تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 624 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه Creative1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما مگه بلوسنس رو امتحان کردید که خیلی صریح میگید "نه گیرنده ی خوبیه و نه یک پلیر خوب"؟
    بعدش اول شما گفتید DVD Player پنجاه هزار تومنی. حالا میگید WD که 160 هزار تومنه!!!
    در ضمن پلیر بلوسنس شاید به پای WD نرسه. ولی به نسبت قیمتش دستگاه خوب و کاملیه.
    بلوسنس در مقایسه با WD فقط فایل های WMV و FLV رو پخش نمی کنه. ولی همین بلوسنس که از نظر شما پلیر خوبی نیست زیر نویس SRT فارسی رو ساپورت می کنه که WD این قابلیت رو نداره.

2. این کاربر از Creative1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما مگه بلوسنس رو امتحان کردید که خیلی صریح میگید "نه گیرنده ی خوبیه و نه یک پلیر خوب"؟
    بعدش اول شما گفتید DVD Player پنجاه هزار تومنی. حالا میگید WD که 160 هزار تومنه!!!
    بلوسنس در مقایسه با WD فقط فایل های WMV و FLV رو پخش نمی کنه. ولی همین بلوسنس که از نظر شما پلیر خوبی نیست زیر نویس SRT فارسی رو ساپورت می کنه که WD این قابلیت رو نداره.
    امکان داره تو فیرمورهای بعدی FLV و WMV رو هم ساپورت کنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من چند ماهه که مطالب تاپیک ها رو خوندم و دوستانی که داشتن گزارشات خودشون رو ارائه دادن، حتمن نباید یه چیزیرو خرید، فروم و مشاوره برای همینه که، برای به اشتراک گذاشتن تجارب،
    نتیجه: بلوسنس گیرندگی ضعیفی داره و برای جایی خوبه که فرکانس بالا باشه، قدرت پخش فایل های FullHD با بیت ریت بالا رو نداره، پس یعنی نه گیرنده ی قوی هست و نه پلیر قوی.
    WD رو 130-40 هم دوستان قیمت دادن و 110 مدل های مشابه رو.
    من هیج جا نگفتم DVD پلیر 50 تومنی، درست و با دقت بخون تا جواب بی ربط ندی، گفتم نهایت این --- ها 50 تومن باید باشند.
    ساپورت زیر نویس در درجه دومه برای من، نخست کیفیت.

داره خودمونی میشه Creative1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اون مهندسینی که در آزمایشگاه های تخصصی شرکت تکتا نشستن قطعا از من و شما بهتر میفهمن که یک دستگاه گیرندگیش یا پلیرش در حد استاندارد هست یا نه و مسلم این که تا یک دستگاه کلیه آزمایشات را با جواب مثبت رد نکنه بهش تاییدیه و هولوگرام نمیدن. پس بهتره نظر غیرکارشناسی و غیرعاقلانه ندیم. به نظر من مهم تر از هرچیز اینه که یک دستگاه تاییدیه یک سازمان معتبر رو داشته باشه و اون سازمان معتبر گارانتی اون شرکت واردکننده و عرضه کننده رو قبول داشته باشه. درضمن هیچ کدوم از دستگاه هایی که گارانتی و تاییدیه تکتا را ندارند توسط شرکت های واردکننده و عرضه کننده اون دستگاه تعمیر نمی شوند. این رو من خودم از شرکت عرشیان تجارت پرسیدم. اونها حتی حاضر نیستن راجع به دستگاه بلوسنس بدون هولوگرام که قاچاق وارد شده وقت پاسخ بذارن. چه برسه به اینکه تعمیرش کنن. ولی دستگاه هایی که هولوگرامشون روش باشه تا یک سال تعویض می کنن. تازه بعد از سال اول تا یک سال دیگه بدون اجرت تعمیرش می کنن. شرکت های دیگه هم طبق ضوابط خودشون عمل می کنن.
    من این موارد رو خودم دنبال کردم و به نتایجی که نوشتم رسیدم.
    برای اثبات اطلاعاتی که دادم می تونید از این لینک هم یک بازدیدی داشته باشید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

اینجا اصفهان ملک سیتی امروز سیگتال دیجیتال را دریافت کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از يوزر وپاسوورد behrouz2 متاسفانه 4 نفر دارندبصورت مشترك استفاده ميكننداين يوزر وپاسوورد درسايت sispda گذاشته شده بود از ناظم سايت خواهش ميكنم كه behrouz2 را حذف كند.
    با تشكر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اون مهندسینی که در آزمایشگاه های تخصصی شرکت تکتا نشستن قطعا از من و شما بهتر میفهمن که یک دستگاه گیرندگیش یا پلیرش در حد استاندارد هست یا نه و مسلم این که تا یک دستگاه کلیه آزمایشات را با جواب مثبت رد نکنه بهش تاییدیه و هولوگرام نمیدن. پس بهتره نظر غیرکارشناسی و غیرعاقلانه ندیم. به نظر من مهم تر از هرچیز اینه که یک دستگاه تاییدیه یک سازمان معتبر رو داشته باشه و اون سازمان معتبر گارانتی اون شرکت واردکننده و عرضه کننده رو قبول داشته باشه. درضمن هیچ کدوم از دستگاه هایی که گارانتی و تاییدیه تکتا را ندارند توسط شرکت های واردکننده و عرضه کننده اون دستگاه تعمیر نمی شوند. این رو من خودم از شرکت عرشیان تجارت پرسیدم. اونها حتی حاضر نیستن راجع به دستگاه بلوسنس بدون هولوگرام که قاچاق وارد شده وقت پاسخ بذارن. چه برسه به اینکه تعمیرش کنن. ولی دستگاه هایی که هولوگرامشون روش باشه تا یک سال تعویض می کنن. تازه بعد از سال اول تا یک سال دیگه بدون اجرت تعمیرش می کنن. شرکت های دیگه هم طبق ضوابط خودشون عمل می کنن.
    من این موارد رو خودم دنبال کردم و به نتایجی که نوشتم رسیدم.
    برای اثبات اطلاعاتی که دادم می تونید از این لینک هم یک بازدیدی داشته باشید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچین میگی مهندس و آزمایشگاه های تخصصی انگار تو اروپایی ژاپنی چیزی هستی؟
    بابا اینجا همه چی قلابیه، تو یه جنس درپیت وارد کن یکمی پول خرج کن، بعد با قیمت چندین برابر بفروش.
    اونا هم که دستگاه تهمیر نمیکنن برا اینه که پولش قیلش از مشتری تو جیبشون نرفته، وگرنه دو تا دستگاه مشابه با هم یکی هستن.
    نظر سنجی جالبی بود xvision که همه تو تاپیکش ازش شاکی بودن رتبه ی خوبی کسب کرده است.
    این دستگاه ها هر کدوم یه پاشون میلنگه، و گرنه منم تا حالا یکی گرفته بودم.

داره خودمونی میشه Rebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

آقا من یه مشکلی با این بلوسنس دارم

تا کانال 8 خوب می گیره ولی از 9 تا 14 رو وقتی می زنی مینویسه "سیگنال وجود ندارد" اما 5 ثانیه بعد تصویر میاد

ضمناً تو این کانالها اگه ولوم رو کم و زیاد کنی تصویر میره و همون پیغام رو می نویسه ولی باز بعد از 5 ثانیه تصویر میاد !

جدیداً اینطوری شده. ممکنه از این فیرمور آخری باشه ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

پيش فرض

چون كانال هاي 1تا 8از يك فرستنده ديگه ارسال ميشه وكانال هاي 9تا14از يك فرستنده ديگه هست !
    احتمالا درصد سيكنا از فرستنده دوم كمتره اين مشكل به وجود امده!
    اما اگر توي فريمور هاي قبلي مشكلي نداشتيد ممكن هست كه از فريمور جديد باشه!

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام .

میخواستم بدونم در حال حاضر سیگنال دیجیتال در چه نقاطی از کشور قابل دریافته ؟!

ممنون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •