ان شاالله که وجود داره.![]()
ان شاالله که وجود داره.![]()
سلام
به نظرم شانس قبولی در دانشگاه تهران رو داری ولی کمه.
ضمنا رتبه هایی که در یادگار ماندگار زده شده میانگین رتبه افراد پذیرفته شده است چون مسلما نمیشه مثلا 40-50 نفر قبولی رو با یک عدد نشون داد.
احتمال قبولیت در دانشگاه شیراز و قزوین تقریبا قطعیه.
موفق باشی
نه بابا تو پرسش و پاسخ خود سایت سنجش زده نداره امسال...
ممنون که گفتید منم الان دیدم.
به خشکی شانس چرا امسال نداره.؟؟!!!!!!!![]()
سلام
دوستان رتبه 37 هزار منطقه 3 ریاضی غیرانتفاعی کرمانشاه قبول میشه؟؟![]()
بچه ها با 21000 منطقه دو تجربی دختر از بندر عباس چی میاره ؟
خواشا جواب بدین برای یکی از دوستام می خوام![]()
کسی دچار مشکل ما نشده؟
سلام دوستان
من امسال یعنی 90 کنکور دادم و الان که نتیجه اومد غیرانتفاعی مجاز شدم
و خیلی دوست دارم که به دانشگاه شیخ بهایی برای تحصیل در رشته ی نرم افزار بروم
ولی رتبم یکم ناجوره یکم هم که نه یک خورده بیشتر
متاسفانه امسال به خاطر مشکلاتی که برام پیش اومد هیچ نخوندم، حتی 1 هفته هم برای کنکور نخوندم و 30 هزار شدم
خودم که حال کردم که 30 هزار شدم، چون کسایی بودن که یک سال هم موندن و مثل بگم چی درس میخوندن که حتی به خاطر زیاد درس خوندن هم مریض میشدن و اونا هم یا رتبشون شد 30 هزار یا 40 هزار (به همین خاطر میگم که خودم حال کردم)
حالا می خوام ببینم شانسم برای در اومدن تو رشته ی نرم افزار شیخ بهایی که 60 نفر رو هم میخوان چقدر است ؟
دوستان راهنماییم کنید (دارم میمیرم)
نه .یعنی شما هنوز نتیجتونو نتونستین ببینین؟
سلام دوستان
من رشته اصلی ام ریاضی بود . امسال کنکور هنر دادم و رتبه ی 904 منطقه 1 گروه 2 آوردم.
میخوام حتما برم دانشگاه اون هم تهران باشه (شهر تهران) روزانه یا شبانه فرقی نداره و آزاد هم علاقه ای ندارم. میخواستم ببینم شانس قبولی دارم؟ مثلا میشه طراحی صنعتی شبانه قبول بشم؟ یا حتی طراحی لباس یا باستان شناسی و ... .
در مورد آزمون عملی چون هنرستانی نبودم خیلی حرفه ای نیستم و فقط حدود 2.5 ماه وقت دارم یه حرکتی بکنم. آیا امیدی هست؟ چون شنیدم مثلا طراحی صنعتی اصلا دنبال زیبایی کار نیستند و بیشتر به دنبال ایده و خلاقیت هستند اما مثلا طراحی پارچه و لباس باید تناسبات در حد رئال باشه.
کسی جوابی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)