سلام.قیمت c695 46 1700 شده؟مگه 2600 نبود
سلام.قیمت c695 46 1700 شده؟مگه 2600 نبود
lg led8600 منظورتون بود؟چون توی سایت گلدیران 8500 ندیدم...بعد به نظرتون این کنتراست رنگ بالای این مدل ها تنها دلیل برتری این ال ای دی هست به ال سی دی؟؟؟یا ال سی دی خریداری بشه بهتره؟البته غیر از ویژگی هایی چون سبک تر بودن و باریک تر بودن و ...ال سی دی ای که تصویر با کیفیت تری در اختیار قرار بده در همین رنج قیمتی وجود داره؟البته سایزهای بالاتر مناسب نیست برای ما،یعنی همین 42 به نظر بهتر می رسد .
ضعف مورد نظرم هم ضعف در ایجاد تصویر با کیفیت بود...سامسونگ از لحاظ ظاهری-البته سلیقه ایه-مدل های زیبایی می زنه واس همین پرسیدم که ببینم کیفیت مدلی در سامسونگ در این حد هست یا خیر...
ممنون
بازم مرسی دوست عزیز
پس میگردم همین C695 رو پیدا میکنم اینو برمیدارم
ولی نگفتید توو بازار بیشتر از اسم C695 استفاده میشه یا C650 ؟ (اصلا یه مدل چرا دو تا اسم داره؟!) توو سایت سامسونگ نوشته c650 ! اینو برا این میپرسم چون این فروشگاهی که من میگم همشون پیرمردنمسئولاش یه شماره اشتباه بهشون بگی میرن یه TV دیگه میارن !
نه دوست عزیز اصلا , من عمرا زیر بار همچین چیزایی نمیرم , همین امروز بابام میگفت یکی رو بردار یکی رو بردار ولی من برنداشتم . آخه شهری که من زندگی میکنم فروشگاهش فاجعه ست , برا همین مجبور بودم برم یه شهر دیگه , اونجا هم که اینجوری بود حالا مجبورم برم باز یه شهر دیگه یا به همون بگم اونی که من می خوام رو بیاره , ولی من توو اینجور چیزا خسته نمیشمبرا خریدن Galaxy S یک روز از صبح تا شب توو تهران گشتم آخر خریدمش , اون زمونی که خیلی کمیاب شده بود
بله دوست عزیز متاسفانه اینجور سود میزارن گویا ! الان حساب کردم حدودا 22% سود میزارن رو این LG ! اگه رو c695 هم 1700 باشه با گارانتی سام سرویس اونجور که دوستمون فرمودن , فک کنم اینم بشه 2.050 حدودا .
حالا سوال اینه از یه فروشگاه دیگه آدم برداره و از اتکا نخره , بقیه فروشگاه ها هم سود 22% ای میزارن رو قیمت ؟
-اون قيمت مربوط به 46c6900 بود كه led هست اين مدل c695 ال سي دي هست
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
-بله منظور من همين مدل بود
-در مورد بحث led vs lcd هم نه عزيز گاها در بسياري از موارد ال سي دي ها برتري هاي خودشون رادارند
-ميتونيد از برند ال جي به گزينه هاي خيلي خوش قيمت تري مثل ld660 فكر كنيد
-در مورد پيشنهاد هم شما چون در مورد ال جي فرمودين بنده بهتون پيشنهاد دادم
در سامسونگ هم مدل هاي خوبي پيدا ميشه مثل :c696 و c6960
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
-بله همون C695 هست كه در بازار ايران سامي مي فروشه خوب c650 اسمي هست به قولي اينترنشنالولی نگفتید توو بازار بیشتر از اسم C695 استفاده میشه یا C650 ؟ (اصلا یه مدل چرا دو تا اسم داره؟!) توو سایت سامسونگ نوشته c650 ! اینو برا این میپرسم چون این فروشگاهی که من میگم همشون پیرمردن مسئولاش یه شماره اشتباه بهشون بگی میرن یه TV دیگه میارن !
نقل قول:![]()
سلام بر همگی .میخوام ال ای دی شارپ بگیرم آیا با سیگنال ----- فول اچدی مشکل نداره؟لطفا راهنمایی>با تشکر
سلام بر تمامی دوستان
شرکت سونی قیمت EX700 را کاهش داده است والان قیمت آن در سایز 46 اینچ 2.700 می باشد و با این قیمت جدید 200000 تومان از 8600 ال جی در سایز 46 اینچ ارزانتر است.
من دیشب برای اولین بار این تلویزیون را دیدم که شکل ظاهری زیبایی داشت و به نظر من از 8600 ظاهر زیباتری داشت ولی کیفیت تصاویر را نمی دانم در کدامیک بهتر است
آیا تکنولوژیهای full array و local dimming نیز در EX700 وجود دارد؟
کنتراست در EX700 چقدر است؟
به نظر شما کیفیت تصاویر در کدام تلویزیون بهتر است ؟ EX700 یا 8600 ال جی ؟
ممنون![]()
Last edited by koh; 31-12-2010 at 10:06.
-نه دوست عزيز چرا مشكلي داشته با شه ؟
-full hd هست و يكي از بهترين پنل هاي بازار
---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
-سلام دوست عزيز
-خيلي وقت كه كاهش قيمت داشته بزرگوار
-نميشه با 8600 مقايسه كرد مشكل ابري شدن در و edge led ها در ex700 وجود داره
-واقعا كار دشواريه نظر دادن در مورد پنل هايي كه تصاوير روشن و با برايتنس بالا رو پخش ميكنند منتها مطمئن باشين
در محطي تاريك خونه و نماهاي مخلوط تيره وروشن (بيشتر تيره) local dimming برتري خودش رو اثبات خواهد كرد
صبح بخیر هم شهری
ضمن تشکر از ارسال جواب
پس EX700 تکنولوژیهای full array و local dimming را ندارد و انتخاب 8600 گزینه بهتری است؟
ممنون
سلام.ex700بهتره یا c6900 در سایز 46؟بالاخره کدوم؟واقعا گیج شدم
سلام دوستان
همه usb های مدلهای سامی 2010 یعنی سری c همه فرمتها رو پخش میکنن؟یکی از دوستام یه 40 اینچ 530 خریده امتحان کرده و MKV رو پخش نمیکنه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)