دوستان چه جوری میشه محکم شوت زد ؟ هر چی از پشت 18 می شوتم انگار توپ سرب داره سنگین حرکت می کنه ، یا آروم میره یا میره تو باقالیا
2011 اینجوری نبود راحت میشد شوت از راه دور زد
دوستان چه جوری میشه محکم شوت زد ؟ هر چی از پشت 18 می شوتم انگار توپ سرب داره سنگین حرکت می کنه ، یا آروم میره یا میره تو باقالیا
2011 اینجوری نبود راحت میشد شوت از راه دور زد
اینم یکی دیگه از نقص هاش .
من هر 10 تا شوت یکیش خوب میشه و مستقیم به طرف دروازه میره با قدرت زیاد .
که اونم میخوره به تیرک![]()
به کنامی ایمیل زدم بابت این بازی و حسابی از خجالتشون دراومدم
در خصوص پاس کاری ، شوت ، دروازه بان ، داور و ...
امروز ایمیل زدن ازم تشکر کردن و به خاطر اینکه بازی خوب نبوده ازم معذرت خواهی کردن !
ضمناً نوشتن که نظرامو با تیم طراحی درمیون میزارن.
شوت کردنش خیلی مولانقطه ایی شده باید یه تیک کوچیک بزنی اگه زیاد پر شه سر از آسمون پیدا میکنه اگه کم پر شه که با پاس فرقی نداره
در کل خیلی باید دستت روون شه
پاسهاش خیلی مسخره است![]()
از چه نظر؟ اتفاقا از نسخه قبلي خيلي بهتر شده
کلاً این تو این بازی هر تیمی رو بر میداری باید با توجه به بازیکناش ترکیب بچینی . برای رئال هم بهترین ترکیب همونیه که ترکیب خودش هست با یه کم تغییرات :
بنزما(یا هیگواین)
کاکا(RMF)-اوزیل(AMF)-رونالدو(LMF)
دیارا-آلونسو (هر دو هافبک DMF)
راموس-پپه-کاروالیو-مارسلو
کاسیاس
من اگه رئال رو بردارم با همین ترکیب بازی می کنم . اگر هم تیم گل خورد یا بیشتر خواستی حمله کنی اوزیل رو ببر چپ و رونالدو رو ببر حمله . یا مثلاً دیارا رو ببر بیرون مهاجم بیار .
اون ماسماسک هایی که عددا رو کم و زیاد می کنی هم خیلی توی بازی تاثیر زیادی نداره 80% بازی به خود آدم و نحوه پاسکاری و این چیزا مربوط میشه .
Last edited by Mehran14233; 09-02-2012 at 23:46.
حالت پینگ پونگی پیدا کرده
من از پاسهای نسخه 11 خوشم میومد
مرسی آقا منم بعد از کلی ترکیب عوض کردن به این نتیجه رسیدم که همین ترکیب Default از همشون بهتره ...
جاتون خالی بارسا رو روی سوپراستار توی نیوکمپ 6-1 زدم یه حالی داد که نگو ! نکته جالب این بازی این بود که 1 خطا هم نکردم توی این بازی (بارسا هم همینطور) !
چرااین بازی اینجوریه وقتی پاس روبه جلو می دی عقب پاس می ده؟شوت هم هر چی می زنی می ره آسمون.خدایش فیفا خیلی سرتر از اینه فقط لیگاش و کاپاش کمتره.مثلا جام متهای آسیا رو نداره یا جام باشگاهای اورپا رو نتونستم تو فیفا ببینم یا جام جهانی.
نميدونم چه جوري پاس ميدي بايد فلش رو بگيري تا به اون جهتي كه ميخاي پاس بدي حالا اينكه روبه جلو ميدي به عقب پاس ميده نميدونم!!
شوتام يه كم سختتر شده گل كردنش نبايد زياد پر كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)