JBL تو بازار نیست، یعنی من که اون زمان دنبال سیستم بودم ندیدم.
JBL تو بازار نیست، یعنی من که اون زمان دنبال سیستم بودم ندیدم.
مرسی از این که لتف کردین جواب دادین
تست کرد البته فقط با یه جفت باند مانیتور BR گفت BX باز نداریم بدک نبود ولی چیزی دسگیرم نشد اخه سدای سیستم دیگه ای رو نشنیدم که بخام مقایسه کنم
من امپ LX73 هم بردارم همین مشکل رو داره ؟ فکر کنم گفت تومن 1550000 ولی چون جلوش کنترل پنل داشت خیلی چشمو گرفت
من کجا باید دنبال این برندا بگردم یا ماها هم نمایندگی داره که مدلای روز رو داشته باشه ؟
بعد چه مدلی باید بگیرم که 7.1 - 3D و 1080p 24p داشته باشه چون بیشتر برای بازی و فیلم بلوری میخام میشه چنتا مدلی که اینجا پیدا بشه معرفی کنید
بازم ممنون
Last edited by VAHID7442; 15-12-2010 at 01:27.
دوست عزیز با سلام.
فکر کنم چند صفحه از این تاپیک رو مطالعه کنید کاملا متوجه بشید.بارها و بارها برای سینمای توی این رنج صحبت و پیشنهاد شده.
در مورد ابعاد فضایی که سینمای خانگی درش قرار میگیره و تناسبش با هم آیا مطلبی موجود هست؟
سلام
می خواستم از اسپیکر های یک mini hifi استفاده کنم . این کار شدنی هست . باندهای front 8 Oh (2*120 w) , 3*40 w است .
AV Receiver کدام یک از این ها بهتر با این مجموعه جور می شود و بهتر است :
Denon AVR-391
Yamaha HTR-3063
Pioneer VSX-820
Onkyo TX-SR308
سلام دوست عزیز . شرمنده من فوضولی میکنم . میدونم سلیقه ها متفاوته . اما یه بار دیگه هم قبلا بحث این سیستم شده بود . به نظر من با این پول میشه یک سیستم خیلی خیلی خیلی بهتر و خفن تر از این سیستم گرفت که این سیستم رو از هر نظر راحت میزاره تو جیب کوچیکش. من شخصا اگه میخواستم اینقدر هزینه کنم هیچوقت همچین سیستمی نمیخریدم . این سیستمها فقط ظاهر گول زننده داره (بگذریم که من قیافه این مدل رو هم اصلا نمیپسندم چون هیچیش شبیه یک سیستم صوتی و سینمای خانگی نیست ! مثل این میمونه که من بیام یک موبایل طراحی کنم شبیه گوجه فرنگی باشه !!اینم یک چیزی تو مایه های هویج و خیاره دیگه !!)
باز میگم ، سلیقه ها متفاوته . اما خوب دو میلیون و سیصد کم پولی نیست برای یک سیستمی که اصلا به نظر من حرفه ای نیست.
سلام من يدونه گرفتم . دستگاه خوبي هست ولي معايبي داره كه اگه رفع بشه خيلي عالي ميشه:
1- رابط گرافيكي ضعيفي داره
2- در صورتي كه فايل mkv شما زير نويس داخلي داشته باشه زير نويس فارسي موجود در پوشه با فرم srt رو پخش نمي كنه و زير نويس داخلي رو پخش ميكنه كه معمولا انگليسي هستش.
3- زير نويس فارسي در حالت منوي انگليسي بصورت كاراكترهاي نامشخص پخش ميشه بايد حتما زبان منو رو فارسي كني
4- فونت فارسي استفاده شده بسيار بد هست . و در تلوزيونهاي مثلا 21 اينچ آدم چشم درد مي گيره اي كاش از فونت تاهوما استفاده ميكردند :در lcd , led هاي ال جي ديدم خيلي عالي بود.
5- گرم شدن دستگاه كه سخت افزاري هست و با گذاشتن فن حل ميشه كه من اينكارو كردم. ولي دستگام از گارانتي خارج شد چون پشتشو باز كردم ولي ارزش داشت چون عمرش زياد ميشه.
6- جلوش usb نمي خوره . اين مشكلم چون بازش كردم با نصب يك كارت usb مخصوص كامپيوتر حلش كردم.
7- جلوش نمايشگر كانال نداره كه اينو بخاطر فيرم ور نميشه خودمون حل كنيم چون فيرمش اوپن سورس نيست.
اگه مدل t-15s رو وارد كنن ديگه دو مشكل آخر رو ندارين .
اينم t-14
اينم بوش همه اينا از لحاظ نرم افزاري تو يه مايه هستن:
قيمتش يكيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه سري به اينجا بزنين
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by baran_xrain; 20-12-2010 at 13:42.
میشه یه تصویر از پورت usb جلو که خودتون وصل کردید بزارید؟
من هم مشتاق شدم ببینم به چه صورت این کارو انجام دادی
آیا از رابط استفاده کردی و پورت پشتی را به پنل متصل کردی؟ یا اینکه یک پورت دیگری اضافه نمودی!!!
در ضمن برق مورد نیاز فن را از کجا آوردی ؟
موفق و سلامت باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)