نـــــــــــه! این قیمت خیلی بالاست! تقریباً 2 برابر بودجه من!
پس باید قید 10 اینچ رو بزنم؟؟؟ 7 اینچی که انتظاراتم رو براورده کنه چی پیشنهاد می کنید؟
(سایتی که دادید متاسفانه باز نمیشه)
نـــــــــــه! این قیمت خیلی بالاست! تقریباً 2 برابر بودجه من!
پس باید قید 10 اینچ رو بزنم؟؟؟ 7 اینچی که انتظاراتم رو براورده کنه چی پیشنهاد می کنید؟
(سایتی که دادید متاسفانه باز نمیشه)
ممنون
راستش من لپ تاپ دارم، تبلت میخام.
والا روی کاغذ که ال سی دی مدیاپد خیلی بهتره. اما در عمل نمیدونم واقعا کیفیت صفحه اش چجوریه. شما از نزدیک ندیدید؟ کیفیت صفحه ان 8000 رو ؟ در حالی که قیمت ان 8000 بالاترم هست.
تصویر ان 8000 اچ دیه ولی مدیا پد هوایی فول اچ دی. فیلم برداری و عکاسیه هوایی فول اچ دیه ولی سام اچ دی.
یه لینک از مقایسه این دوتا ندارید؟ (ویدئو، مطلب ...)
اصلا نمیشه
سخت افزار ضعیف تر
امکان طراحی نداری!
کلا تبلت چیزی بین موبایل و لپ تاپ هست
در بهتر بودن صفحه ی نمایش مدیا پد هیچ شکی نیست:
تراکم در هر پیکسل مدیاپد 224 هست اما نوت8 189ppi هست.
تکنولوژی ساخت صفحه ی نمایش مدیا پد IPS LCD هست که در مقابل TFT واقعا سرتره.
این تبلت هواوی از اسمش هم معلومه و سعی کرده توی مدیا سنگ تموم بزاره.
حالا با این اوصاف باید ببینم یکی از اصل های مهم شما برای خرید تبلت فیلم دیدن هم هست؟یانه
اما به نظر من با خرید Media Pad اصلا ضرر نخواهید کردوتوی همین فروم دوستان بیشترشون ازش راضی بودن و تنها عیبی که روش گذاشتن عمر باتری بوده.
باوجود یک باتری6600 میلیآمپر.اما نوت8 ظرفیتی معادل4600 داره.دیگه خودتون ببیند...
این رو اضافه کنم که این تبلت از یک باتری 6600 میلی آمپر ساعت بهره می بره و توی این رنج قیمتی باتری خوبی محسوب میشه.
بهترین گزینه google nexus 7 با ظرفیت8 گیگ هست.
البته اون هم قیمتش حدود 1 تومن میشه.
ببیند برندهای نوپایی هستن که با قیمت های خیلی پایین تری عرضه می کنن تبلت هاشونو اما آدم ی بار میخاد چیزی رو بخره و بتر که خوبشو بخره.
آمازون،کیندل و نوک برندهای خیلی مشهوری تو بحث کتاب خوان های الکترونیک هستن.
اما اگه بازار رو خوب بگردید هست.اما قبول دارم که سخت پیدا میشن
ی دقتی هم که برای خرید باید داشته باشید اینکه از pdf پشتیبانی کنه.چون بعضی از این کتابخوان ها هستند که فقط از فرمت های رایج خودشون و اونهایی که توی استور هاشون هستن پشتیبانی میکنن.
کتابخوان ها صفحه ی نمایش ظریف تری نسبت به تبلت ها دارن اما نه تا اون حد.
دوست عزیز از قیمت ها خبری داری ؟ مثلا چند قیمتن ؟
کتابخوان ها قیمتاشون از حدود250 تومن به بالا.
بسته به برند،ظرفیت و صفحه ی نمایش قیمت های مختلفی دارن
دوستان من میخوام که یه تبلت اندروید دار در حدود قیمت 700 تومان بخرم و اینم بگم که اصلا در مورد تبلت و مارک ها هیچ چیز نمیدونم.ولی در مورد سخت افزار یه کوچولو بلدم پس به من پیشنهاداتتون رو بفرمایین تا منم خودم یه تحقیقی بکنم.راستی من در مورد تبلت های هووای یه بررسی کردم که این طور که متوجه شدم پردازنده خوبی دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)