ممنون ! ظاهرا sp از بقیه بهتره !
معایبش به غیر از اونایی که دیجی کالا گفته دیگه چیه ؟!
مثلا خودم میتونم باطریشو عوض کنم ؟
پورت HDMI ندیدم روش ! داره اصلا ؟
ممنون ! ظاهرا sp از بقیه بهتره !
معایبش به غیر از اونایی که دیجی کالا گفته دیگه چیه ؟!
مثلا خودم میتونم باطریشو عوض کنم ؟
پورت HDMI ندیدم روش ! داره اصلا ؟
شما کدوم Optimus مد نظرتون هست؟ Optimus 4X HD? اگر منظورتون 4X HD هست که صد در صد از TX بهتره هم صفحه نمایش و هم پردازنده (البته در بحث پردازنده شاید حدود 10 تا 15 درصد قویتر باشه و اونقدر محسوس نیست). اگر به برند توجهی نداشته باشید صد در صد 4X بهتره. از نظر دوربین بله LG تا گوشی Optimus G به دوربین زیاد توجهی نداشت البته Optimus G دوربینش خیلی بهبودها یافته بود، بله اگر دوربین مد نظرتون هست Sony یا Samsung از لنزهای بهتری استفاده میکنند. ولی توجه داشته باشید دوربین به اندازه صفحه نمایش کارایی نداره!![]()
به برند که توجه دارم .
آخه وقتی می گیم LG من یاد چرخ گوشت می یفتم
صفحه نمایش SL خیلی خوبه .
اگه از پردازنده فاکتور بگیریم، نظرتون راجع اون چیه ؟
یکی از بچه ها میگفت تاچ SP مشکل داره.
NFC فناوری برای انتقال فایل یا استفاده از گوشی موبایل به جای کارت های اعتباری (بله یعنی به جای اینکه مثلاً در مترو یا اتوبوس کارت بزنی گوشیت رو بزنی روش!) فعلاً کارایی نداره و مهم نیست، چون وقتی بلوتوث هست کسی سراغ NFC نمیره و به علاوه در آمریکا هم هنوز از همون کارت های اعتباری استفاده میشه و فراگیر نشده چه برسه به ایران! البته تا وقتی فراگیر بشه (چون سرعت NFC از بلوتوث بیشتره) ولی بعید میدونم حداقل تا 2 - 3 سال دیگه مثل بلوتوث فراگیر و معروف بشه پس فعلاً ارزشی نداره. همون مدل P768 با دوربین 8 مگاپیکسلی بهترین گزینه هست در واقع تنها گزینه هست چون P769 فقط مخصوص اپراتورهای آمریکایی (به صورت لاک) هست و P760 هم در ایران خیلی کمیابه.
اگز از سونی میخواید گوشی بگیرید Xperia T یا Xperia TX (من T رو به خاطر ظرفیت بیشتر باتری توصیه میکنم) بهتره، SL که اصلاً چون پردازنده اش از نوع Scorpion هست و قدیمی تر از Krait یا Cortex-A9، درسته 1.7 گیگاهرتز هست اما چون هسته ها ضعیف هستند (Scorpion) از پردازنده 1.5 گیگاهرتزی Krait در T/TX شاید حدود 30 تا 40 درصد ضعیف تر هست با اینکه حتی فرکانسش بالاتره! در صفحه نمایش هم فرقی نداره سونی مدل هاش از Xperia J گرفته تا Z یک نوع پنل هست پس فرق محسوسی بین SL یا T یا ... نیست. البته ببخشید که از پردازنده فاکتور نگرفتم!!ولی شما به اون واژه LED-baacklit زیاد توجهی نداشته باشید چون در کیفیت زیاد تأثیرگذار نیست.
Last edited by Faramarz-1; 06-08-2013 at 00:34.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان سلام !
نظر شما چیه ؟
علیک سلام دوست عزیز! من بهتون اینها رو توصیه میکنم همه خوب هستن:
1. LG Nexus 4
2. LG Optimus 4X HD
3. HTC One S (مدل ZE520 ورژن اروپایی با پردازنده Krait)
4. Sony Xperia T
بین این ها بهترین نکسوس4 هست (با توجه به سخت افزار و قیمت مناسب) البته باید حدود 1.200 باشه (بدون گارانتی) ولی میرزه، اگر بودجه بیشتری هم دارید (تا 1.300) سامسونگ اس3 یکی از گزینه های خوب هست.
Last edited by Faramarz-1; 06-08-2013 at 01:16.
آخه one s ?!! که نه صفحش اج دیه نه دیگه امیدی به ساپورت داره نه کارت حافظه میخوره
به نظر من که دیگه گزینه مناسبی نیست بین گوشی های جدیدتره دیگه
4X و T هم خیلی نمیشه به آپدیتشون امید داشت. جفت این برند ها مدت طولانی دیوایساشونو ساپورت نمیکنن.
تو این رنج بهترین انتخابا نکسس ۴ و اس ۳ هستن. (اس ۳ حداقل تا یه مدت طولانی CM و یه سری رام های بیس AOSP رو داره)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)