یه سرچ کوچولو تو نت کنی ، مطالب زیادی پیدا می کنی! در ضمن می تونی سوالتو تو بخش مشاوره برای خرید گوشی بپرسی.
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
یه سرچ کوچولو تو نت کنی ، مطالب زیادی پیدا می کنی! در ضمن می تونی سوالتو تو بخش مشاوره برای خرید گوشی بپرسی.
سلام
چند تا سوال در مورد این گوشی
1- میتونه اینترنت ایرانسل رو بصورت وایفای بفرسته یا با سیم بده به پی سی یا هر دوش؟
2- اوپرا موبایل (در حد و امکانات نسخه آندروید یا ویندوزفون) براش اومده؟
3- اوپرا مینی چطور ؟ سایتای فارسی باهاش باز میشه؟
4- صداش در اسپیکر چطوره؟
5- برنامه خوب بره جی پی اس داره؟
6- سیستم آلارم بیدار باش گوشی چطوره ؟ برنامه با امکانات بالاتر هم داره (شاید مسخره به نظر بیاد ولی بره من مهمه)
7- برنامه ای داره بتونه فیلم های اچدی720 رو با سایز بالا بدون لگ و به خوبی باز کنه؟
8- میشه روش به هر طریقی mkv باز کرد؟ (بدون لگ)
9- فایل اکسپولرر قوی که بتونه فایل های زیپ و رار رو باز کنه داره؟
10 - فیلم برداریش چطوره؟ به پای گالاکسی اس میرسه؟
11 - عملکردش با جاوا چطوره؟ برنامه های موبایل بانک رو راحت اجرا میکنه؟
12 - برنامه ها وبازی های بادا بیشتره یا سیمبیان ^ 3 ؟
جواب این سوالات در مورد ویو2 هم صادقه؟؟؟؟
فقط لطفا جواب پرسش ها رو با انصاف و بدون تعصب بگید ....
با سپاس
Last edited by Arashdn; 04-07-2011 at 16:45.
سلام کسی از بچه ها این گوشی رو از علا الدین تهیه کرده؟ اگه میشه ادرسه مغازه بدید که هم کره ای باشه هم گارانتی دار
من بی گارانتی310 قیمت کردم طبقه ی6 بدون گارانتی و کره ای نیست
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
با گارانتی اصلی (مایکروتل) دیگه نیست تو بازار. بقیه گارانتی ها هم سر کاریند-> فرق نداره با گارانتی یا بدون گارانتی... کره ای یا چینی هم فرقی نداره. فقط موقع خرید قسمت های مختلقشو تست کن. از بازار موبایل ایران بخری یه خورذه مطمئن تره. البته همه جا گرگ پیدا می شه.!
سلام
گوشي ويو پدرم كمي با آن ور رفته و حالا بازي آسفالت آن ديگه نيست يعني چي شده آخه بازي مذكور كه روي مموري كارت نيست كه پاك بشه چكارش كنم؟
فيرمورش هم jpkc1 هست
بازی uninstall شده
یا باید بازی رو دانلود و نصب کنید یا اینکه اگه فریمور jpkc1 رو دارید یه بار به این فریمور فلش بزنید تا بازی همراه با فریمور روی گوشی نصب بشه ...
سلام دوست عزیز
جواب اونایی رو که میدونم در زیر نوشتم براتون
1- هر دو
3- فقط اپرا مینی جاوا روش نصب میشه . اگه فریمور قابلیت ساپورت فارسی رو داشته باشه بله میتونه فارسی رو بخونه .
4-متوسط رو به کم
5-برنامه جاوای trekBuddy که برنامه قوی ای هم هست
6-قابلیت تنظیم حداکثر 10 آلارم مجزا و هرکدام دارای snooze با قابلیت snooze duration از 3 تا 30 دقیقه رو داره
9-یه برنامه داره به اسم wave compressor که برنامه بدی نیست ولی خیلی قوی نیست
11-عالی. من که ندیدم برنامه جاوایی رو اجرا نکنه . سازگاری کامل با برنامه های موبایل بانک رو داره
Last edited by MORINIO; 05-07-2011 at 20:46.
سلام
خب دوستمون به برخی از سوالاتتون جواب دادن
2. اپرا مینی فقط جاواش هست ولی UC Browser مخصوص بادا تازه اومده که به نظر من هم سرعتش از اپرا مینی بالاتره
5. اینو هم اضافه کنم که به تازگی برنامه نویتل واسه بادا -- شده که نقشه های ایران هم آفلاین ساپورت میکنه
7.خود گوشی بدون مشکل فیلم های HD رو پخش میکنه و برنامه NapiPlayer هم هست که میشه باهاش فیلم رو با زیرنویس نگاه کرد(البته در ورژن 1.2 بادا)
8. بله در ورژن 1.2 بادا MKV رو بدون مشکل اجرا میکنه
10. فیلم برداریش عالیه
12. در مورد سیمبین 3 اطلاعاتی ندارم ولی بادا 5649 تا برنامه و بازی داره
سلام.
مموری کلاس چند بهتره؟ (بهترینش)
10 خوبه ؟
یه دونه دیدم 40 تومن. 16gig Patriot
Last edited by Hadi136813; 08-07-2011 at 11:39.
لطفا يك مشاوره ديگه بفرماييد:
گوشي من با فيرمور jpjg2 راحت به كامپيوتر و كيز وصل ميشه ولي تا گوشي بابام با فيرمور jpkc1 را به كامپيوتر خودم وصل ميكنم نمي شناسه تازه ديگه گوشي خودم را هم نميشناسه و مجبور شدم كامپيوتر را به يك restore point چند روز پيش برگردانم و مجدد كيز را نصب كنم تا گوشي خودم را بشناسه.
--آيا راهي هست كه دو تا گوشي ويو 1 را به يك كامپيوتر شناساند و احيانا يكي را آپديت كرد؟
بالاتر از 10 MicroSD نیست. بنابر این همون که دیدی خوبه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)