تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 311 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 3106

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکل خیلی عجیب دارم
    اونم اینه که برنامه روی سیستم نصب نمیشه و ارور میده
    یکی وقتی از سایت اصلی برنامه رو دانلود میکنم موقع نصب ارور میده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی هم برنامه رو از سایت های دیگه میگیرم ارور دیگه ای میده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لازم به ذکره ویندوز تازه عوض شده و برنامه قبلی هم هیچ اثری ازش روی سیستم نیست.ویندوز 32 هست و نسخه مطابق با اونو گرفتم.توی msconfig هم رفتم تیکش غیرفعال بود.
    Last edited by mojtaba2321; 27-06-2015 at 11:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام، وقتتون بخیر
    می خواستم بدونم ایران با شرکت های سازنده این آنتی ویروس ها قرارداد داره؟
    می گن شرعا تابع قراداد هست.
    دیدم بعضی سایت ها لایسنس می فروشن.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان عزیز درود
    یه مشکل اعصاب خورد کن و اساسی با Eset Smart Security دارم! من وقتی میخوام دوتا سیستم رو باهم از طریق home group و یا حتی ip دستی شبکه کنم ( چه وایرلس از طریق اکسس پوینت و مودم توسط home group ) ( چه با کابل لن و توسط کارت شبکه ) یک خط در میون سیستم هارو تحت شبکه میشناسه! گاهی اجازه ورود به سیستم ها و درایو ها و فولدرهای شیر شده میده گاهی اصلا اجازه نمیده! حتی ریست میکنم سیستم هارو ، مودم خاموش میکنم ( اگر در حالت home group و تحت مودم باشه ) ، IP دوباره ست میکنم ( اگر در حالت شبکه با کارت لن مجزا باشه ) ولی انگار نه انگار!
    قبلا سرچ زده بودم چندجا این بحث بود و میگفتند فایروال این انتی ویروس این مشکل رو با شبکه دارند! منم که شبکه ی گسترده ای راه ننداختم! فقط یک PC با یک لپتاپ و یا در محل کارم دو تا PC باهم شبکه میکنم که بتونم از اطلاعاتی که روی درایوهای هم دارند استفاده کنم! اما متاسفانه این مشکل هنوز که هنوزه برام پا بر جاست! بخاطر همینم مجبور شدم مهاجرت کنم به انتی ویروس Avast ، ولی اینم مشکلات خاص اپدیت و لیسانس و .. خودشو داره! دیگه خسته شدم از این همه مسخره بازی! من با eset هیچ مشکلی نداشتم و خیلی هم خوب و کار راه اندازه اما این مساله ی شبکه و اذیت کردن هاش منو کلافه کرده ! ایا کسی از این مشکل اطلاع داره و می دونه چطوری به طور قطع و یقین حل میشه؟ طبعیتا نباید راه حل این باشه که فایروال Eset رو کلا غیرفعال کنیم چون امنیت سیستم در شبکه به خطر میافته! ایا براش راه حلی هست؟ خود شرکتش راهی برای حل این مشکل ارائه کرده؟ یا کسی ترفندی چیزی می دونه که بشه این مشکل رو حل کرد؟

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام. نود 32 نمیزاره با وای فای به موبایل وصل بشم ! چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
    برای انتقال فایل بیین گوشی و کامپیوتر از وای فای استفاده میکنم. وقتی نود نصبه اصلا نمیشه گوشی رو به سیستم وصل کرد(با وای فای) ولی وقتی نود رو حدف میکنم گوشی به سیستم وصل میشه
    ممنون

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام. نود 32 نمیزاره با وای فای به موبایل وصل بشم ! چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
    برای انتقال فایل بیین گوشی و کامپیوتر از وای فای استفاده میکنم. وقتی نود نصبه اصلا نمیشه گوشی رو به سیستم وصل کرد(با وای فای) ولی وقتی نود رو حدف میکنم گوشی به سیستم وصل میشه
    ممنون
    ??????????????????

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

دوستان عزیز درود
    یه مشکل اعصاب خورد کن و اساسی با Eset Smart Security دارم! من وقتی میخوام دوتا سیستم رو باهم از طریق home group و یا حتی ip دستی شبکه کنم ( چه وایرلس از طریق اکسس پوینت و مودم توسط home group ) ( چه با کابل لن و توسط کارت شبکه ) یک خط در میون سیستم هارو تحت شبکه میشناسه! گاهی اجازه ورود به سیستم ها و درایو ها و فولدرهای شیر شده میده گاهی اصلا اجازه نمیده! حتی ریست میکنم سیستم هارو ، مودم خاموش میکنم ( اگر در حالت home group و تحت مودم باشه ) ، IP دوباره ست میکنم ( اگر در حالت شبکه با کارت لن مجزا باشه ) ولی انگار نه انگار!
    قبلا سرچ زده بودم چندجا این بحث بود و میگفتند فایروال این انتی ویروس این مشکل رو با شبکه دارند! منم که شبکه ی گسترده ای راه ننداختم! فقط یک PC با یک لپتاپ و یا در محل کارم دو تا PC باهم شبکه میکنم که بتونم از اطلاعاتی که روی درایوهای هم دارند استفاده کنم! اما متاسفانه این مشکل هنوز که هنوزه برام پا بر جاست! بخاطر همینم مجبور شدم مهاجرت کنم به انتی ویروس Avast ، ولی اینم مشکلات خاص اپدیت و لیسانس و .. خودشو داره! دیگه خسته شدم از این همه مسخره بازی! من با eset هیچ مشکلی نداشتم و خیلی هم خوب و کار راه اندازه اما این مساله ی شبکه و اذیت کردن هاش منو کلافه کرده ! ایا کسی از این مشکل اطلاع داره و می دونه چطوری به طور قطع و یقین حل میشه؟ طبعیتا نباید راه حل این باشه که فایروال Eset رو کلا غیرفعال کنیم چون امنیت سیستم در شبکه به خطر میافته! ایا براش راه حلی هست؟ خود شرکتش راهی برای حل این مشکل ارائه کرده؟
    درود :
    اینترنت سکوریتیها (فایروال)بطور پیشفرض یا ارتباطات ورودی از طریق کابل یا وای فای رو میبندن یا از کاربر اجازه میگیرن...اگه روی تنظیمات تعامل با کاربر باشن اجازه میگیرن و اگه روی اتوماتیک باشن چون فرض رو بر امنیت میذارن و اینکه حتماً یکی میخواد وارد سیستم بشه و احتمالاً سیستم رو هک کنه جلوشو بطور اتوماتیک میگیرن... من الان نود32 نصب ندارم اما اگه موقع وصل شدن به وای فای ازتون اجازه بخواد که بطور پیشفرض چون فایروال نود روی اتوماتیک مد هست اینکارو نمیکنه (مگه اینکه فایروال رو روی اینتراکتیو مد یا پلیسی مد تنظیم کرده باشید) باید گزینه allow رو انتخاب کنید واگه پیغام نمیده باید اف 5 رو بزنید و توی تنظیمات و رولهای فایروال آی پی یا مک آدرس گوشیتون یا لپ تاپتون رو مجاز (هم برای ارتباط خروجی هم ورودی) ALLOW کنید که بتونه ارتباط داشته باشه.(توی قسمت roles and zones اگه درست خاطرم باشه)
    Last edited by aylar6888; 11-07-2015 at 17:54.

7. 3 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

14 مشکل در فایروال eset smart security

با درود
    اساتید عزیز بنده با برنامه Connectify Hotspot 2015 رو روی لپتاب دارم و استفاده میکنم مشکلی که هست اینه که فایروال نود32 مانع کانکت شدن گوشی به این برنامه میشود و باید غیر فعال کنم. حالا اگه امکانش هست اموزش ایمن سازی این برنامه یا پورت و ای پی که در فیروال بلوک میشه رو قرار بدید. چون غیر فعال کردن کل فایروال برای ساعت های زیاد خطر های خودش رو داره احتمال اسیب به سیستم هست. با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض مشکل در نصب ESET smart security (کمک فوری)

انتی ویروسم (ESET smart security) غیر فعال شد، uninstall کردم.
    برای نصب مجدد این ارور رو میده ، ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir hamzeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

چند روزی هست در حین اتصال به اینترنت این پیغام بیش از 20 بار ظاهر میشه علت چیه؟

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

چند روزی هست در حین اتصال به اینترنت این پیغام بیش از 20 بار ظاهر میشه علت چیه؟
    درود :
    این پیغام از طرف ماکروسافته برای دانلود نرم افزار کمکی و راهنمای آپگرید ویندوزتون به ویندوز 10 از سایتی که نوشته شده آدرسش که آنتی ویروس به دلایلی ارتباط با این سایت رو مسدود کرده.میتونین از طریق تنظیمات آدرس سایت رو با گذاشتن دوتا ستاره دوطرفش در قسمت استثناسازی وبسایتها در تنظیمات آنتی ویروس مثلا به این صورت مجاز اعلام کنید :(* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

Last edited by aylar6888; 29-07-2015 at 20:03.

12. 3 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •