تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 311 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

برادر میشه توضیح بدی چقدر تفاوت داره؟ یا مثلا تو چه چیزایی؟(برداشت خودتون) مرسی
    چطور بگم اصلا خیلی فرق داره سبک بازی
    فکر کن مثلا اگه تو pc با 2 3 گل راحت حریف رو شکست میدی اینجا عمرا بتونی !!
    من با دوستم بازی کزدم به قول معروف سوراخ پوراخ کرد دروازمون رو ولی وقتی میاد pc نابودش میکنم !

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چطور بگم اصلا خیلی فرق داره سبک بازی
    فکر کن مثلا اگه تو pc با 2 3 گل راحت حریف رو شکست میدی اینجا عمرا بتونی !!
    من با دوستم بازی کزدم به قول معروف سوراخ پوراخ کرد دروازمون رو ولی وقتی میاد pc نابودش میکنم !
    اتفاقا گیم پلی 11 خیلی ساده و روی حساب و کتاب هست اگه زیاد بازی کنی می بینی چه قدر بازی شیرینی هست توی PC آدم حس می کنه دارن پینگ پونگ بازی می کنن سرعت بازی اصلا طبیعی نیست توی فیفا 11 واقعا شاهد یک گیم پلی تمام عیار هستیم واقعا نقص نداره!

3. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

اتفاقا گیم پلی 11 خیلی ساده و روی حساب و کتاب هست اگه زیاد بازی کنی می بینی چه قدر بازی شیرینی هست توی PC آدم حس می کنه دارن پینگ پونگ بازی می کنن سرعت بازی اصلا طبیعی نیست توی فیفا 11 واقعا شاهد یک گیم پلی تمام عیار هستیم واقعا نقص نداره!
    اره آرمین جان منظور منم همین هست دقیقا
    خیلی ردیفه تو کنسول
    کسی نیست جواب پست قبلیه مارو که راجع به کنسول بود بده ؟!!!! xbox 360 arcade یا xbox 360 elite یا ps3 ?!!!
    من فقط بازی واسم مهمه و بس .... کاری به پخش کننده ویدئو آهنگ و اینا ندارم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه پول و پوله برات اهمیت نداره الایت بگیر خیلات رو راحت کن فقط از جای مطمئن بگیر آشنا باشه خیلی مهمه آشنا بشه از غریبه بگیری خیر نخواهی دید شک نکن چون همیشه بامبول در میارن بازم می تونی توی بخش کنسول راجه به xbox360 سوال کنی کاربرای خیلی واردی هست اونجا که می تونن کامل راهنمایی کنن بدون مطالعه اقدام نکن ابدا خوب مطالعه و پرس و جو کن توی اون انجمن

6. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

اگه پول و پوله برات اهمیت نداره الایت بگیر خیلات رو راحت کن فقط از جای مطمئن بگیر آشنا باشه خیلی مهمه آشنا بشه از غریبه بگیری خیر نخواهی دید شک نکن چون همیشه بامبول در میارن بازم می تونی توی بخش کنسول راجه به xbox360 سوال کنی کاربرای خیلی واردی هست اونجا که می تونن کامل راهنمایی کنن بدون مطالعه اقدام نکن ابدا خوب مطالعه و پرس و جو کن توی اون انجمن

مرسی آرمین جان
    شما الان خودت چی داری ؟ راضی ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی آرمین جان
    شما الان خودت چی داری ؟ راضی ؟
    من آرکید دارم یه فلش 16 گیگ هم دارم بازیهایی که بازی می کنم رو روش می ریزم بعد اینکه سیر شدم پاک می کنم البته فیفا 11 عضو ثابته روی فلش پاک نمیشه هیچوقت
    یه هارد IDE هم دارم که با تبدیل USB متصل کردم روی اون هم میریزم بعضی بازی ها رو ولی الایت کلا راحتیه 250 گیگ بخر همه بازی ها رو بریز روش حالشو ببر

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

من آرکید دارم یه فلش 16 گیگ هم دارم بازیهایی که بازی می کنم رو روش می ریزم بعد اینکه سیر شدم پاک می کنم البته فیفا 11 عضو ثابته روی فلش پاک نمیشه هیچوقت
    یه هارد IDE هم دارم که با تبدیل USB متصل کردم روی اون هم میریزم بعضی بازی ها رو ولی الایت کلا راحتیه 250 گیگ بخر همه بازی ها رو بریز روش حالشو ببر
    به آقا مدیر نه ببخشید ناظم

انگار فیفا بهت بدجوری ساخته ، نبینم دیگه بری طرف pes :|

شما تو چه سطحی فیفا 11 رو بازی می کنی + سطح پاس و شوت و ... رو چجوری تنظیم می کنی ؟
    برا مثال : سطح : لجنری ، پاس دادن : semi ، شوت : assissted و... .

همه رو میذاری رو manual ؟ کلآ چجوری الان بازی می کنی ؟ و در چه حالت بیشتر بهت حال میده ؟

11. این کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با اجازه
    من که کنسول ندارم رو پی سی همه حالتها رو گذاشتم رو دستی واقعا بازی خیلی حال میده ویارئال رو اوردم اخرشه

13. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به آقا مدیر نه ببخشید ناظم

انگار فیفا بهت بدجوری ساخته ، نبینم دیگه بری طرف pes :|

شما تو چه سطحی فیفا 11 رو بازی می کنی + سطح پاس و شوت و ... رو چجوری تنظیم می کنی ؟
    برا مثال : سطح : لجنری ، پاس دادن : semi ، شوت : assissted و... .

همه رو میذاری رو manual ؟ کلآ چجوری الان بازی می کنی ؟ و در چه حالت بیشتر بهت حال میده ؟
    شیلام جیگر چطوری تو ستاره سهیل شدی کم پیدایی
    نه بابا من تازه فیفا نکست باز شدم می دونی که تا همین پارسال PES کوفت می کردم البته خدائیش 2009 و 2010 بهم ساخته بودن ولی دیگه با خرید ایخس باخس دوباره فیفا خور شدیم بعد چند سال البته نکستش فعلا که روی حالت اتوماتیک بازی می کنم توی آنلاین هم همینطوریه واسه همین دستم عادت کرده
    لایو هرکی بیاد بازی می کنم همین یوزرم Spaniuly هم یاهو آیدیمه هم گیمر تگم احتمالا تا اواسط شب عمری باقی بمونه توی لایو می خوام فیفا بترکونم
    راستی اگه لایو باز زیاده بیایین تیم تشکیل بدیم بریم واسه کل بازار شدیدا پایه هستم

15. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان من با HullCity قهرمان لیگ برتر انگلیس شدم ! Virtual Pro که ساخته بودم آقای گل شده ! درجه سختی : Legendary

ستاره های واسه مربی گری هم از 5 ستاره بیشتر شده بیشتر هم نمیشه ! حالا میگم And now i'm master of FIFA 11 شما

میگید نه ! ( امضام رو میگم )

---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------

شیلام جیگر چطوری تو ستاره سهیل شدی کم پیدایی
    نه بابا من تازه فیفا نکست باز شدم می دونی که تا همین پارسال PES کوفت می کردم البته خدائیش 2009 و 2010 بهم ساخته بودن ولی دیگه با خرید ایخس باخس دوباره فیفا خور شدیم بعد چند سال البته نکستش فعلا که روی حالت اتوماتیک بازی می کنم توی آنلاین هم همینطوریه واسه همین دستم عادت کرده
    لایو هرکی بیاد بازی می کنم همین یوزرم Spaniuly هم یاهو آیدیمه هم گیمر تگم احتمالا تا اواسط شب عمری باقی بمونه توی لایو می خوام فیفا بترکونم
    راستی اگه لایو باز زیاده بیایین تیم تشکیل بدیم بریم واسه کل بازار شدیدا پایه هستم
    داداش پهنای باندت چنده ؟ من واسه تابستون ( ایشالله ) میخوام 512 بگیرم خیال خودمو راحت کنم !

الان هم که دارم این پست رو میدم سرعتم 36 kbps هست !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •