سلام به همه علاقه مندان mw2
من دیروز 12 فروردین بهترین روز زندگیم بود چون که یه خیر شنیدم که دوست دارم این شادی و با همه دوستانداران mw2 تقصیم کنم
راستش من دیروز داشتم سکته میکردم ازد شنیدن این خبر
Alter بازگذشت
بله درست شنیدید
خب برم سراغ اصل مطلب
با توجه به مسائل پیش آمده و از دسترس خارج شدن سایت (و صد البته هیلتر شدن سایت درکشور) و سرور های alteriw.net گروهی ادامه کار رو در روشی مشابه با اسم AlterRevolution یا به اختصار alterrev در پیش گرفتند.
شما برای اینکه بتونید در این روش بازی کنید فایل های مختصری نیاز دارید که با قرار دادن انها در مسیر درست میتوانید همانند قبل منتها در قالبی جدید به بازی بپردازید.
برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایت زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه فایل 350کیلو بایت و دانلود میکنید و دوباره روز از نو و روزی از نو
من دیروز امتحان کردم و درست بود
البته اولش که وارد شدو به ارور به من داد که فهمیدم یه فایل تاقص دارم
به مدیر سایت از طریق یاهو مشکل را گفتم و تو یاهو برای من اون فایل و آپلود کرد
برای همین من نمینونم لینک بدم که شما هم دانلود کنید
میتونید مثل من با مدیرت سایت در تماس باشید
هر مشکلی که پیش امد بهش بگید
یه چیز هم دارم براتون
من روز اول که بازی و آنلاین بازی کردم , هیچ کدوم از map و dlc ها رو نداشتم , حتی اونایی که واسه بازیه مثل Karachi , Derail , Favela , و ....
نزدیک 10گیگ dlc و حدود 1ماه در به در تو همه سایت های دنیا دنبال map های بازی بودم
اما هرچی دانلود کردم فقط با dlc برخورد میکردم
تا این که با این سایت برخورد کردم و خداییش هنوز هم ازش ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم dlc هست و هم map های بازی
میتونید دانلود کنید
هیچ مشکلی نداره
البته از اونجایی که سرور مدیا فایر هیلتر شده و باید با وی*****پی*******ان برید برا دانلود , بار اول که لینک ها را باز میکنید یه لینک و یا سایت دیگر باز میشه , بعد از 1-2 بار refresh اون لینک درست میشه و شما میتونید دانلود کنید
خوش باشین
ولی یه خبر بد هم دارم
من امروز 13فروردین خواستم که برم و با بچه ها بازی کنم , اما تمام سرور های ایرانی time out میشدن
و تو کله این همه سرور فقط 8یا9تاش درست کار میکرد که نزدیکترینش با من 200 تا per sec فاصله داشت
البته ناراحت نباشید
این مشکل تا فردا با پسفردا حل میشه![]()