ممنون از شما.راستش من صدای 770 رو روی لپ تاپ دوستم تست کردم و عاشقش شدم.یه سوال دارم.770 ورژن 80 اهمی هم داره.کدومشو میشه با لپتاپ هم استفاده کرد؟ من آمپ ندارم و قصد خریدشو هم ندارم.
ممنون از شما.راستش من صدای 770 رو روی لپ تاپ دوستم تست کردم و عاشقش شدم.یه سوال دارم.770 ورژن 80 اهمی هم داره.کدومشو میشه با لپتاپ هم استفاده کرد؟ من آمپ ندارم و قصد خریدشو هم ندارم.
سلام دوستان.
متاسفانه زندگی استرالیایی وقت زیادی نمی ذاره برام که زیاد سر بزنم. فقط یه چیزی دیدم که گفتم بد نیست اینجا مطرح کنم.
سایت آمازون یه تخفیف ویژه گذاشته رو خیلی از محصولات صوتی. لینکش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با اینکه یه M50از ایران زمان دلار 2500 تومنی خریده بودم حدود 150 دلار ولی دیدم حیفه فرصت رو از دست بدم و یه جدید با سیم صاف( غیر مارپیچ) سفارش دادم به قیمت 109 دلار. واقعا خوشحالم از این خرید.
اگه چیزی به چشمتون خورد که دیدید صزف می کنه هزینه پستیش رو بدید به من بگید شاید تونستیم یه پلی بین ایران و آمازون بزنیم...
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
ما اینجا سعی میکنیم مشاوره بدیم به دوستان که امکان تست ندارن .وقتی شما تست کردی و خوشت اومده که دیگه سوال پرسیدن نداره .موفق باشید .با یه کارت صوتی میشه به راحتی استفاده کرد ...
سلام ... می تونم نظر دوستان کارشناس رو در مورد مدل Sennheiser Headphone MX 271 بدونم ؟
تو این رنج قیمت چشممو گرفته، می خواستم راجع به کیفیتش بدونم ؟ خوبه ؟ می ارزه که بگیرم.
ببخشید که خیلی ابتدایی سوال می پرسم.
سلام. دوستان نظرتون درباره jabra revo چیه؟ در مقایسه با مدلای مشابه قیمتی چطوره؟
ممنون.من m50 رو تست نکردم.گفتم اگر کسی هر دورو تست کرده یه مقایسه کنه.به هر حال m50 200 تومن ارزونتره.ممنون از وقت شما
سلام. در پست های کاربرا خوندم که راجع به آب بندی هدفون بعد خرید صحبت میکردند. میخواستم بپرسم همه هدفون ها به این مرحله نیاز دارند؟ چه اهنگ هایی باید در این حالت پخش بشه تا هدفون برای بعد اماده بشه؟ ایرفون ها هم نیاز بهش دارند؟؟ من احتمالا یکی دو روز دیگه cx 300-ii به دستم میرسه، اون نیازی به این حالت داره؟
سلام دوست عزیز
هر دستگاه مکانیکی احتیاج داره یک مدت زمانی کار کنه تا به حداکثر کارایی خودش برسهپس بهترین و بی دردسرترین کار اینه که از هدفونتون به صورت عادی استفاده کنید و باهاش موسیقی گوش بدین تا خودش به صورت طبیعی burn in بشه .
هدفون هم از این قاعده خارج نیست.
ولی یک مطلبی که باید مورد توجه قرار بگیره اینه که هیچ گونه سندی مبنی بر اینکه استفاده از روشهای مختلف burn in تاثیری در صدایی که در آخر خواهیم داشته داره، وجود نداره.
و این رو در نظر بگیرین که در ابتدای کار چون هدفون شما هنوز burn in نشده ممکنه صدایی که مد نظر شما بوده رو از اون نشنوین
پس مهمه که زود نا امید نشین و برای هدفونتون وقت بزارین تا با کمی کار کردن بتونه به حداکثر بازدهی برسه.
یک نکته ی دیگه اینه که زمانی هم طول خواهد کشید تا مغز شما به صدای هدفون شما عادت کند پس قطعا قسمتی از فرایند burn in برای خود هدفون و قسمتی از آن برای مغز خواهد بود.
موفق باشید.
دوست عزیز هر دوی این هدفونها هم m50 و هم dt770 برای اینکه به حداکثر بازدهی برسند احتیاج به امپ دارند.
مخصوصا dt770
موفق باشید.
سلام.
با شرایط فعلی ارزش خرید دارد اما با توجه به earbud بودن این مدل، isolation و bass خوب انتظار نداشته باشید. اگر با افزایش بودجه Creative EP-630 را تهیه کنید بسیار به نفعتان خواهد بود.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)