مگه چکار کردی ؟ ایشاالله درست میشه !
مگه چکار کردی ؟ ایشاالله درست میشه !
یعنی چی نشه چاپش کرد ؟ اصلا نرم افزار Adobe Reader داری ؟ اگه میخوای به Word تبدیل کنی بایدPDF to word داشته باشی . ولی کلا میشه از PDF پرینت گرفتا !
قدرت بازی آمین نوع دوم از قدرت بازی آمین نوع اول مگه بیشتره تو مبتکران نوشته دی آمین نوع اول از آمین نوع دوم قدرت بازیش بیشتره ! الان کدوم درسته ؟ کلا کتاب درسی چت میزنه . کافیه صفحه 324 مبتکران رو بخونید میبینید چی میگه![]()
سه بار سابقه جرح و یه بار سابقه جنایی قتل دارم که همیشه مشکل اصلی زندگیم بودن از 2سال پیش
در سال 86 از بسیج خارج شدم و قبل و بعدش هم مهر انتخابات نداره شناسنامم یعنی فاجعه هست همه سوابقم
تنها امیدم پدرم هست که جانبازه و شوهر عمم که رئیس دانشگاهه .
به خدا امروز این موضوع طوری شکه کرده منو که اصلا حال و حوصله درس خوندن ندارم در حالی که دیروز 11 ساعت مفید درس خوندم
اگه فردا هم نتونم درس بخونم حتما باید برم پیش یه مشاور روانشناس یا روانپزشک که کمکم کنه
بچه ها برام دعا کنین من هیچوقت تو کمک کردن به شماها در تاپیک کوتاهی نکردم![]()
خدایی نکرده اینا عمد که نبودن ؟ ایشالله درست میشه
... دوستان این لغت های ادبیات که ستاره ندارن لازمه بخونیم ؟
عزیزم به هدفت فکر کن سعی کن فقط اون واست مهم باشه به هیچ چیزه دیگه ای توجهت رو معطوف نکن فقط به هدفت بهت قول میدم اگر به هدفت برسی مشکلاتم حل میشه
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
چه جالب چند ماه پیش می خواستم همین مطلبو بنویسم گفتم ننویسم نگن ... خونه![]()
مشکلات تویه زندگیه هر کسی هست خیلی چیزا تو این زندگی هست که میشه یه جوری جبرانش کرد ولی بعضی چیزا هست که دیگه شاید جبرا ن نشه یا سخت باشه یکیشم همین کنکوره هر چیزی که قبول بشی تا اخرش تو زندگیت تورو همون میشناسن سعی کن حداکثر تلاشت رو بکنی که بعدش مثله خیلی ها افسوس نخوری روز های زندگی مثله صفحاته یه دفتر خاطراته که میرو جلو و برگشتی هم نداره سعی کن جوری بسازیش که بعدش پشیمو ن نشی حداکثر تلاشت رو بکن بچه های اینجا مثله یه خونوادن امیدوارم تو کنکوره 91 کسایی مثله سجاد صدیقی باشن که از تو همین خانواده برن بالا پس دلسرد نشو تلاشتو بیشتر کن حتی بیشتر از قبل که نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
به امید موفقیت واسه همتون
قسمت پرینتش غیر فعالهمی تونی خودت امتحان کنی ! ! !
Adobe Reader نسخه 9 است![]()
آهان الان که دیدم اون بالا نوشته Secured !
کلا من با گوشیم دانلود کرده بودم !
ين 3 ماهو خورده اي كه مونده خيلي مهمه .نزارين اينجوري از دست بره.اگه مي شه مشكلتونو بدين كسي ديگه اي حلش كنه و شما فقط بخونين .حتي اگه نشه برين دانشگاه(به هر دليلي)ديگه حداقل شرمنده خودتون نيستين.تو کنکور به اندازه کافی برای همه جا هست نگران نباشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)