تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 335 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام
    نسخه 360 بازی رو خوب ساختن از لحاظ گرافیک تو این دستگاه خوب ظاهر شده؟

ظمنا ما هر وقت اومدیم اینورا دعوا هست! ...عزیزان به طرز فکر دیگران احترام بگزارید.

شرمنده چند وقتیه نبودم
    به سلام خوبی؟کجا بودیکم پیدایی
    آره بازی رو 360 به نظرم خیلی خوب ظاهر شده.ارزش داره بازیش کنی.

2. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

اووووو ! چهـ فازیـ گرفتینـ شما روی Batt و Cod !!! ... ! منم خودم عاشق سری های اول Cod م ... بیخیال ! یکی به این پست های Fight اضافه نشه بهتره!!!
    ...
    گفتن که اگه مغازه ای بازی رو ببینن مجوز کار لغو و طرفو زندانی میکنن پس باید بی خیال شد؟
    داداشم چن روز پیش آورد و نصبش کردم یه دوتا مرحله رفتم حالــ نداد زیاد بهم ! ... خوبهـ نگرفتن بچه رو تو راه !!!
    ...
    راستی گرافیک چند میخواد مگه من با HP4530 گرافیـــک 1G که رو یه گرافیک اینتل هم سوییچ داره ( بالعکس ) نصبش کردم . بدون افت کیفیت بازی رو دارم ولی موقع شروع بازی و عوض شدن مرحله صفحه مشکی میشه و باید یبار برگردی تو ویندوز و دوباره پنجره بازی رو ببینی تا بیاد .. ضمنا FullScreen هم نیست .. چرا !؟!؟

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

قیمت مناسبش چنده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dihav1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقا تو مرحله ایی که تو تهران ار پی جی از بالای پل شلیک میکنند و تانکر منفجر میشود بعد فرمانده میگوید که دنبالش بروم و زیر پل مینشیند و هیچ کاری نمیکند هر چی هم دشمن را میکشم باز اضافه میشود باید چی کار کنم گیر کردم

ممنون

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ولی خب در ریز جزئیات گاها بتل موفق تر بوده اونم تنها در شرایطی که سیستم بسیار قوی داشته باشید ، با این حساب کاد رو بهتر می بینم
    فکر نمیکنم این به سیستم بالایی احتیاج داشته باشه :

7. 2 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

آخه من نمیدونم چه سودی داره براتون این بحثها؟

من جفتشون رو هم بازی کردم و خوشم اومد ....

هدف از بازی کردن سرگرمــی هستش! (کمی هم آموزش) ....

چــرا اعصاب خودتون رو سر این چیزای بی خود خرد میکنید؟ حالا cod بهتره یا BF ! چه فرقی به حال من و شما داره؟

بیخیال ... روی ماه همدیگرو ببوسیـد

9. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب بازی تموم شد. خیلی بازی هیجانی و روند بازی هم خوب بود. کلا نمیشد زیاد ازش دور موند . البته داستانش خیلی شیر تو شیر بود باگ هم کم نداشت! غیب شدن جسدا تو ذوغ میزد . اسلحه ها را هم خوب نساخته
    بودن فرق زیادی با هم نداشتن!! ولی در کل فاز داد

11. 2 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

راستی بچه هانظر سنجی جدید GameSpot که از طریق T.w.i.t.t.e.r انجام می شه رو دیدین....
    BattleField 3 از هر لحاظ که فکر کنین MW3 رو شکست داده...
    اختلاف Twitt تا الان بیش از 9 هزاره....
    دقت کنین سایت فوق معتبر GameSpot این نطر سنجی رو داره انجام می ده ....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by em0fab0y; 20-11-2011 at 14:32.

13. 4 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستی بچه هانظر سنجی جدید GameSpot که از طریق T.w.i.t.t.e.r انجام می شه رو دیدین....
    BattleField 3 از هر لحاظ که فکر کنین MW3 رو شکست داده...
    اختلاف Twitt تا الان بیش از 9 هزاره....
    دقت کنین سایت فوق معتبر GameSpot این نطر سنجی رو داره انجام می ده ....
    خوب خوشبختانه گیم اسپات به bf3 و cod یه نمره داده تا کسی ناراحت نشه

خدا رو شکر آدم عقده ای همه جای دنیا هست شما اگر امتیازای گیم اسپات (فوق معتبر (( جالب بود )) ) رو نگاه کنین می بینین که همه این طرفدارای bf3 به cod نمره 1 دادن
    حالا نمیشه گفت مصاحباشون و امتیازاشون درست باشه از کجا معلوم قبل مصاحبه یا نظرسنجی یا هرچی یه پول نذاشتن کف دست گیم اسپاتو بگن حواست باشه ما پول بیشتری دادیما

زمانی که cod بازی میزد bf کجا بود ؟!!

ولی حقیقت اینه که هر دو زحمت خودشون رو واسه بازی کشیدن cod رو همه به خاطر خر تو خر بودنش میشناسن + بخش آنلاینش

bf3 که امسال خودشو خوب رو کرده از لحاظ طبیعی و گرافیکش واقعا عالیه اما لذتی که از بازی کردن با cod میبریم خیلی بیشتر ار bf3 هست و هیچ وقت این بازی به پای cod تو این زمینه نمیرسه
    Last edited by camry; 20-11-2011 at 14:57.

15. 2 کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

خوب خوشبختانه گیم اسپات به bf3 و cod یه نمره داده تا کسی ناراحت نشه

خدا رو شکر آدم عقده ای همه جای دنیا هست شما اگر امتیازای گیم اسپات (فوق معتبر (( جالب بود )) ) رو نگاه کنین می بینین که همه این طرفدارای bf3 به cod نمره 1 دادن
    حالا نمیشه گفت مصاحباشون و امتیازاشون درست باشه از کجا معلوم قبل مصاحبه یا نظرسنجی یا هرچی یه پول نذاشتن کف دست گیم اسپاتو بگن حواست باشه ما پول بیشتری دادیما

زمانی که cod بازی میزد bf کجا بود ؟!!

ولی حقیقت اینه که هر دو زحمت خودشون رو واسه بازی کشیدن cod رو همه به خاطر خر تو خر بودنش میشناسن + بخش آنلاینش

bf3 که امسال خودشو خوب رو کرده از لحاظ طبیعی و گرافیکش واقعا عالیه اما لذتی که از بازی کردن با cod میبریم خیلی بیشتر ار bf3 هست و هیچ وقت این بازی به پای cod تو این زمینه نمیرسه
    خداروشکر شما گفتی وگرنه من نمی دونستم....
    خودت داری جواب خودتو می دی...
    خیلی واضحه فن های Battlefield به توییت های MW3 منفی و فن های MW3 به توییت های Battlefield منفی دادن...تا جایی که وقتی اختلاف امتیاز رو ببینین متوجه می شین بالا 10000 توییت هست و....
    اصلا فقط می شه از روی رای هاشون متوجه شد که یرنده شده نه این که نظر سنجی به صورت آنلاین و لحظه ای کرده باشن....
    عزیز برادر نظر سنجی تو تویتر بوده نه تو خوده GameSpot !!! چرا آخه
    این حرف ها هم دیگه قدیمی شد یه زمان Cod فلان بود ....
    همین که Battlefield تو چند نسخه کار Cod رو یکسره کرده و خواهدکرد خودش کلی امتیازه و قدرت و عظمت Dice رو می رسونه....
    ضمنا این رو هم بگم بر خلاف تصور خیلی از فن های تعصبی Cod هیچ تعصب خاصی روی Battle ندارم و فقط اون چیزی رو که واقعیت داره و همه هم خوب می دونن می گم....
    سزی های مختلف Cod رو هم بازی کردم و نمی تونم بعضی ویژگی های خوبش رو انکار کنم اما اگر تصور کنین که می تونه جلوی Battlefield وایسه کاملا در اشتباهین....
    به هیج عنوان هم معیار رو فروش بازی قرار ندین چون خیلی چیزا فروش بالایی داره اما دلیل بر برتر بودن نمی شه....
    من تو پست های قبلی هم عرض کردم فن های Cod بسیار پر تعصب و فوق العاده تفکر خشکی نسبت به بقیه بازی هم رده Cod دارن و نمی تونن ببینن بازی بالاتر از اون وجود داره....
    ضمنا مساله دیگه ای هم که باعث فروش Cod شده گیم پلی فوق العاده ساده و بچگانه اون هست و این که جوجه گیمر ها اصلا حاضر نیستن کوپکترین تغییری در سبک و گیم پلی بازی ببینن و همون بازی احمقانه سابق رو می پسندن...
    پس اصلا تعجب نکنبن که Activision پنج سال هست تغییری در این سری نداده و اون رو با همون حالت تکراری و همیشگی ارائه می کنه....
    Last edited by em0fab0y; 20-11-2011 at 15:37.

17. 2 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •