تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 396 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با کیبورد که نمیشه تکنیک زد . اگر هم بشه به شدت سخته . بهترین راه استفاده از جوی استیکه برای راحتی کار . با کیبورد بهتره قید تکنیک رو بزنی

پاس های توی عمق هم بسته به مقدار قدرتی که شما به توپ وارد میکنین سرعت میگیره . هر چی دکمه پاس رو بیشتر نگه دارین بازیکن پاسور ضرب بیشتری به توپ میده.

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

می خواستم بدونم اورال بازیکنان فقط تا یک سنی بالا میره؟
    آخه مثلا یه بازیکن دارم که 31 سالش هست ، هرچقدر هم که باهاش خوب بازی میکنم و ازش بازی میگیرم ولی اورالش بیشتر از 81 نمیشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بستگی به پتانسیل بازیکن داره . بازیکنان بالای 28 سال معمولا میزان پیشرفتشون به 1+ یا حداکثر 2+ خلاصه میشه . 31 ساله ها هم فکر نکنم دیگه پیشرفتی بکنن .
    به این سایت برو , و توی قسمت آورال بازیکنان اون پایین پتانسیل بازیکن رو نشون داده . مثلا اگه بازیکنی با آورال 82 باشه اون پایین مینویسه که پتانسیل تا 85 رو داره .
    بسته به بازیکن مورد نظرت جستجو کن و پتانسیل پیشرفتش رو ببین .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بستگی به پتانسیل بازیکن داره . بازیکنان بالای 28 سال معمولا میزان پیشرفتشون به 1+ یا حداکثر 2+ خلاصه میشه . 31 ساله ها هم فکر نکنم دیگه پیشرفتی بکنن .
    به این سایت برو , و توی قسمت آورال بازیکنان اون پایین پتانسیل بازیکن رو نشون داده . مثلا اگه بازیکنی با آورال 82 باشه اون پایین مینویسه که پتانسیل تا 85 رو داره .
    بسته به بازیکن مورد نظرت جستجو کن و پتانسیل پیشرفتش رو ببین .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چه سایت توپی بود . من قبلا از fifa fanatic استفاده میکردم . فکر کنم این بهتره .

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای کریر مود خیلی به درد میخوره . بازیکنی که مد نظرته رو میای یک نگاه میندازی و می بینی که تا چقدر پیشرفت میکنه بعد تصمیم میگری که بخریش یا نه !

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

می خواستم بدونم در کریر مود اگر مربیگری یکی از تیمهای ملی رو قبول کنیم ، اونوقت برای تیم ملی هم باید مثل تیم باشگاهیمون وقت بزاریم و بازی کنیم و . . . ؟
    اگه اینجوری باشه حوصله ندارم برای تیم ملی هم وقت بزارم ، همینکه تیم باشگاهم رو سروسامون بدم هنر کردم.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

میگم از کی تا حالا توی قوانین فوتبال اومده که اگه یه بازیکن مصدوم شد داور میتونه بازی رو در هر حالتی متوقف کنه ؟ حتی در منطقه جریمه حریف و موقع ضد حمله .

خدایی گند زدن توی این فیفا با این قانونشون . توی 12 خیلی از این چیزا نمیدیدیم اما توی این یکی شورشو در اورده . بازی به این حساسی توپ رو از مارسلو گرفتم و توی یه ضد حمله با سانچز دارم با دروازه بان حریف تک به تک میشم که داور سوت میزنه که اقای مارسلو مصدوم شده .

10. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

میگم از کی تا حالا توی قوانین فوتبال اومده که اگه یه بازیکن مصدوم شد داور میتونه بازی رو در هر حالتی متوقف کنه ؟ حتی در منطقه جریمه حریف و موقع ضد حمله .

خدایی گند زدن توی این فیفا با این قانونشون . توی 12 خیلی از این چیزا نمیدیدیم اما توی این یکی شورشو در اورده . بازی به این حساسی توپ رو از مارسلو گرفتم و توی یه ضد حمله با سانچز دارم با دروازه بان حریف تک به تک میشم که داور سوت میزنه که اقای مارسلو مصدوم شده .
    اره اینش رو مخه!!

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

می خواستم بدونم در کریر مود اگر مربیگری یکی از تیمهای ملی رو قبول کنیم ، اونوقت برای تیم ملی هم باید مثل تیم باشگاهیمون وقت بزاریم و بازی کنیم و . . . ؟
    اگه اینجوری باشه حوصله ندارم برای تیم ملی هم وقت بزارم ، همینکه تیم باشگاهم رو سروسامون بدم هنر کردم.
    بازیهای دوستانه ، مقدماتی جام جهانی ، مقدماتی جام ملتها ، جام جهانی و ....

13. 2 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.
    آره همه جور تیمی داخلش پیدا میشه . اول باید بری داخل سایتش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . بعد با اکانتت لوگین کن. اونجا میتونی بگردی دنباله تیمی که مد نظرته مثلا " ستارگان لالیگا " یا مثلا " برزیل سال 98 " . بعد که گیر آوردی میندازی داخل Favorite و بعد با کنسول میری تو قسمت CC و دانلودشون میکنی.

ولی بازیکناش تخیلی هستن مثه اینکه نه؟هر کی هر کیه...هر کی عشقش کشید یه کیو با هر قدرتی میسازه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •