تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 555 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با گارانتی اش کی می آید راستی کسی مجله جی اس ام جیبی را داره آخه روی آن نوشته است میزان sar های گوشی های تلفن همراه به ترتیب کسی می دونه؟
    الان مجله رو دیدم و فقط یه مقاله در مورد SAR داره . در مورد مدل گوشی ها هیچی ننوشته .

بچه ها یه سوال :

این گوشی فن آوری usb On the go داره ؟ اگه داره ایا میشه مثلا یه دوربین دیجیتال و یا فلش مموری را بهش وصل کرد و اطلاعاتش را داخل گوشی کپی کرد ؟
    Last edited by mehdi30nema; 03-08-2011 at 18:24.

2. 2 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

منم بلاخره امروز گلکسی گرفتم 760 تومن بدون گارانتی فکرم کنم که کره ای باشه هیچ مشکلی هم نداشت نه داغ میشه نه لکه زرد نه نقطه قرمز رو دوربین هچی خیلی راضیم
    اون گرم کردن و دنگ و فنگاش کاری به کره ای و چینی نداره.مشکل نرم افزاری بوده که اونم باید آپدیتش کنی تا برطرف شه.بعدشم دوستان تجربه ثابت کرده تو بازار ایران کالاهایی که روشون Made In Chine زده با کیفیت تر از کالاهایی هستند از همون جنس که Made In Finland یا USAیاJapanو امثالهم روشون نوشته.چون اینا رو واسه ما جهان سومی ها که دنبال کشور سازنده ایم برچسب میچسبونن که دلمون خوش بشه و راحتتر بخریم

4. 2 کاربر از soheiloooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

الان مجله رو دیدم و فقط یه مقاله در مورد SAR داره . در مورد مدل گوشی ها هیچی ننوشته .

بچه ها یه سوال :

این گوشی فن آوری usb On the go داره ؟ اگه داره ایا میشه مثلا یه دوربین دیجیتال و یا فلش مموری را بهش وصل کرد و اطلاعاتش را داخل گوشی کپی کرد ؟
    آره دیگه فلش بهش وصل میشه دوربینم اگه حالت mass memory داشته باشه میشه
    کیبرد و موسم میشه

6. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوستان تو گوشيه من وقتي يه مسج مي نويسم و سند مي كنم برنامه ي مسيجينگ فورس كلوز ميده!
    جريان چيه؟ اعصابم خورد شده نمي تونم مسج بفرستم... همه ي مسج ها رو هم پاك كردم اما دوباره پوشه ي مسج ها هست و پاك نميشه...

راستي يه كاربري تو فروم همسايه گالكسي اس 2 ورژن اروپا و ساخت كره رو ميده 790 گوشيمو بفروشم برم يكي ازش بخرم
    البته گوشيم مشكلي نداره (ولي يك مقدار كمي اون زردي هست تو اون حالات خاص) گوشيمم made by samsung سفارش لهستان- امكانش هست اون گوشي ها اصلا مشكل زردي نداشته باشه؟

يه مورد جالبي كه ديدم گوشي بعضي موقع ميزان روشنايي صفحه رو براي اينكه گوشي زياد داغ نكنه به صورت اتوماتيك مياره پايين مثلا موقع شارژ يا وقتي گوشي به خاطر يه برنامه خيلي داغ كرده

در ضمن در مورد usb host نميشه موس و كيبرد وصل كرد و احتمالا نياز به هاب داشته باشه ولي ماوس و كيبرد بلوتوث مشكلي نداره - و سرعت انتقالش هم خيلي خوب بود مثل حافظه خود گوشي

راستي قسمت پايين گوشي من ( قسمت مشكي پشت گوشي كه بلندگو قرار داره) با اينكه خيلي خيلي مواظب هم هستم خش افتاده... تو بازار هم كيس پيدا نميشه و ديگه فكر كنم بايد از گوشي بازار بگيرم

8. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

دوستان تو گوشيه من وقتي يه مسج مي نويسم و سند مي كنم برنامه ي مسيجينگ فورس كلوز ميده!
    جريان چيه؟ اعصابم خورد شده نمي تونم مسج بفرستم... همه ي مسج ها رو هم پاك كردم اما دوباره پوشه ي مسج ها هست و پاك نميشه...

راستي يه كاربري تو فروم همسايه گالكسي اس 2 ورژن اروپا و ساخت كره رو ميده 790 گوشيمو بفروشم برم يكي ازش بخرم
    البته گوشيم مشكلي نداره (ولي يك مقدار كمي اون زردي هست تو اون حالات خاص) گوشيمم made by samsung سفارش لهستان- امكانش هست اون گوشي ها اصلا مشكل زردي نداشته باشه؟

يه مورد جالبي كه ديدم گوشي بعضي موقع ميزان روشنايي صفحه رو براي اينكه گوشي زياد داغ نكنه به صورت اتوماتيك مياره پايين مثلا موقع شارژ يا وقتي گوشي به خاطر يه برنامه خيلي داغ كرده

در ضمن در مورد usb host نميشه موس و كيبرد وصل كرد و احتمالا نياز به هاب داشته باشه ولي ماوس و كيبرد بلوتوث مشكلي نداره - و سرعت انتقالش هم خيلي خوب بود مثل حافظه خود گوشي

راستي قسمت پايين گوشي من ( قسمت مشكي پشت گوشي كه بلندگو قرار داره) با اينكه خيلي خيلي مواظب هم هستم خش افتاده... تو بازار هم كيس پيدا نميشه و ديگه فكر كنم بايد از گوشي بازار بگيرم
    از برنامه Go sms استفاده کن.خیلی خوبه.
    790؟؟؟؟من امروز تو بوکان قیمت 710 داشتم.ولی نپرسیدم کدوم نوعشه.البته به نظرم فرقی ندارن.

10. این کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به دوستان و اساتید.
    من یک هفته ای میشه gs2 رو گرفتم (ط6،علائدین،720). رام فارسی 2.3.3 kg2 ریختم. تو شرایط عادی همه چی عالیه تصویر دوربین.
    ولی وقتی بازیهای با گرافیک game loft مثل آسفالت 6 رو بازی میکنم بعد از چند دقیقه گوشی اساسی داغ میکنه. بنظرتون این مشکل گوشی من یا مشکل رام ؟؟؟

12. این کاربر از alireza128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مشکل رامه و با آپدیت به 2.3.4 حل میشه...

14. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

تو مجله کالایاب جی اس ام فکر هست برید نگاه کنید و میزان sar گوشی را خبر دهید؟

منتظرتون هستم فراموشمان نکنید

16. این کاربر از vahid_crab708 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

رو بدنه گوشي چي نوشته؟
    اينجا:
    رو بدنه نوشته بود made in korea by samsung

---------- Post added at 05:27 AM ---------- Previous post was at 05:22 AM ----------

شاید این سوالم خیلی مبتدی باشه ولی چرا وقتی من کابل usb رو گوشی با موبایل وصل میکنم کامپیوتر به عنوان دوربین تشخیص میده و بعد هیچی نمیشه توش ریخت یا ازش برداشت (cut , past .copy نداره ) اما با همون کابل خونه دوستم خیلی راحت به عنوان گوشی شناخت . راستی من الان xp دارم دوستم 7ویندوز داشت. لطفا کمک کنید چیکار کنم؟

18. این کاربر از arashbi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

اول از همهگوشیت مبارک باشه دعا کنید پایین تر بیاد ما فقیرا هم بخریم
    من که الان ویو دارم به این روش میرم به احتمال قوی گلکسی هماینطور باشه:
    قبل از اینکه کابلو وصل کنی برو تو سیتینگ بعدconnectivity بعد usb utilities بعد mas stroge باید بزنی تا به اطلاعات مموری برسی...!
    اینکارو کن شاید درست گفته باشم باز دوستانی که خودشون دارن بگند...
    دوستدار شما یاشار

20. 2 کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •