تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 457 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

عزیز من این چه نرم افزار امنیتی خوبی هست که فقط یه تعداد خاص دارن ازش بهره می برن ؟!!! اگه اینقدر عالی بود که شما می گید چرا تا حالا فراگیر نشده و اصلا مطرح نیست ؟ بنده نظر خودم رو گفتم به عنوان یه مصرف کننده و بلاهایی که سر من آورده و این تجربه رو در اختیار سایر دوستان قرار خواهم داد تا هرگز گرفتار چنین مشکلاتی نشن.
    .............
    دوست عزیز،اینکه یک نفر با یک محصول مشکل داشته باشه که نباید بگه اون محصول بدترین محصوله
    شما باید دنبال مشکل میگشتی اگه خود کومودو با تغییرات اتوماتیک باعث این مشکلات بود و غیر قابل رفع،اونوقت باید ازش ایراد گرفت

اول اینکه این آخرین تست فایروالها هست:
      محتوای مخفی: نمایش 

کومودو کجاست؟
    کومودو از معدود نرم افزارهایی هست که این امکان رو به کاربر میده تا در تمام جزئیات فعالیتهای سیتم رو زیر نظر بگیره
    از طرفی با تغییر تنظیمات،میشه حتی یک سوال هم از کومودو ندید
    کومودو یه سری ناسازگاریها داره اما اینکه کلا یک سیستم مختل بشه مطمئنا از پرسش و پاسخها خواهد بود.

درباره تراس پورت هم پیشنهاد میکنم بازنگری کنی.قدرت فایروالش رو در همون عکسی که گذاشتم ببین
    در کل انتخاب نهایی هر محصول فقط به عهده کاربر هست

2. 7 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

دوست عزیز،اینکه یک نفر با یک محصول مشکل داشته باشه که نباید بگه اون محصول بدترین محصوله
    شما باید دنبال مشکل میگشتی اگه خود کومودو با تغییرات اتوماتیک باعث این مشکلات بود و غیر قابل رفع،اونوقت باید ازش ایراد گرفت

اول اینکه این آخرین تست فایروالها هست:
      محتوای مخفی: نمایش 

کومودو کجاست؟
    کومودو از معدود نرم افزارهایی هست که این امکان رو به کاربر میده تا در تمام جزئیات فعالیتهای سیتم رو زیر نظر بگیره
    از طرفی با تغییر تنظیمات،میشه حتی یک سوال هم از کومودو ندید
    کومودو یه سری ناسازگاریها داره اما اینکه کلا یک سیستم مختل بشه مطمئنا از پرسش و پاسخها خواهد بود.

درباره تراس پورت هم پیشنهاد میکنم بازنگری کنی.قدرت فایروالش رو در همون عکسی که گذاشتم ببین
    در کل انتخاب نهایی هر محصول فقط به عهده کاربر هست
    فایروال کومودو به این دلیل اول شده که کلا سیستم طرف رو یا به فنا داده ، که طرف نتونسته به نت وصل شه یا در ارتباط نتش اختلال ایجاد کرده
    شما اینو به من بگو : این چه نرم افزاری هست که نمیشه از رو سیستم remove کرد ؟

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فایروال کومودو به این دلیل اول شده که کلا سیستم طرف رو یا به فنا داده ، که طرف نتونسته به نت وصل شه یا در ارتباط نتش اختلال ایجاد کرده
    من 20 بار کمودو رو نصب و پاک کردم بدون کوچیک ترین مشکلی

بنظر من هم مشکل دار شدن کامپیوترتون هم پاک نشدن کمودو همش تقصیر خود شما بود

و اینکه شما در کار با کامپیوتر بنظر خیلی ضعیف میاید به عنوان مثال safe,mod بلد نبودی بری یا برای امنیت در ایران تراس پورت رو انتخاب کردید

بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندیم

5. 4 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آقا من آخرین ورژن فایروال کومودم رو نصب کردم(ورژن 6.3.3020993.2976) با حجم حدود 200 مگ دانلود کردم.
    اما یه سری از برانامه هایی که استارت آپ بود و با ویندوز بالا میومد رو جلوشو گرفته.کلا به صورته دستی هم نمیشه بازش کرد!!!!
    آقا اکه ممکنه نحوه تنظیماته دقیقشو اگه کسی بلده یاد بده.
    میخوام طوری تنظیمش کنم که همه چیو زیره نظر داشته باشم و ازم اجازه بگیره.مهم نیس که همش پیغام بده امنیت برام مهمتره.
    ممنون
    Last edited by farhad900; 26-12-2013 at 14:38.

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

من 20 بار کمودو رو نصب و پاک کردم بدون کوچیک ترین مشکلی

بنظر من هم مشکل دار شدن کامپیوترتون هم پاک نشدن کمودو همش تقصیر خود شما بود

و اینکه شما در کار با کامپیوتر بنظر خیلی ضعیف میاید به عنوان مثال safe,mod بلد نبودی بری یا برای امنیت در ایران تراس پورت رو انتخاب کردید

بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندیم

من pc بلد نیستم یا شما ؟!!!! تراس پورت امنیت نداره !!!!!!!! این از اون حرفا بود . شما که اینقدر تو کومودو و pc و .... جرفه ای بودی نتونستید جواب یه سوال بنده رو بدید و منو راهنمایی کنید .
    همین الانشم موندید جواب سوال منو بدید که ، اگه کومودو اینقدر خوبه و کار درسته چرا فراگیر نشده و همه ازش استفاده نمی کننن به جزء یه عده اقلیت محدود ؟
    شما برو با همون کومودوت خوش باش داداش
    در حالی که همین چند ماه پیش بعضیا تو پیام خصوصی این و اون تبلیغات یه آنتی دیگرو میکردن و لایسنسشو میفروختن

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

این آخرین نسخش هم رو ویندوز 8.1 بدجور منو اذیت میکنه !

نمیدونم مشکل از کرک ویندوزه یا از این !

مشکلمم چند صفحه قبل بود و کسی جواب درست نتونست بده ..

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

به این دلیل که کومودو از فایلها و قسمتهای حساس سیستم و خودش محافظت میکنه و به همین راحتی هرکسی و هر نرم افزاری نمیتونه جلوی فعالیت و قدرتش رو بگیره
    اون مراحلی هم که گفتم و شما نتونستی ادامه بدی،به همین دلیل حفاظت از فایلهای DLL سیستم بود که حتی اجازه نداد به اون قسمت بری.
    ضمنا اگه ویندوز رو عوض نمیکردی،مشکلت رو میشد حل کرد.

نیازی هم نیست علت موفقیت کومودو رو برای شما شرح بدم.
    از کومودو خوشت نیومد یا بهتر بگم نتونستی باهاش کار کنی بذارش کنار و برو هر محصولی که دوست داری نصب کن،اما دیگه نیا اسپم بده
    والسلام

آقا من آخرین ورژن فایروال کومودم رو نصب کردم(ورژن 6.3.3020993.2976) با حجم حدود 200 مگ دانلود کردم.
    اما یه سری از برانامه هایی که استارت آپ بود و با ویندوز بالا میومد رو جلوشو گرفته.کلا به صورته دستی هم نمیشه بازش کرد!!!!
    آقا اکه ممکنه نحوه تنظیماته دقیقشو اگه کسی بلده یاد بده.
    میخوام طوری تنظیمش کنم که همه چیو زیره نظر داشته باشم و ازم اجازه بگیره.مهم نیس که همش پیغام بده امنیت برام مهمتره.
    ممنون
    شما در بخش hips و فایروال باید روی حالت کاربر قرار بدی و گزینه"هیچ پیغامی نشان نده" تیک نخورده باشد و گزینه "حالت پرگو" تیک زده شود(همچنی در آنتی ویروس)
    ضمنا برنامه هایی که تا الان برایشان قانونی تعریف شده هست رو باید از لیست قوانین حذف کنی تا دوباره برای اونها از شما سوال کنه

الان امکان گذاشتن عکس ندارم،وگرنه عکس میذاشتم

این آخرین نسخش هم رو ویندوز 8.1 بدجور منو اذیت میکنه !

نمیدونم مشکل از کرک ویندوزه یا از این !

مشکلمم چند صفحه قبل بود و کسی جواب درست نتونست بده ..

شما گزارش سیستم رو به جناب jadda دادی.منتظر بمونید تا جواب شما رو بده.احتمالا در این چند روز نتونسته بیاد وگرنه پاسخ خواهد داد.
    فقط کارهایی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام دادی،اگر در حالت معمولی انجام دادی،در حالت safemode هم تست کن.
    من هم کومودو رو روی ویندوز 8.1 نصب کردم و یکبار هم حذف کردم و مجددا نصب کردم بدون هیچ مشکلی
    البته ویندوز رو کرک نکردم هنوز
    Last edited by mohammad_87; 26-12-2013 at 16:44.

10. 9 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

شما گزارش سیستم رو به جناب jadda دادی.منتظر بمونید تا جواب شما رو بده.احتمالا در این چند روز نتونسته بیاد وگرنه پاسخ خواهد داد.
    با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.

اول: اینکه الان مشغول تست نسخه 7 کومودو هستم .... و بعد اینکه همزمان باید روی ترجمه کار بکنم.همین دو مورد کلی وقت منو میگیره و کل تمرکزم روی این کار هست. با توجه به اینکه همیشه تست نسخه های جدید بسیار مشکل هست. چون تمرکز تست و بررسی باید روی ویژگیهای جدید باشه... ایا درست کار میکنه؛ موارد فالس و باگها کجاست؛ بررسی و ارائه ایده و نظر در مورد تغییر و یا بهبود ویژگی های جدید و غیره...
    خب همه اینها را باید در کنار جمع آوری اطلاعات درست از روی سیستم و ارائه یک گزارش حرفه ای به تیم کومودو بکنم( نظرها و ارائه ایرادات باید درست و حسابی باشه.. حرف مفت هم که نمیشه زد اونوقت میگن ببین چه کسی را گرفتیم تستر کردیم!)... همه اینها را اگر در کنار تمامی وقتی های پراکنده ای که میتونم برای کومودو در روز (منظورم همون شب هست) صرف کنم که مجموعش از یک ساعت تجاوز نمیکنه! اونوقت عملا فرصتی برای استفاده از مطالب دوستان اینجا برام مهیا نمیشه..... ضمن اینکه حل مشکل برخی دوستان نیاز به داشتن فرصت کافی هست. برخی مشکلات را میشه با یک پست و صرف 5 دقیقه وقت حل کرد. ولی برخی مشکلات نیاز به فرصت چند ساعته و ارائه چندین پست در طول روز داره که همین دست کاربر را که فاقد این زمان هست را میبنده. بگذریم از اینکه گاهی هم جواب یک سوال را بلد نیستم. یا اینکه برای پیدا کردن علت مشکل باید کلی اطلاعت از کاربر بگیری تا علت را متوجه بشی یا اینکه راه آزمون و خطا را پیش بگیری تا یکی از تیرهات به هدف بشینه (اینها همه نیازمند فرصت هست).

=====

اما در نهایت من هفته قبل عرض کردم که پایان همان هفته سعی میکنم یک بررسی خیلی کلی روی نسخه 7 داشته باشم که بنابه دلایلی فرصت مهیا نشد. که فعلا تیم کومودو زبون ما را بسته و توصیه به سکوت کرده.... الان هم قصد این کار را ندارم.

اما بطور اجمالی من نسخه 7 را یک اپدیت بزرگ برای نسخه 6 میبینم با یکی دو تغییر بزرگ که البته این ویژگیها تازه در ابتدای راه هستند و من امیدوارم بعد از ارئه نسخه جدید این ویژگیها صاحب قدرت بیشتری بشوند.

اما یک ویژگی جدید که شاید دوستان علاقمند به حضورش در نسخه 7 بودند این هست..... یه عکس میزارم:

بعدا بیشتر در مورد نسخه 7 حرف میزنیم.
    Last edited by Jadda; 26-12-2013 at 21:47.

12. 10 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Parseh38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام علی اقا
    متاسفانه عکسی موجود نیست که ببینم
    اگر دوباره آپ کنید ممنون میشم
    موفق باشید

14. 3 کاربر از Parseh38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

علی اقا از رابط کاربری و ظاهر کلیش هم اگه امکانش هست یه چند تا عکس بذار

16. 4 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •