طریق EFI بوت میشه . در این حالت پارتیشن بندی به صورت GPT انجام می شه که خوراک Win 8 هستش!!!

اگه فلش مموری دارین می تونین با PowerIso یا Ultraiso دی وی دی ویندوز رو روی USB بریزین و اونو بوتیبل کنین و از این طریق ویندوز رو نصب کنین . در این صورت نصب ویندوز خیلی سریع می شه ( زمان گرفتم 6 دقیقه و خورده ای !!!!!! ) سرعت بوت ویندوز هم بهتر می شه .

ولی مشکل اینه که دیگه هیچ ویندوزی به جز 8 کنارش قرار نمی گیره .

اگر هم خواستین به صورت پارتیشن بندی MBR انجام بدین ، با دکمه Fn+F2 برید توی بایوس و بوت رو از روی UEFI بزارین رو Legacy Support و Legacy First . این جوری از رو دی وی دی هم بوت می شود
    Last edited by Public Enemy; 24-08-2013 at 11:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •