میشه این ورژن 30 رو لینک بدین،
Thx,
میشه این ورژن 30 رو لینک بدین،
Thx,
سلام
میخوام گوشی x6 خودم رو HAK کنم آیا مشکلی برای گوشی به وجود نمیاد . کیفیت گوشی رو پایین نمیاره از نظر صدا تصویر و ....
ممنون
Last edited by f-soltani; 21-02-2011 at 12:04.
گوشی من به Ovi هم کانکت نمیشه، ولی درایوش تو Mycomputer اضافه میشه، آخه یه بار ویروس گرفت و فولدراش Hidden شدن و من فایلاشو کات کردم و یه فولدر به همون نام درست کردم که کلا بهم ریخت،چجوری کلا فلشش کنم و همه چیز از نو بیاد!!؟
داداش با nsu آپدیت کن .
در ضمن گوشیتو وصل کن به pc ویروس کشی کن . یا بده بیرون ویروس کشی کن .![]()
سلام
دوستان من نمی تونم با وایرلس کامپیوترم اینرنت رو شیر کنم رو موبایلم
هر دوشون به کانکت میشند ولی توی گوشی وقتی ادرس میزنی مینویسه Ivalid Server Name
سلام دوستان
گوشی من قبلا حداقل 3 4 روز باتریش نگه میداشت اما از وقتی موبایل استفاده میکنم خیلی زود باتریش خالی میشه(4 5 تا اهنگ باهاش دانلود کنی باتریش خالی میشه!!)
الانم چند وقتیه که اینترنت استفاده نمیکنم ولی بازم شارژش مث قبل نیست و همون 2روزه حدودا خالی میشه!!
داستان چیه؟حتی یه بار گذاشتم خالی خالی شد و دوباره شارژش کردم ولی اثری نداشت و همون آش و همون کاسه!
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
پروداکت گوشی رو عوض کن و RM فارسی دارها رو بریز روش
تاچ خازنی قلم داره ولی سخت گیر میاد باید بگردی
راستش این کار یه ذره برام سخته.با همون نرم افزار راحت ترم.کسی نمیشناسه نرم افزاری؟
قیمت قلماش چقده؟
نه دوست عزیز مشکلی ایجاد نمی کنه فقط نباید گوشی در همه حال تو حالت هـک باشه و اینکه نرم افزار هایی که از سالم بودنشون مطمئن هستید رو نصب کنید ...سلام
میخوام گوشی x6 خودم رو HAK کنم آیا مشکلی برای گوشی به وجود نمیاد . کیفیت گوشی رو پایین نمیاره از نظر صدا تصویر و ....
ممنون
با سلام من تازه این گوشی رو گرفتم رنگ مشکی 290 تومان مجاری
میخواستم ببینم کسی برای این گوشی pdf آموزشی درست نکرده ؟
یعنی تمام آموزش ها باشه من از هیچی سر در نمیارم !!!!
چطور با جی پی اس کار کنم و .....................
سلام دوستان
علائم سوختن حافظه ی داخلی چیا هستن؟
ویندوز کامپیوترم رو عوض کردم و الان که گوشیم رو وصل کردم به کامپیوتر، شناساییش می کنه و پیغام میده که مراحل نصب هادر ور جدید با موفقیت انجام شده و آماده برای استفاده هست.
اما به ovi suite کانکت نمیشه! از my computer هم که نگاه می کنم mass memory و phone memory رو نشون میده اما در mass memory فقط چندتا پوشه هست که خالی هستن و هیچ کدوم از عکس ها یا موزیک ها رو نشون نمیده.
فکر کنم چایی که ریخت روش، کار خودش رو کرده! چون من از اون موقع دیگه به کامپیوتر وصلش نکرده بودم.
حالا اگه سوخته باشه، باید چی کار کنم؟
----------------------------------------------------------
مشکل حل شد... مشکل از سیستمم بود نه از گوشی. حافظه گوشی مشکلی نداره.
بازم به خیر گذشت.![]()
Last edited by hamesterlibera; 24-02-2011 at 01:08. دليل: حل مشکل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)