دقیقا مشکل ما تو روزه.ما روز هم سرعتم ون پایینه .من خودم به شخصه خیلی کم تا حالا دانلود شبانه داشته باشم.
دقیقا مشکل ما تو روزه.ما روز هم سرعتم ون پایینه .من خودم به شخصه خیلی کم تا حالا دانلود شبانه داشته باشم.
من تاحالا سرعتمو تو صبح چک نکردم چون فلجم و خوابم ولی از موقعی که بیدار میشم یعنی الان که ظهره تا موقعی که میخوابم ساعت 2/3شب سرعت افتضاحه برام خیلی کنده بجای 120 میزنه 35/40 افتضاحه 30تومان پول دادم به اندازه 10تومان ازشون خدمات نمیگیرم .مسخرست الان میرم فرار مغزها میشم یا پناهنده سیاسی![]()
تو این یه سالی که از مخابرات دارم همیشه همینطوری بوده فقط هراز گاهی یه حالی میده و سرعت میره بالا وگرنه معمولش همینه ولی پارس تو این دوسال سرعتش (128) همیشه بالای 200 بوده و کندی سرعت فقط یک بار بوده که سراسری بوده . همین..
بچه ها سرعت من خدا رو شکر خوب شده!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت از سرورهای خارجی همچنان داغون.بازم باید یه جنبش علیه مخابرات راه بندازیم.دوستان 2020 رو بترکونین.
بابا شما چی میگید ، سرعت پایینه سرعت پایینه . بیا ببین پارس انلاین چه میکنه
با سرویس 256 دیشب از ساعت 2 تا 7 فیکس (5ساعت کامل) به نظرت چقد دانلود کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
نه وژدانا بگو !!!!!!
100 مگ .
خواستی قسم خدا رم میخورم، حاضرم برم اینترنت نامحدود 64 از مخابرات بگیرم سرعت همه 24 ساعت 5 باشه ولی دیگه این بدبختی رو نداشته باشم که شب تا صبح کامپیوترمو بذارم باز به خاطر 100 مگ ..
10 شبه دارم جون میکنم یه برنامه 2.6 گیگی بگیرم ، تا هالا 1 پارت 500 مگیشو موفق شدم بگیرم ، یعنی دیشب سرعتش 5.5 کیلو بایت بوده !!!!
یعنی دارم فحش زمین و زمانو بهشون میدم .![]()
دادا ما داریم از سرعت توی روز مینالیم سرعت شب پیشکششون.بعد شما میای از سرعت شبانت مینالی!!!!!!
رکورد جدید دیشب من با پارس 256
38 مگابایت ، خداروشکر 200 مگ از کل قراردادمون بیشتر نمونده ، 100 درصد میرم مخابرات میگیرم نامحدود از شر شبانه خلاص شم .
مخابرات هرچی باشه 2 روز یا 3 روز داغون میشه بعدش سرعت خودتو میدن ، نامحدود بگیری یعنی نمیتونی یه فایل 500 مگی رو بعد از 10 روز دانلود کنی ، والا الان من چند شبه میذارمش برا یه فایل 500 مگی ، تو روز سرعتش 2 مگ هست ولی ترافیکش عین آب خوردن میره .
الان دیشب از ساعت 7شب تا 3 صبح که بیدار بودم سرعت عالی بود هر چه میخواستی دانلود میکردی ولی الان یه کمی دوباره هنگ کرده ولی دیشب سرعتم عالی بود 120 میزد طبیعیش اینه البته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)