تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 456 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تيترهاي روزنامه ال موندو در 21 دسامبر

پيش قرارداد براي نيمار

بارسا يك قرار داد اقتصادي با سانتوس امضا كرد ( 10 ميليون يورو) و سرنوشت اين بازيكن در دست بارسا خواهد بود

اگر سانتوس او را قبل از 2014 به تيم ديگري بفروشد مجبور به پرداخت دو برابر اين هزينه به بارسا مي شود

آلوس به مورينيو : حسادت بد است .اين ضروري نيست كه بازيكنان رئال هم مانند نيمار به ما تبريك بگويند زيرا انها

فاقد فروتني هستند

8 كليد براي تمديد قرار داد گوارديولا

تيترهاي روزنامه اسپورت در 21 دسامبر

من ميخواهم گوارديولا اينجا بماند

والدز بهترين ورزشكار كاتالونيا درسال 2011

چون من ميخواهم به كسب عناوين ادامه دهم

بارسا بهترين تيم در بخش ورزش مردان

10 ميليون يورو پيش قرار داد نيمار

آلوز : مورينيو به ما حسادت ميكند

2. 11 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مارتین مونتویا قرارداد جدیدی با بارسلونا امضا کرد

قرارداد این مدافع 20 ساله در تابستان به پایان می‌رسید.

سایت گل – بارسلونا اعلام کرده که مارتین مونتویا قرارداد جدیدی با این باشگاه امضا کرده است که تا تابستان 2014 او را در این باشگاه نگاه می‌دارد.
    برای لغو قرارداد این مدافع 20 ساله باید 12 میلیون یورو تا پایان فصل و 20 میلیون یورو برای فصل 13-2012 پرداخت.
    قرارداد قبلی مونتویا تا تابستان پیش رو بود و گفته می‌شد او به رم می‌رود تا زیر نظر مربی سابقش، لوییس انریکه بازی کند.
    این مدافع راست تنها یک بازی برای تیم بزرگ‌سالان در ترکیب ثابت انجام داده که مقابل باته بوریسوف در لیگ قهرمانان بود، اما آینده بسیار درخشانی برایش پیش‌بینی می‌شود و اخیرا حتی به تیم ملی هم دعوت شده است.

پیش بازی کوپا دل ری: بارسلونا- اوسپیتالت

قهرمان دنیا در سال 2011 امشب در خانه اش میزبان اوسپیتالت است تا دیدار برگشتش مقابل این تیم را برگزار کند

ترکیب احتمالی

بارسلونا

پینتو
    مونی ئسا،پیکه،پویول،مونتویا
    تیاگو،بوسکتس،سرخی روبرتو
    فابرگاس،رافینیا،پدرو

اوسپیتالت

موراگون
    موسی, ال. ویاله, ام.ویاله, په که
    روبن گارسیا, کورو, مانل
    سیریو, داوید پراتس, آرو

گواردیولا به تعدادی از بازیکنانش اجازه داده تا زودتر از سایرین اردوی این تیم را ترک کرده و به تعطیلات زمستانی بروند. تعدادی از ستاره های تیم قهرمان دنیااز جمله لیونل مسی، آدریانو، الکسیس، خاویر ماسچرانو، اریک آبیدال و ماکسول از هم اکنون در تعطیلات زمستانی هستند.
    بدین ترتیب گواردیولا در این دیدار تیمش را با تغییرات متعددی روانه میدان کرده است.
    البته گواردیولا طبق قوانین موجود در رقابتهای جام حذفی اسپانیا مجبور است تا در دیدار تیمش دست کم از هفت بازیکن تیم اصلی اش استفاده کند و از همین رو برخی از چهره های آشنای بارسا در این بازی را ملاحظه خواهیم کرد.
    یکی از غایبهای بزرگ این بازی داوید ویا است که روز دوشنبه قوزک پایش را مورد عمل جراحی قرارداد و با مصدومیتی طولانی از میادین ورزشی دور خواهد بود.
    برخی از بازیکنان بارسا در بازی امشب هم از بارسای بی آمده اند؛ بازیکنانی مثل سرخی روبرتو، مارتین مونتویا، اندرو فونتاس و مارک مونیه سا، دراین بازی در ترکیب بارسا قرار خواهند گرفت
    فراموش نکنید که باراس در دیدار رفت دو تیم با نتیجه 0-1 به پیروزی رسیده بود.

آیا می دانستید؟

بارسلونا امشب در حالی در نوکمپ میزبان اوسپیتالت است که اخیرا از رقابتهای جام باشگاه های جهان بازگشته و در آخرین دیدارش توانسته تا با نتیجه 0-4 سانتوس، قهرمان کوپا لیبرتادورس را شکست دهد.

لیونل مسی توپ طلای این رقابتها را به عنوان بهترین بازیکن جام جهانی باشگاه ها کسب کرد و چابی ارناندس هم تیمی اسپانیایی اش به خاطر عملکرددرخشانی که در دیدار فینال به نمایش گذاشت، توپ نقره را مال خود کرد

• بارسلونا در سال 2011 به فینال رقابتهای جام حذفی اسپانیا(کوپا دل ری ) راه یافت و در آن دیدار مغلوب رئال مادرید شد.

• اوسپیتالت یکی از تیمهای شهر کاتالونیاست که در حومه بارسلونا قرار دارد. و در دسته دوم بی رقابتهای لالیگا بازی می کند.

• این باشگاه کوچک در دیدار رفت با نتیجه 0-1 در خانه اش مغلوب بارسلونا شد. تک گل آن بازی را آندرس اینیستا به ثمر رساند.

گواردیولا: حق با مورینیو است؛لیگ قهرمانان اروپا مهم تر است

سه روز پیش یک جام خیلی باارزش را بردیم و امروز در جام حذفی به مبارزه می پردازیم

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان باشگاه بارسلونا در کنفرانسی خبری پیش از دیدار تیمش مقابل اوسپیتالت در دور برگشت رقابتها جام حذفی شرکت کرد.
    او در صحبتهایی درمورد دیدار برگشت گفت:« این بار ما در حالی مقابل اوسپیتالت قرار می گیریم که بازیکنان ما با بدخوابی دست و پنجه نرم می کنند.به سختی استراحت می کنند. همه صبح خیلی زود بیدار می شوند ولی این همان ورزش است. سه روز پیش یک جام خیلی باارزش را فتح کردیم و الان باید برای آنکه یک جام دیگر از دست نرود، به میدان برویم.»;

اخیرا مورینیو در صحبتهایی با تبریک قهرمانی بارسا در جام باشگاه های جهان گفته بود:« درهر صورت به بارسایی ها تبریک می گویم ولی قهرمانی در جام باشگاه های جهان به مراتب مهمتر از پیروزی در 2 دیدار است.» این صحبتها با انتقاد شدید ویکتور والدس و دانی آلوس همراه بود ولی اکنون گواردیولا درمورد مورینیو و صحبتهایش گفته:« هرکسی در مقابل میکروفنها همان طوری که می خواهد صحبت می کند.»
    البته گواردیولا اهمیت خاصی به صحبتهای مورینیو نمی دهد:« مربی رئال دیروز صحبت کرد و می خواست از ما تمجید کند و ما از او متشکریم. صحبتهای مورینیو همیشه به او اهمیت و بها می دهد. اگر به پیروزی برسیم، خوشحال می شویم. همین و بس.قهرمانی ما در جام باشگاه های جهان برای فوتبال اسپانیا خیلی خوب است. هر کسی آزاد است که هر چه می خواهد بگوید، من کمترین بهایی به این صحبتها نمی دهم.ما در آستانه آغاز سال جدید میلادی هستیم و باید در جام حذفی دیداری را برگزار کنیم. من اکنون می گویم که مورینیو درست گفته؛ لیگ قهرمانان اروپا واقعا مهم تر است.»
    و البته در مورد واکنش والدس و آلوس نسبت به صحبتهای مورینیو هم گفت:« هر کسی نظر خودش را دارد. بازیکنان این آزادی رادارند که نظرشان را ابراز کنند. نظری که ازنظر آنها در حدو مرز آداب و تربیتشان است.»
    گواردیولا در مورد احتمال تمدید قرار دادش گفت:« زمانی که دراین باره تصمیمم را گرفته باشم به رئیس باشگاه خبر می دهم. این هیچ ربطی به فتح جام قهرمانی ندارد.»
    گواردیولا نگران بازی تیمش مقابل اوسپیتالت است:« کنار آمدن با تغییرات زمانی کار آسانی نیست. به زمان نیاز دارید تا باشرایط تطبیق بیابی. ما پنجشنبه شب باید برای کسب یک جام بجنگیم. دقیقا همان کاری که مقابل سانتوس انجام دادیم.باید هوشیار و آگاه باشیم. بازیکنانم خیلی خوب تمرین کرده اند.بازیهای اوسپیتالت را بررسی کرده ایم و بهترین تیم ممکن را به زمین می فرستیم.»
    گواردیولا در بخش پایانی صحبتهایش در مورد داوید ویا صحبت کرد:« او سرشار از هیجان بود. عمل جراحی اش موفقیت آمیز بود و مشکل الان فقط زمان است. زمانی که او بازگردد قوی تر خواهد بود.»

ریکلمه:مسی بزرگترین است ولی اینیستا بهترین

زمانی که تیمی خوب بازی می کند و به پیروزی می رسد، آرامش و اعتماد به نفس می یابد. تماشای بازی بارسلونا واقعا خوشایند و لذت بخش است

سایت گل- خوان رومن ریکلمه، یکی از بازیکنان افسانه ای سالهای اخیر فوتبال آرژانتین است . او که این روزها در بوکا جونیورس توپ می زند، مسی را بزرگترین بازیکن بارسا می داند:« مسی بزرگترین بازیکن است ولی بهترین بازیکن اینیستاست.»
    ریکلمه با تحلیل شرایط کنونی تیم کاتالان گفت:« بارسلونا خوش شانس بوده که بازیکنان متعددی را در اختیار دارد که شاید تکرار نشدنی باشند: مسی، اینیستا، ژاوی و پیکه. همه این بازیکنان در یک تیم و در یک دوران درکنار هم حضور دارند. آنها واقعا خوش شانس هستند؛ چرا که این بازیکنان در کنار هم واقعا لذت می برند.»

ستاره آرژانتینی در گفت و گو با فیفا به این نکته اشاره کرد که شکست دادن بارسلونا کار خیلی سختی است:« اگر برای کسب یک جام در یک فینال و یا در دو بازی مقابل بارسلونا قرار بگیرید، شاید با کمک فاکتور شانس بتوانید از سد این تیم عبور کنید ولی در یک تورنمنت طولانی، بعید است که بارسلونا جام قهرمانی را از دست بدهد. فکر می کنم که تا به امروز و در رقابتهای این فصل، تنها مربی ای که توانسته این بارسا را شکست دهد، لوئیس گارسیا، مربی ختافه بوده که تیمش با نتیجه 0-1 بارسا را برد . این گویای همه چیز هست. چه بارسلونا و چه رئال مادرید، هریک با سبک خاص خودشان، تفاوتهای بزرگی را رقم می زنند.»
    ریکلمه درادامه صحبتهایش باز هم به آنالیز عملکرد بارسا پرداخت و گفت:« زمانی که تیمی خوب بازی می کند و به پیروزی می رسد، آرامش و اعتماد به نفس می یابد. تماشای بازی بارسلونا واقعا خوشایند و لذت بخش است. من سالی به این باشگاه پیوستم که در همان سال قرار بود انتخابات باشگاه برگزار شود و مشکلات زیادی وجود داشت و استرس و عصبانیت های زیادی برفضا حاکم بود ولی امروز هم در همان جایی هستم که دوست داشتم باشم: بوکا باشگاه من و خانه من است. از بازی کردن در این تیم واقعا لذت می برم.»
    ستاره آرژانتینی در انتخاب ستاره های محبوبش شکی ندارد:« مسی بزرگترین بازیکن دنیاست؛ کریس رونالدو بازیکن پلی استیشن است؛ بازیکنی که پای راست و پای چپ قدرتمندی دارد؛ قدش بلند است، سریع است؛ ضربات خوبی با سرش می زند ؛ پنالتی زن خوبی است و ضربات ایستگاهی اش هم خوب است. او یک بازیکن واقعا تواناست ولی کسی که به بهترین نحو ممکن فوتبال بازی می کند: اینیستا است. او دقیقا می داند که چه زمانی باید به جلو برود و چه زمانی باید به عقب بازگردد. اگر اینیستا توپ را زیر پای چپش داشته باشد، می داند که سمت راست او چه کسی حضور دارد و کاملا می داند که چه کار باید انجام دهد. اینیستا می داند چه زمانی باید این سو و آن سو برود؛ چه زمانی باید سریعتر بدود و چه زمانی باید آهسته تر بازی کند. فکر می کنم که این تنها چیزی است که با قابلیت دیگری آن را مقایسه کرد و یا آموزش داد. یک بازیکن می تواند شوت زدن را یاد بگیرد و کنترل توپ را بیاموزد ولی آموزش تمام اتفاقاتی که در زمین رخ می دهد، محال است. این ویژگی هایی است که یک فوتبالیست با آنها به دنیا می آید.»
    آن زمان که ریکلمه به بارسلونا پیوست، اینیستا هنوز در بارسلونای بی توپ می زد:« من این شانس را داشتم که زمانی که به بارسلونا پیوستم، اینیستا در تیم پایه ای بود. او تمریناتش را با ما شروع کرد و من علاقه زیادی به او داشتم. زمان زیادی را با هم سپری می کردیم. او دوران درخشش را از همان روزها آغاز کرد و از آن زمان به بعد ارتباط دوستانه مان را حفظ کرده ایم و همیشه با هم در تماسیم.»
    اسطوره آرژانتینی به جمع آوری کلکسیونی از پیراهن سایر بازیکنان می پردازد. او دراین باره گفت:« خوش شانس بودم که پیراهنهای زیادی دارم ولی اگر بخواهم پیراهن مورد علاقه ام را به شما بگویم، قطعا پیراهن زین الدین زیدان است. این پیراهنی است که او در آخرین بازی اش برای رئال بر تن کرده بود. روز چهارشنبه قبل از آن بازی با من تماس گرفت و به من گفت که پیراهن من را ندارد. و می خواهد پیراهنش را در بازی روز یکشنبه با من عوض کند.»
    ریکلمه خاطرات آن بازی را به خوبی به یاد دارد:« در آن بازی، حدود 5 دقیقه هواداران او را تشویق می کردند و زیدان برای آنکه به قولش عمل کند و پیراهنهایمان را عوض کنیم، کلی منتظر ماند. لحظه بسیار زیبایی بود. الان پیراهن زیدان را در خانه ام دارم و تاریخ آن بازی را رویش نوشته ام. زیدان یکی از بزرگترین بازیکنانی بود که بازیش را تماشا کرده ام.»

پدر نیمار: بارسا یک گزینه ویژه برای پسرم است

نیمار که چند روز قبل در ترکیب سانتوس مقابل بارسا به میدان رفت، اعلام کرده بود شکست 4-0 مقابل تیم کاتالانی یک درس خوب برای تیمش بوده است.

سایت گل- پدر نیمار، ستاره جوان سانتوس، اعلام کرد پیوستن به بارسا یک گزینه ویژه برای پسرش خواهد بود اما اعلام کرد هنوز توافقی بین و باشگاه صورت نگرفته است.
    نیمار که چند روز قبل در ترکیب سانتوس مقابل بارسا به میدان رفت، اعلام کرده بود شکست 4-0 مقابل تیم کاتالانی یک درس خوب برای تیمش بوده است.
    در تابستان گذشته شایعاتی زیادی در مورد پیوستن نیمار به یکی از دو تیم بارسا و رئال به گوش می رسید اما او اخیرا قراردادش را با سانتوس تا سال 2014 تمدید کرد.
    پدر نیمار در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نیمار تا سال 2014 با سانتوس قرارداد دارد. ما معتقدیم او بیش از همه دوست دارد بماند، باتجربه تر و پخته تر شود و در سانتوس به بلوغ برسد."
    با این وجود، او تایید کرد که پیشنهادهای رئال و بارسا بسیار جذاب هستند.
    " این دو باشگاه بسیار بزرگ هسنند و رفتن به یکی از آنها برای نیمار بسیار افتخارآمیز خواهد بود. بارسا یک گزینه ویژه است اما هنوز هیچ توافقی صورت نگرفته است. نیمار و روسل یکدیگر را بعد از بازی درداخل زمین دیدند و به هم تبریک گفتند. هر دو احترام زیادی برای هم قائل هستند اما چیز بیشتری در این بین وجود ندارد."

4. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گزارش روز:عکس یادگاری داوید ویا با جام قهرمانی جام باشگاه های جهان

بازیکنان بارسلونا برای بازدید از هم تیمی شان به بیمارستان رفتند

سایت گل- داوید ویا، اکنون دیگر آن جامی که در کارنامه ورزشی اش کم داشت را در اختیار دارد. «گواخه» اکنون عکسی یادگاری با جام باشگاه های جهان دارد.

پویول، پیکه، سسک و فونتاس روز چهارشنبه برای عیادت از ویا به بیمارستان رفتند و بهترین هدیه ممکن را با خود به بیمارستان بردند؛ جام قهرمانی جام باشگاه های جهان

ویا ، قبل از آغاز دیدار فینال جام باشگاه های جهان از هم تیمی هایش خواسته بود تا در این تورنمنت به قهرمانی برسند و بازیکنان بارسا هم این کار را انجام دهند. بازیکنان بارسا روز چهارشنبه به بیمارستانی که ویا در آن بستری بود رفتند تا جام قهرمانی را به دوستشان نشان دهند و در این لحظات دردناک و سخت در کنار او باشند.

سسک فابرگاس بعد از بازگشت از بیمارستان، عکسی را روی صفحه توئیترش قرار داده و زیر آن نوشته:« گواخه الان دیگر آن جامی که کم داشت را دارد.»

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا،اندکی بعد مسی و چابی از یک سو و پدرو و بوسکتس از سوی دیگر به عیادت ویا رفتند.

خود ویا هم عکسهایی را در صفحه فیس بوکش قرار داده که مربوط به حضور دوستانش در بیمارستان برای عیادت اوست.

ویا در صفحه فیس بوکش نوشته:« با همه شما به من خوش می گذرد. شماها فوق العاده اید و از همه تان متشکرم.»

ویا تا روزهای ابتدایی هفته آتی در بیمارستان بستری خواهد بود و بعد از آن به خانه اش منتقل می شود.

6. 15 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

ساندرو روسل: گواردیولا الگو و سمبل خوبی برای نمایش احترام است

رئیس باشگاه بارسلونا از رفتارها و شیوه برخورد مربی تیمش کاملا خوشحال است

سایت گل- روز چهارشنبه بود که ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا اعلام کرد که پپ گواردیولا ، الگو و مثال خوبی برای احترام در تمامی سطوح است

رئیس باشگاه کاتالان در کمپینی که در نوکمپ برگزار شد، به دنبال ترویج احترام، صبر، زندگی گروهی مسالمت آمیز و صبوری به ویژه در نسل جوان بود.

روسل در صحبتهایی دراین باره گفت:« یکی از افرادی که الگوی خوبی برای نمایش این احترام است، مربی ماست: پپ گواردیولا. من اعمال افراد را خیلی بیشتر از کلمات دوست دارم و گواردیولا این احترام را در عمل نشان می دهد. اصلا نباید این رفتار را با غرور یکی دانست.»

رئیس باشگاه بارسلونا درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که گواردیولا به تیمهای حریف و بازیکنان حریف احترام می گذارد؛ اگر چه ممکن است تیمهایی از دسته های پائین تری ، با مربیان ناشناس باشند.او یادآوری کرد که گواردیولا در پاسخ به سوالات مطرح شده در کنفرانسهای خبری، به همان زبانی که سوال مطرح می شود، پاسخگوی سوال ها می شود. روسل معتقد است که سران باشگاه کاتالان به دنبال آن هستند تا این ارزشها را از لاماسیا به بازیکنان و کارمندانشان بیاموزند.

روسل دراین باره گفت: « این روزها مهمترین نکته احترام متقابل است.»

8. 13 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

الکسیس سانچس: می خواهم جام های بیشتری با بارسا به دست بیاورم

این ملی پوش شیلیایی در تابستان از اودینزه به بارسا پیوست و از آن زمان با این تیم قهرمان سوپرکاپ اسپانیا، سوپرکاپ اروپا و جام باشگاه های جهان شده است

سایت گل- الکسیس سانچس، مهاجم بارسا، اعلام کرد هنوز تشنه موفقیت های بیشتر است و می خواهد با این باشگاه به جام های بیشتری دست پیدا کند.

این ملی پوش شیلیایی در تابستان از اودینزه به بارسا پیوست و از آن زمان با این تیم قهرمان سوپرکاپ اسپانیا، سوپرکاپ اروپا و جام باشگاه های جهان شده است اما او همچنان به دنبال موفقیت های بیشتر است.

او در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" از سه جامی که تاکنون با بارسا به دست آورده ام، بسیار خوشحالم اما همیشه به دنبال موفقیت های بیشتر هستم و هرگز به این فکر نکرده ام که دیگر کافی است.

متاسفانه به دلیل مصدومیت نتوانستم در فینال جام باشگاه های جهان بازی کنم اما همین که آنجا حضور داشتم و این جام را بردم هم برایم یک افتخار است. همه بازیکنان تیم مصمم هستند تا به این روند ادامه بدهند و همچنان جام های بیشتری به دست بیاورند."

بارسا امشب در دیدار برگشت مرحله یک شانزدهم نهایی کوپا دل ری مقابل اوسپیتالت قرار می گیرد. آبی و اناری ها در دیدار رفت 1-0 به پیروزی رسیدند.

فان پرسی:بارسا تنها تیمی است که با ارائه بازیهای زیبا، می برد

مهاجم هلندی آرسنال در صحبتهایی به تمجید از بارسلونا پرداخته

سایت گل- روبین فان پرسی مهاجم هلندی باشگاه ارسنال در صحبتهایی به تمجید از بارسلونا پرداخته است

فان پرسی در این باره گفته:« من فقط از طریق تلوییزون بازیهای آرسنال و بارسلونا را تماشا می کنم.بارسلونا تنها تیمی است که می تواند با ارائه بازیهای زیبا و تماشایی به پیروزی برسد.»

طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، البته این اولین باری نیست که فان پرسی در صحبتهایی به تمجید از بارسلونا پرداخته. او در ادامه صحبتهایش دراین مصاحبه گفته:« من شیفته بازیهای زیبا هستم و همیشه خواهم بود .ولی الان واقع بین تر شده ام. » و در توضیح این نکته اشاره کرده بود که همیشه نمی توان خوب و زیبا بازی کرد و بارسلونا را به عنوان یک استثنا دراین زمینه نام برده.

10. 7 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ویکتور والدس: «ماپیروزی های بیشتری میخواهیم»

ویکتور والدس: «من با افتخار این جایزه را دریافت کردم اما این جایزه دسترنج کار گروهی ماست و تنها متعلق به من نیست». والدس گفت: «بازیکنان تیم برای مدتی طولانی در مسابقاتی با سطح بالا حضور خواهند داشت و آنها هنوز مشتاق پیروزی هستند و باید برای عناوینی که میخواهند تلاش بکنند».

وقتی که ما جام قهرمانی را بلند کردیم میدانستیم که این اولین جام قهرمانی ما نیست و ما می خواهیم که صاحب پیروزی های بیشتری بشویم. ویکتور والدس دروازبان بارسلونا فردی است که جایزه ی بهترین ورزشکار کاتالان سال را دریافت کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گوردیولا جایزه ی ویکتور والدس را ستود و گفت: «او روز ها تمرین کرده است، او یک استاد است. هر جلسه تمرین بارسا برای او مانند رفتن به کلاسی در دانشگاه است، او به من آموخت که چگونه از بازی لذت ببرم و چگونه گروهی فوتبال بازی بکنم».

والدس تیم را مورد ستایش قرار داد

برنده ی چهار زامورا در لیگ اسپانیا (جایزه زامورا مطعلق به دروازه بانی ست که در لیگ کمترین گل خورده را داشته باشد) و کسی که بعد از ژاوی هرناندز و کارلوس پویول در تاریخ باشگاه بیشترین بازی را دارد.

ویکتور والدس جایزه ی خود را مورد ستایش قرار داد و معتقد بود او در راه رسیدن به اهدافش تلاش زیادی کرده و از دیگر دلایل او موفقیت های تیم در بازی های جام های مختلف است. همچنین والدس گفت: «من این جایزه را با افتخار دریافت کردم و در حقیقت این جایزه، حاصل تلاش ماست» و ویکتور والدس تیم بارسلونا رو بخاطر این موفقیت و بدست آوردن جام قهرمانی جام باشگاه های جهان برای باری دیگر مورد ستایش قرار داد.

بهترین بازیکنان مرد

والدس تنها بازیکن بارسا نبود که جایزه دریافت کرد، بلکه تمام بازیکنان تیم جایزه ی بهترین بازیکنان مرد جهان را درسال 2011 دریافت کردند. ساندرو راسل همراه با والدس این جایزه را دریافت کردند .

کروس جایزه ی ناواروو را دریافت کرد

کاپیتان بارسای رگال، خوان کارلوس ناوارو نیز جایزه جهانی ترین ورزشکار کاتالان را با شایستگی دریافت کرد؛ سوپر کاپ اسپانیا و موفقیت هایی همراه با تیم ملی اسپانیا از افتخارات اوست. وی هم اکنون دچار بیماری است او بازیکنی پایدار است و در این یکشنبه عمل جراحی خواهد داشت و به مدت سه یا چهار هفته قادر به بازی نخواهد بود.

12. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض سه مساوی پس از رقابت های میان قاره ای!

بارسا هیچ گاه اولین بازی خود بعد از جام میان قاره ای پیشین و جام باشگاه های جهان را نبرده است. آن ها در مقابل ویارئال، اتلتیکو مادرید و رایو والکانو مساوی کردند.

رقابت جهانی جدی چالشی برای پیروزی مقابل هوسپیتالت در روز 5شنبه و اسپانیول، اولین بازی لیگ 2012، به وجود آورد. آن ها هیچ وقت اولین بازی خود بعد از رقابت های میان قاره ای و یا جام های جهانی باشگاه ها را از دست ندادند، اما از طرفی هیچ گاه در این بازی ها پیروز میدان نبوده اند.

بارسلونا مقابل ویارئال (1-1) 2/1/10

در سال 2009 بارسا به اولین باشگاهی که توانست دریافت 6 جایزه را در تقویم سال خود ثبت کند تبدیل شد. آن ها همچنین توانستند شاهکار خود را مقابل ویارئال در برابر هوادارانشان در خانه جشن بگیرند. مسیر بازی با گل زیبای پدرو در دقیقه هفتم تغیر کرد اما فوستر بعد از 50 دقیقه آن را جبران کرد.

بارسلونا مقابل اتلتیکو مادرید (1-1) 21/12/06

رایکارد بعد از ناامیدی از شکست به اینتر پورتو الگره نظرش به سمت نیوکمپ برای رویارویی با اتلتیکو مادرید جلب شد. یک انتقام واقعی در آن زمان. با وجود جراحی اتوئو و مسی، رونالدینیو توانست با ضربه ی آزاد ارزشمندی به گل دست یابد، اما آگرو در نیمه ی دوم نتیجه را مساوی کرد. بارسا همچنان با یک بازی کمتر 3 امتیاز از سویا جلو بود.

رایو والکانو مقابل بارسلونا (3-3) 20/12 93

مدت کوتاهی پس از باخت مقابل سائوپائولو نوبت به نوئوو والکاس رسید؛ جایی که برترین تیم ها در آن باخته بودند و جایی که بارسا با وجود بیرون رفتن استویچکوف (دقیقه 6) و کومان (دقیقه 69) به یک امتیاز دست یافت. سالیناس گل دیرهنگامی برای تیم یوهان کرایوف که در جدول دوم بود به ثمر رساند.

14. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض «هواداران باید آسوده خاطر باشند، من می دانم که چه باید کرد».

مربی بارسا به هواداران متعصب نیوکمپ گفت که نگران آینده او در اف سی بارسلونا نباشند. قبل از دیدار با هوسپیتالت در نیوکمپ، گواردیولا به شاگردانش در مورد خطرات این بازی هشدار داد.

اگرچه پپ گواردیولا چیز خاصی در مورد تمدید قراردادش با باشگاه نگفت، اما در طول مصاحبه مطبوعاتی امروزش بیان کرد: «احتیاجی نیست که مردم نگران باشند، من می دانم که چه باید کرد، من می دانم این موضوع چه موقع و چگونه باید انجام گیرد». بعلاوه او گفت پرسش متداول دراین باره او را ناراحت نمی کند. مربی گفت به محض اینکه تصمیمش را بگیرد، راسل را در جریان خواهد گذاشت اما کسب عناوین در تصمیم گیری او هیچ نقشی ندارد.

احتیاط برای بازی هوسپیتالت

پپ گواردیولا در مورد بازی با هوسپیتالت نیز صحبت کرد. او معتقد بود: «سخت است بعد از برد جام باشگاه های جهان بر روی این بازی تمرکز کنید اما باید احتیاط کرد؛ مااین بازی را انجام می دهیم تا از مسابقات باقی مانده حذف نشویم». گواردیولا مصرانه از بازیکنانش خواست که متوجه خطر های این بازی باشند.

مربی به باشگاه برای تلاش پر کردن صندلی های نیوکمپ در روز پنج شنبه، روز انسجام اعضا، تبریک گفت و حضور اعضا در نیوکمپ را دلیل خوبی برای دیدن «فوتبال ما» دانست.

اظهارات مورینیو

گواردیولا فرصتی پیدا کرد تا به اظهارات مورینیو واکنش دهد: «مربی مادریدی ها می خواست که به ما تبریک بگوید، ما از او تشکر می کنیم. او همه چیز را با جدیت فراوانی بیان کرد در صورتی که مشکلی وجود ندارد. او می تواند نظرش را آزادانه بیان کند و او معتقد است که لیگ قهرمانان مهم تر است و حق نیز با اوست».

ویا بسیار مشتاق و سرزنده است

گواردیولا بعد از ملاقات با داوید ویا گفت: «مهاجم ما بسیار مشتاق و سرزنده است». مربی معتقد بود: «این ویا را بسیار قوی تر و کارش را طولانی تر می کند. او خواهد فهمید که تا چه اندازه خوش شانس است و با همه چیز با تمایل بیشتری روبه رو خواهد شد». همچنین گواردیولا تاکید کرد: «اگر او افت نکند، آیزاک کوئنسا با ما خواهد ماند. ما ویا را از دست داده ایم و مطمئنا او می تواند تا آخر فصل با ما همراه باشد».

16. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Barcelona 9-0 Hospitalet
    10-0 Agg

11 PG Pedro
    19 Andrés Iniesta Luján
    23 Thiago Alcántara
    36 Xavi
    43 Tello
    49 Isaac Cuenca
    55 PG Thiago Alcántara
    65 Tello
    81 Isaac Cuenca

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Barcelona's Andres Iniesta out for 15 days following injury against Hospitalet in Copa del Rey

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گواردیولا: گاهی وقتها از صحبتهای قبل از بازی ام، ناراحت می شوم

مربی بارسا در صحبتهایی از عملکرد شاگردانش مقابل اوسپیتالت گفته است

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی به ارزیابی عملکرد شاگردانش در دیدار 5شنبه شب مقابل اوسپیتالت پرداخت.

بارسا در این دیداردر حالی که 7 نفر از بازیکنان اصلی اش تعطیلات زمستانی شان را شروع کرده اند و اکثر بازیکنان کلیدی هم در ترکیب اصلی تیم قرار نداشتند توانست تا با نتیجه 0-9 به پیروزی برسد.

درپایان این دیدار گواردیولا گفت:« این برد قاطعانه به این دلیل است که شاگردان من مقابل هر حریفی که قرار بگیرند به دنبال توپ می روند و هیچ وقت منتظر توپ نمی ایستند.
    گواردیولا درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد:« من تصمیم گرفتم که تیمی از بازیکنان اصلی ام را به زمین بفرستم. آنهایی که از قهرمانی در جام باشگاه های جهان بازگشته اند و می خواستم جدی ترین تیم ممکن را روانه میدان کنم. ما غایبان متعددی در اردوی تیممان داریم. بازیکنان اهل آمریکای جنوبی و آفریقایی مان را به تعطیلات فرستادیم و نمی دانستیم که روند این بازی چطور پیش می رود. ما در بازی رفت 1-0 به پیروزی رسیده بودیم که می بایست در بازی برگشت خیلی محافظه کارانه رفتار می کردیم.»

گواردیولا در مورد ضربه پنالتی اعلام شده به نفع بارسا که تیمش را 0-1 جلو انداخت،به این نکته اشاره کرد که شاید این خطا در خارج از محوطه جریمه انجام شده:« بله. کوئنکا را کشیدند ولی احتمالا این اتفاق خارج از محوطه جریمه افتاد.»

در روزنامه مارکا و در ادامه بازتاب صحبتهای مربی کاتالان بارسا می خوانیم: گواردیولا در ادامه به این نکته اشاره کرد که گاهی وقتها شخصیت ترسویش بروز می کند:« من یک شخصیت جسور و شجاع دارم و یک شخصیت ترسو. چنین بازی هایی گاهی وقتها به من ترس می دهد و در پایان به خاطر صحبتهایی که قبل از بازی انجام داده ام، احساس ناراحتی می کنم. راستش را بخواهید ما از یک سفر دور آمده بودیم و تنظیم خوابمان به هم خورده بود. من از شاگردانم خواستم که این بازی را جدی بگیرند.»

گواردیولا ادامه داد که از بازیکنان اوسپیتالت خواسته تا برای تقدیر از آنها که قهرمان جام باشگاه های جهان شدند، مراسم پاسییو (تشکیل تونل انسانی از بازیکنان حریف برای تجلیل از تیم قهرمان) را انجام ندهند:« دوست نداشتم که بازیکنان اوسپیتالت برای ما تونل انسانی تشکیل داده و مراسم پاسییو را انجام دهند.ما این جام را در ژاپن جشن گرفتیم و تمام شد.»

20. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •