دوستان عزیز درود
یه مشکل اعصاب خورد کن و اساسی با Eset Smart Security دارم! من وقتی میخوام دوتا سیستم رو باهم از طریق home group و یا حتی ip دستی شبکه کنم ( چه وایرلس از طریق اکسس پوینت و مودم توسط home group ) ( چه با کابل لن و توسط کارت شبکه ) یک خط در میون سیستم هارو تحت شبکه میشناسه! گاهی اجازه ورود به سیستم ها و درایو ها و فولدرهای شیر شده میده گاهی اصلا اجازه نمیده! حتی ریست میکنم سیستم هارو ، مودم خاموش میکنم ( اگر در حالت home group و تحت مودم باشه ) ، IP دوباره ست میکنم ( اگر در حالت شبکه با کارت لن مجزا باشه ) ولی انگار نه انگار!
قبلا سرچ زده بودم چندجا این بحث بود و میگفتند فایروال این انتی ویروس این مشکل رو با شبکه دارند! منم که شبکه ی گسترده ای راه ننداختم! فقط یک PC با یک لپتاپ و یا در محل کارم دو تا PC باهم شبکه میکنم که بتونم از اطلاعاتی که روی درایوهای هم دارند استفاده کنم! اما متاسفانه این مشکل هنوز که هنوزه برام پا بر جاست! بخاطر همینم مجبور شدم مهاجرت کنم به انتی ویروس Avast ، ولی اینم مشکلات خاص اپدیت و لیسانس و .. خودشو داره! دیگه خسته شدم از این همه مسخره بازی! من با eset هیچ مشکلی نداشتم و خیلی هم خوب و کار راه اندازه اما این مساله ی شبکه و اذیت کردن هاش منو کلافه کرده ! ایا کسی از این مشکل اطلاع داره و می دونه چطوری به طور قطع و یقین حل میشه؟ طبعیتا نباید راه حل این باشه که فایروال Eset رو کلا غیرفعال کنیم چون امنیت سیستم در شبکه به خطر میافته! ایا براش راه حلی هست؟ خود شرکتش راهی برای حل این مشکل ارائه کرده؟