تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 280 از 337 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض کانفیگ به صورت وایرلس

میخاستم ببینم چطور میشه مودم وایرلس رو به صورت وایرلس و نه به صورت لن کانفیگ کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مثل همون حالت لن هستش ... فرقی نمیکنه ...
    بعد از اینکه به وایرلس وصل شدید IP مودم رو توی browser میزنید ...

3. این کاربر از narthex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض شبکه کردن 3 کامپیوتر

سلام و خسته نباشید.

من 2 کامپیوتردارم که کاملا با هم شبکه هستند . سیستم اول با آی پی 192.168.0.1 و سیستم 192.168.0.2
    که کاملا شبکه هستند.

بعد 4 تا از پسر عموهام دیشب اومدن خونمون با 1 لبتاب و گفتند اگر میشه 3 تارو شبکه کن تا کانتر بازی کنیم گفتم باشه بزارید برم بپرسم ببینم میشه.

اون 2 تا دکستاب خودم از لن مادربرد شبکه شدن . مودم adsl هم دارم که با پورت یو اس بی وصل به کامپیوترخودم.

حالا من برداشتم لبتاب رو با لن مودم شبکه کردم و لبتاب هوم نتورک شناخت ولی کامپیوترخودم علامت زرد رنگ تعجب میاره تو دسکتاب که چرا اینقدر آی پی داره سیستم و میگه آی پیها مشکل دارند.

و لبتاب شبکه نمیشه. می خواستم بدونم برای آی پی لبتاب و مودم چی بزنم؟

به نظر خودذم شدنش میشه چون بعضی وقتها کامپیوت ردوم خودم رو از لن مودم شبکه م یکنم ولی سرعتش کمتره یه زره

کپیها بیشتر زطول میکشه شاید اندازه 10 مگ د رثانیه دیتا انتقال میده ولی شبکه کردم.

ولی حالا که 3 تا کامپیوت رشده نمیتونم شبکه کنم و اصلا بلد نیستم چه آی پی بدم که کامپیوت رخودم همزمان با 2 کامپیوت ردیگه شبکه بشه که این بچه ها بتونن کانتر بازی کنن.

با تشکر

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی مشکلم حل شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام 1 عکس آماده کردم تا شمای کار رو ببینید. یعنی در اصل 3 تا کامپیوتر رو بدون هاب می خوام شبکه کنم اگر بشه.. تا این بچه ها بتونن کانتر رو 3 نفره بازی کنن

عکس ( 16 کیلوبایت):

کامپیوتر 1 با کامپیوتر 2 شبکه شدن و کامپیوت ر1 می خواد با لبتاب از طریق مودم adsl 2 پورت شبکه بشه.

حالا آی پی کارت شبکه مودم و لبتاب رو چی قرار بدم؟

با توجه به اینکه کامپیوت ر1 کارت شبکه مادربردش 192.168.0.1 رو گرفته و کامپیوتر 2 هم 192.168.0.2 رو گرفته
    Last edited by Saeed System; 01-07-2012 at 08:46.

7. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان

ما توی شرکت یه سرور 2008 داریم که رولهای DC و DNS و DHCP و WINS رو روش برقرار کردیم و در ضمن فایل سرور هم هست.4 تا هارد داره 3 تاش رید 5 هست و یکیش هم مخصوص ذخیره سازی بک اپ..حالا من از ترس داون شدن سرور و خوابیدن شبکه شرکت (که یکبار پیش اومد و 2 روز کل شرکت بیکار شد) میخوام یه سرور دیگه بعنوان additional راه اندازی کنم تا در صورت داون شدن سرور اصلی شبکه نخوابه..من تا اینجاشو بلدم که بیام روی سرور دوم ویندوز نصب کنم و موقع نصب اکتیو دایرکتوی اون رو بصورت additional domian نصب کنم..اما برای اینکه تمام فایلهای موجود تو سرور اصلی هم روی سرور دوم Replicate بشه نمیدونم چیکار کنم یعنی میخوام جوری شه که اگه سرور اصلی داون شد یوزرها چه برای لاگین چه برای اجرای برنامه ها و فیالهایی که روی سرور هست دچار مشکل نشن.چیکار باید بکنم؟

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام.
    کارت شبکه وایرلس ralink 802.11 g رو pc نصب شده.سیگنال اکسلنت و کانکته.
    اما اینترنت نداره.تو پنجره wireless network connection اسم کانکشن نمیاد.میگه ویندوز نمیتونه کانکتشن شبکه وایرلس و بشناسه. 7تا کانکتشن ساخته شده اما تو لیست کاکنکتشنا هیچی نیست...
    مشکل چیه دوستان؟؟؟
    ویندوز xp هستش.
    ضمنا توی taskbar هم آیکون وایرلس مث بچه آدم حضور داره..
    یعنی پی سی رو به صورت وایرلس به مودم وصل کردید؟

داره خودمونی میشه poria_sola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    mazandaran

پيش فرض

کسی نیست جواب بده؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان

ما توی شرکت یه سرور 2008 داریم که رولهای DC و DNS و DHCP و WINS رو روش برقرار کردیم و در ضمن فایل سرور هم هست.4 تا هارد داره 3 تاش رید 5 هست و یکیش هم مخصوص ذخیره سازی بک اپ..حالا من از ترس داون شدن سرور و خوابیدن شبکه شرکت (که یکبار پیش اومد و 2 روز کل شرکت بیکار شد) میخوام یه سرور دیگه بعنوان additional راه اندازی کنم تا در صورت داون شدن سرور اصلی شبکه نخوابه..من تا اینجاشو بلدم که بیام روی سرور دوم ویندوز نصب کنم و موقع نصب اکتیو دایرکتوی اون رو بصورت additional domian نصب کنم..اما برای اینکه تمام فایلهای موجود تو سرور اصلی هم روی سرور دوم Replicate بشه نمیدونم چیکار کنم یعنی میخوام جوری شه که اگه سرور اصلی داون شد یوزرها چه برای لاگین چه برای اجرای برنامه ها و فیالهایی که روی سرور هست دچار مشکل نشن.چیکار باید بکنم؟
    دوستان پاسخ این پرسش برای من خیلی مهمه و باید هرچه زدوتر راه حلی براش پیدا کنم منتها اگه پرسشم رو در جای مناسبی مطرح نکردم راهنمایی بفرمایید در انجمن دیگری مطرح کنم تا زود تر به پاسخ برسم.
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من یه شبکه دارم از 5،6 تا PC و دو سه تا لب تاپ. PC ها همدیگرو تو شبکه میتونن همدیگرو ببینن ولی لب تاپ ها نه سایر لب تاپ ها رو میبینن و نه سایر PC هارو .....
    مشکل از کجاست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •