تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 500 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به دوستان عزیزم !
    من میخوام یه مک بگیرم . یه hp dv6-3174se دارم که برای دانلود های شبانه روزی و بازی و اتوکد و .... ازش استفاده میکنم و ویندوز 7 رو هم روش دارم پس منظورم اینه که مک رو برا بازی و تا صبح روشن گذاشتن و نرم افزارهای سنگین نمیخوام . بیشتر کارم :
    1- تجربه mac osx
    2- برنامه نویسی حرفه ای ios هم برا آیفون و هم آیپد ( پس فکر میکنم 11 اینچ ایر منتفیه ) .
    3- قابلیت حمل و همیشه با من بودن بالا ( البته بنده یا سوار دو چرخه ام و یا با ماشین شخصی ) . پیاده کمتر ( با توجه به مورد 2 و 5 حتما باید بین 13 و 11 اینچ مدل 13 اینچ رو انتخاب کنم ) .
    4- دوام باطری هرچی بالاتر بهتر .
    5- خواند ساعتها مقاله به زبان انگلیسی و فارسی در اینترنت ( شفافیت و وضوح تصویر برای خواندن مطالب در اینترنت بالا باشه . فکر میکنم 11 اینچ ایر منتفیه ) .
    6- داشتن حداقل ویندوز xp بدون مشکل دیر بالا امدن و مشکلات جانبی مثلا در صدا و نور صفحه و ... (چون شنیدم فعلا دوستان با بوت کمپ و ویندوز 7 مشکلاتی دارن ) . انتظارم از ویندوز xp فقط و فقط استفاده از آفیس 2007 بصورت آماتور و جابجایی صدا و تصویر و اسناد توسط dvd و usb و پرینت گرفتن ( کارهای سبک اداری) .
    7- وجود درایو نوری برام خیلی مهم نیست چون یه اکسترنال دارم ( البته ال جی هستش و نمیدونم به مک میخوره یا نه ؟!) .
    8- استفاده از آیتونز برای سینک آیفون 4 و آیپدم . ( میخوام آیتونز رو از روی وین 7 پاک کنم و فقط روی مک داشته باشم ) .
    ازهمه موارد اولویت دار تر مورد شماره 2 هستش . پس اولویتهام به ترتیب شماره نیست و موردهای 2 و 5 و 6 باید لحاظ بشه .
    از همه مهمتر بودجه حال حاضر بنده تا سقف 2 میلیون هستش و نه حتی 1000 تومن بیشتر .
    خودم بین مک بوک پرو مدلهای 375 و 374 با توجه به خواسته هام 374 رو ترجیح میدم ولی بین انتخاب مک بوک پرو و مک بوک ایر 503موندم .
    این هفته میخوام بیام تهران بخرم و 3 جا مد نظرم هست و اونم اول اپل ایران و بعد الماس و بعد نقش هستش . البته منتظر نظرات و تجارب شما از گارانتیهای مختلف هستم . کوچیک همه عزیزان ! به سود و یا به ضررم ترجیح میدم تا با گارانتی بگیرم . پس موضوع بدون گارانتی رو منتفی بدونین .
    فروشگاه چاره خرید اینترنتی هم داره و با گارانتیه سیما رایانه که 12 بیمه ایران رو داره میفروشه . حقیقتش برای من به تهران اومدن با توجه به شغلم یه کم سخته پس نظرتون چیه اگه پول رو براشون واریز کنم تا با تیپاکس برام بفرستن .
    فقط دوستان خواهشا لطف کنن و اگه ممکنه سریعتر پاسخ منو بدن که پدر لپتاپ قبلیم رو درآوردم ازبس که روش هکینتاش نصب کردم و تا این hp رو هم باطل نکرده مک رو به خودم برسونم .
    ضمنا دوتا سوال دیگه با شرمندگی :
    برای اینکه روش خط و خش و ... نیفته میخوام براش شیلد زگ سفارش بدم و از اونجاییکه شنیدم اپل از بدنه خنک میشه وجود یه لایه پلاستیک تحت نام محافظ جلوی این تبادل حرارتی رو نمیگیره ؟ چون این محافظ زگ سه تیکه هستش و روی لید کامل و رو جای دست در اطراف تراک پد و زیر دستگاه رو کامل میپوشونه .
    این درسته که مک بوک ایر توانایی پشتیبانی از سایتهای فلش رو نداره ؟؟!!
    خیلی خیلی ممنون و منتظرم .
    اگر تا 2 تومان میخواهید بودجه کنید تقریبا 100 تومان بزارید رو یک 371 بخرید که الان بدون گارانتی 2100 هست واقعا از نظر گانفیک حرف نداره نسبت به 374 و 375!
    در مورد اینکه کلا میخواهید از ویندوز به مک کوچ کنید و هنوز وابستگی حس میکنید در ویندوز کاملا اشتباه میکنید چون در مک همه کار میشه کرد حتی همان آفیسی که مد نظر دارید ماکروسافت برای مک زده و متونید در محیط مک اجرا اش کنید.اما خوب شما میتونید بدون ریختن ویندوز در مک بوک اتون همزمان در عرض چند ثانیه از مک به ویندوز انتقال پیدا کنید با برنامه پارالر. البته این برنامه نیاز مبرمی به رم دارد . اسم برنامه Parallels.Desktop هست خواستید در یوتوب فیلم های بسیاری ازش هست کاملا محیط ونیدوز هست هر کاری میتونید توش کنید به غیر بازی×!
    در مورد خرید هم اگر نظر من رو میخواهید تشریف بیارید تهران خودتون بخرید خیلی بهره گویی لب تاپ های مک مشکل داشتن توش بسیار کم هست!
    من هم نظرم رو بدون گارانتی بودن هست و اینکه جلو خودتون پلمپ جعبه رو باز کنند و خیالتون راحت باشه مشکلی پیش نمیاد.
    سلام...
    من میخوام mc374 بخرم . چندتا سوال داشتم.
    تا اینجایی که من میدونم باطری اپل بیرون نمیاد، اگه من بخوام تو خونه باهاش کارکنم دیگه احتیاجی به باطری ندارم ، چطوری وقتی به آداپتور وصل میکنم مسیر باطری روی قطع کنم که بیخودی شارژ و دشارژ نشه؟
    مدل های mb با mc چه تفاوتی دارن؟
    مشکلی از این بابت نیست پس از وصل کردن مک بوک به شارژ باتری تا اخر پر میشود و بعد از این مورد ارتباط برق با باتری قطع شده و برق فقط به دستگاه اتون میرسد گویی زمانی هم که باتری در حال شارژ شدن هست برق لب تاپ از باتری استفاده نمیشود و از برق اداپتور استفاده میشود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون سینا جان از محبتت .
    ولی اگه میخواستم 15 اینچ بگیرم مطمئنا پول جمع و جور میکردم و 373 میگرفتم . منتها شخصا روی 13 اینچ تاکید دارم .
    خب سوالمو ساده تر میکنم تا دوستانراحتتر پاسخ بدن .
    بین 374 پرو و 503 ایر کدومو بگیرم ؟
    با توجه به اینکه برنامه نویسی حرفه ای آیفون و آیپد مدنظرم هستش در مرحله اول
    در مرحله دوم سبک بودن و قابلیت حمل و نقل
    و سوم هم باطری
    ویندوزم نشد نشد چون گفتم که pc برا بازی و جنگولک بازی ویندوزی دارم .
    چون کارم یه کم اداری و آموزشی هستش میخواستم یه xp مختصر ولو مجازی داشته باشم .
    منتظر نظرات دوستان هستم تا آخر هفته بیام تهران و بگیرم ولی دوستان یه کمی سریعتر ممنون میشم .
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون سینا جان از محبتت .
    ولی اگه میخواستم 15 اینچ بگیرم مطمئنا پول جمع و جور میکردم و 373 میگرفتم . منتها شخصا روی 13 اینچ تاکید دارم .
    خب سوالمو ساده تر میکنم تا دوستانراحتتر پاسخ بدن .
    بین 374 پرو و 503 ایر کدومو بگیرم ؟
    با توجه به اینکه برنامه نویسی حرفه ای آیفون و آیپد مدنظرم هستش در مرحله اول
    در مرحله دوم سبک بودن و قابلیت حمل و نقل
    و سوم هم باطری
    ویندوزم نشد نشد چون گفتم که pc برا بازی و جنگولک بازی ویندوزی دارم .
    چون کارم یه کم اداری و آموزشی هستش میخواستم یه xp مختصر ولو مجازی داشته باشم .
    منتظر نظرات دوستان هستم تا آخر هفته بیام تهران و بگیرم ولی دوستان یه کمی سریعتر ممنون میشم .
    موفق باشید
    خواهش میکنم
    503 نسبت به 374 از نظر رم/رزولوشن تصویر- سی پی یو کاملا مشخصه ضعیف تر هست
    باز 505 ایر رو میگفتید میتونه جلو مک بوک پرو قد علم کنه به نظرم اما بین 374 و 503 به نظرم خرید ایر اشتباه هست چون هم قیمت هم هستند/ قطعا کم بودن فرکانس سی پی یو/کم بودن هارد(درسته اس اس دی هست اما فقط 64 گیگ هارد داره!!!! که اصلا کافی نیست به نظرم مخصوصا که شما میخواهید برنامه نویسی هم کنید برای ایفون که فقط تمپ نیاز دارید) و در اخر رم پایین تر ان!!!

در آغاز فعالیت dadashco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام . من برای وصل به اینترنت از مودم وایرلس استفاده می کنم . لپ تاپ اپل 374 مودم وایرلس ساپورت می کنه ؟ اگه ساپورت می کنه چجوری کانکت وایر لس ایجاد کنم . تو شهرستان ما کسی در این مورد نمی دونه حتی شرکت اراه دهنده وایرلس هم اطلاعاتی در این مورد نداره . ممنون می شم راهمناییم کنین .

در آغاز فعالیت fishbed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اصلا افیس رو فراموش کنید برنامه I WORK بر ای مکینتاش عملکردی به مراتب بهتر از افیس ها دارند و کار باهاشون سخت نیست مشکل فارسی هم ندارند اما اگه میخواین تو افیس 2011 فارسی تایپ کنید یه کلک ساده به دستگاهتون بزنید فایل های افیس بین مک و ویندوز مشترکه پس اگه شما کاربر اینتل بیس مک هستین با نصب ویندوز 7 و افیسش مشکلتون حل میشه اگه میخواین حتما تو محیط مک باشه اول به ویندوز سوئئچ کنید بعد در ورد یک سلام فارسی تایپ کنید بعد فایل رو ذخیره کرده به مک سوئیچ کنید سپس فایل رو اجرا کنید فقط یادتون باشه اون سلامتون اگه پاک کنید بهم میریزه دوباره بازم I WORK رو پیشنهاد میکنم در ضمن من این کلک رو رو اسنو لئوپارد زدم گرفت از لئوپارد به پایینو نمیدونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه selejwest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ممنون میشم منم راهنمایی کنید تا مکی بشم
    لطفا سبک،باقابلیت تماشای فیلم،اینترنت(بسیارزیاد)،نر م افزارهای آفیس،نرم افزارهای متوسط معماری وعمرانی،ماندگاری شارژزیاد
    لطفا باذکر قیمت کمک رسانی کنید.وتورو خدا موجوددر بازار چون حاجیم قراره بگیره واسم
    خیلی بووووووس
    اینم از انتظار من
    Last edited by selejwest; 03-02-2011 at 15:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه taban341's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

ممنون میشم منم راهنمایی کنید تا مکی بشم
    لطفا سبک،باقابلیت تماشای فیلم،اینترنت(بسیارزیاد)،نر م افزارهای آفیس،نرم افزارهای متوسط معماری وعمرانی،ماندگاری شارژزیاد
    لطفا باذکر قیمت کمک رسانی کنید.وتورو خدا موجوددر بازار چون حاجیم قراره بگیره واسم
    خیلی بووووووس
    سلام به نظر من Apple MC374LL/a مناسب کار شماست با قیمت حدودا 1450000
    10 سا عت شارژ نکه میداره از این بهتر میخای؟وزنش خوبه 2 کیلو .

---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------

سلام . من برای وصل به اینترنت از مودم وایرلس استفاده می کنم . لپ تاپ اپل 374 مودم وایرلس ساپورت می کنه ؟ اگه ساپورت می کنه چجوری کانکت وایر لس ایجاد کنم . تو شهرستان ما کسی در این مورد نمی دونه حتی شرکت اراه دهنده وایرلس هم اطلاعاتی در این مورد نداره . ممنون می شم راهمناییم کنین .
    wifi داره دیگه باید روشنش کنی....

8. این کاربر از taban341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام مجدد کانفیگ کردن مودم adsl wireless رو مک مثل ویندوزه اول مرورگر سافاری رو باز میکنی بعد تو قسمت ادرس بار تایپ میکنی 192.168.1.1 ازت user pass میخواد تو هر دوش باید وارد کنی admin حالا وارد مودمت شدی حالا از منوی ابزاریش وارد قسمت وایر لس میشی و اپی دینامیک یا dhcp رو فعال میکنی دستگاه به صورت اتوماتیک اپی میگیره دوستان اگه کسی رو دستگاه اپلش میخواد ویندوز نصب کنه و مشکل داره همینجا بگه که من نحوه نصبش بگم مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن دوستن مک بوک پرو 374 وزنش 8/1 کیلو هستش رم 4 گیگ ddr3 با سی پی یو اینتل core 2 dou 2.4 3 mb l3 cash کارت گرافیک nvdia geforce 256 mb 320 m 250 gb sata 3 hdd
    matshita 8 x dvd dl writer reade 24 x cd burner
    bluetooth 2.1
    built in i sight 2 mb camera
    sd card reade
    2X usb 2
    fire wire 800
    13 inch led display
    دوستان این مدل فاقد فکس مودم هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه selejwest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مرسی شدم از راهنماییتون
    تا 1.7 هم میتونم هزینه کنم
    تو مدلهای ایر واون سفیدها چیزی پیشنهاد میکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •