ممنون . کلا می خواستم نظرات افراد مختلف در شرایط مختلف رو بدونم
ممنون . کلا می خواستم نظرات افراد مختلف در شرایط مختلف رو بدونم
سلام.
چنین ازدواج هایی ممکنه به مشکلات زیادی منجر بشه. برای مثال اگر شما با خانمی ازدواج کنی که در شرکتی که شما کارمندشی ایشون مدیر باشه، بعد اگه دعوایی در زندگی پیش میاد سریع این قضیه رو به شما گوشزد میکنند که من از تو بالاترمو و ازدواج با تو یه اشتباه بزرگ بوده.
در کل ازدواج با افرادی که از نظر طبقه ی اجتماعی با ما متفاوتند هرچند که طرفین عاشق هم باشن بازهم ریسک خیلی بزرگیه، چه برای زن، چه برای مرد.
مخصوصا اینکه زن از نظر طبقه ای بالاتر باشه. این عرف همیشه تو جامعه ما بوده و هست که در ازدواج یا شرایط طرفین مثل همه و یا شرایط و شغل مرد مقداری دسته بالاتر از زن هست و غیر این درجامعه ما پذیرفته شده نیست.
چون در اکثر خانواده ها وظیفه ی مرد هست که رهبر و تصمیم گیرنده اصلی خانواده باشه، پس اگه زن از نظر طبقاتی اولا باشه، در تصمیمات، به طوری کسر شانش هست از مرد پیروی کنه.
چنین ازدواج بعیده به خوشبختی دو طرف منجر بشه.
سلام
بهش نشون بدید که اشتباه فکر میکنه!
چطور؟ در مورد یک موضوع یا مسئله ای حالا کاری درسی هرزمینه ای که حس رقابتی با هم دارید ازش نظر بخواید!
بگید که مثلا در مورد فلان قضیه نظرش چیه؟ بگید چون قبولش دارید نظرش براتون مهمه و مایلید که بدونید تا به نوعی مطمئن بشید که ایا حدستون در مورد اون کار یا مسئله درسته؟ اینجوری متوجه میشه که بهش اهمیت میدید
======================
درست نیست چرا؟
چون هرچقدر هم طرفین روشن فکر باشن! باور کنید که حتی حرف و نظر اطرافیان به مرور اینقدر تاثیر منفی داره که... اره فلانی شما که خانومت رئیسته! محل کار رئیسته دیگه خونه که هیچی!!و...
شما قبول هم نداشته باشید ناخودگاه روتون تاثیر بد داره و به مرور مشکل ایجاد میشه
اصولا از لحاظ موقعیت مالی یا کاری و یا تحصیلی خیلی ایده ال تره اگر اولا فاصله زیاد نباشه ثانیا ترجیحا اقا کمی بالاتر باشه اونم نه که فکر کنید خانوم فخر میفروشه ها بنده خدا هزاری هم خوب باشه به دلیل باورهای احتماعی غلط! در ذهن مرد ناخوادگاه این باور هست
سلام
یک بنده خدایی قرار شد برای ما یک کاری اتجام بده. در ضورتی که میتونه هم انجام نده! و در اصل خواست به ما کمک کنه.
گفت ساعت 5 بعد از ظهر بیا فلان جا.
من ساعت 4:30 اونجا رسیدم. نشستم و تا 5:15 منتظر شدم تا خود ش زنگ زد و گفت کجایی؟ گفتم من منتظر شما هستم و همان جا که گفتید ایستادم
حالا یکی از بچه ها همراه من بودم . میگفت ساعت 4:30 بهش اس ام اس بده که من اینجام.
اما به نظر شما باید اس ام اس یا زنگ زد؟ اون خواسته لطف کنه برای من یک کاری انجام بده. حالا من بیام اس ام اس بدم و زنگ بزنم زشت نیست؟ بگم کجایی؟ من نظرم این هست که زنگ بزنیم یا اس ام اس بدیم، یعنی اینکه چرا دیر کردی؟ سر موقع نیامدی!!!
دوستم میگه زشت هست تا صبر کنیم اون زنگ بزنه.
کار درست کدام هست؟
---
2- این مسئله مثل بالایی هست اما فرق داره. چون رفیقم بودند اما مورد بالایی طرف میخواد کاری برای ما بکنه و یک جورایی وظیفه اش هم نیست
یا مثلا من با رفیقم قرار میزاشتم . ساعت 7 صبح بیا فلان جا تا با هم بریم.
یکی از دوستام سر ساعت 7 اس ام اس و زنگ میزد که کجایی؟
اما اون یکی زنگ نمیزد و ساعت 7:10 یا کم تر و بیشتر هم میشد زنگ نمیزد و صبر میکرد.
کار درست کدام هست؟
Last edited by Life24; 05-02-2015 at 11:48.
اگر قراره در حقتون لطف کنه و بیاد بنظرم نباید زودتر از زمان تعیین شده تماس بگیرید!
حداکثر نیم ساعت بعد یک پیام بزنید با احترام بگید که فلانی جان ببخشید مشکلی پیش اومده؟چون طبق قرار من از ساعت فلان اینجا منتظرتم!
دیگه بعد یا زنگ میزنه یا اس میده علت رو میگه بهتون و احتمالا عذرخواهی هم خواهد کرد
در مورد قرار عادی با دوستان من خودم شخصا راس ساعت اگر دیدم نیومده یا نیومدن تماس میگیرم کجایی فلانی؟ زیر پام علف سبز شدا (حب چون دوست هستید...)
اگر خودم احیانا دیر کنم! حتما حداقل به یک نفر از دوستام که قرار داریم زنگ میزنم (فرضا اگر ساعت 5هست قرار و من میبینم 10 مین به 5 مونده و عمرا نمیتونم برسم) اطلاع میدم که مثلا ترافیک هست از طرف من از بچه ها عذرخواهی کن با 15 دقیقه تاخیر میرسم بهتون![]()
Last edited by Atghia; 05-02-2015 at 12:18.
یعنی شما میگید بزاریم حداقل 15 دقیقه از زمان قرار بگذهر،بعد اس ام اس یا زنگ بزنیم درسته؟
این دوست ما میگفت سر ساعت بگیر بهش اس ام اس بده. به نظر من هم جالب نیست. اون میخواد لطف کنه حالا ما هی بهش زنگ بزنیم کجایی؟ این تماس یعنی اینکه دیر کردی..
بله قطعا حتی از یک ربع هم بیشتر!
چون ایشون یکجورایی دارن افتخار میدن دیگه
اگه راس ساعت بزنگید پیش خودش خواهد گفت (عجب ادم پررویی! طلبکاره انگار) ینی من باشم اینو توو دلم خواهم گفت
![]()
سلام
کاش طوری برید که خیلی زودتر نرسید. چون نمیشه کاریش کرد. در کل به صلاح نیست که آدم چیزی بگه
البته بستگی داره ها. یه وقتا هست که زودتر رفتن و اعلام حضور کردن ضرر هم نداره. برای نمونه من یک جلسه با رئیس شرکتی داشتم. رئیس دفترش به من گفته بود ساعت 10:15
من حدود 9:45 رسیدم و رفتم داخل. گفتم نهایتا میگه نیم ساعت بشین تا جلسه با شما بزارن
رفتم پیش رئیس دفتر و ... من معذرت خواستم که کمی زود اومدم. گفت اتفاقا سر موقع اومدید. چند تا کار اداری و ... قبل از جلسه باید انجام بدید و ...
خیلی هم ازم تقدیر کرد که موقع خوبی اومدم
بازم اگر خیلی با اشخاص رودربایستی ندارید و می دونید اعلام اینکه زود اومدید، حداقل بی احترامی به طرف نیست یا به زحمت نمیفته. بهش بگید
اما اگر قراری گذاشتید و سر روز و ساعت دقیق صحبت کردید، به نسبت شخصیت طرف و نوع کاری که دارید، از 10 تا 20 دقیقه بعد حتما تماس بگیرید و بگید که در محل قرار حضور دارید
وظیفه طرف هم نباشه، وقتی قراری میزاره، وظیفه داره سر قرار بیاد. یا حداقل تماس بگیره و عذرخواهی کنه که نمی تونه بیاد یا دیر میاد. قول و قرار که سرگرمی نیست
یه وقت هم ممکنه آدم یادش بره. انسان ممکن الخطاست. شما تماس بگیرید تا حداقل سرکار نباشید![]()
من چند روز پیش از یک جلوی یک خانه که نمیشناختمشان رد شدم و با این صحنه روبرو شدم :
آقایی، خانمی حدود 35 سال به بالا را بغل کرده بود و داشت از خانه بیرون میاورد تا داخل ماشین بگذارد! اون خانم حجاب نداشت و در حال لرزیدن بود و نمیتوانست حرف بزند!
عکسالعمل درست تو اون لحظه چی میتونست باشه؟
من حتی مطمئن نبودم که چه اتفاقی افتاده!
آیا این مرد باعث این شوک به این خانم شده؟
آیا این مرد در حال آدمربایی هست و من باید به پلیس خبر بدهم؟
آیا باید نادیده بگیرم و بروم پی کار خودم؟
وقتی زن توان حرف زدن ندارد من از مردی که حتی مطمئن نیستم راست بگوید چی بپرسم؟
من چند روز پیش از یک جلوی یک خانه که نمیشناختمشان رد شدم و با این صحنه روبرو شدم :
آقایی، خانمی حدود 35 سال به بالا را بغل کرده بود و داشت از خانه بیرون میاورد تا داخل ماشین بگذارد! اون خانم حجاب نداشت و در حال لرزیدن بود و نمیتوانست حرف بزند!
عکسالعمل درست تو اون لحظه چی میتونست باشه؟
من حتی مطمئن نبودم که چه اتفاقی افتاده!
آیا این مرد باعث این شوک به این خانم شده؟
آیا این مرد در حال آدمربایی هست و من باید به پلیس خبر بدهم؟
آیا باید نادیده بگیرم و بروم پی کار خودم؟
وقتی زن توان حرف زدن ندارد من از مردی که حتی مطمئن نیستم راست بگوید چی بپرسم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)