تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 634 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

داره خودمونی میشه mahanramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من می خوام این گوشی رو بخرم کسی آشنا سراغ داره که بهم نندازن مرسی
    ای بابا یعنی هیچ کس یه جای مطمئن سراغ نداره

2. این کاربر از mahanramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه babakhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان میخواستم در مورد مشکل سه دکمه بپرسم و اینکه بهترین روش برای درست کردن چیه و اینکه آیا روی همه گلاکسی ها بدون مشکل عمل می کنه چه شرایطی رو قبل از اصلاحش باید چک کنم ؟؟؟؟
    ممنونم

4. این کاربر از babakhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ای بابا یعنی هیچ کس یه جای مطمئن سراغ نداره
    کلا پایتخت مطمئنه!!(نه شهر پایتخت! بازار پایتخت)

سلام به همه دوستان میخواستم در مورد مشکل سه دکمه بپرسم و اینکه بهترین روش برای درست کردن چیه و اینکه آیا روی همه گلاکسی ها بدون مشکل عمل می کنه چه شرایطی رو قبل از اصلاحش باید چک کنم ؟؟؟؟
    روش حلش رو فک کنم خودم تو این انجمن گذاشتم یه بار...روی اکثرشون کار میده....الان تاپیکش رو توی اندروید ایرانی پیدا میکنم و بهت لینکش رو میدم...

6. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahanramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کلا پایتخت مطمئنه!!(نه شهر پایتخت! بازار پایتخت)

روش حلش رو فک کنم خودم تو این انجمن گذاشتم یه بار...روی اکثرشون کار میده....الان تاپیکش رو توی اندروید ایرانی پیدا میکنم و بهت لینکش رو میدم...
    پایتخت به نسبت مطمئن ولی خیلی گرون فروشن

8. این کاربر از mahanramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض Mini browser جدید دلفین برای گشت و گذار سریعتر در اینترنت

سلام

Some new features include:

• Completely redesigned user interface
    • Faster page loads
    • Infinite tabbed browsing
    • New menu layout

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 5 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ماهروی عزیز،بی احترامی نباشه ولی میشه بگی چه رطی داشت به گلکسی؟!! چرا اخبار رو بجای اینکه لابلای صفحات گم بشن،نمیذارین توی بخش برنامه های اندرویدی؟!اونجا هر تاپیک صدها بازدید داره و بازخورد و استفاده هم بیشتره...افراد میتونن وسالشون رو بدون به انحراف کشیدن یه تاپیک بپرسن و خیلی مسالئل دیگه....
    حتی برای اعتبار بروبچه های اندوی این فروم هم خوبه....

12. 4 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

ماهروی عزیز،بی احترامی نباشه ولی میشه بگی چه رطی داشت به گلکسی؟!! چرا اخبار رو بجای اینکه لابلای صفحات گم بشن،نمیذارین توی بخش برنامه های اندرویدی؟!اونجا هر تاپیک صدها بازدید داره و بازخورد و استفاده هم بیشتره...افراد میتونن وسالشون رو بدون به انحراف کشیدن یه تاپیک بپرسن و خیلی مسالئل دیگه....
    حتی برای اعتبار بروبچه های اندوی این فروم هم خوبه....
    سلام دوست عزیز ممنون از شما ولی
    من هیچ علاقه ایی ندارم که بخوام در بعضی تایپیکای دیگه فعالیت داشته باشم چراکه بعضی فن بوی های برندای دیگه جز بی ادب ترین و نا سپاسگزار ترین کاربرای انجمن هستن بطوریکه اگه دستتو تا ارنجم از عسل پرکنی و ببری تو دهنشون جای تشکر کردن ازت دستتو گاز میگیرن.
    تا موقعی که چنین افرادی در این انجمن هستن من کوچکترین تمایلی ندارم که بخوام در تایپیکایی فعالیت کنم که چنین افرادی هم حضور دارن مگه اینکه دست از این رفتارشون بردارن.
    Last edited by mahroo_z1; 06-12-2010 at 10:23.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

حق دارید،حق هم با شماست....ممنون از توجهتون....

15. 4 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

رام های spike رو استفاه کردین؟! میشه رد مورد این پایداری در سایر نسخه ها توضیح بدین؟
    رامم Spike 3 بود Spike 4 اسلیم ریختم امروز . با 6 صفحه برنامه فعلا که بنچمارک 2200 میده عالیه به شرط اینکه تداوم داشته باشه ! در مورد رام های قبلی Spike که پرسیدید باید بگم , 2 خوب بود ولی رفته رفته یکم لگ پیدا شد ولی هنگ نداشت , 3 لگ نداشت واسم چندان (اگه بودم خیلی خیلی کم) ولی بعد از دو سه هفته هنگ های وحشتناک داشت نمی دونم چرا گوشیم !! 4 که فعلا از صبح باهاش ور میرم محشره ! حرف نداره ! فقط خدا کنه تداوم داشته باشه این موضوع .

این رام CyanogenMod 6.1 نسخه ی نهاییش بیاد معرکه میشه , حیف که فعلا چند تا باگ ناجور داره وگرنه میگن با دو هفته کار کردن هنوز باز بنچمارک 2350 میده

دوستانی که مشکل هنگ کردن دارن یه Task killer نصب کنن و هر بار بعد از اتمام کار رام رو خالی کنن تا هنگ نکنه.واسه من 1 بارم هنگ نکرده.
    دوستان بهترین و مفیدترین Task Killer ی که هست در حال حاضر چه برنامه ای هست ؟

من هم تعجب ميكنم
    گوشي من هم دريغ از ثانيه اي هنك
    شكر
    بابا مال منم اصلا روی هنگ ندیده بود , چه توو رام 2.1 , چه توو JPJPA رسمی , چه توو این 3 تا Spike ها که تاحالا ریختم , فقط این Spike 3 توو یک هفته ی آخر نمیدونم چرا اینجوری نافرمونی میکرد ! فک کنم برنامه خاصی با رام مشکل داشت ! شاید !!

17. 3 کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

رامم Spike 3 بود Spike 4 اسلیم ریختم امروز . با 6 صفحه برنامه فعلا که بنچمارک 2200 میده عالیه به شرط اینکه تداوم داشته باشه ! در مورد رام های قبلی Spike که پرسیدید باید بگم , 2 خوب بود ولی رفته رفته یکم لگ پیدا شد ولی هنگ نداشت , 3 لگ نداشت واسم چندان (اگه بودم خیلی خیلی کم) ولی بعد از دو سه هفته هنگ های وحشتناک داشت نمی دونم چرا گوشیم !! 4 که فعلا از صبح باهاش ور میرم محشره ! حرف نداره ! فقط خدا کنه تداوم داشته باشه این موضوع .

این رام CyanogenMod 6.1 نسخه ی نهاییش بیاد معرکه میشه , حیف که فعلا چند تا باگ ناجور داره وگرنه میگن با دو هفته کار کردن هنوز باز بنچمارک 2350 میده
    بسیار عالی....پس کلا از رام های بروبچ ایرانی راضی هستین و کارشون درسته که این نوشنه ی خوبیه...

دوستان بهترین و مفیدترین Task Killer ی که هست در حال حاضر چه برنامه ای هست ؟
    task killer بهترین و معرفو ترین تسک کیلره!!

بابا مال منم اصلا روی هنگ ندیده بود , چه توو رام 2.1 , چه توو JPJPA رسمی , چه توو این 3 تا Spike ها که تاحالا ریختم , فقط این Spike 3 توو یک هفته ی آخر نمیدونم چرا اینجوری نافرمونی میکرد ! فک کنم برنامه خاصی با رام مشکل داشت ! شاید !!
    اگر امکانش براتون هست،لطفا یه چند تا عکس از منو(برنامه هایی که نصب کردین!) بذارین ....لطفا سایر دوستان هم اگر امکانش براشون هست این کارو بکنن....
    خیلی مهمه که بدونیم ایرانی ها اکثرا از چه برنامه هایی استفاده میکنن...

19. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •