الان مجله رو دیدم و فقط یه مقاله در مورد SAR داره . در مورد مدل گوشی ها هیچی ننوشته .
بچه ها یه سوال :
این گوشی فن آوری usb On the go داره ؟ اگه داره ایا میشه مثلا یه دوربین دیجیتال و یا فلش مموری را بهش وصل کرد و اطلاعاتش را داخل گوشی کپی کرد ؟
الان مجله رو دیدم و فقط یه مقاله در مورد SAR داره . در مورد مدل گوشی ها هیچی ننوشته .
بچه ها یه سوال :
این گوشی فن آوری usb On the go داره ؟ اگه داره ایا میشه مثلا یه دوربین دیجیتال و یا فلش مموری را بهش وصل کرد و اطلاعاتش را داخل گوشی کپی کرد ؟
Last edited by mehdi30nema; 03-08-2011 at 18:24.
اون گرم کردن و دنگ و فنگاش کاری به کره ای و چینی نداره.مشکل نرم افزاری بوده که اونم باید آپدیتش کنی تا برطرف شه.بعدشم دوستان تجربه ثابت کرده تو بازار ایران کالاهایی که روشون Made In Chine زده با کیفیت تر از کالاهایی هستند از همون جنس که Made In Finland یا USAیاJapanو امثالهم روشون نوشته.چون اینا رو واسه ما جهان سومی ها که دنبال کشور سازنده ایم برچسب میچسبونن که دلمون خوش بشه و راحتتر بخریم
آره دیگه فلش بهش وصل میشه دوربینم اگه حالت mass memory داشته باشه میشه
کیبرد و موسم میشه
دوستان تو گوشيه من وقتي يه مسج مي نويسم و سند مي كنم برنامه ي مسيجينگ فورس كلوز ميده!
جريان چيه؟ اعصابم خورد شده نمي تونم مسج بفرستم... همه ي مسج ها رو هم پاك كردم اما دوباره پوشه ي مسج ها هست و پاك نميشه...
راستي يه كاربري تو فروم همسايه گالكسي اس 2 ورژن اروپا و ساخت كره رو ميده 790 گوشيمو بفروشم برم يكي ازش بخرم
البته گوشيم مشكلي نداره (ولي يك مقدار كمي اون زردي هست تو اون حالات خاص) گوشيمم made by samsung سفارش لهستان- امكانش هست اون گوشي ها اصلا مشكل زردي نداشته باشه؟
يه مورد جالبي كه ديدم گوشي بعضي موقع ميزان روشنايي صفحه رو براي اينكه گوشي زياد داغ نكنه به صورت اتوماتيك مياره پايين مثلا موقع شارژ يا وقتي گوشي به خاطر يه برنامه خيلي داغ كرده
در ضمن در مورد usb host نميشه موس و كيبرد وصل كرد و احتمالا نياز به هاب داشته باشه ولي ماوس و كيبرد بلوتوث مشكلي نداره - و سرعت انتقالش هم خيلي خوب بود مثل حافظه خود گوشي
راستي قسمت پايين گوشي من ( قسمت مشكي پشت گوشي كه بلندگو قرار داره) با اينكه خيلي خيلي مواظب هم هستم خش افتاده... تو بازار هم كيس پيدا نميشه و ديگه فكر كنم بايد از گوشي بازار بگيرم
از برنامه Go sms استفاده کن.خیلی خوبه.
790؟؟؟؟من امروز تو بوکان قیمت 710 داشتم.ولی نپرسیدم کدوم نوعشه.البته به نظرم فرقی ندارن.
سلام به دوستان و اساتید.
من یک هفته ای میشه gs2 رو گرفتم (ط6،علائدین،720). رام فارسی 2.3.3 kg2 ریختم. تو شرایط عادی همه چی عالیه تصویر دوربین.
ولی وقتی بازیهای با گرافیک game loft مثل آسفالت 6 رو بازی میکنم بعد از چند دقیقه گوشی اساسی داغ میکنه. بنظرتون این مشکل گوشی من یا مشکل رام ؟؟؟
مشکل رامه و با آپدیت به 2.3.4 حل میشه...
تو مجله کالایاب جی اس ام فکر هست برید نگاه کنید و میزان sar گوشی را خبر دهید؟
منتظرتون هستم فراموشمان نکنید
رو بدنه نوشته بود made in korea by samsung
---------- Post added at 05:27 AM ---------- Previous post was at 05:22 AM ----------
شاید این سوالم خیلی مبتدی باشه ولی چرا وقتی من کابل usb رو گوشی با موبایل وصل میکنم کامپیوتر به عنوان دوربین تشخیص میده و بعد هیچی نمیشه توش ریخت یا ازش برداشت (cut , past .copy نداره ) اما با همون کابل خونه دوستم خیلی راحت به عنوان گوشی شناخت . راستی من الان xp دارم دوستم 7ویندوز داشت. لطفا کمک کنید چیکار کنم؟
اول از همهگوشیت مبارک باشهدعا کنید پایین تر بیاد ما فقیرا هم بخریم
من که الان ویو دارم به این روش میرم به احتمال قوی گلکسی هماینطور باشه:
قبل از اینکه کابلو وصل کنی برو تو سیتینگ بعدconnectivity بعد usb utilities بعد mas stroge باید بزنی تا به اطلاعات مموری برسی...!
اینکارو کن شاید درست گفته باشم باز دوستانی که خودشون دارن بگند...
دوستدار شما یاشار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)