تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 339 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا کسی جواب منو نمیده؟
    اینجا خیلی هاتون طرفدار مظلومی هستید
    تو رو خدا یه چیز بگید آروم شم
    ضمنا ناصر جان میشه چند تا مهاجم خوب تو لیگ ایران اسم ببری؟
    ما میداوودی و آرش رو داریم ها!
    توقع داشتی حاج علی بره کی رو بیاره؟
    مسی؟ رونالدو؟
    حاج علی اینهمه زحمت کشید ولی همه زحماتش رو مظلومی به باد داد.
    این سوبله چوبله خانتون کاری کرد که حاج علی اینجوری جایگاهش متزلزل شه

امیرخان جون اون محمدت بیااااااااااااااااااااااا ااااااااااا

2. این کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال یه مدتی هست که نزول کرده - دیگه اون بازی های خوب و هیجان انگیز رو ارائه نمیده -

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

من که شخصا طرفدار هیچ احدی نیستم . فقط موفقیت و سربلندی استقلال برام مهمه.

باید قبول کنیم که سپاهان تیمش از ما کاملتر و قویتر بود و اگه قهرمان هم بشه ،حقشه .
    استقلال به گفته همه، اول فصل کهکشان بود ولی کادر مربیان تیم نتونستن از این کهکشان ،درست استفاده کنند.

یادمون نرفته خدا کمک کرد و فینال جام حدفی رو با پنالتی بردیم و سهمیه فصل بعد آسیا رو گرفتیم .اون بازی که جلوی شاهین کردیم اگه تا صبح هم طول میکشید نمی تونستیم بهشون گل بزنیم. اما از نیم فصل دوم ،عملکرد تیم ،بعد از رفتن مجیدی و مصدومیت جباری و آندو افتضاح بوده .

باشگاههای آسیا هم که باز رسیدیم به اما و اگر و داریم حذف میشیم

اصلا نمیشه باور کرد همین آرش، 2فصل پیش آقای گل لیگ بوده !!!!!!! شما باورتون میشه؟؟؟!!!
    یا مثلا این میداوودی فصل اولی که اومده بود ، عجب بازی هایی میکرد.
    یه بازیکن چقدر ممکنه افت کنه آخه ؟؟!!!!

به نظر شما علت افت شدید بازیکنان استقلال ،فقط فشردگی مسابقاته ؟؟؟

از دوستان صاحب نظر خواهش میکنم بحث رو ادامه بدن
    Last edited by federrer; 28-04-2012 at 19:30.

5. 3 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو رو خدا مصاحبه ها رو ببینید:

حاجی: هنوز اتفاق خاصي پيش نيامده است و در ديدارهاي آينده به پيروزي خواهيم رسيد.

تیموریان: افرادي که عليه کادر فني شعار مي‌دهند تماشاگران واقعي استقلال نيستند.شايد اگر مربي ديگري بود تيم را رده هفتم و هشتم سقوط مي‌کرد. بهتر است تماشاگران شرايط را بسنجند و سپس شعار بدهند. همانطور که ما 6 امتياز از سپاهان جلو بوديم و حالا آنها صدر جدول هستند، ممکن است شرايط تغيير کند و ما بازهم به صدر برسيم. تا پايان فصل اميدوار هستيم.

مظلومی:برخي بچه ها مثل حنيف با بخيه بازي کردند و برخي جان مي دهند. برخي ها کم کاري مي کنند به موقع اسم آنها را مي دهم.

رحمتی: چطور مي‌شود بازيکن از دبي به بوشهر برود و بازهم آمادگي کامل داشته باشد؟

منبع: ورزش3

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

من که شخصا طرفدار هیچ احدی نیستم . فقط موفقیت و سربلندی استقلال رو برام مهمه.
    باید قبول کنیم که سپاهان تیمش از ما کاملتر و قویتر بود و اگه قهرمان هم بشه ،حقشه .
    استقلال به گفته همه، اول فصل کهکشان بود ولی کادر مربیان تیم نتونستن از این کهکشان درست استفاده کنند.

یادمون نرفته خدا کمک کرد و فینال جام حدفی با پنالتی بردیم و سهمیه فصل بعد آسیا رو گرفتیم .اما از نیم فصل دوم عملکرد تیم بعد از رفتن مجیدی و مصدومیت جباری و آندو افتضاح بوده . ون بازی که جلوی شاهین کردیم اگه تا صبح هم طول میکشید نمی تونستیم بهشون گل بزنیم.

باشگاههای آسیا هم که باز رسیدیم به اما و اگر و داریم حذف میشیم

اصلا نمیشه باور کرد همین آرش، 2فصل پیش آقای گل لیگ بوده !!!!!!! شما باورتون میشه؟؟؟!!!
    یا مثلا این میداوودی فصل اولی که اومده بود ، عجب بازی هایی میکرد.
    یه بازیکن چقدر ممکنه افت کنه آخه ؟؟!!!!

به نظر شما علت افت شدید بازیکنان استقلال ،فقط فشردگی مسابقاته ؟؟؟

از دوستان صاحب نظر خواهش میکنم بحث رو ادامه بدن
    درود به کلامت
    باهات 99 درصد موافقم. اون یک درصد هم بخاطر "ملو" بودن لحنت بود. اگر سختگیری اینجا نبود کلی حرف در مورد کادر فنی و خیانت هاش به استقلال داشتم ( مستند ) ولی میدونم که اینجا نمیشه مطرح کردش

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چرا کسی جواب منو نمیده؟
    اینجا خیلی هاتون طرفدار مظلومی هستید
    تو رو خدا یه چیز بگید آروم شم
    ضمنا ناصر جان میشه چند تا مهاجم خوب تو لیگ ایران اسم ببری؟
    ما میداوودی و آرش رو داریم ها!
    توقع داشتی حاج علی بره کی رو بیاره؟
    مسی؟ رونالدو؟
    حاج علی اینهمه زحمت کشید ولی همه زحماتش رو مظلومی به باد داد.
    این سوبله چوبله خانتون کاری کرد که حاج علی اینجوری جایگاهش متزلزل شه

امیرخان جون اون محمدت بیااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
    من طرفدا ر فرد خاصی نیستم فقط موفقیت استقلال واسم مهمه .

ارش و میلاد تو این فصل چندتا گل زدن واسه استقلال ؟
    حالا میلاد یه مدت مصدوم بود ارش چی؟

8. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

در تیز بودنش شکی نیست ولی الان چند تا بازیش رو تو الغرافه دیدم مثل دوران اوج استقلالش نیست.هر چند دوست ندارم به خاطر حرکات بی شخصیتیش دوباره به استقلال بر گرده.
    حرکات مجیدی بی شخصیت بود یا اون 96 هزار نفر که از دقیقه 35 بعد کارت اول فرهاد فحش خوار مادرو کشیدن بهش؟
    فرهاد بهترین حرکت رو انجام داد و با اون حرکت مشت محکمی تو دهن همشون کوبید اینیم که استقلالی و پیرهن آبیشو دراورد به هیچ احد و ناسی مربوط نیست توی آزادی بود توی کشورش بود خواست با پیرهن استقلال از زمین بره بیرون وقتی یه سری آدم بیشعور میرن استادیوم آزادی و به بازیکن کشورشون بی دلیل فحش میدن و توپ دستش میفته فقط هو میکشن اون 4 تا انگشت فرهاد هم نوش جونشون
    =======================================

خوب تراکتور هم با سرچشمه تو کرمان و ملوان تو تبریز بازی داره . خیلی بعیده اینارو نبره
    سپاهانم بعیده که 2 تا بازیه حساس خودش رو ببازه . شده 11 نفری دفاع کنن مساوی بگیرن میگیرن اما نمیبازن
    پس حتی 1% هم شانس قهرمانی نیست

و اما برای فصل بعد . فرهاد نیاد استقلال بدبخته از همین الان میگم
    استقلال بره هر مهاجمی بخره فرهاد نیاد بدبخته همین !بازوبند کاپیتانی سال بعد تو بازوی فرهاد نباشه استقلال عاقبتش پرسپولیسه الان میشه !
    قلعه نوعی - حیدری - جان واریو - جباری - زندی - تیموریان - حنیف - منتظری - رحمتی - مجیدی

اینا سال بعد استقلال باشن تیم با اختلاف امتیاز هم قهرمان میشه
    یه کدوم از اینا نباشن فقط یه کدومشون قول میدم به هیچ جا نمیرسه استقلال !

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حرکات مجیدی بی شخصیت بود یا اون 96 هزار نفر که از دقیقه 35 بعد کارت اول فرهاد فحش خوار مادرو کشیدن بهش؟
    فرهاد بهترین حرکت رو انجام داد و با اون حرکت مشت محکمی تو دهن همشون کوبید اینیم که استقلالی و پیرهن آبیشو دراورد به هیچ احد و ناسی مربوط نیست توی آزادی بود توی کشورش بود خواست با پیرهن استقلال از زمین بره بیرون وقتی یه سری آدم بیشعور میرن استادیوم آزادی و به بازیکن کشورشون بی دلیل فحش میدن و توپ دستش میفته فقط هو میکشن اون 4 تا انگشت فرهاد هم نوش جونشون
    !
    اره همین کار وقتی رضا شاهرودی تو دالیان چین بازی میکرد اومد ورزشگاه آزادی تو نیمه نهایی با استقلال بازی کرد
    همون100000تماشاگر شما بدترین فحش ها رو بهش دادن پس الکی ادای تیم الگو و مقدش مآب در نیارین
    فرهاد مشت وقتی کوبید که نیم فصل از استقلال رفت و این به قیمت از دست رفتن جام تمام شد

11. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من طرفدا ر فرد خاصی نیستم فقط موفقیت استقلال واسم مهمه .

ارش و میلاد تو این فصل چندتا گل زدن واسه استقلال ؟
    حالا میلاد یه مدت مصدوم بود ارش چی؟

تا دیروز همتون طرفدار مظلومی بودید حالاکه دیگه جای دفاعی نمونده منکر میشید. مخصوصا اون کسی که زیر پست شما تشکرش هست ولی خودش پستی نداده.
    مگه من گفتم آرش و میلاد خوب بازی کردن؟!!!!!!!
    سوال کردم تو ایران مهاجم خوب کیه؟
    مدیر یه تیم باید بازیکن بخره. تماشگر باید تشویق کنه و مربی باید از بازیکن هاش بازی بگیره. اگر بازیکن ها مقصرند و خوب بازی نمیکنند یا باید بگی عمدیه یا سهوی. اگر بگی عمدی بد بازی میکنن که بازم دو حالت داره که مظلومی میدونه یا نه. اگر بگی نه عمدی نیست پس باید بگیم بطور اتفاقی اینهمه بازیکن خوب باهم افول کردن و همه اینها اتفاقیه و مظلومی مقصر نیست.
    ما کجائیم دنیا کجاست
    بارسلونا پپ رو میذاره کنار ما یه آدم بدون کارنامه که اولین جامی که تو عمرش دیده جام حذفی امسال بوده رو کردیم بت.
    بعدم که اون حسابی خرابکاری کرد میگیم کی بود کی بود من نبودم

( ناظر عزیز اگر پستم قابل تائید نیست ویرایشش کن. اگر قابل ویرایش هم نیست کل متن رو پاک کن و بجاش سه نقطه بذار تا معلوم باشه من جواب دادم ولی منتشر نشده. خدائی این درخاست بزرگی نیست. )

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

بابا خدایی این مظلومی کیه اموده استقلال ؟
    تیم رو ویران کرد
    تا کی باید چوب مربی بخوریم ؟ یک تیم از جوانان میذاشتی بهتر بازی میکرد
    بسه دیگه ، امیر خان ، من یکی دستت رو میبوسم برگرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصاحبه های جدید:

صادق ورمزیار: کادر فنی بیش از بازیکنان مقصر است. استقلال مقابل شهرداري تبريز نياز به بازي‌ هجومي داشت اما باز از ميثم حسيني استفاده شد در حالي که بار هجومي حسيني از جواد شيرزاد پايين‌تر است.
    فکر مي‌کنم کادر فني استقلال از همه بيشتر کم‌کاري مي‌کند. آنها بايد بازي شهرداري تبريز را آناليز و بر اساس آن مهره‌هاي خود را انتخاب مي‌کردند. اگر قرار است حنيف عمران‌زاده از بازي بيرون کشيده شود چرا نبايد از ساموئل که پست تخصصي‌اش دفاع چپ است استفاده شود و او را به گوش چپ بردند؟
    يکسري بازيکنان در استقلال به دليل اينکه بازي به آنها نرسيد نابود شدند و شماري هم به دليل بازي زياد نابود شدند. تعادل در اين تيم رعايت نشد. جواد شيرزاد، محسن يوسفي و حميد عزيززاده از بس که بازي نکردند نابود شدند.

مسعود معینی: من تمام اين‌ها را ناشي از ضعف مديريتي کادر فني مي‌بينم. فکر مي‌کنم اداره بازيکنان بزرگ نياز به مربيان بزرگ و با کيفيتي قوي دارد. فکر مي‌کنم استقلال در شرايط بسيار بحراني نمي‌تواند بعضي از بازيکنان را کنترل کند. اين مسئله به شخصيت کادر مربي‌گري برمي‌گردد و متاسفم بگويم که نتايج نسبتا ضعيف باعث مي‌شود که شالوده تيم از هم بپاشد و اگر اين روند ادامه پيدا کند ممکن است به تيم ضرر بزند.

آتیلا: بعضی بازیکنان شوق بردن ندارند

اولیایی:من در باشگاه استقلال تمام مسيرها را رفته و به قله افتخار که همان قهرماني آسياست، رسيده‌ام. امروز هم اين وظيفه را براي خود نمي‌دانم که در امور اجرايي باشگاه دخالت کرده و نقشي داشته باشم. آقايان با خيال راحت بروند و به جاي اينکه نيروي خود را صرف سکوها و بهم ريختن افکار عمومي کنند بروند و کار خود را انجام دهند و آخر فصل عاقلانه بهترين تصميم را بگيرند.

منبع : ورزش 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •