تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 405 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

ا سلام خدمت دوستان عزیز و فنی
    من باید یه پکیج برای یه واحد آپارتمانی 92 متری داخل یزد بخرم که انتخاب خودم والترو هست چون فکر میکنم نسبت به پکیج هایی مثل ایساتیس بوتان و ایران رادیاتور برتری داره.
    البته نظر شخصی من اینجوریه حالا از دوستان عزیز میخوام که یه مدل مناسب والترو را معرفی کنن و اینکه آیا واترو از نظر کیفیت و موقعیت یزد بودن انتخاب درستی برای من هست یا نه؟ نظرتون نسبت به مرکوری چیه؟
    با تشکر فراوان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه فرصت داشتم ،تاپیگو مطالعه میکردم اما ازونجایی که برای واحد 65 متری که ثبت نام کردم باید سریعا پکیچ تهیه کنم (کارفرما خواسته )
    لطفا یه مارک خوب با خدمات در ساوه معرفی کنید ممنون میشم
    کسی کمکی نمیکنه؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ا سلام خدمت دوستان عزیز و فنی
    من باید یه پکیج برای یه واحد آپارتمانی 92 متری داخل یزد بخرم که انتخاب خودم والترو هست چون فکر میکنم نسبت به پکیج هایی مثل ایساتیس بوتان و ایران رادیاتور برتری داره.
    البته نظر شخصی من اینجوریه حالا از دوستان عزیز میخوام که یه مدل مناسب والترو را معرفی کنن و اینکه آیا واترو از نظر کیفیت و موقعیت یزد بودن انتخاب درستی برای من هست یا نه؟ نظرتون نسبت به مرکوری چیه؟
    با تشکر فراوان
    سلام دوست عزیز
    پکیج والترو مدل B5 24000 خوبه مصرف کم و بازده بالا
    دو مبدل فن دار درضمن برنامه هفتگی هم داره قیمتش 2840000 + 8% ارزش افزوده
    و جنرال والترو مدل G8 مونتاژ ایران تک مبدل و فن دار فکر کنم قیمتش یزد 1990000 تومان + 8% ارزش افزوده
    لطفا هر کدوم خریدید قیمتش را توی سایت بگذارید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام. نظرتون در خصوص مارک و نوع پکیج مناسب ،جهت سیستم گرمایش از کف با متراژ ۱۰۵ متر مربع چی هست ؟ با تشکر از شما

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام به دوست عزيزمون
    من راستش به مقدار سختي اب و كلا سيستم آب شهري يزد آشنايي ندارم ولي پكيج بايد با آب شهري همون شهر سازگاري خوبي داشته باشه
    شما بهتره از خدماتي بصورت نامحسوس سوال كنين و از اپراتورشون بپرسين مثلا تا الان درصد خرابيهاي چه مدل پكيج و چه برندي رو خدمات دادند
    مثلا من خودم توي شهر كرج همه نوع برندي پيدا نميشه شديدا فروشنده ها به ايران رادياتور بسنده كردند و بوتان در حاليكه من به شخصه بعد از 8 سال كار با پكيج ايراني (به اصطلاح قطعات ايتاليايي ساخت مشهد يا اصفهان) پيشنهاد نميدم. چون 10 تا واحد دارم تا چند سال پيش قبل از ساخت همش اخگر رو ميگفتند عاليه نظير نداره ولي واحد خودم كه 80 متري به 6 ماه نرسيد كه خرابي پيدا كرد و گارانتي هم قبول نكرد فرمودند استفاده صحيح نداشتين من توي اين سايت و فروم چندين بار اين مطلب رو توضيح دادم 4 ميليون پكيج خريدم ولي تا الن باورتون نميشه تعميركارش اقاي حبيبي توي كرج معروفن بيش از 10 ميليون فقط هزينه تعميرات دادم در عرض 8 سال - به هيچ وجهي زير بار پكيج ايراني نريد حتي ايران رادياتور
    خرابيش قبل از 6 ماه شروع ميشه اونهايي كه ميگن مال ما خرابي نداشته 100 درصد بدونين كه به شدت استفاده پاييني ندارند مثل خود من كه يك مستأجر داشتم اصلا روي زمستاني نميذاشت و هفته اي يكبار 5 دقيقه دوش ميگرفت خيلي هم راضي بود توي 3 سال اول اصلا خرابي نداشت ولي براي خود من كه 130 متر خونه دارم و وقتي حموم ميرم توقع دارم پكيج هم آب گرم به رايداتور و هم به حموم برسونه و به هيچ وجهي كم نياره پيشنهادم گلديران فقط گلديران
    تمامي اين حرفها كه قطعاتش ايراني دروغه فقط بخاطر اينه كه فروشنده ها مون اصلا دوست ندارند نون حلال ببرن براي زنو بچشون
    چون خدايي دارم ميگم خودم توي كار بازارم و دارم ميبينم طرف كه اسمش فروشنده هست هر چي توي انبارش مونده و فروشش كمه ميگه همين مدل و برند عاليه شما همينو ببر
    امروز رفتيم يك فروشگاه گلديران سولاردوم پرشيا 3858 بخريم خانم 6 ماه توليد نميشه اصلا توي كره هم نيستش كه من براي اين فروشنده داستان دارم چون براحتي زنگ ميزنم و ...
    خيلي جالبه اون شخص محترم بعد از خريدش و به حرف من به صد تا جاي تهران زنگ زد و قيمت گرفت همشون گفتند خانم داريم توليد هم ميشه ولي چون مدل عاليه كمياب شده جديدا
    اين حرف كجا اون قبلي كجا
    من 4 تا از واحدهامو چند سال پكيج گلديران بستم دست مستأجر هم هستش نشده تا حالا زنگ بزنم گلديران بگم جون جدتون بيايين اين پكيج و بكنين ببرين
    ولي 100 بار بيشتر زنگ زدم به اخگر و فحششون دادم - چون جلوي من منبع انبساط و باز ميكرد 190 پول ميگرفت و ميگفت ايني كه ميبندم ايتاليايي بعد پرس و جو شدم فهميدم توي ماهدشت كرج ميايين همين منبع انبساط ها رو باز ميكنن و تيوب داخل رو عوض ميكنن با هزينه 10 تومن و دوباره به مردم بيچاره ميفروشن 190 تومن شما ببين دوست عزيز اون تعميركار چرا بايد 180 هزار تومن اين وسط نون حروم بخوره
    ولي اصلا نميخوام تبليغات گلديران يا حالا برند ال جي رو بكنم - چون اصلا پكيجهاي گلديران هيچيش ال جي نيست و از چندين كشور اروپايي تهيه ميشه
    ميتونين بازش كنين و ببينيد كه مثلا شير گاز يا پمپش شماره سريال همون كشور سازنده رو داره
    اميدوارم گفته هام باعث رنجش خاطر دوستان نشده باشه ولي حقيقتيه كه من 8 سال متأسفانه درگيرش هستم
    باورتون نميشه يك واحد 130 متري ديگه دارم دست مستأجر و 6 نفرن و روزي حداقل اينها به علت نوع كارشون حداقل 3 بار حموم ميكنن و مصرف آب گرم توي اين فصلشون خيلي بالاست
    من 4 ماهه پيش براشون مدل Pioneer 262FW خريدم و اتفاقا ديشب ازش پرسيديدم كه راضي هستين - ايشون با اينكه خودشون تعميركار لوازم گازسوز و تأسيسات هستند فرمودند تا حالا آخ از اين پكيج نشنيدن و توي اين چند ساله كه با هر برندي كار ميكردند اصلا فكرشو نميكردند كه پكيجي بتونه همزمان به تمامي مسيرهاي توي خونه مثلا آشپزخونه يا حموم يا رادياتورها در آن واحد آب گرم عالي برسونه
    خلاصه از ما گفتني بود و درد دل - خدا كنه مفيد واقع بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید ما میخوایم برا خونمون پکیج و رادیاتور بذاریم به نظرتون چه مارکی خوبه بگیریم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید ما میخوایم برا خونمون پکیج و رادیاتور بذاریم به نظرتون چه مارکی خوبه بگیریم؟
    با سلام
    دوست عزيزم شما يك زحمت كوچولو بكش و ببين و بپرس از تعميرگاهها و خدماتيها كمترين خرابي و تعميرات مربوط به كدوم برند بوده
    در مورد رادياتور يك نمونه ايران رادياتور من تعويض گرفتم هر پره 20 تومن و صادراتي ولي جنس خوبي داره و از اون بهتر براي فضاهاي بيشتر مدل پنلي تركيه‌اي هستش كه تا 15 سال هم گارانتي داره و واقعا توي اين 15 سال هيچيش نميشه چه بسا كه بيشتر
    موفق باشين

8. این کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    دوست عزيزم شما يك زحمت كوچولو بكش و ببين و بپرس از تعميرگاهها و خدماتيها كمترين خرابي و تعميرات مربوط به كدوم برند بوده
    در مورد رادياتور يك نمونه ايران رادياتور من تعويض گرفتم هر پره 20 تومن و صادراتي ولي جنس خوبي داره و از اون بهتر براي فضاهاي بيشتر مدل پنلي تركيه‌اي هستش كه تا 15 سال هم گارانتي داره و واقعا توي اين 15 سال هيچيش نميشه چه بسا كه بيشتر
    موفق باشين

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    متاسفانه یا خوشبختانه هرکس یه مدل پکیج رو تعریف میکنه و انتخاب رو سخت میکنه ...
    ما یه آپارتمان 110 متری داریم طبقه اول که همکفش پارکینگ ... دوستان پکیج های بوش رو معرفی کردن میخواستم بدونم نظر شما چیه در ضمن سختی آب هم داریم و همچنین قیمت برامون مهم نیست فقط یه چیز خوب باشه
    ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ferroli f 24 divatech

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •