تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 359 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما تهران هستی؟ از چه شرکتی اینترنت می گیری که اینقدر تعریفش رو می کنی؟ نا محدوده یا محدودیت حجمی داره؟ ماهونه چقدر خرج برمیداره؟ ممنون می شم جواب بدی
    سلام معلومه دیگه پارس ان لاین سرعت سرویس 128 پارس انلاین موقع دانلود تا 120 میره و سرویس 256 تا 190 کیلو میره البته طرح ها چند ماهه اش سرعت شب(رایگان خیلی کم میشه مثلا 30کیلو) ولی یه ماهه اش تو سرویس 128 شبا 80 کیلو رو داره اگه پارس انلاین نزدیک ما قروفر نداشت منم میگرفتم (مشکل مخابراتی هست)

دوستان یه سوال نظرتون راجع به تقویت کنند موبایل چیه تقویت انتن واسه داشتن یه سرعت نسبتا ثابت
    البته من هرجا رفتا میگن ندارن ولی یه مغازه قدیمه گفت قبلا بوده الن نیست (البته دستگاه های زرگ و گرون هست که به درد کارخونه ها میخوره)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینا تو ایران پیدا میشه؟

کد:
    کد:
    2 دلار 5 دلار اگه اگه پیدا بشه خیلی خوبه

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

شما تهران هستی؟ از چه شرکتی اینترنت می گیری که اینقدر تعریفش رو می کنی؟ نا محدوده یا محدودیت حجمی داره؟ ماهونه چقدر خرج برمیداره؟ ممنون می شم جواب بدی
    نه شمال رشت هستم اینجا هم شاتل هست هم پارس آنلاین و چنتای دیگه اما این شرکتا کل ایرانو پوشش میدن
    ولی یه شرکت دیگه هم هستش مخصوص شمال و متولد همینجاست اسمشو نمیگم الان میگن تبلیغ میکنی
    قیمتاش فوق العاده اند میشه گفت تنها مشکلش پینگ بالا و گاهی فقط گاهی قطع شدن هستش!
    *نامحدود سرعت دائم 30 کیلوبایت فقط 15500 تومن که اینطوری (کامپیوترم دائم روشنه) روزی 2.5 گیگ و ماهی 70 گیگ دانلود میکنم(دقت کنید ایرانسل با 10000 تومن ماهی 2.5 گیگ هستش تفاوت رو نگاه کنید!!!!)
    *نامحدود سرعت دائما 50 قیمتش 35500 تومن روزی 4.2 گیگ و ماهی 125 گیگ دانلود!!!!!!!!
    اما محدود
    *حجم ماهی 8 گیگ 23500 تومن سرعت روزا 120 کیلوبایت(ایرانسل حداکثر 30 کیلوبایت) و شبا دانلود رایگان سرعت 50 کیلوبایت!!!!!!!!!! و در ساعتای خاصی از شب سرعت همچنان 120 هستش این دست شرکت هستش گاهی تغییر میده
    *و الی آخر(یعنی 8 گیگ بالاترین حجم هستش بقیه ارزون ترند!!!!)

خوب ایرانسل الان دس به کار نمیشه تا رقیبایی واسش پیدا بشن مث اپراتور سوم ما که تا 3 یا 4 سال دیگه سیمکارتاش به دستتون میرسه!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تنها مشکلش پینگ بالا و گاهی فقط گاهی قطع شدن هستش!
    پینگ یعنی چی؟ من نمی دونم یه جوری توضیح بدین که زیر دیپلم باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

پینگ یعنی چی؟ من نمی دونم یه جوری توضیح بدین که زیر دیپلم باشه
    اونجوری که تو نت خوندم یعنی ارتباط بین کامپیوتر شما و سروری که داری ازش اطلاعات میگیری یعنی مثلا شما و گوگل.
    اگه یجور دیگه بگم یعنی اینکه وقتی یه آدرسی رو وارد میکنی تو مرورگرت چقد طول میکشه تا دریافت اطلاعات از اون سایت طول بکشه
    مثلا واسه من که پینکش بالاست(یعنی بالاتر از 200 یا 300) یه آدرس وارد میکنم یخورده طول میکشه تا سایته بالا بیاد (به محض اینکه اون زمان تمام شد سریع سایته میاد)
    ولی گاهی که پینک خوب میشه آدرسو وارد کردم سه سوته میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام یکی بگه این بسته های یک ماهه ایرانسل چند روز اعتبار داره؟؟ 2 ماهه هستش؟

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوبه خودتم داری میگی 1 ماهه , خب 1 ماهه , 1ماه اعتبار داره دیگه.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من اوایل اردیبهشت طرح 1 ماهه 2.5 گیگ فعال کردم ولی برای من 2 ماهه فعال شد! . تا اوایل تیر! نمیدونم شانسیه یا جایزه! کسی خبری داره؟
    نه همینطوری هست برا من از بس فعال کردم الان تا 3 4 ماه بعد مهلت داره : دی

سلام یکی بگه این بسته های یک ماهه ایرانسل چند روز اعتبار داره؟؟ 2 ماهه هستش؟
    اون بالا نظر بچه هارو واست آوردم
    دیگه با خودته
    خودم ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چون بسته 1 روزه 3 روز اعتبار داره گفتم شاید یک ماهه هم 60 روز اعتبار داشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه David Jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Corner of the room

پيش فرض

نه شمال رشت هستم اینجا هم شاتل هست هم پارس آنلاین و چنتای دیگه اما این شرکتا کل ایرانو پوشش میدن
    ولی یه شرکت دیگه هم هستش مخصوص شمال و متولد همینجاست اسمشو نمیگم الان میگن تبلیغ میکنی
    قیمتاش فوق العاده اند میشه گفت تنها مشکلش پینگ بالا و گاهی فقط گاهی قطع شدن هستش!
    *نامحدود سرعت دائم 30 کیلوبایت فقط 15500 تومن که اینطوری (کامپیوترم دائم روشنه) روزی 2.5 گیگ و ماهی 70 گیگ دانلود میکنم(دقت کنید ایرانسل با 10000 تومن ماهی 2.5 گیگ هستش تفاوت رو نگاه کنید!!!!)
    *نامحدود سرعت دائما 50 قیمتش 35500 تومن روزی 4.2 گیگ و ماهی 125 گیگ دانلود!!!!!!!!
    اما محدود
    *حجم ماهی 8 گیگ 23500 تومن سرعت روزا 120 کیلوبایت(ایرانسل حداکثر 30 کیلوبایت) و شبا دانلود رایگان سرعت 50 کیلوبایت!!!!!!!!!! و در ساعتای خاصی از شب سرعت همچنان 120 هستش این دست شرکت هستش گاهی تغییر میده
    *و الی آخر(یعنی 8 گیگ بالاترین حجم هستش بقیه ارزون ترند!!!!)

خوب ایرانسل الان دس به کار نمیشه تا رقیبایی واسش پیدا بشن مث اپراتور سوم ما که تا 3 یا 4 سال دیگه سیمکارتاش به دستتون میرسه!!!!!!
    سلام. این کامپیوتر شما چند وقته خاموش نشده ؟ مشکلی واسش پیش نیومده؟ چقدر هزینه برق درمیاد؟
    چی دانلود میکنی میشه 70گیگ ؟!!!

10. این کاربر از David Jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    طرفای ما(قم-شهرک قدس) که یکی دوماهی سرعت افتضاح بود! به 5 هم نمی رسید!
    اما دیروز زدم یه چیزی دانلود کنم دیدم رفت رو 28! به 30 هم رسید و برگشت توی رنج 29-27 ...
    نمی دونم چیزی اومدن نصب کردن توی شهرک(دکلی چیزی...)
    خلاصه دیروز ذوغ کردیم زدیم ویندوز رو کامل آپدیت کردیم(168 مگابایت) خیلی سریع آپدیت شد.
    البته شاید خنده دار باشه که با این سرعت ها ذوق کنم ولی خب سرویس دهنده خوب و درست و حسابی که توی قم نداریم(یه شاتل و پارس آنلاین و صبانت که قیمتاشون سر به فلک می کشه) فعلا با همین که مثل یه ADSL 256 اسمی سرعت داره حال می کنیم تا ببینیم خدا چی می خواد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •