میخاستم ببینم چطور میشه مودم وایرلس رو به صورت وایرلس و نه به صورت لن کانفیگ کرد؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
میخاستم ببینم چطور میشه مودم وایرلس رو به صورت وایرلس و نه به صورت لن کانفیگ کرد؟
مثل همون حالت لن هستش ... فرقی نمیکنه ...
بعد از اینکه به وایرلس وصل شدید IP مودم رو توی browser میزنید ...
سلام و خسته نباشید.
من 2 کامپیوتردارم که کاملا با هم شبکه هستند . سیستم اول با آی پی 192.168.0.1 و سیستم 192.168.0.2
که کاملا شبکه هستند.
بعد 4 تا از پسر عموهام دیشب اومدن خونمون با 1 لبتاب و گفتند اگر میشه 3 تارو شبکه کن تا کانتر بازی کنیم گفتم باشه بزارید برم بپرسم ببینم میشه.
اون 2 تا دکستاب خودم از لن مادربرد شبکه شدن . مودم adsl هم دارم که با پورت یو اس بی وصل به کامپیوترخودم.
حالا من برداشتم لبتاب رو با لن مودم شبکه کردم و لبتاب هوم نتورک شناخت ولی کامپیوترخودم علامت زرد رنگ تعجب میاره تو دسکتاب که چرا اینقدر آی پی داره سیستم و میگه آی پیها مشکل دارند.
و لبتاب شبکه نمیشه. می خواستم بدونم برای آی پی لبتاب و مودم چی بزنم؟
به نظر خودذم شدنش میشه چون بعضی وقتها کامپیوت ردوم خودم رو از لن مودم شبکه م یکنم ولی سرعتش کمتره یه زره
کپیها بیشتر زطول میکشه شاید اندازه 10 مگ د رثانیه دیتا انتقال میده ولی شبکه کردم.
ولی حالا که 3 تا کامپیوت رشده نمیتونم شبکه کنم و اصلا بلد نیستم چه آی پی بدم که کامپیوت رخودم همزمان با 2 کامپیوت ردیگه شبکه بشه که این بچه ها بتونن کانتر بازی کنن.
با تشکر![]()
سلام 1 عکس آماده کردم تا شمای کار رو ببینید. یعنی در اصل 3 تا کامپیوتر رو بدون هاب می خوام شبکه کنم اگر بشه.. تا این بچه ها بتونن کانتر رو 3 نفره بازی کنن
عکس ( 16 کیلوبایت):
کامپیوتر 1 با کامپیوتر 2 شبکه شدن و کامپیوت ر1 می خواد با لبتاب از طریق مودم adsl 2 پورت شبکه بشه.
حالا آی پی کارت شبکه مودم و لبتاب رو چی قرار بدم؟
با توجه به اینکه کامپیوت ر1 کارت شبکه مادربردش 192.168.0.1 رو گرفته و کامپیوتر 2 هم 192.168.0.2 رو گرفته
Last edited by Saeed System; 01-07-2012 at 08:46.
سلام دوستان
ما توی شرکت یه سرور 2008 داریم که رولهای DC و DNS و DHCP و WINS رو روش برقرار کردیم و در ضمن فایل سرور هم هست.4 تا هارد داره 3 تاش رید 5 هست و یکیش هم مخصوص ذخیره سازی بک اپ..حالا من از ترس داون شدن سرور و خوابیدن شبکه شرکت (که یکبار پیش اومد و 2 روز کل شرکت بیکار شد) میخوام یه سرور دیگه بعنوان additional راه اندازی کنم تا در صورت داون شدن سرور اصلی شبکه نخوابه..من تا اینجاشو بلدم که بیام روی سرور دوم ویندوز نصب کنم و موقع نصب اکتیو دایرکتوی اون رو بصورت additional domian نصب کنم..اما برای اینکه تمام فایلهای موجود تو سرور اصلی هم روی سرور دوم Replicate بشه نمیدونم چیکار کنم یعنی میخوام جوری شه که اگه سرور اصلی داون شد یوزرها چه برای لاگین چه برای اجرای برنامه ها و فیالهایی که روی سرور هست دچار مشکل نشن.چیکار باید بکنم؟
یعنی پی سی رو به صورت وایرلس به مودم وصل کردید؟
دوستان پاسخ این پرسش برای من خیلی مهمه و باید هرچه زدوتر راه حلی براش پیدا کنم منتها اگه پرسشم رو در جای مناسبی مطرح نکردم راهنمایی بفرمایید در انجمن دیگری مطرح کنم تا زود تر به پاسخ برسم.
ممنون
سلام
من یه شبکه دارم از 5،6 تا PC و دو سه تا لب تاپ. PC ها همدیگرو تو شبکه میتونن همدیگرو ببینن ولی لب تاپ ها نه سایر لب تاپ ها رو میبینن و نه سایر PC هارو .....
مشکل از کجاست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)