آقا حمید معذرت.
یه توضیح در مورد این CD درایور اورجینال بدید که چرا رو بیشتر دستگاه ها به صورت فابریک نیست.
آقا حمید معذرت.
یه توضیح در مورد این CD درایور اورجینال بدید که چرا رو بیشتر دستگاه ها به صورت فابریک نیست.
دوستان سلام .
این مدل با رنگ آبی تو بازار موجود هست ؟
بله
زیگورات آبی و اون مدل تقره ای طرح دار و قرمزشم داره
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
سلام محمد جان
تا اونجایی که من اطلاع دارم روی تمام مدل هایی که با ویندوز عرضه شدن دی وی دی هم وجود داشته
دوستان من یکی از پارتیشنام پرید میشه recover کرد ؟
یعنی چی پرید؟ نامرئی شد؟ یه دفعه؟ همینطوری؟
از لحاظ قیمت ک فرقی نمیکنن ؟ رنگ قرمز و ابی با کانفیگ Corei5 و ati 550v موجود هست ؟ گرافیک 550v از 5470 قویتره درسته ؟ اخه یکی از دوستان تو همین تاپیک مقایسه کرده بود حالا میخواستم مطمئن بشمبله
زیگورات آبی و اون مدل تقره ای طرح دار و قرمزشم داره
سلام من 2 کان فینگ رو خدماتون عرض میکنم میخوام ببینم دوستانی که اینجا بحث میکنند پیشنهادشون چیه
این مطلب هم روی تایک دل گذاشته میشه و هم روی ایسر تا ببینم دوستان کدوم رو پیشنهاد میدن
گرافیک رو کنار بگذارید و مهم نیست برای من چون بازی نمیکنم با سیستم ( من همه کاری با سیستم خواهم کرد جز بازی )
حالا با دو کانفیگ زیر در صورتی که اینا با هم میشه گفت دیگه یه قیمت هستند شما کدوم رو انتخاب خواهید کید اگر هم دلیلی دارید بفرمایید خوشحال خواهم شد
--------------------------------------
اولین برای ایسر : Acer 5742G
CPU: INTEL i3-370M (2.4 Ghz ) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 320 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI - 512MB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth / 2.6 Kg / DOS
قیمت روی 680 در میاد تقریبا
----------------------------------------
حالا دل Inspiron N5010
CPU: INTEL i3-380M (2.53Ghz) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 2GB DDR3 / HDD: 320+ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: INTEL 4500 / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / DOS
قیمت روی 650 تا 670 تومان که 1 گیگ رم اضافه بشه میرسه به 690
حالا با توجه به این دو کانفیگ و اینگه شما با این مدل کار کردین کدوم رو پیشنهاد میدین
فکر کنم جواب دادن به این موضوع انتخاب رو برای همه آسونتر میکنه
گارانتی رو صرف نظر کنید ما بحثمون خود سیستم هاست
سلام دوستان
چند روزیه که این پیغام رو میبینم و سیستم ریستارت میشه.
بعضی وقتها بعد از چند دقیقه کار کردن و گاهی اوقات هم حتی با اینکه از صبح تا شب روشنه این پیغام نمیاد.
لطفا راهنمایی کنید.
Last edited by kouroshkahal; 13-02-2011 at 12:17.
شک نکن دل بخری بهتره البته این دو مدلی که نوشتی سی پی یو دل یه کم بهتره! رمش کم تره ، گرافیکش شیر شده است که ظاهراً اصلاً با گرافیک کاری نداری! من بهت پیشنهاد دل 1015 رو می دم با گارانتی امرتات 690 و دل 5030 با گارانتی امرتات 640 تومن.
DELL VOSTRO 1015
6,900,000 1015 Intel® Core™2 Duo Processor T5870 ( 2M Cache, 2GHz, 800 MHz ) 2GB 320GB DVD±RW DL 15.4" TrueLife Intel® GMA4500MHD 1759M DOS 6C Y - Y Y 2.7kg CHINA
DELL INSPIRON 5030
6,400,000 5030 Core 2 Due T4500 (1M Cache, 2.3 GHz) 2GB 320GB DVD±RW DL 15.6" LED TrueLife Intel® GMA4500MHD 1759M DOS 6C - - Y Y 2.5kg CHINAولی من پیشنهاد می کنم گارانتی دار بگیری و حتماً هم سرویس تگ رو بگی فروشنده برات از تو سایت دل چک کنه. دل از همه بهتره.
موفق باشی.
دوست عزیز این مشکلت رو همین لپ تاپ 5010 هست؟ کانفیگش رو بنویس. و از چه ویندوزی استفاده می کنی؟ سیستم رو اور کلاک کردی؟ موقعی که با باتری هستی این صفحه ظاهر می شه یا مستقیم از برق؟ ویندوزت 64 بیتی هست یا 32؟ آنتی ویروس و فایروالت چیه؟ اخیراً برنامه ای جدید ستاپ نکردی؟ درایور کارت گرافیکت ستاپه؟ ویندوزت اصله یا کرکه؟ و آیا آپدیت های مایکروسافت رو روی سیستمت اینستال می کنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)