تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 773 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام.قیمت c695 46 1700 شده؟مگه 2600 نبود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

-در مورد sony ex700 مدل خيلي خوبيه منتها usb رو در نظر نگيرين چون قابليت خاصي نداره براي اجراي فرمت ها
    -در مورد سري هاي sl كه قديم ها كاي بحث شد به نظر من lh90 كه يكي از شاهكار هاي به ياد ماندني ال جي هست به مراتب ميتونه گزينه بهتري باشه نسبت به sl منتها الان با وجود مدل هاي 2010 توصيه ميكنم سراغ le8500 برين كه برتري داره به مدل هاي قبلي ال جي چه ديزاين و چه امكانات جانبي نظير همين Usb كه فرمودين وكنتراست و....

-والا نميدونم منظورتون از ضعيف چيه ولي خوب مدل هاي خوبي هم در سامي داريم مثل c6900
    lg led8600 منظورتون بود؟چون توی سایت گلدیران 8500 ندیدم...بعد به نظرتون این کنتراست رنگ بالای این مدل ها تنها دلیل برتری این ال ای دی هست به ال سی دی؟؟؟یا ال سی دی خریداری بشه بهتره؟البته غیر از ویژگی هایی چون سبک تر بودن و باریک تر بودن و ...ال سی دی ای که تصویر با کیفیت تری در اختیار قرار بده در همین رنج قیمتی وجود داره؟البته سایزهای بالاتر مناسب نیست برای ما،یعنی همین 42 به نظر بهتر می رسد .
    ضعف مورد نظرم هم ضعف در ایجاد تصویر با کیفیت بود...سامسونگ از لحاظ ظاهری-البته سلیقه ایه-مدل های زیبایی می زنه واس همین پرسیدم که ببینم کیفیت مدلی در سامسونگ در این حد هست یا خیر...
    ممنون

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

-بله گزينه هاي خيلي خوبي هستند در اين دو برند
    -من شخصا و نظر شخصيم بيشتر C695 هست (همون C650) -فكر ميكنم بازتوليد رنگ مشكي و كنتراستش بهتر ه وصفحه وپنل شفاف رو بيشتر ميپسندم
    -LG LD660 هم يكي از بهترين هاست امكانات خيلي خوب و مشخصات عالي داره
    -در مورد قيمت هم الان 46C695 رو نزديك 1700 ميشه تهيه كرد كه البته 500 تخفيف خورده قبلا 2200 بود
    -در مورد ال جي هم كه دوست عزيزمون قيمت رو عرض كردند
    بازم مرسی دوست عزیز

پس میگردم همین C695 رو پیدا میکنم اینو برمیدارم

ولی نگفتید توو بازار بیشتر از اسم C695 استفاده میشه یا C650 ؟ (اصلا یه مدل چرا دو تا اسم داره؟!) توو سایت سامسونگ نوشته c650 ! اینو برا این میپرسم چون این فروشگاهی که من میگم همشون پیرمردن مسئولاش یه شماره اشتباه بهشون بگی میرن یه TV دیگه میارن !

بله با گارانتی ماد ایران
    تجربه شخصی من این است که هر زمان برای خرید کالایی سراغ یک آشنا رفتم و به او اعتماد کردم بعد پشیمان شدم
    به نظر من در هنگام خرید مثل غریبه ها عمل کن و چند جا برو قیمت کن تا بعد پشیمان نشوی
    بدرود
    نه دوست عزیز اصلا , من عمرا زیر بار همچین چیزایی نمیرم , همین امروز بابام میگفت یکی رو بردار یکی رو بردار ولی من برنداشتم . آخه شهری که من زندگی میکنم فروشگاهش فاجعه ست , برا همین مجبور بودم برم یه شهر دیگه , اونجا هم که اینجوری بود حالا مجبورم برم باز یه شهر دیگه یا به همون بگم اونی که من می خوام رو بیاره , ولی من توو اینجور چیزا خسته نمیشم برا خریدن Galaxy S یک روز از صبح تا شب توو تهران گشتم آخر خریدمش , اون زمونی که خیلی کمیاب شده بود

-ببین دوست عزیز قمتی که دوستمون دارن میدن قیمت نقدی این تی وی هست ولی شما میخواین از اتکا بخرین و اتکا کالاهاشو به کادر و بازنشسته با 12 قسط میده و این اختلاف قیمت برای قیمت اقساطی این تلویزیونه اگه بخواین نقدی بگیرین همون 1600تا1620 قیمتشه.
    بله دوست عزیز متاسفانه اینجور سود میزارن گویا ! الان حساب کردم حدودا 22% سود میزارن رو این LG ! اگه رو c695 هم 1700 باشه با گارانتی سام سرویس اونجور که دوستمون فرمودن , فک کنم اینم بشه 2.050 حدودا .

حالا سوال اینه از یه فروشگاه دیگه آدم برداره و از اتکا نخره , بقیه فروشگاه ها هم سود 22% ای میزارن رو قیمت ؟

4. این کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام.قیمت c695 46 1700 شده؟مگه 2600 نبود
    -اون قيمت مربوط به 46c6900 بود كه led هست اين مدل c695 ال سي دي هست

---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------

lg led8600 منظورتون بود؟چون توی سایت گلدیران 8500 ندیدم...بعد به نظرتون این کنتراست رنگ بالای این مدل ها تنها دلیل برتری این ال ای دی هست به ال سی دی؟؟؟یا ال سی دی خریداری بشه بهتره؟البته غیر از ویژگی هایی چون سبک تر بودن و باریک تر بودن و ...ال سی دی ای که تصویر با کیفیت تری در اختیار قرار بده در همین رنج قیمتی وجود داره؟البته سایزهای بالاتر مناسب نیست برای ما،یعنی همین 42 به نظر بهتر می رسد .
    ضعف مورد نظرم هم ضعف در ایجاد تصویر با کیفیت بود...سامسونگ از لحاظ ظاهری-البته سلیقه ایه-مدل های زیبایی می زنه واس همین پرسیدم که ببینم کیفیت مدلی در سامسونگ در این حد هست یا خیر...
    ممنون
    -بله منظور من همين مدل بود
    -در مورد بحث led vs lcd ‌هم نه عزيز گاها در بسياري از موارد ال سي دي ها برتري هاي خودشون رادارند
    -ميتونيد از برند ال جي به گزينه هاي خيلي خوش قيمت تري مثل ld660 فكر كنيد
    -در مورد پيشنهاد هم شما چون در مورد ال جي فرمودين بنده بهتون پيشنهاد دادم
    در سامسونگ هم مدل هاي خوبي پيدا ميشه مثل :c696 و c6960

---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------

ولی نگفتید توو بازار بیشتر از اسم C695 استفاده میشه یا C650 ؟ (اصلا یه مدل چرا دو تا اسم داره؟!) توو سایت سامسونگ نوشته c650 ! اینو برا این میپرسم چون این فروشگاهی که من میگم همشون پیرمردن مسئولاش یه شماره اشتباه بهشون بگی میرن یه TV دیگه میارن !

نقل قول:
    -بله همون C695 هست كه در بازار ايران سامي مي فروشه خوب c650 اسمي هست به قولي اينترنشنال

6. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام بر همگی .میخوام ال ای دی شارپ بگیرم آیا با سیگنال ----- فول اچدی مشکل نداره؟لطفا راهنمایی>با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بر تمامی دوستان
    شرکت سونی قیمت EX700 را کاهش داده است والان قیمت آن در سایز 46 اینچ 2.700 می باشد و با این قیمت جدید 200000 تومان از 8600 ال جی در سایز 46 اینچ ارزانتر است.
    من دیشب برای اولین بار این تلویزیون را دیدم که شکل ظاهری زیبایی داشت و به نظر من از 8600 ظاهر زیباتری داشت ولی کیفیت تصاویر را نمی دانم در کدامیک بهتر است

آیا تکنولوژیهای full array و local dimming نیز در EX700 وجود دارد؟
    کنتراست در EX700 چقدر است؟
    به نظر شما کیفیت تصاویر در کدام تلویزیون بهتر است ؟ EX700 یا 8600 ال جی ؟

ممنون
    Last edited by koh; 31-12-2010 at 10:06.

9. این کاربر از koh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام بر همگی .میخوام ال ای دی شارپ بگیرم آیا با سیگنال ----- فول اچدی مشکل نداره؟لطفا راهنمایی>با تشکر
    -نه دوست عزيز چرا مشكلي داشته با شه ؟
    -full hd ‌هست و يكي از بهترين پنل هاي بازار

---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------

سلام بر تمامی دوستان
    شرکت سونی قیمت EX700 را کاهش داده است والان قیمت آن در سایز 46 اینچ 2.700 می باشد و با این قیمت جدید 200000 تومان از 8600 ال جی در سایز 46 اینچ ارزانتر است.
    من دیشب برای اولین بار این تلویزیون را دیدم که شکل ظاهری زیبایی داشت و به نظر من از 8600 ظاهر زیباتری داشت ولی کیفیت تصاویر را نمی دانم در کدامیک بهتر است

آیا تکنولوژیهای full array و local dimming نیز در EX700 وجود دارد؟
    کنتراست در EX700 چقدر است؟
    به نظر شما کیفیت تصاویر در کدام تلویزیون بهتر است ؟ EX700 یا 8600 ال جی ؟

ممنون
    -سلام دوست عزيز
    -خيلي وقت كه كاهش قيمت داشته بزرگوار
    -نميشه با 8600 مقايسه كرد مشكل ابري شدن در و edge led ها در ex700 وجود داره
    -واقعا كار دشواريه نظر دادن در مورد پنل هايي كه تصاوير روشن و با برايتنس بالا رو پخش ميكنند منتها مطمئن باشين
    در محطي تاريك خونه و نماهاي مخلوط تيره وروشن (بيشتر تيره) local dimming برتري خودش رو اثبات خواهد كرد

11. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

-نه دوست عزيز چرا مشكلي داشته با شه ؟
    -full hd ‌هست و يكي از بهترين پنل هاي بازار

---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------

-سلام دوست عزيز
    -خيلي وقت كه كاهش قيمت داشته بزرگوار
    -نميشه با 8600 مقايسه كرد مشكل ابري شدن در و edge led ها در ex700 وجود داره
    -واقعا كار دشواريه نظر دادن در مورد پنل هايي كه تصاوير روشن و با برايتنس بالا رو پخش ميكنند منتها مطمئن باشين
    در محطي تاريك خونه و نماهاي مخلوط تيره وروشن (بيشتر تيره) local dimming برتري خودش رو اثبات خواهد كرد
    صبح بخیر هم شهری
    ضمن تشکر از ارسال جواب
    پس EX700 تکنولوژیهای full array و local dimming را ندارد و انتخاب 8600 گزینه بهتری است؟
    ممنون

13. این کاربر از koh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام.ex700بهتره یا c6900 در سایز 46؟بالاخره کدوم؟واقعا گیج شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان

همه usb های مدلهای سامی 2010 یعنی سری c همه فرمتها رو پخش میکنن؟یکی از دوستام یه 40 اینچ 530 خریده امتحان کرده و MKV رو پخش نمیکنه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •