تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 602 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از شما.راستش من صدای 770 رو روی لپ تاپ دوستم تست کردم و عاشقش شدم.یه سوال دارم.770 ورژن 80 اهمی هم داره.کدومشو میشه با لپتاپ هم استفاده کرد؟ من آمپ ندارم و قصد خریدشو هم ندارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    متاسفانه زندگی استرالیایی وقت زیادی نمی ذاره برام که زیاد سر بزنم. فقط یه چیزی دیدم که گفتم بد نیست اینجا مطرح کنم.
    سایت آمازون یه تخفیف ویژه گذاشته رو خیلی از محصولات صوتی. لینکش هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من با اینکه یه M50از ایران زمان دلار 2500 تومنی خریده بودم حدود 150 دلار ولی دیدم حیفه فرصت رو از دست بدم و یه جدید با سیم صاف( غیر مارپیچ) سفارش دادم به قیمت 109 دلار. واقعا خوشحالم از این خرید.
    اگه چیزی به چشمتون خورد که دیدید صزف می کنه هزینه پستیش رو بدید به من بگید شاید تونستیم یه پلی بین ایران و آمازون بزنیم...

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

3. 4 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه morteza_moosighi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تبریز/تجهیزات صوتی و موسیقی تبریز

پيش فرض

ممنون از شما.راستش من صدای 770 رو روی لپ تاپ دوستم تست کردم و عاشقش شدم.یه سوال دارم.770 ورژن 80 اهمی هم داره.کدومشو میشه با لپتاپ هم استفاده کرد؟ من آمپ ندارم و قصد خریدشو هم ندارم.
    ما اینجا سعی میکنیم مشاوره بدیم به دوستان که امکان تست ندارن .وقتی شما تست کردی و خوشت اومده که دیگه سوال پرسیدن نداره .موفق باشید .با یه کارت صوتی میشه به راحتی استفاده کرد ...

پروفشنال sina1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام ... می تونم نظر دوستان کارشناس رو در مورد مدل Sennheiser Headphone MX 271 بدونم ؟
    تو این رنج قیمت چشممو گرفته، می خواستم راجع به کیفیتش بدونم ؟ خوبه ؟ می ارزه که بگیرم.
    ببخشید که خیلی ابتدایی سوال می پرسم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام. دوستان نظرتون درباره jabra revo چیه؟ در مقایسه با مدلای مشابه قیمتی چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون.من m50 رو تست نکردم.گفتم اگر کسی هر دورو تست کرده یه مقایسه کنه.به هر حال m50 200 تومن ارزونتره.ممنون از وقت شما

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

پيش فرض

سلام. در پست های کاربرا خوندم که راجع به آب بندی هدفون بعد خرید صحبت میکردند. میخواستم بپرسم همه هدفون ها به این مرحله نیاز دارند؟ چه اهنگ هایی باید در این حالت پخش بشه تا هدفون برای بعد اماده بشه؟ ایرفون ها هم نیاز بهش دارند؟؟ من احتمالا یکی دو روز دیگه cx 300-ii به دستم میرسه، اون نیازی به این حالت داره؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. در پست های کاربرا خوندم که راجع به آب بندی هدفون بعد خرید صحبت میکردند. میخواستم بپرسم همه هدفون ها به این مرحله نیاز دارند؟ چه اهنگ هایی باید در این حالت پخش بشه تا هدفون برای بعد اماده بشه؟ ایرفون ها هم نیاز بهش دارند؟؟ من احتمالا یکی دو روز دیگه cx 300-ii به دستم میرسه، اون نیازی به این حالت داره؟
    سلام دوست عزیز
    هر دستگاه مکانیکی احتیاج داره یک مدت زمانی کار کنه تا به حداکثر کارایی خودش برسه
    هدفون هم از این قاعده خارج نیست.
    ولی یک مطلبی که باید مورد توجه قرار بگیره اینه که هیچ گونه سندی مبنی بر اینکه استفاده از روشهای مختلف burn in تاثیری در صدایی که در آخر خواهیم داشته داره، وجود نداره.
    پس بهترین و بی دردسرترین کار اینه که از هدفونتون به صورت عادی استفاده کنید و باهاش موسیقی گوش بدین تا خودش به صورت طبیعی burn in بشه .
    و این رو در نظر بگیرین که در ابتدای کار چون هدفون شما هنوز burn in نشده ممکنه صدایی که مد نظر شما بوده رو از اون نشنوین
    پس مهمه که زود نا امید نشین و برای هدفونتون وقت بزارین تا با کمی کار کردن بتونه به حداکثر بازدهی برسه.
    یک نکته ی دیگه اینه که زمانی هم طول خواهد کشید تا مغز شما به صدای هدفون شما عادت کند پس قطعا قسمتی از فرایند burn in برای خود هدفون و قسمتی از آن برای مغز خواهد بود.
    موفق باشید.

10. 7 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز هر دوی این هدفونها هم m50 و هم dt770 برای اینکه به حداکثر بازدهی برسند احتیاج به امپ دارند.
    مخصوصا dt770
    موفق باشید.

12. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام ... می تونم نظر دوستان کارشناس رو در مورد مدل Sennheiser Headphone MX 271 بدونم ؟
    تو این رنج قیمت چشممو گرفته، می خواستم راجع به کیفیتش بدونم ؟ خوبه ؟ می ارزه که بگیرم.
    ببخشید که خیلی ابتدایی سوال می پرسم.
    سلام.
    با شرایط فعلی ارزش خرید دارد اما با توجه به earbud بودن این مدل، isolation و bass خوب انتظار نداشته باشید. اگر با افزایش بودجه Creative EP-630 را تهیه کنید بسیار به نفعتان خواهد بود.
    موفق باشید.

14. این کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •