ای بابا یعنی هیچ کس یه جای مطمئن سراغ نداره![]()
ای بابا یعنی هیچ کس یه جای مطمئن سراغ نداره![]()
سلام به همه دوستان میخواستم در مورد مشکل سه دکمه بپرسم و اینکه بهترین روش برای درست کردن چیه و اینکه آیا روی همه گلاکسی ها بدون مشکل عمل می کنه چه شرایطی رو قبل از اصلاحش باید چک کنم ؟؟؟؟
ممنونم
کلا پایتخت مطمئنه!!(نه شهر پایتخت! بازار پایتخت)ای بابا یعنی هیچ کس یه جای مطمئن سراغ نداره![]()
روش حلش رو فک کنم خودم تو این انجمن گذاشتم یه بار...روی اکثرشون کار میده....الان تاپیکش رو توی اندروید ایرانی پیدا میکنم و بهت لینکش رو میدم...سلام به همه دوستان میخواستم در مورد مشکل سه دکمه بپرسم و اینکه بهترین روش برای درست کردن چیه و اینکه آیا روی همه گلاکسی ها بدون مشکل عمل می کنه چه شرایطی رو قبل از اصلاحش باید چک کنم ؟؟؟؟
پایتخت به نسبت مطمئن ولی خیلی گرون فروشن
سلام
Some new features include:
- Completely redesigned user interface
- Faster page loads
- Infinite tabbed browsing
- New menu layout
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماهروی عزیز،بی احترامی نباشه ولی میشه بگی چه رطی داشت به گلکسی؟!! چرا اخبار رو بجای اینکه لابلای صفحات گم بشن،نمیذارین توی بخش برنامه های اندرویدی؟!اونجا هر تاپیک صدها بازدید داره و بازخورد و استفاده هم بیشتره...افراد میتونن وسالشون رو بدون به انحراف کشیدن یه تاپیک بپرسن و خیلی مسالئل دیگه....
حتی برای اعتبار بروبچه های اندوی این فروم هم خوبه....
سلام دوست عزیز ممنون از شما ولی
من هیچ علاقه ایی ندارم که بخوام در بعضی تایپیکای دیگه فعالیت داشته باشم چراکه بعضی فن بوی های برندای دیگه جز بی ادب ترین و نا سپاسگزار ترین کاربرای انجمن هستن بطوریکه اگه دستتو تا ارنجم از عسل پرکنی و ببری تو دهنشون جای تشکر کردن ازت دستتو گاز میگیرن.
تا موقعی که چنین افرادی در این انجمن هستن من کوچکترین تمایلی ندارم که بخوام در تایپیکایی فعالیت کنم که چنین افرادی هم حضور دارن مگه اینکه دست از این رفتارشون بردارن.
Last edited by mahroo_z1; 06-12-2010 at 10:23.
حق دارید،حق هم با شماست....ممنون از توجهتون....
رامم Spike 3 بود Spike 4 اسلیم ریختم امروز . با 6 صفحه برنامه فعلا که بنچمارک 2200 میدهعالیه به شرط اینکه تداوم داشته باشه ! در مورد رام های قبلی Spike که پرسیدید باید بگم , 2 خوب بود ولی رفته رفته یکم لگ پیدا شد ولی هنگ نداشت , 3 لگ نداشت واسم چندان (اگه بودم خیلی خیلی کم) ولی بعد از دو سه هفته هنگ های وحشتناک داشت نمی دونم چرا گوشیم !! 4 که فعلا از صبح باهاش ور میرم محشره ! حرف نداره ! فقط خدا کنه تداوم داشته باشه این موضوع .
این رام CyanogenMod 6.1 نسخه ی نهاییش بیاد معرکه میشه , حیف که فعلا چند تا باگ ناجور داره وگرنه میگن با دو هفته کار کردن هنوز باز بنچمارک 2350 میده
دوستان بهترین و مفیدترین Task Killer ی که هست در حال حاضر چه برنامه ای هست ؟
بابا مال منم اصلا روی هنگ ندیده بود , چه توو رام 2.1 , چه توو JPJPA رسمی , چه توو این 3 تا Spike ها که تاحالا ریختم , فقط این Spike 3 توو یک هفته ی آخر نمیدونم چرا اینجوری نافرمونی میکرد ! فک کنم برنامه خاصی با رام مشکل داشت ! شاید !!
بسیار عالی....پس کلا از رام های بروبچ ایرانی راضی هستین و کارشون درسته که این نوشنه ی خوبیه...رامم Spike 3 بود Spike 4 اسلیم ریختم امروز . با 6 صفحه برنامه فعلا که بنچمارک 2200 میدهعالیه به شرط اینکه تداوم داشته باشه ! در مورد رام های قبلی Spike که پرسیدید باید بگم , 2 خوب بود ولی رفته رفته یکم لگ پیدا شد ولی هنگ نداشت , 3 لگ نداشت واسم چندان (اگه بودم خیلی خیلی کم) ولی بعد از دو سه هفته هنگ های وحشتناک داشت نمی دونم چرا گوشیم !! 4 که فعلا از صبح باهاش ور میرم محشره ! حرف نداره ! فقط خدا کنه تداوم داشته باشه این موضوع .
این رام CyanogenMod 6.1 نسخه ی نهاییش بیاد معرکه میشه , حیف که فعلا چند تا باگ ناجور داره وگرنه میگن با دو هفته کار کردن هنوز باز بنچمارک 2350 میده![]()
task killer بهترین و معرفو ترین تسک کیلره!!دوستان بهترین و مفیدترین Task Killer ی که هست در حال حاضر چه برنامه ای هست ؟
اگر امکانش براتون هست،لطفا یه چند تا عکس از منو(برنامه هایی که نصب کردین!) بذارین ....لطفا سایر دوستان هم اگر امکانش براشون هست این کارو بکنن....بابا مال منم اصلا روی هنگ ندیده بود , چه توو رام 2.1 , چه توو JPJPA رسمی , چه توو این 3 تا Spike ها که تاحالا ریختم , فقط این Spike 3 توو یک هفته ی آخر نمیدونم چرا اینجوری نافرمونی میکرد ! فک کنم برنامه خاصی با رام مشکل داشت ! شاید !!
خیلی مهمه که بدونیم ایرانی ها اکثرا از چه برنامه هایی استفاده میکنن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)