سعید جان من نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم eror میده! الان پاکش کردم ولی دیگه همان فوتو آلبوم قبلی هم دیگه پاک شده!حالا باید چکار کنم؟؟ ورژن گوشی من این هست:
PDA: I8000JPJA4
CSC: I8000XSGJA5
PHONE: I8000XXJA1
سعید جان من نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم eror میده! الان پاکش کردم ولی دیگه همان فوتو آلبوم قبلی هم دیگه پاک شده!حالا باید چکار کنم؟؟ ورژن گوشی من این هست:
PDA: I8000JPJA4
CSC: I8000XSGJA5
PHONE: I8000XXJA1
سلام به همگی.
یه سوال داشتم و اون اینه که اگه گوشی رو با کابل یو اس بی Nokia N82 به کامپیوتر وصل کنیم براش مشکلی پیش میاد؟؟؟
آیا حتما باید گوشی رو با کابل یو اس بی خودش به کامپیوتر وصل کنیم؟؟؟
با سپاس.
دوستان عزيز يه آكروبات ريدر كسي داره كه وقتي گوشي رو ميچرخوني ون هم بچرخه ؟ آدمبتونه باهاش كتاب رو راحت بخونه
نگران نباش اینو نصب کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با فیل.ترشکن این لینک رو باز کن توش جند تا لینک دانلود ... دانلودش کن
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
فکر نکنم به هم بخورن! ولی اگه نوع کابلا یکی باشه خوب مشکلی نیست... باید مثل هم باشه کابلا
سلام سعید جان.
از بابت پاسخت ممنونم.
سعید جان نوع کابل ها یکی هستش و من یکبار هم با کابل یو اس بی Nokia N82 گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و هم گوشی و هم کامپیوتر همدیگرو شناختند و مشکلی نبود ، منظور من اینه که چون گوشی با کابل یو اس بی کامپیوتر هم شارژ میشه آیا براش مشکلی پیش میاد که با کابل یو اس بی Nokia N82 به کامپیوتر وصلش کنیم؟؟؟ آخه Nokia N82 از طریق کابل یو اس بی کامپیوتر شارژ نمیشه.
با سپاس.
سلام.
اگر مدل کابل ها یکیه و بهم میخورن مهم نیست از کدوم استفاده کنی چون فقط رابط هستن و هیچ کم و زیاد کننده ای سر راهشون ندارن.![]()
بالاخره shadow کوکر معروف امنیا2 بالاخره رام سنس دار خودش براساس 6.5.3 و JG5 خودش رو ریلیز کرد . رام های Shadow معمولا بدون مشکل هستن .
میتونید از هر کدوم که خواستید بگیرید
http://dc218.4shared.com/download/EbLRg2jC/EN_JG5_23133_2018.7z?dsid=JEINKLIMJCHWIIHYJPJVGKIY IMKMJXKXIHIDHWJGIRIRJDKKIZJAKQKPGNJRGHIEIBIBHWJUIN INJA
یا
http://www.4shared.com/file/EbLRg2jC/EN_JG5_23133_2018.html
یا
Last edited by tornado_m.n.n; 27-08-2010 at 19:11.
من اینو نصب کردم رام خوبیه ولی ایرادش اینه که اس ام اسش برنامه HTC و یه مقدار برای امنیا سنگینه ...کلا اذیت میکنه..... به نظر من رام قبلیه shadow که jf5 است خیلی خیلی بهتره.....
سلام سعید جان
منم نصبش کردم رم خیوبیه فقط فکر کنم اگه نرم افزار نصب کنم سرعتش میاد پایین
شما رم بهتری رو سراغ دارید من قبلا je3 رو داشتم خیلی سرعتش خوب بود ولی تکراری شده بود میخواستم خواهش کنم اگه رمی سراغ دارید که از نظر گرافیکی خیلی فرق کرده باشه و بهتر شده باشه واسه من هم بذارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)