تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 416 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: از داوران انتقاد نمی کنم

مربی باشگاه بارسلونا از انتقاد از تصمیمات داوران در دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل سویا سرباز زد

سایت گل- پپ گواردیولا مربی باشگاه بارسلونا از اظهارنظر در مورد عملکرد داوران در دیدار یکشنبه شب ورزشگاه سانچس پیسخوان که با تساوی 1-1 بارسا مقابل سویا همراه بود سرباز زد.

داور مسابقه پس از خطایی که در محوطه جریمه بر روی بویان کرکیچ انجام شد، یک خطای پنالتی را برای بارسا نگرفت و گل درست مسی در نیمه اول را نیز نادیده گرفت.

گواردیولا در کنفرانس خبری پایانی بازی گفت:« داوران همیشه نهایت تلاششان را به کار می گیرند. من هم یکی از نمایندگان انجمن بارسلونا هستم و نمی خواهم راجع به گل نادیده گرفته شده مسی صحبت کنم. یک مربی بارسلونا در مورد عملکرد داوران قضاوت نمی کند.»

گواردیولا در ادامه صحبتهایش در مورد عملکرد تیمش صحبت کرد و اعلام کرد که از سبک بازی شاگردانش کاملا راضی است:« ما عملکرد خوبی را مقابل تیمی بزرگ به نمایش گذاشتیم. شاید شایسته نتیجه ای بهتر از تساوی بودیم، به ویژه بعد از بازی مان در نیمه اول. سویا در نیمه دوم بهتر شد و با ذهنیت بهتری بازی کرد.»

مربی بارسا ادامه داد:« در کل از شیوه بازی مان راضی هستم. ما همیشه سعی کردیم که کنترل بازی را در دست بگیریم ولی گاهی وقتها با حریف قدرتمندی مواجه می شوی. با این وجود ما نباختیم و از تلاش دست نکشیدیم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/3/14

I Will Not Criticise The Referees - Barcelona's Pep Guardiola

کد:
    Mar 13, 2011

بویان کرکیچ: تساوی تلخ بود

مهاجم باشگاه بارسلونا در صحبتهایی در پایان دیدار یکشنبه شب ناامیدی اش را از تساوی ورزشگاه پیسخوان ابراز کرد

سایت گل- بویان کرکیچ در پایان دیدار یکشنبه شب ورزشگاه پیسخوان ازاینکه تیمش نتوانست هر سه امتیاز ممکن را کسب کند ابراز ناامیدی کرد.

بویان در پایان این دیدار به گل دات کام اسپانیا گفت:« ما نتوانستیم آن کاری که معمولا انجام می دهیم را پیاده کنیم. البته فرصتهای متعددی برای گلزنی داشتیم ولی نتوانستیم به نتیجه ای بهتر از تساوی برسیم. من نهایت تلاشم را برای کمک به تیم به کار گرفتم ولی نتیجه تساوی مزه تلخی داشت.»

بویان ادامه داد:« قطعا ترجیح می دادیم تا به پیروزی برسیم ولی بعد از چنین بازی دشواری، کسب همین یک امتیاز هم خالی از لطف نیست.»

این ستاره 20 ساله می داند که تیمش باید بازی با سویا را فراموش کرده و برروی دیدار بعدی اش مقابل ختافه تمرکز کند:« هنوز زمان زیادی تا پایان رقابتهای لالیگا باقی است و هر بازی شرایط متفاوتی دارد. ما نباید به فکر کردن درمورد بازی سویا ادامه دهیم و مهم این است که رو به جلو حرکت کنیم.»

با این تساوی اختلاف بارسای صدرنشین با رئال رده دومی به 5 امتیاز کاهش یافت.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/14

Bojan Krkic Disappointed With Barcelona Draw Against Sevilla

کد:
    Mar 14, 2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چه خبر شده ؟ جدیدا گویا دیگه مهم نیست بارسا ببره ، ببازه یا مساوی کنه ، فقط اسم بارسا کافیه تا صفحات تاپیکها رشد کاملا صعودی داشته باشند اون هم بدون خبر .

علی الایحال یک نکته ی آموزشی خوب داشت بازی دیشب ، برای تحت فشار گذاشتن بارسا ( جدای از حضور کانوته که یکی از دلایل مهمی بود که سبب شد سویا نیمه ی دوم تا حدودی پا به پای بارسا پیش بیاد ) روش جدیدی مشاهده شد:

فاصله ی خطوط سویا بسیار کم شده بود( تا اینجا همون چیزی بود که هیدینک و مورینیو ارائه دادند ) و کل مجموعه با هم و با رعایت فاصله ی طولی مناسب !!! از خط جلویی همزمان به عقب و جلو حرکت می کردند ( که چلسی و اینتر البته غیر از معدود دفعاتی و به صورت ناخودآگاه چنین چیزی نشون ندادند) و این باعث می شد تا فاصله ی چندانی بین خطوط بوجود نیاد و در ضد حملات بارسا خیلی درخشان نباشه .

به هرحال باعث خوشحالیه که دوباره لالیگا از حالت کاملا تک قطبی خارج و به حالت نیمه تک قطبی ورود پیدا کرد .

البته منتظر میمونیم ببینیم رئال باز هم میتونه اختلاف رو مثل دفعه ی قبلی به 7 امتیاز برسونه یا نه

پی نوشت : گزارشگر و مجری و کارشناس ذوب در بارسا ( شبکه اش بمونه ) : دی

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گل بارسلونا کاملا صحیح بود....مگه اینکه داور قبل شوت مسی سوت زده باشه که بازم خطایی ندیدیم
    بعد شوت (گل) خطای بوسکتس رو گرفت.

یعنی روی بحرین بازیکنان سویا کم کردن !
    فقط و فقط برا زدن میرفتن داورم که تعطیل :ی
    سال بعد باید یک فکری به حال بویان بکنیم ویا هم که امروز اصلا اماده نبود .این کاسارسم نباید برگردونن به بارسا از بازی فقط اعتراض کردن بلد بود.

اعتماد بنفس در حد بنز
    هنوز یکم برا گفتن تبریک زود هستا :ی

پ ن : باید خدا را شکر کنیم بازیکنامون زنده هستند همین خیلی عالیه :ی

بویان اصلا روحیه جالبی نداره. حتی مسی به خودش اجازه نمیده فرصت هارو اونجوری مصرف کنه! واقعا میره رو اعصاب من.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

اسکوربورد لالیگا: برد اوساسونا، گل‌زنی نکونام

سایت گل -

اسپانیول 2 – دپورتیوو لاکرونیا صفر
    گل‌ها: آلونسو (62)، وردو (81)

لوانته 1 – مایورکا 1
    گل‌ها: خوانلو (37) برای لوانته، رامیس (60) برای مایورکا

اوساسونا 3 – راسینگ سانتاندر 1
    گل‌ها: سولا (19)، نکونام (23)، سوریانو (49) برای اوساسونا، روزنبرگ (51) برای راسینگ
    اخراج: سوریانو (74) از اوساسونا

رئال سوسیه‌داد صفر – مالاگا 2
    گل‌ها: دودا (24)، روندون (57)

کد:
    2011/3/13

سویا 1 – بارسلونا 1: فاصله در صدر جدول به 5 امتیاز رسید

بارسلونا با دفاع خوب سویا و بخت بد خود متوقف شد.

سایت گل – بارسلونا در خانه سویا به نتیجه‌ای بهتر از تساوی یک بر یک نتوانست دست پیدا کند. آنها البته بسیار هم بداقبال بودند که سه موقعیت طلایی آنها به گل تبدیل نشد.

بارسا دیدار را با مصدومیت پدرو آغاز کرد. او در دقیقه 14 مجبور شد جای خود را به بویان کرکیچ بدهد.

بویان در دقیقه 29 گل اول دیدار را زد. پاس عالی آندرس اینیستا به دنی آلوس رسید و او توپ را به بویان سپرد تا این مهاجم 20 ساله دروازه خالی سویا را باز کند.

در دقیقه 41، روی سانتر عالی چابی، ضربه سر لیونل مسی به تیر دروازه سویا برخورد کرد.

سویا در دقیقه 49 گل تساوی را زد. روی فرار آلوارو نگردو و پاس او، خسوس ناباس گل تساوی را به ثمر رساند. ناباس سه دقیقه بعد روی اشتباه فاحش آدریانو صاحب توپ شد ولی ضربه او از بالای دروازه ویکتور والدس به بیرون رفت.

در دقیقه 73، ناباس و بویان در محوطه جریمه سویا به هم برخورد کردند اما داور اعتقاد به پنالتی نداشت؛ البته تصاویر آهسته حاکی از آن بود که داور باید پنالتی می‌گرفت.

در دقایق 75 تا 79، سویا سه موقعیت خوب را از دست داد. ابتدا سانتر پروتی و ضربه ناباس را والدس برگرداند، سپس سانتر پروتی را فردریک کانوته به بیرون زد، و در نهایت شوت کانوته را والدس گرفت.

در دقیقه 85 شوت دیدنی اینیستا به تیر دروازه سویا خورد. در دقیقه 89 هم روی حرکت مسی و ضربه او که برگشت داده شد، اینیستا می‌توانست گل برتری را بزند اما ضربه محکم او را مدافعان سویا به سختی از روی خط دروازه برگرداندند.

بارسا با 75 امتیاز و 5 امتیاز بیشتر از رئال مادرید صدرنشین است. سویا هم با 39 امتیاز هشتم است.

کد:
    کد:
    2011/3/14

+
    Minute 8
    Messi's Free Kick
    چه گزارش بی طرفی واقعا !

چه خبر شده ؟ جدیدا گویا دیگه مهم نیست بارسا ببره ، ببازه یا مساوی کنه ، فقط اسم بارسا کافیه تا صفحات تاپیکها رشد کاملا صعودی داشته باشند اون هم بدون خبر .

علی الایحال یک نکته ی آموزشی خوب داشت بازی دیشب ، برای تحت فشار گذاشتن بارسا ( جدای از حضور کانوته که یکی از دلایل مهمی بود که سبب شد سویا نیمه ی دوم تا حدودی پا به پای بارسا پیش بیاد ) روش جدیدی مشاهده شد:

فاصله ی خطوط سویا بسیار کم شده بود( تا اینجا همون چیزی بود که هیدینک و مورینیو ارائه دادند ) و کل مجموعه با هم و با رعایت فاصله ی طولی مناسب !!! از خط جلویی همزمان به عقب و جلو حرکت می کردند ( که چلسی و اینتر البته غیر از معدود دفعاتی و به صورت ناخودآگاه چنین چیزی نشون ندادند) و این باعث می شد تا فاصله ی چندانی بین خطوط بوجود نیاد و در ضد حملات بارسا خیلی درخشان نباشه .

به هرحال باعث خوشحالیه که دوباره لالیگا از حالت کاملا تک قطبی خارج و به حالت نیمه تک قطبی ورود پیدا کرد .

البته منتظر میمونیم ببینیم رئال باز هم میتونه اختلاف رو مثل دفعه ی قبلی به 7 امتیاز برسونه یا نه

موافقم
    من فرصت دیدن بازی رو نداشتم اما تنها سبکی که میشه بارسا رو متوقف کرد همینه
    امیدوارم مو دوباره اشتباه نکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

...

اشتباه نکن. جاودانی کاملا ضده. همونیه که از شکست آلمان برابر اسپانیا و آرسنال برابر بارسلونا حسابی ناراحت شد و ابراز تاسف کرد! تیکه هاش حتی بعد از قهرمانی اسپانیا و صعود بارسا رو فراموش کردی؟ تعریفاش جوریه که حس تنفر رو در مخاطب ایجاد میکنه.

تقوی هم از مخالفان مسیه. این بار هرچقدر مجری بهش خط داد که بابا بگو بازیکن نیست نگرفت. بالاخره کشوندش به شیوه های مهار بارسلونا و طبیعتا مرور ناکامی های گذشته!

ویرایش: اما یکی برای همه و همه برای یکی! بنده خدا یه زمانی تو کف رئال بود حالا بارسا. جوه دیگه!
    Last edited by nw_nk; 14-03-2011 at 12:43.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

داور مسابقه پس از خطایی که در محوطه جریمه بر روی بویان کرکیچ انجام شد، یک خطای پنالتی را برای بارسا نگرفت و گل درست مسی در نیمه اول را نیز نادیده گرفت.
    تا به حال ندیده بودم خبرگزاری که خودش رو بیطرف میدونه، تا این حد درباره ی قضاوت یک داور، محکم تصمیم بگیره!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا به حال ندیده بودم خبرگزاری که خودش رو بیطرف میدونه، تا این حد درباره ی قضاوت یک داور، محکم تصمیم بگیره!!!!!!
    اگه حرف درست و حقیقت رو هم بزنن طرفداری حساب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    باید میگفت که بارسونا حقش بوده باخت و شانسی مساوی شده خیال شما راحت میشد نه؟
    صدر جدول به همون عدد معروف 5 رسید
    Last edited by anti_girl; 14-03-2011 at 13:20.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه حرف درست و حقیقت رو هم بزنن طرفداری حساب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    باید میگفت که بارسونا حقش بوده باخت و شانسی مساوی شده خیال شما راحت میشد نه؟
    صدر جدول به همون عدد معروف 5 رسید
    حرف حق رو کارشناس داوری میزنه، نه یه journalist تازه کار!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بارسا مساوي كرد تا زيباترين غريزه انسان يعني اميد به تيم رئال برگرده
    پس مباركشون

جداي از مسئله داوري كه مواردش مشخصه
    و خشونت گاه گاه بازيكناي سويا كه البته كمي هم احساس ميشد هدفمند باشه كه با پرس خوب و دفاع منظم سويا همراه شده بود
    و در حاليكه به نظر من بارسا متنوع تر از بازي با آرسنال بازي ميكرد شوت ضربه ايستگاهي پاس عمقي ارسال پشت مدافعين و حتي سانتر كوتاه در شرايط خاص كه يكيش رو مسي به تير زد كه اينها نشوندهنده اينه كه بارسا اگه پاش بيفته انواع روشها رو امتحان ميكنه
    ولي با تمام اين حرفها به نظر من بارسا بد بازي كرد به ويژه در نيمه دوم كه البته هر بد بازي كردني دلايلي داره
    1- توي چرخه و ساختار منظم بارسا اشتباه فردي يك بازيكن روي كل تيم تاثير ميزاره
    در خيلي از بازيها بوده كه يك بازيكن بارسا بد بازي كرده اما در بازي ديشب سه بازيكن بارسا به شدت ضعيف بازي كردن
    اول بويان كه در يك جمله انگار اصلا با بارسا تمرين نكرده بود هيچ دركي از بازيكناي كناري نداشت توي بازيخواني بازيكناي كناريش اكثر دچار اشتباه شد جاگيريش توي زمين به شدت روي كار آدريانو تاثير گذاشته بود حركاتش اينقدر با آدريانو تداخل پيدا كرد كه آدريانو حتي 5 درصد فرارهايي كه در بازي با آرسنال رو داشت انجام نداد بويان هر بار به سمت چپ اومد براي فرار آدريانو فضاسازي نكرد
    ضمن اينكه احساس كردم گلي كه زد كمي بوي تحقير حريف رو داشت كه من اصلا خوشم نيومد
    درك نكردم كه چرا اون جوري به توپ ضربه زد و اسرار داشت كه به توپ قبل از گل شدن ضربه ديگه اي نزنه

دومين بازيكني كه به نظر من بد بازي كرد خود آدريانو بود
    اينقدر بد كه نميشه نكته خاصي گفت چون به طور كلي نسبت به بازي قبلي افت كرده بود هرچند تاثير بويان رو نبايد فراموش كرد
    اما آدريانو شادابي بازي قبل رو نداشت

سومين بازيكن كه به نظر من مقصر اصلي گلي بود كه بارسا خورد پيكه بود
    يكي از بدترين روزهاي پيكه بود شايد اين بازي پيكه بيشتر مستحق جريمه شدن باشه
    مثل اينكه اصول دفاعي رو فراموش كرده
    مدافعاي مياني كه پرس نميكنن
    مدافع مياني تا وسط و كنار زمين نمياد كه توپ رو از بازيكن حريف بگيره اون هم وقتي كسي جاش رو پر نكرده
    به راحتي روي پاي بازيكن ميرفت و بازيكناي سويا هم به راحتي توي فضاي خالي پشت سرش حركت ميكردن
    پيكه دو سه بار اين كار رو كرد و هر دوسه بار تبديل به گل يا موقعيت خطرناك شد
    بابا يه كم به اين بنده خدا آبيدال نگاه كن تا مسئوليت شناسي رو درك كني
    خير سرمون تو بچه كاتالاني؟ يه كم غيرت بيشتري نشون بده

ديگر بازيكنها هم نسبت به بازي قبل افت محسوسي كرده بودن

2- دومين عاملي كه به نظر من مهمتر بود خستگي مشهود بازيكناي بارسا بود
    كه البته براي من قابل پيشبيني بود
    نود دقيقه بازي پرفشار با آرسنال و ايجاد اون همه موقعيت بدون صرف كردن انرژيي فراتر از يك بازي ممكن نبود
    به ويژه اينكه با گل بوسكتس به خودمون اين فشار تا دقيقه آخر ادامه پيدا كرد
    از طرفي بازيكناي خط حمله و هافپك بارسا در بازي با آرسنال به خاطر اينكه بازي به خط دفاعي بارسا كشيده نشه به ويژه در نيمه دوم انرژي خيلي زيادي گذاشتن
    در بازي با آرسنال هر بازيكني به خصوص ژاوي پشت 18 صاحب توپ ميشد ويتريني از حركات در عمق و به كنار رو ميديد كه به راحتي بهترينش رو انتخاب ميكرد
    اما در بازي ديشب دريغ از يك حركت بارها ژاوي اينيستا و مسي صاحب توپ ميشدن اما هيچ كس فضاسازي و فرار خاصي نميكرد
    به نظر من خستگي و بدنهاي نسبتا تخيله شده كاملا مشهود بود
    يه صحنه خيلي براي من گويا و جالب بود آلوز صاحب توپ شد و مسي كنارش بود آلوز هرچقدر صبر كرد كه مسي كمي حركت كنه تا بهش پاس بده فايده اي نداشت مسي اصلا تكون نخورد
    آمار زبان علم و منطقه
    آمار بازي با آرسنال گوياي همه چيزه
    خلق اون همه موقعيت و ندادن حتي يك موقعيت دقيقا به اندازه دو بازي فوتبال بود طبيعي نيست كه در يك فوتبال در سطح اول اينهمه موقعيت ايجاد بشه
    پس با اين آمار محاله بازيكناي بارسا به اندازه يك بازي انرژي صرف كرده باشن
    فقط كيلومتر نشوندهنده دوندگي و صرف انرژي نيست
    ذهن انرژي بيشتري نسبت به عضلات نياز داره تصميمات گرفته شده و بازي ذهنيي كه بارسا برابر آرسنال كرد فراتر از يك بازي بود

به نظر من بارسا دو هفته سخت رو پشت سر گذاشت و دو هفته سخت ديگه هم پيش رو داره
    دو بازي سخت قبل از بازي با آرسنال با فاصله زماني خيلي كم و بازي سخت ديشب
    كلا اميدوارم بارسا اين چند گردنه رو به خوبي رد كنه

حيفه و درعين حال قدرنشناسيه اگه از يه بازيكن به نوبه خودم تقدير نكنم
    از آبيدال به شدت ممنونم در نبود كاپيتان فوق العاده مسئوليت پذير و با غيرت بازي كرده
    هرجاي زمين كه بوده بهترين بوده
    در جايي بازي ميكنه كه هر دوسه بازي اجازه يك اشتباه رو داره اما شگفت آوره كه تقريبا بدون اشتباهه
    گلزني هاي مسي و بازيسازي ژاوي و اينيستا و فرارهاي پدرو و آلوز و ويا به كنار
    اگر آبيدال تا پايان بازيها اينجور باشه
    من بدون شك بهترين بازيكن امسال بارسا انتخابش ميكنم
    چون كار مسي گل زدنه
    كار اينيستا و ژاوي بازيسازيه
    ولي آبيدال داره فراتر از پست هاي تخصصيش بازي ميكنه و اكثر اوقات جزو بهترينهاست
    خلاصه اينكه
    مرسي آبيدال

بویان اصلا روحیه جالبی نداره. حتی مسی به خودش اجازه نمیده فرصت هارو اونجوری مصرف کنه! واقعا میره رو اعصاب من.
    كلا ديشب خيلي بد بود ولي اميدوارم از نظر روحي زياد افت نكنه كه البته گل كه زد بهش كمك ميكنه در هر صورت بهش احتياج داريم
    ديشب خياباني خيلي بد بود
    افسايدهايي كه واضح بود اشتباهه رو ميگفت درسته يا پنالتي روي بويان رو خيلي قاطع گفت پنالتي نيست بعد سعي كرد درستش كنه
    كلا اينكه سعي داشت بي طرف باشه سبب اين شد كه از اون سمت پشت بوم بيفته
    كلا رفتار جاوداني و نوع سوالاتش منو اذيت ميكنه
    به هيچ عنوان سوالهاي عميقي نيستن و بدتر اينه كه همين سوالات به نظر تقوي خردمندانه هم مياد

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

فقط اگه فردا خبر مصدومیت نشه باید تبریک گفت.

برای من آبیدال بعد از مدت ها آمادگی که دیگه نمی تونسم وصفش کنم با اون هد حد رو گذروند.

وقتي مسي مصدوم شد و تصوير آهسته نشون داد كه زانوي مسي ضربه ديده
    ياد مصدوميت عابدزاده افتادم
    احساس مي كردم رنگم كاملا سفيد شده
    دروازه بان با اينكه توپ رو زد ولي خيلي خشن اومد و بعد از اون هم پاش رو نخوابوند
    خلاصه خطر از بيخ گوشمون گذشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •