تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 472 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

البته حرف شما درباره ef7 بنزینی صادق نیست و این اشکالات مربوط به مدل گازسوز هست... در کل خرابی موتور Xu7 هم بسیار بالاست ولی چون مردم دیگه کنار اومدن با این موتور و تعمیر اون بسیار راحت هست حرفی از خرابی های اون نیست ، شما برو تو آمار سالانه یک نمایندگی رو نگاه کن ببین جندتا XU7 برای واشر و سرسیلندر و انواع و اقسام عیوب مراجعه میکنن، اینو من از تجربه 7سالم با موتور Xu7 میگم
    سلام
    من تعصبی روی xu7 ندارم و به عنوان یک مصرف کننده طرفداره خودمم که چیزی رو بخرم که تمامی جوانب استفاده از اونو مطالعه کرده باشم. تکنولوژی موتور ef7 بسیار جدیدتر وبروز تره وشک نکن دوست عزیز اگر مشکلات فعلی اون به راحتی قابل حل بود ویا کم بود انتخاب من هم همین ef7 بود.
    به هر حال من وظیفه خودم دونستم که شاید بتونم برای دوستانی که میخوان سمند بگیرن مفید واقع شم.
    شما با سمند xu7 به هر تعمیر کاری مراجعه کنید کارتون انجام میشه ولی با ef7 مشکلتون بیشتر چون تعمیر کارها با دستکاری کردن ونداشتن علم لازم اونو پیچیده تر میکنن.
    ماشینی که با فروشش مشکل داری .همش باید زیرشو چک کنی تا روغن ریزی نداشته باشه. دسته موتورش ضیفه وگرونه. گاز اضافی میخوره . در راه افتادن تو سر بالایی مشکل داره. به محض بیرون اومدن از نمایندگی باید شمهاشو عوض کنی . قطعاتش پیدا نمیشه خودم از چندین لوازم یدکی فروش معتبر وعاملیت مجاز ایساکو پرسیدم .و بسیاری از مشکلات دیگه. اگر این ماشین خریداری نشه مجبورند که با کیفیتی قابل قبول به دست مشتری برسونن.
    در نهایت کاش ایران نیز راه مشتری مداری رو سر لوحه تولیداتش بکنه.
    Last edited by hamid_mam; 05-09-2014 at 17:54.

2. این کاربر از hamid_mam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

والا گپ رو یه عده میگن رو 0.9 تنظیم کنید،یه عده میگن باعث میشه به موتور فشار بیاد آخرش دوستان به اجماع نرسیدن روی چند باید تنظیم کنیم؟!
    روي 0.7 باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان.ماشين من با 2000 كاركرد توي دور 3000 به بالا خيلي صداي موتور مياد.به يه تعميركار نشون دادم ميگه بايد اين موارد انجام بشه: 1- تنظيم تايم 2- تعويض صفحه كلاج با زانتيايي 3- تعويض بلبرينگ پولوس در ضمن گفت به شمع ها هم دست نزنيد با اين صفحه كلاج هاي چيني هيچ فاييده اي نداره. كسي تا حالا هيچ كدوم از اين مواردو انجام داده؟ فكر ميكنيد كدومو گارانتي قبول ميكنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

صدای موتور چه ربطی به صفحه داره؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان.ماشين من با 2000 كاركرد توي دور 3000 به بالا خيلي صداي موتور مياد.به يه تعميركار نشون دادم ميگه بايد اين موارد انجام بشه: 1- تنظيم تايم 2- تعويض صفحه كلاج با زانتيايي 3- تعويض بلبرينگ پولوس در ضمن گفت به شمع ها هم دست نزنيد با اين صفحه كلاج هاي چيني هيچ فاييده اي نداره. كسي تا حالا هيچ كدوم از اين مواردو انجام داده؟ فكر ميكنيد كدومو گارانتي قبول ميكنه؟
    1- اشتباه گفته.
    وقتی تایم بهم بخوره ، چراغ چک روشن میشه و موتور سخت روشن میشه. در ضمن به راحتی تایم به هم نمیخوره.مگه اینکه به دفعات معکوس های خیلی خیلی شدید به موتور بدین.

2- ضفحه کلاچ ربطی به صدای موتور نداره.

3- بلبرنگ پلوس به این راحتی ها و به این زودی ها خراب نمیشه. در ضمن در صورت خرابی صدای غیر عادی به وضوح و فقط موقع حرکت شنیده میشه.

این تعمیرکاری که شما پیشش رفتین ، با کمال قباحت داره دروغ های شاخدار میگه.

شمع هم تو این کارکرد پایین مشکلی نداره. ولی وقتی کارکردش بالا بره 30 هزار به بعد ، با تعویضش به وضوح صدای موتور کم میشه.

مشکل صدای موتور به روغن موتور بستگی داره.و اینکه موتور هنوز آب بندی نشده. بزارین موتور 10 هزار تا کار کنه و روغن 10w40 مرغوب ایرانی داخلش بریزین. میبینین که صدای موتور کمتر و نرم تر میشه.
    و اینکه کلا Ef7 تو دور های پایین کم صدا هستش ولی تو دور های بالا صداش از tu5 بیشتره.( طراحی منبع اگزوز و مسیر اگزوز هم مشکل داره که کاریش نمیشه کرد )

7. 2 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

به تجربه فهمیدم ، شمع با کارکرد پایین باید گپش 0.75 باشه.
    ولی وقتی کارکردش بالا میره باید گپش بیشتر بشه ( 0.9 مناسبه )
    وقتی شمع با کارکرد بالا ، گپش 0.75 یا کمتر باشه ، موقع روشن کردن کولر خیلی اذیت میکنه.

9. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamid.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    یه جای همین دور اطراف...

پيش فرض

بالاخره بعد از تقریبا 1.5 کار 30 تومن جور کنم 6 ماه پیش یه سمند دوگانه ef7 مدل 90 گرفتم 66هزار کارکرد داره این 3 ماهی (3ماه منطقه عملیاتی سرکار بودم) که دستم بوده اخ نگفته باش تا روی کوهم رفتم مثل ماشینای اف رود خیلی ماشین کم مصرفیه و کم صدا .... قبلا خیلی بهم میگفتن دردسر زیاد داره ولی هر مشکلی قابل حله قبلا ماشین خانوادگی مون پارس سال بود اونم خراب میشد ولی خب قابل تعمیر بود اینم اینجوری نیست که قابل تعمییر نباشه فقط یکم صبر و تحمل میخواد ...... بالاخره سوار دوج چلنجر که نشدی ایران خودروی دیگه ....

11. این کاربر از hamid.1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

1- اشتباه گفته.
    وقتی تایم بهم بخوره ، چراغ چک روشن میشه و موتور سخت روشن میشه. در ضمن به راحتی تایم به هم نمیخوره.مگه اینکه به دفعات معکوس های خیلی خیلی شدید به موتور بدین.

2- ضفحه کلاچ ربطی به صدای موتور نداره.

3- بلبرنگ پلوس به این راحتی ها و به این زودی ها خراب نمیشه. در ضمن در صورت خرابی صدای غیر عادی به وضوح و فقط موقع حرکت شنیده میشه.

این تعمیرکاری که شما پیشش رفتین ، با کمال قباحت داره دروغ های شاخدار میگه.

شمع هم تو این کارکرد پایین مشکلی نداره. ولی وقتی کارکردش بالا بره 30 هزار به بعد ، با تعویضش به وضوح صدای موتور کم میشه.

مشکل صدای موتور به روغن موتور بستگی داره.و اینکه موتور هنوز آب بندی نشده. بزارین موتور 10 هزار تا کار کنه و روغن 10w40 مرغوب ایرانی داخلش بریزین. میبینین که صدای موتور کمتر و نرم تر میشه.
    و اینکه کلا Ef7 تو دور های پایین کم صدا هستش ولی تو دور های بالا صداش از tu5 بیشتره.( طراحی منبع اگزوز و مسیر اگزوز هم مشکل داره که کاریش نمیشه کرد )

ممنون از اينكه وقت گذاشتيد پاسخ داديد.
    ماشين من تا دور موتور 3000 كم صداست ولي به محض اينكه دور بره روي 3500 صداي موتور خيلي زياد ميشه.وقتي مثلا 120 تا ميرم به خاطر صداي موتور مجبورم سرعتو كم كنم چون اگر به صفحه كيلومتر نگاه نكني فكر ميكني دور موتور رو بالاي 6000 هست كه اينقدر صدا ميده.(با يه پرشيا مدل 82 تست كردم اون رو نزديك 6000 اين صدارو ميده)
    وقتي هم پارو از رو گاز برميدارم با كاهش سرعت يه صداي هوم مانندي مياد.
    تعميركار ميگفت چون صفحه كلاج خرابه موتور هرز گردي داره برا همين صداش بالا ميره.(در ضمن توي سربالايي ماشين موقع حركت از سكون به سختي راه ميفته)
    و در حال حركت چون موتور يه كم لرزش داره ميگه براي بلبرنگ پولوسه!!
    تايم هم كاپوتو بالا زد يه كم صداي خر خر از داخل محفظه كنار موتور ميومد گفت تايمش تنظيم نيست.
    Last edited by hinza1; 08-09-2014 at 12:51.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

1- اشتباه گفته.
    سلام دوست عزیز. میشه در مورد تنظیم تایم توضیح مختصری بدید؟
    من ef7 دو گانه مدل ۹۱ با ۳۹۰۰۰ کارکرد دارم. جدیدا به سختی روشن میشه. امروز بردم نمایندگی شمعش رو تمیز کردن و گفتن ۳۰۰۰ تای دیگه عوضش کن. گفت ممکنه فیلتر بنزین کثیف باشه ولی تعویض نکردم چون یکی دو ماه پیش عوض کردم و بیشتر اوقات هم با گاز کار میکنه ماشینم.
    بنظر شما مشکل تنظیم تایم هست؟ من بیشتر وقتا معکوس میدم ولی نه خیلی ناجور.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز. میشه در مورد تنظیم تایم توضیح مختصری بدید؟
    من ef7 دو گانه مدل ۹۱ با ۳۹۰۰۰ کارکرد دارم. جدیدا به سختی روشن میشه. امروز بردم نمایندگی شمعش رو تمیز کردن و گفتن ۳۰۰۰ تای دیگه عوضش کن. گفت ممکنه فیلتر بنزین کثیف باشه ولی تعویض نکردم چون یکی دو ماه پیش عوض کردم و بیشتر اوقات هم با گاز کار میکنه ماشینم.
    بنظر شما مشکل تنظیم تایم هست؟ من بیشتر وقتا معکوس میدم ولی نه خیلی ناجور.
    سلام

وقتی چراغ چک خاموشه ، یعنی که تایم تنظیمه.پس مشکل از تایم نیست.

برای چک کردن اینکه تایم موتور بهم نخورده ، قاب سیاه رنگ پلاستیکی تسمه تایم سمت چپ ، بالای موتور رو باز می کنید تا به دو تا پولی های میل سوپاپ دسترسی داشته باشین.

زیر چرخ جلو سمت شاگرد رو جک می زنید و موتور رو تو دنده 3 ( یا هر دنده مناسب دیگه ) قرار میدین.

روی هر پولی میل سوپاپ یک سوراخ وجود داره. پشت هر پولی میل سوپاپ روی سر سیلندر هم سوراخ وجود داره. همون حالت که موتور تو دنده هستش ، چرخ رو با دست اروم می چرخونین تا سوراخ روی یکی از پولی ها دقیقا روبروی سوراخ روی سر سیلندر ( پشت پولی میل سوپاپ ) قرار بگیره. طوری که یک میله با قطر مناسب ، راحت و به طور عمود از سوراخ روی پولی میل سوپاپ عبور کنه و وارد سوراخ روی سرسیلندر بشه.
    تو همین حالت بدون اینکه موتور کوچکترین چرخشی داشته باشه ، پولی میل سوپاپ دیگه رو هم دقیقا با همین روش چک میکنید.

جلو سمت راست موتور ، جایی که موتور به گیربکس وصل میشه ( سمت راست منیفولد هوا روی بلوک موتور ) یک برآمدگی وجود داره که روی اون یک سوراخ وجود داره که به محفظه فلایویل موتور وصله.
    تو همون حالت که دو تا پولی ها تنظیم بودن و بدون کوچکترین چرخش موتور ، اگه یک میله با قطر مناسب رو وارد اون سوراخ بکنی ، حدود 3 یا 4 سانت صاف داخل میره. ولی اگه موتور رو خیلی کم بچرخونی میبینی اون میله کمتر داخل میره و همون اول گیر میکنه.

اگه مراحل بالا انجام بشه ، یعنی موتور کامل تایم هستش.( تایم تنظیمه )
    در غیر این صورت باید تسمه تایم باز بشه و مجددا تایم بشه و بسته بشه.
    ولی احتمال 99 درصد با بهم خوردن تایم موتور چراغ چک روشن میشه.

ماشین با چند استارت روشن میشه؟

15. 4 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •