بچه ها حواستون باشه وقتی میخواین فرم ترکیبتونو بسازین گزینه لاین آپ رو روی عدد 2 قرار بدین تا کامپیوتر آماده ترین بازیکنان رو براتون انتخاب کنه اگرم نمیخواین که هیچی .
بچه ها حواستون باشه وقتی میخواین فرم ترکیبتونو بسازین گزینه لاین آپ رو روی عدد 2 قرار بدین تا کامپیوتر آماده ترین بازیکنان رو براتون انتخاب کنه اگرم نمیخواین که هیچی .
نه حسین جان خودم هم وقتی گل ها رو زدم به ترکیبم رفتم اما آپشن فایل خودم بود باور کن
من این توضیح رو هم بدم فلش آبی بطور میانگین از تمام قدرتهای یک بازیکن کم میشه . بنفش 10 واحد , نارنجی حدود 5 واحد اضافه میشه و قرمز هم بطور میانگین 10 واحد به تمام قدرتها اضافه میکنه .
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
خب اگه چک کردی پس درسته چون ممکنه آدم حواسش نباشه قبل از بازی لیگش با آپشن فایل خودش بازی کرده باشه بعد یادش رفته باشه آپشن فایل مسابقات رو جایگزین کنه .
پس حسين جان من بازيم رو انجام ميدم بعدش سيوش رو ميزارم
باشه ؟
باشه . آخرین سیو مال حامده از صفحه قبل بگیرش . چند تا از بازیهاتو میخوای انجام بدی ؟
حسین جان همین بازیکن ها خوب هستند ، نیازی به تغییر نیست
راستی حسین جان اگه تونستی گل ها هم سیو کن و آپلود کن ، البته اگه زیاد گل زدی فقط چند تا گل که زیبا تر بودن رو آپلود کن
Last edited by mohammad8711; 07-03-2010 at 19:58.
حسین جان منم از کرک 1.3 استفاده می کنم.فقط چون از ترکیب دیفالت خود بازی استفاده می کنم وقت نکردم ترکیبم رو بذارم
سلامنوشته شده توسط Rmjn 7
صبر کن آرمین جان چند تا بازی معوقه بچه ها رو به کامپیوتر سپردم اونا انجام بشه سیو بازیو میذارم .
حسِِن جــان من الان دیگه دارم میرم سر کار . اگه تونستم امشب حول و حوش ساعت 11- 11:30 میام که دربی میلان رو بازی کنم. پس تا اون موقع فرمیشنت رو آماده کن . خــــــدا حــــــافــــــظ
برنامه هفته دوم بازیها
توضیحات :
مهلت انجام بازیهای این هفته تا یکشنبه 16 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه) مهلت ارسال فرم ترکیب تا شنبه 15 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )بایرن مونیخ 3 ------------------------------------ آژاکس آمستردام 1
گالاتاسرای 0 ----------------------------------- یوونتوس تورین 0 ---(این بازی بدلیل برگزارنشدن درزمان مقرر به کامپیوتر واگذارشد)
پورتو پرتغال 0 ------------------------------------ اینتر میلان 2
چلسی 3 ---------------------------------------- لیون 2
لیورپول 2----------------------------------------- وردربرمن 0--- (این بازی بدلیل برگزارنشدن درزمان مقرر به کامپیوتر واگذارشد)
منچسترسیتی 3 ------------------------------- بارسلونا 0 ---(این بازی بدلیل برگزارنشدن درزمان مقرر به کامپیوتر واگذارشد)
رئال مادرید 1 ------------------------------------ آ.اس رم 0
آرسنال 2 ---------------------------------------- میلان 2
منچستر 1 -------------------------------------- مارسی 1
برنامه هفته سوم بازیها
توضیحات :
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب یکشنبه 16 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )میلان 1 ----------------------------------------- بایرن مونیخ 3
یوونتوس ------------------------------------- بارسلونا
اینتر میلان 1 ----------------------------------- منچستر سیتی 2
مارسی 2 -------------------------------------- چلسی 2
لیون 2 ------------------------------------------- لیورپول 2
رم 2 --------------------------------------------- گالاتاسرای 1
لاتزیو 1 ------------------------------------------ آرسنال 1
والنسیا --------------------------------------- منچستر یونایتد
آژاکس 0 ---------------------------------------- رئال مادرید 1
برنامه هفته چهارم بازیها
توضیحات :
آرسنال ---------------------------------------- بایرن مونیخ
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
چلسی --------------------------------------- یوونتوس
اینتر ------------------------------------------- میلان
من سیتی 2 ------------------------------------ لیورپول 3
بارسلون --------------------------------------- لاتزیو
رم 4 --------------------------------------------- لیون 1
گالاتاسرای------------------------------------ منچستر یونایتد
رئال 3 ------------------------------------------- والنسیا 0
برنامه هفته پنجم بازیها
توضیحات :
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا چهارشنبه 19 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
مارسی ------------------------------ بایرن مونیخ
یوونتوس ----------------------------- لیورپول
لاتزیو -------------------------------- اینتر میلان
آ.اس رم 2 ----------------------------- چلسی 1
منچستریونایتد----------------------- بارسلون
آرسنال ------------------------------ رئال مادرید
میلان 1 ------------------------------- وردربرمن 1
Last edited by 4039; 08-03-2010 at 21:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)