مگه سپاه و نیروی انتظامی هم نیروی زمینی دارن![]()
مگه سپاه و نیروی انتظامی هم نیروی زمینی دارن![]()
دوست عزیز فقط ارتش هست که نیروی زمینی داره سپاه و نیروی انتظامی که نیروی زمینی ندارن!!
شما کد مازاد خوردین؟
هرجا که نیرو کم داشته باشن میفرستن اونجا!!!
سپاه رو که بی خیال شو
میمونه ارتش و نیروی انتظامی...
که احتمال نیروی انتظامی بیشتره!!![]()
ببخشید کی گفته سپاه نیروی زمینی نداره ؟
سپاه نیروی زمینی و هوائی و دریایی داره یکم جست و جو کنید متوجه میشید
کسی اینجا خبر داره که بعد از اومدن نتایج ارشد و قبولی چقدر طول میکشه تا مرخصمون کنم؟ چون یکی میگفت از 1 تیر حداقل سه ماهو باید بریم.
اگه بخوای اونجوری حساب کنی نیروی انتظامی هم هواناجا و نیروی دریایی داره دلیل نمیشه که!!
نهایتا یه هفته طول میکشه تا ترخیص بشی بچه های گروهان ما تو اموزشی کارشناسی قبول شده بودن 2 یا 3 روزه ترخیص شدن رفتن دنبال عشق وحال
دوستان من امشب باید برم که ان شاا... فردا سر یگان باشم...امیدوارم هرجا هستید خدمت رو به سلامتی به پایان برسونید و موفق باشید.
تا مرخصی بعدی خدانگهدار همگی![]()
دوستان روز های تعطیلی ( رسمی ) کاملا در اختیار خود هستیم ؟
یعنی اصلا هیچ کدوم از کار هایی که روز های دیگه انجام میشه مثل بیدار باش و صف و رژه و سخنرانی و امار و ... نیست ؟
ساعت های شام و ناهار و ... چطور ؟
اول تیری ها 4 شنبه 1 تیر باید بریم
که مثلا برای مرکز من گفتن تا 3 شنبه 7 تیر مهلت میدن از اون ورم 5 شنبه 9 تیر و بعدش هم جمعه 10 تیر هم که تعطیلیه
اون 3 و 4 شنبه هم که توضیحات و اموزش هست
یعنی رسما از شنبه 11 تیر کار رسمی و سختش شروع میشه
این 11 روز هم از اموزشی کم میشه و حساب میشه درسته ؟
چون گفتن از 1 تیر رسما سرباز هستیم و حساب میشه
والا من که مالک اشتر اراک بودم روزای جمعه در اختیار خومون بویدم(به جز یک هفته اول!!!) بچه ها تا لنگ ظهر میخوابیدن!!!
برنامه صبحانه و ناهار و شام دقیقا مثله روزهای عادی داده میشه!! بیدار باش نداری صف جمع نداری...
البته ما جمعه ها معمولا مرخصی میدادن میومدیم تهران!!!!!
بله اون 11 روز از آموزشی شما حساب میشه و کم میشه شما تا پایان مرداد ماه دوره آموزشیتون طول خواهد کشید!!
شما بهتره یه خورده جست وجو کنید تا اطلاعاتتون کامل بشه![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)