تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 645 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

سلام نمیدونم جاش اینجا هست یا نه. من بعد چند روز لپتاپمو روشن کردم . الان ویندوز لزم میخواد اکتیوش کنم در صورتی که قبلا اکتیو بوده( ویندوزم ارجیناله ماله خود لپتاپه) و یه ساله ازش استفاده میکنم. مشکل چیه ؟ مایکرسافت جنگولک بازی در میاره؟ چی کارش کنم؟

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام نمیدونم جاش اینجا هست یا نه. من بعد چند روز لپتاپمو روشن کردم . الان ویندوز لزم میخواد اکتیوش کنم در صورتی که قبلا اکتیو بوده( ویندوزم ارجیناله ماله خود لپتاپه) و یه ساله ازش استفاده میکنم. مشکل چیه ؟ مایکرسافت جنگولک بازی در میاره؟ چی کارش کنم؟
    با اون اکتیو کد پشت لب تابت اکتیو کن اگه قبول نکرد حتما اکسپایرد( تاریخ مصرفش گذشته) شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

با اون اکتیو کردم بعد گفت کشورتو انتخاب کن و به شماره مرکز زنگ بزن و ID تو بگو. منم زنگ زدم ولی به من هیچ شماره ای نداد.

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اون اکتیو کردم بعد گفت کشورتو انتخاب کن و به شماره مرکز زنگ بزن و ID تو بگو. منم زنگ زدم ولی به من هیچ شماره ای نداد.
    هر نوع تغيير در سخت افزار و حتي بعضي وقتها تغيير درايور موجب مشكل ميشه و دوباره بايد اكتيو كني
    خوب شما كه سريالت اصله چرا روي انينترنت اكتيويت نمي كني؟

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

شما offline اکتیو میکنی؟

داره خودمونی میشه neocheerfull's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان من vaio cs 190 دارم!
    یکی از USB هاش فقط فلش می خونه و کی بورد و جویستیک و موس رو نمیشناسه!
    مشکل از چیه؟؟؟

در آغاز فعالیت iriaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

14 چند پرسش

سلام به هم دوستان

من یک لپتاپ Dell vostro 1520 با باتری 9 سل دارم. چند تاسؤال داشتم،ممنون میشم جواب بدین.

1- نحوه برخورد با باتری چجوریه؟ باید مثل باتری موبایل باهاش رفتار کرد، یعنی تا آخر خالی بشه یا اینکه نه کار کردن باهاش به صورت دیگر است.

2- سمت چپ صفحه کلید مقداری داغ میشه ، البته فن هم مداوم کار میکنه ، این گرما اشکالی نداره؟ میگن وسیله ای هست که به خنک کردن لپتاپ ها کمک می کنه اون چیه؟

3- تا چه حد میشه از لپتاپ کار کشید؟ اینطور که احساس می کنم از PC ضعیف تره مخصوصا DVD-RW اش که نمی تونه همه چی رو باز کنه.

هر نوع راهنمایی در جهت افزایش طول عمر بفرمایید ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من دیروز لپتاپ hp dv6-1225 خریدم ولی‌ اشتباهی‌ با لطف بردار کوچیک تر ویندوز اصلی‌ پاک شد ولی‌ هنوز ریکاوری هست
    من ریکاوری نگرفته بودم ولی‌ پارتیشن ریکاوری پاک نشده می‌خواستم ببینم می‌شه کاری کرد؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام من دیروز لپتاپ hp dv6-1225 خریدم ولی‌ اشتباهی‌ با لطف بردار کوچیک تر ویندوز اصلی‌ پاک شد ولی‌ هنوز ریکاوری هست
    من ریکاوری نگرفته بودم ولی‌ پارتیشن ریکاوری پاک نشده می‌خواستم ببینم می‌شه کاری کرد؟
    برخی از فروشگاه ها این DVD رو میفروشن و می تونید برید بخرید و از اون استفاده کنید.
    البته در صورتی که پارتیشن مربوطه پاک نشده باشد

داره خودمونی میشه tonyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام
    چند روز پیش هنگام کار با لپتاپم (490dfb) متوجه صدای نویزی شدم که ازش به گوش می رسید پس از کلی بررسی متوجه شدم که این صدا مربوط به lcd اونه به طوریکه وقتی کنتراستش را از 100 درصد به مقدار کمتری کاهش میدی این صدای نویز از اون به گوش میرسه
    حالا دوستانی که این لپ تاپ را دارن یه تستی بکنن و نتیجش را بگن تا ببینم این مساله عادیه یا که نه یه مشکل بزرگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •