سلام...
قبل از پاسخ به شما، دو نکته رو بگم که اولیشو قبلا دو بار گفتم:
1- این بحث من و شما نتیجهی مثبتی نداره، و حتی ممکنه نتیجه منفی مثل ناراحتی و کدورت و... داشته باشه که من اینو نمیخوام.
2- جاهایی که از پاسخ شما نقل قول نکردم، یا واسم مفهم نبودم یا قبلا به اونا اشاره کردم.
فکر کنم اول آخر هر جملم تو این تاپیک نوشتم به نظر من...!! من از اول گفتم که تفکرم رو در قالب نظر دادم...
دوست عزیز، اول اینکه اگه من اگه راجع به یه موضوعی اطلاعات نداشته باشم، اصلا نمیام نظر بدم... ادعا ندارم که صاحب نظرم... ولی دوست دارم نظرم رو بگم و البته با دلایل خودم که برام ارزشمند هستن... راجع به اون معیار هایی هم که تو لینک ویکیپدیا بود، هر بچه هفت هشت ده ساله ای که با پدیده هایی به نام تلویزون و رایانه در ارتباطه و به فوتبال علاقه داره، یقینا از او معیار ها خبر داره... من هم اونجا بهتون گفتم که به نظر من این معیار ها لازم هستند ولی کافی نیستند... بعد در این چند پست اخیر هم گفتم این رنکینگ یا به قول بنده رده بندی (فارسی را پاس بداریم!
.gif)
) یه چیز بی ارزشی هست (با یه سری دلیل که حس ندارم تکرارشون کنم!) ضمنا دو هزار دفعه گفتم واسه من مهم نیست منچستر صدره این رنکینگه یا بارسلونا یا یه تیم دیگه... چون این رده بندی واسهی من حائظ ارزش نیست... از اول گفتم که این رنکینگ یه چیز دل خوش کنکی که هیچ کدوم از مربی های تیم های دنیا، چه صدر نشین و چه قعر نشین، واسشون این رده بندی اهمیت نداره و شاید دوست داشته باشن تو این رده بندی اول نباشن یا اصلا آخر باشن، ولی تو لیگ کشورشون قهرمان بشن...
خیر، جواب من منفی است...!عجیبه... فکر کنم ذکر کردم که از سال 2006 به بعد تا حالا دیگه رده بندی رو به اون شدت گذشته قبول نداشتم... و احتمالا متوجه شدید که من گفتم قابله درکه که طرفدارای تیم های بالانشین تو این مدل رنکینگ ها، حداقل به این رنکینگ اعتراض نکنن... قصد جسارت ندارم ولی متاسفانه من تو این چند پست اخیر دارم یواش یواش به این نتیجه می رسم که شما دارید حرفای من رو برعکس متوجه میشید...
پس با مقایسه جمله اول و جمله دوم، شما همین الان دارید خودتون رو گول می زنید... یه مرور به پاسخ هاتون به نقل قول ها از جواب های من بندازید و ببینید که چه کسی از شروع بحث یک بند دارید به نام تیم بنده اشاره می کند که فکر من از رو تعصب به تیمم سرچشمه میگیره...
نظرتون محترمه، اما پیشنهاد میکنم اجازه بدید اون "اکثر کسان" خودشون بیان بگن که نظرشون چیه، من هم یکی از همون کسانی بودم که اومدم نظرم رو گفتم و دیگه دارم پشیمون میشم که چرا نظرم رو گفتم و مثل دیگران که الان دارن نظر من و شما را می خونن، آروم ننشستم...
.gif)
ضمنا این هم نقل قول دوستانی هستش که حالا به هر دلیل این رده بندی رو قبول نداره...
بله کسی نگفت... کسی نگفت که نصف بازیکنان تیم های باشگاهی در اروپا از کشورهای غیر اروپایی تامین میشه که ستاره های اونا از کشور های آمریکای جنوبیه و خیلی هاشون تو تیم های آمریکای جنوبی ستاره بودند و اونا رو فقط مالک ها و منیجر های تیم های اروپایی دیدن، من و شما اونا رو فقط تو اروپا دیدیم...
البته این حرفی که از بازیکنان تیم ها در اروپا زدم، زیاد به بحث ما که راجع به رنکینگ بود ارتباطی نداشت ولی به هر حال....
من کجا این قسمت بولد شده رو گفتم؟ من تو این فروم هنوز عضویت 1 سال کامل نشده... اوه... راستی یادم نبود شما خوشحالی من رو هم دیدید...! دوست عزیز واقعا نمی فهمم، چرا دوست دارید نظرتون رو به من یا دیگران تحمیل کنید... مگه من نظرم خواستم به کسی القا کنم که... یکی از دوستان صمیمیم یه حرف خوبی میزنه... میگه: بیایم اعلان نظر کنیم نه اعمال نظر...
یاعلی
.gif)