تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 376 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

صداقت !

من پستم کاملا صادقانه بود

دلیل پستم هم این بود که این دوستمون گفت که من تازه کارم و فوتبال دیدن رو تازه آغاز کردم و چیزی از فوتبال نمیفهمم در صورتی که من چند ساله سایت ورزشی دارم

میخواستم با این پست به ایشون بگم که شما خیلی تازه کاری که در مورد بازی مثل فوتبال انقدر زود قضاوت میکنید

و امروز معلوم شد که واقعا نباید از پیش قضاوت کرد و گفتن اینجور حرفها که فلان تیم که عددی نیست در فوتبال جایی نداره

اینم سایت من
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این جواب سوال من نبود! با استدلال شما هر کسی به طرفداریه من به یونایتد شک کرد و اون زیر سوال برد، حتما من باید تو بازیه تیم اون فرد برم و پستای جنجالی بدم بر ضد هوادار اون تیم!.... این کجاش صداقته! قصد جسارت ندارم... اما صریح بگم! به این حرکت میگن عقده گشایی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممکنه حالتون به هم بخوره. پای نانی
      محتوای مخفی: عکس 

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

هنوز معلوم نشده تا چند هفته مصدومه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما فکر کردید من طرف دار آرسنالم و گفتید تیمم 7 - 8 سال جام نبرده

در صورتی که تیم ما 3 سال پیاپی قهرمان لیگ بوده
    در کل بگذریم

چون شما او عدد 7-8 سال رو بدید من گفتم شاید تاره دارید فوتبا لمیبینید و از آوازه منچشتر خبر ندارید

اون حرف رو زدم
    درست

این ایم من هیچ ربطی نداره که شما اشتباه کردین می خواستین قبلش تحقیق کنید
    در ضمن از اسم سایتتون پیداست که بیشترش در مورد لیگ ایرانه
    این دلیل نمیشه شما حتما لیگ اینگلیس رو هم وارد باشید

یه نمونش خودم

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

اوه اوه .. من بازی رو ندیدم..
    کی زد شَل و پَل کرد نـانـی رو؟

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

akh , nani e bichare , delam vasash kheyli misooze , nemidunam chi begam

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

واقعا حقشون بیشتر بود
    خیلی تو این بازی بدم اومد از بازی منچستر

ولی چه کار میشه کرد اینقدری محبوبه که نمیشه لزش دل کند

تبریک به آقای لیور بارسای گل
    tnx
    ولی خداییش با دیدن عکس پای نانی منم ناراحت شدم،ولی فکر کنم کارا عمدی نزد چون بازیکن زیاد خشنی نیست...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من فكر ميكنم بعد از باخت ناعادلانه منچستر به چلسي
    منچستر اينبار عادلانه ميبازه
    اول تبریک به علیرضا ، پیش بینیت درست بود و منچستر کاملا عادلانه باخت .
    ولی در کل منچستر هم بالاخره ضعف داشته که با این نتیجه داره می بازه و نمیشه به راحتی از این بگذرید و همش دنبال مقصر های دیگه بگردید....
    درسته ، منچستر تقریبا از بازی برابر مارسی ( سوای برد 4-0 لیگ) با کیفیت خوبی بازی نمی کنه ( صرفنظر از نتایج) .

مهم نیست فشار باخت سنگینه من مثل بعضی ها نیستم که تند تند گزارش بدم پست پاک شه
    اگر گزارشها و رسیدگی های مسئولان نبود که این بخش کوچک مدتها پیش مرحوم شده بود دوست من .

اما در مورد بازی :

1- به نظرم مثل بازی با چلسی ، منچستر از لحاظ فرم بازی خوب نبود و بی انصافی نیست اگر بگم بخت با منچستر یار بود که شکست سنگین تری رو متحمل نشد .

2- داوری بازی ؛ به نظرم همونطور که میتونست کرگر رو اخراج کنه و نکرد ، رافائل هم به همین ترتیب شایسته ی اخراج بود و باز هم داوری با اغماض برخورد کرد .

3- از صمیم قلب خوشحالم که داگلیش تونسته مجددا هم خودش و هم لیورپول رو احیا بکنه ( برخلاف پیش بینی ای که خودم داشتم)

4- نکته ی منفی ای که در دوبازی اخیر منچستر با چلسی و لیورپول وجود داشت و به نظرم یکی از عوامل خوب عمل نکردن تیم بود حضور پل اسکولز هست .

اسکولزی که علاوه بر اینکه نمیتونه خودش رو با سرعت بازی تیم و سایر بازیکن ها وفق بده در پاره ای مواقع سرعت تیم رو هم می گیره و اخیرا به شدت ایستا بازی می کنه و به عبارتی عنصر ناهمگون منچستر فعلی هست ،

البته سرالکس معمولا در بازیهای حساس به تجربه ی امثال اسکولز و گیگز بها میده اما این درصد موفقیت این بها دادن نسبت به ناموفق بودنش کمتر بوده ( اگر نگم بسیار کمتر ) ، بازیهایی هست که جرقه ای زده می شه ( مثل بازی برگشت CL برابر بارسا و گل منجر به صعوداسکولز ) اما در اغلب اوقات حضور اسکولز به مشکلات بالا منجر می شه .

5- هرچند شکست منچستر مایه ی تاسفه ولی جذاب شدن هرچه بیشتر پریمیر لیگ و اینکه 5 تیم جدول ( یا شاید هم بیشتر ) شانس مضاعف قهرمانی دارند و مثل برخی لیگها دوقطبی ( و احتمالا دیگه تک قطبی ) نیست باعث میشه با حرارت بیشتری بازیها رو دنبال کنیم .

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

این جواب سوال من نبود! با استدلال شما هر کسی به طرفداریه من به یونایتد شک کرد و اون زیر سوال برد، حتما من باید تو بازیه تیم اون فرد برم و پستای جنجالی بدم بر ضد هوادار اون تیم!.... این کجاش صداقته! قصد جسارت ندارم... اما صریح بگم! به این حرکت میگن عقده گشایی!

کسی به طرافداری کسی شک نکرد

یه فردی حرفی زد که من با صحبت خودش جوابشو دادم حالا شما اسم اینو هر چی میتونی بگذاری

دوست عزیز شما فکر کردید من طرف دار آرسنالم و گفتید تیمم 7 - 8 سال جام نبرده

این ایم من هیچ ربطی نداره که شما اشتباه کردین می خواستین قبلش تحقیق کنید
    در ضمن از اسم سایتتون پیداست که بیشترش در مورد لیگ ایرانه
    این دلیل نمیشه شما حتما لیگ اینگلیس رو هم وارد باشید

یه نمونش خودم
    هیچ وقت از رو اسم یه سایت در مورد مطالبش قضاوت نکن

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

برد لیورپول مهم نبود....هر نتیجه ای مهم نبود....ولی این حرکات لیورپولی ها غیر قابل قبول بود....تیم تو شرایطی هست که اکثر بازیکن ها مصدوم هستند...فردیناند والنسیا اندرسون...و اون حرکت که باعث شده پای نانی شکافته بشه...واقعا قابل قبول نیست...توپ رو زمین هست پای بازیکن لیورپول روی زانو نانی چه کار میکرد...داور واقعا اشک های نانی رو ندید؟اون اخراج نداشت...حرکت رافائل هم از ابتدا نگاه کنید که بازیکن لیورپول با کف پا به روی ران رافائل اومد..همون حرکت خطا بود...مصدومیت نانی همه چیز رو بهم زد...این فوتبال بازی کردن نیست...این....
    الان تیم ما بازیکن نداره...واقعا میرزه که واسه اینکه یه تیم قهرمان نشه بیان این کار ها رو تو زمین انجام بدن...از الان به بعد شخصا هیچ احترامی به طرفدارهای لیورپول قائل نمیشم و پست هاشون رو جواب نمیدم....لیورپول...باز میبینیمت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •