سلام اقا ی مشکل پیدا کردم چرا ایدیم تو نمیره همش login error میده همه چیشم چک کردم هم سرورشو که west تازه توی سایت هم لوگین میشه . ی ایدی دیگه ساختم اونم اlogin نمیشه اشکال از کجاااااست![]()
سلام اقا ی مشکل پیدا کردم چرا ایدیم تو نمیره همش login error میده همه چیشم چک کردم هم سرورشو که west تازه توی سایت هم لوگین میشه . ی ایدی دیگه ساختم اونم اlogin نمیشه اشکال از کجاااااست![]()
inhib خودش بعد از چند دقیقه باز سازی میشه, دقیق نمیدونم ولی تقریبا 7 دقیقه باید بشه.
اون بن نیست البته, اون report هست که میدید و بعدا به اون report ها به روش های مختلف رسیدگی میشه, به علاوه اگر یه نفر leave بده جز اون report خود سیستم بازی بهش اخطار میده و در صورت تکرار بازی به صورت اوتوماتیک بنش میکنه که اول 1 روزه هست بعد 2 و در نهایت میرسه به یک هفته.
ظاهرا این مشکل برای تعدادی از بازیکن های دیگه هم به وجود اومده, از سرور هاست.
Last edited by loomina; 07-03-2013 at 16:45.
پلیراش از جاهای دیگه بهترن نووباشم کمترهمیگم من الان تو eune بازی میکنم ! شنیدم که West خیلی بهتره همینطوره ؟
بعد پلیر هاش خیلی قوی هستن ؟ !![]()
فکر نکنم remake کننا,
یه لینک دیدم البته نخوندمش هنوز ولی بیشتر در مورد skin شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکین های بعدی برای Nid , Rene , Draaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaven هستند ...
مطمئنا داره rework می شه اینا هم اسکینای جدیدن(توی پست گفتن تا قبل از ریورک اگه کارما رو خریده باشید اسکینش بصورت رایگان براتون انلاک میشه)فکر نکنم remake کننا,
یه لینک دیدم البته نخوندمش هنوز ولی بیشتر در مورد skin شه
-----------------------
یه شایعه هم هست که چمپیون بعدی اسمش Zac هست و از Zaun هستش (شهر موندو -سینجد-وارویک و ...)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by new evil; 08-03-2013 at 00:23.
عجب, خوبه خیلی وقت بود از Noxian هیرو ریلیز نکرده بودن اگر اشتباه نکنم اخریش دراون بود.
این خارجیا چقدر نوبن تا حالا 30 دست بازی کردم همش 2تاشو باختم
خیلی جالبه هر بازی 20 الی 30 دقیقه طول نمیکشه سریع جمع میشن
اقا اگر کسی خاست مارو ادد کنه
Stopid
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)