درسته! من که نمیگم دیگه برای همیشه کپی خور هست که!من میگم توی آپدیت های فرمور بعدی دیگه بعیده برای کپی خور کردن این همه دنگ و فنگ مثل دفعه اولی که کپی خور شد داشته باشه!
درسته! من که نمیگم دیگه برای همیشه کپی خور هست که!من میگم توی آپدیت های فرمور بعدی دیگه بعیده برای کپی خور کردن این همه دنگ و فنگ مثل دفعه اولی که کپی خور شد داشته باشه!
الان کیت های هست واسه اسلیم دیگه واسه دفعه دوم -- کنی راحتتره خودت میتونی ولی گرونه حدودای 80 تا 100 تومنه یه کم حرفه ای باشی با لحیم کاری میتونی خودت درستش کنی من خودم دیروز ایکس باکس گرفتم برادرم با ارمیچر کوچک تونست ای سی رو یه کم سوراخ و دستگاه رو -- کنیم البته یه کم هم ترس و دل و جرات میخوات
اسلیم ها تازگی دارند و هنوز راه حل های سختی واسه -- هست تا ببینیم در اینده چی میشه ما که داریم گیرز اف وار بازی مکینم خدایش اخر بازیه
ببخشيد اين کنسولاي نسل جديد کي ميخاد بياد ؟
نريم بگيريم بعدش اين دوتا بيان...:-D
ببینید اصلا معلوم نیست شایدتا4سال دیگه هم نیاد...ولی شما بگیرید اصلا پشیمون نمیشید.........حتی اگه کنسول جدید هم بیاد بازم تا چند سال پشتیبانی میشه مثل همینps2که تا همین الانشم پشتیبانی میشه...
من بازم میگم خرید کنسول تقریبا همیشه به نحوتونه........
(تقریبی میگم)ببینید الان شما باید4سال صبر کنید یه کنسول بیاد بعد یه سال صبر کنید -- بشه(البته اگه -- کردنش راحت باشه)بعد یه 2سال صبر کنید تو ایران ارزون شه و بازیهاش اینا جا بیفته...حالا اگه اونموقه پول داشته باشی بعد6سال یه کنسول خریدی....حالا این خیلی هم خوشبینانه بود.....
کلا من میگم شما راحت باش برو بخر ححالشو ببر
فكر نكنم حالا حالا ها بياد![]()
به احتمال خیلی خیلی زیاد مایکروسافت توی E3 سال بعد کنسول نسل بعد خودش رو رونمایی میکنه!
که اگه اینجوری باشه سال 2013 کنسول نسل بعدی مایکروسافت توی بازاره!
خدایش هرکی میخواد بخره بی صبرانه بره کو تا چند سال دیگر بیاد و بقول S.J-REZ2 که گفتند کی ه ... شه اگه وایستید مثل من میشید![]()
ولی الان گرفتم واقعا ازش راضیم
پس بیخیال برید و بخرید تا چند سال دیگه کی میدونه زنده باشیم یا مرده باشیم پس به فکر حال خودت باش
سلام
چند مدل psp داريم
قيمتاشون چه جوريه ؟
آيا خوبه بخرم ؟
ميخوام كوچولو باشه و اينور اونور كه ميرم باهام باشه
سلام دوستان
قیمت های مدلهای ارکید و اسلیم ایکس باکس و قیمت هار های ایکس باکس رو میخواستم + هدست اون
و یه سوال دیگه اینکه من میخواستم از دوستان نظر سنجی داشته باشم که برای گیم نت ایکس باکس رو پیشنهاد میکنن یا PC اما مکان مناسب طرح کردن این سوال رو پیدا نکردم . دوستان میتونن لطف کنن بگن کجا میتونم این سوال رو مطرح کنم؟
ممنون
Last edited by a-0852; 28-08-2011 at 21:31.
قیمتاش
- = d i g i k a l aکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم توضیح واسه مدلاش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MH_FashisT; 28-08-2011 at 19:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)