l90 E2 LP : 24500
قیمت کارکرده هم بستگی به مدلش داره
مدل 90 :23 قیمت میخوره
l90 E2 LP : 24500
قیمت کارکرده هم بستگی به مدلش داره
مدل 90 :23 قیمت میخوره
مرسی دوست عزیز ولی با این قیمت فکر نکنم بتونم برم سمت تندر 90![]()
دوستان اگه میشه یک روغن ایرانی که همیشه در دسترس باشه و امتحان خودشو پس داده باشه معرفی کنید برای موتور تندر
روغن الف که دیگه نمونه ام ارات یش پیدا نمیشه و ایرانی هاش هم بدرد نمیخره
خودم بین بهران سوپر پیشتاز و ایرانول ریسینگ گیر کردم
اگه روغن بهتری هم از دوستان فروم استفاده میکنند و مورد تاییدشون هست معرفی کنید
لطفا نظر بدید
Last edited by shakerfar_yahoo; 12-12-2012 at 17:13.
.
کسی نظری نداره![]()
دوست عزیز هر دو روغن بهران سوپر پیشتاز و ایرانول ریسینگ خوبن هر دو پیشنهاد میشن اما حتما باید10w-40 باشن.
Last edited by aliiiiiii; 14-12-2012 at 13:42.
سلام دوستان چند سوال دارم فقط نخندید چون من تازه تندر گرفتم و کلا این اولین بارمه اتومبیل خریدم:
- میگن اگر اتومبیل رو هفته ای حداقل یکبار روشن نکنی باتریش تموم میکنه . من هم از ترس هفته ای یکبار 15 دقیقه در جا روشنش می کنم ( کارم جوریه نمی تونم فعلا تندر رو برونم )
- درضمن میگن اگر زیاد پارک بمونه و حرکت نکنه لاستیک هاش فرسوده میشه . این حرف درسته ؟
-چه کاور ( چادر تندری ) پیشنهاد می کنید بخرم ؟ منطقه سردسیر و برف هم باریده شدید . البته الان کاور داره ولی کمی فرسوده شده کاور . می خوام یه نوشو بخرم
- گاراژ برای پارک تندر ندارم و گذاشتمش تو حیاط . البته کاور داره . به نظر شما تو این سرما و هر از گاهی برف که میاد برای تندر بیچاره ضرر داره؟
- هنوز 3000 تا هم نرفته چه مواردی ازش رو باید چک کنم ؟ ( روغن - مایع خنک کننده - شیشه شو و ... ) ؟
ببخشید زیاد سوال می کنم ولی من کمی حساسم رو تندرم![]()
ماشین نذارید در جا 15 دقیقه کار کنه میگن برای ماشین بده
آره من هم شنیدم ولی به نظر شما این کار رو هفته ای یکبار حداقل انجام ندم باتری تموم نمی کنه ؟ چون ممکنه حتی 1 یا 2 ماه ماشین روشن نشه .
سعی کنید هفت ای دوبار ماشین را روشن کنید و یک دور بزنید- میگن اگر اتومبیل رو هفته ای حداقل یکبار روشن نکنی باتریش تموم میکنه . من هم از ترس هفته ای یکبار 15 دقیقه در جا روشنش می کنم ( کارم جوریه نمی تونم فعلا تندر رو برونم )
خودرو نباید به مدت بیش از 30 ثانیه درجا کار کنه مخصوصا ماشین سرد
بله دقیقا درسته و به لاستیک آسیب وارد می کنه- درضمن میگن اگر زیاد پارک بمونه و حرکت نکنه لاستیک هاش فرسوده میشه . این حرف درسته ؟
مشکلی براش پیش نمیاد من هم خودروم مدت ها هست در حیات پارک میشه- گاراژ برای پارک تندر ندارم و گذاشتمش تو حیاط . البته کاور داره . به نظر شما تو این سرما و هر از گاهی برف که میاد برای تندر بیچاره ضرر داره؟![]()
ممنون خیلی لطف کردید .من چند بار و هر باز 15 دقیقه درجا روشن کردم برای اینکه باتری تموم نکنه یعنی الان ECU یا ... ماشین ایراد پیدا کرده ؟ دقیقا کدوم قسمت ماشین در حالت کار کردن درجا مورد پیدا می کنه؟
نگفتید اگر یکی دو ماه ماشین روشن نشه باتری خالی می کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)