برای من 8.830.6.2000 گرافیک intel
برای من 8.830.6.2000 گرافیک intel
اقا من wear level باظریم رفت رو 11.5 دیشب کالیبره کردم wear level فعلی رو 1.7 درصده!کسانی که چند ماهه لپتاپ گرفتن حتما این کار روبکنن.خیلی مفیده.فکر نمی کردم اتقدر بیاد پایین.کم کم داشتم از باطری hp نا امید می شدم!
عجیبه والله مال من میگه آپدیته در حالی که 8.830.6.1000 است.
با چه برنامه ای کالیبره کردی؟ چطوری؟
کالیبره کردن برنامه نداره که!اول لپناپ رو فول شار÷ کن.بعد می تونی یکی دو ساعت به باطری استراحت بدی.بعد از برق بکش و از باطری استفاده کن تا دشار÷ بشه.از تنظیمات Power option تنظیم کن که critical battery level رو 5 درصد باشه و critical battery action رو بذار hybernate.فقط سعی کن معمولی کار کنی با باطری و بازی و اینا نکنی که زود خالی شه.وقتی لپتاپ رفت رو hybernate یه چند ساعتی بذار بمونه رو همون حالت(یه جا نوشته بود 2 ساعت یه جا 5 ساعت.من شب خاموش شد خوابیدم صبح دوباره شار÷ کردم)بعد از این چند ساعت لپتاپ رو در حالت خاموش دو ساعت بزن به برق تا شار÷ بشه.بعدش هم برای اطمینان دو ساعت بذار باطری استراحت کنه و بعد می تونی ازش استفاده کنی.من وقتی دیدم wear level انقدر کم شده کلی ذوق کردم!فکر نمی کردم انقدر کم بشه11.3 درصد کجا و 1.7 درصد کجا.هر یکی دوماه یه بار سعی کنید کالیبره کنید.بعضیا می گن هر 30 سیکل دشار÷.ولی اگه دیدید wear level زیاد شده بکنید بد نیست
مرسی. آره من هم بخاطر برنامه batterycare گفتم با چه برنامه ای چون توی batterycare گفته بعد از 30 سیکل بگیرید کالیبره کنید. میدونستم کالیبره کردن چطوریه، فقط چون توی batterycare بهش اشاره کرده بود پرسیدم چون توش اشاره کرده بود اما گزینه ای واسه این کار نداشت. گفتم شاید برنامه خاصی هم واسه این کار نوشته شده.
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
راستی توی منوی بایوس بودم دیدم توی تست باتری یه چیز جالب نوشته. انگار دوتا باتری به لپتاپمون وصل میشه!! نوشته بود باتری اولی در جایش نصب شده است و در ادامه نوشته بود باتری ثانویه ای نصب نشده است. باتری دوم کجاش میخوره؟ باید لپتاپ کلا باز بشه؟؟
Last edited by The Auditor; 08-04-2012 at 23:11.
ببینید دوست عزیز شما اگر بخواین بر اساس گفته ها و مسائلی که باعث تغییر در دیدگاه می شن تصمیم بگیرین بهتره دست به هیچ کاری نزنین چون نمی تونین تصمیم درستی بگیرین ....
البته این مساله به این معنی نیست که گفتگو و تبادل نظر با دیگران رو ندیده بگیرین ...نه...فقط باید بدونین با چه کسی و در مورد چی صحبت کنین و نه این که با کوچکترین حرف من یا کس دیگه نطرتون تغییر کنه ....
من نمی خوام و وقتش رو هم ندارم که توضیح کاملی بدم به دلیل این که بحث در مورد مدل های این سری در صفحات گذشته هست و بسیاری از پست ها هم توسط خود بنده بود با یک ID که بن شده ...(em0fab0y)....
شما هم باید بدونین اگر یه نوت بوک فوق عالی می خواین فقط و فقط باید تو اچ پی دنباش باشین نه این که هر روز ذهن خودتون رو درگیر تمام برند ها کنین ....
انتخاب اچ پی دلایل بسیاری زیادی داره و امکانات و تکنولوژی های انحصاری رو فقط رو دیوایس های اچ پی می تونین پیدا کنین....
لحظه ای هم روی خرید اچ پی نمی تونین شک داشته باشین مگر اینکه واقعا مشکل خاصی داشته باشین ....
نمی خوام در مورد مسائل فنی صحبت کنم چون بسیار طولانی می شه اما خیلی خلاصه عرض می کنم هیچ نوت بوکی کلاس و طراحی فوق العاده مثل اچ پی رو نمی تونه به راحتی داشته باشه و شما باید بدونین اگر چول به چیزی غیر از اچ پی دادین اشتباه بزرگی رو مرتکب شدین ....
اینم بدونین که فعلا برای خرید دست نگه دارین چون مدل های جدید Pavilion dv6 -7000 به زودی وارد بازار جهانی می شه و به فاصله کمی در ایران می تونین اونا رو تو بازار ببینین ...
به هیچ عنوان هم دنبال مدل های تخیلی Asus نباشین نه به این دلیل که خوب نیستن ...نه...فقط خیلی مونده تا بتونن به اچ پی و تکنولوژی های انحصاری اون برسن ...
بچه ها فکنم وبکمم سوخت !
یه بار که خواستم ازش استفاده کنم دیدم روشن نمیشه هرچی باهاش ور رفتمم نشد که نشد
توی درایورهاش فقط نرم افزار youcam هست
وقتی هم که پارسال ویندوز آلتیمیت نصب کردم همین youcam رو نصب کردم و فعال شد
توی سایت اچ پی و کلا توی وب هرچی گشتم درایوری برای camera ندیدم
وینوزم نصب کردم نشد که نشد
دوستان توی درایوراشون (C:SWSETUP) درایور وبکم دارن یا فقط همون YOUCAM3.5 هست ؟
چیکارش کنم اینو ؟
تاحالا کسی این مشکل رو داشته ؟
اگه کسی درایورشو داره یا لینکی چیزی ممون میشم کمکم کنه
شما معمولا خیلی پست در مورد مشکل این نوت بوک می زارین ...
واقعا شما نحوه کار تون با این دستگاه چطوریه ؟
مطمئن هستین که درسته ؟؟؟
این مدل یکی از بهترین های سری 6000 هست و خیلی کم پیش میاد مشکل داشته باشه اونم وبکم ...
ورژن 5 برنامه Youcam رو نصب کنین باید حل بشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه موقع باز شدن برنامه You cam با ارور روبرو میشی مشکلی از وب وجود نداره منم این مشکلو داشتم وقتی با یاهو میخواستم وب باز کنم You Cam ارور میداد و بسته میشد اما میتونی بری تو تنظیمات یاهو و وب رو از You Cam تغییر بدی به HD Trueversion اینجوری مشکل حل میشه این You Cam هم نمیدونم چرا اینقد ارور میده![]()
توی تنظیمات یاهو فقط CyberLink داره
کلا با وبکم میخوام کار کنم حال نه صرفا برای یاهو
این ارورر رو میده :
Warning
No webcam detected.Try pluging in a webcam into your computer now.If you are using an integrated camera,make sure that it is turned on.
چه نرم افزاری بجز CyberLink خوبه ؟
یکی دیگه هم نصب کردم ولی اونم میگفت وبکم نداری !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)