کجا رو ببینم؟
برای من که همچین اتفاقی پیش نیومده ممکنه مشکل از جای سیم کارت باشه
صداش برای منم بلند نیست اما کیفیتش خوبه
جواب سوال من رو میدونی؟
کجا رو ببینم؟
برای من که همچین اتفاقی پیش نیومده ممکنه مشکل از جای سیم کارت باشه
صداش برای منم بلند نیست اما کیفیتش خوبه
جواب سوال من رو میدونی؟
سلام ميخواستم بدونم براي اتصال بدون كابل از طريق wifi،براي سيستم بايد مودم وايرلس بگيرم يا كارت وايرلس.آخه امروز رفتم يه مودم وايرلس گرفتم وقتي به تنظيمات براي نصبش نگاه ميكنم ميبينم بايد از شركتي كه اشتراك adsl ميده يه اكانت گرفته باشم و از طريق اينترنت اين مودمو نصب كنم در صورتي كه من اين مودمو صرف اينكه بخوام بدون كابل از طريق وايرلس pc به گوشي وصل بشم و از gprs گوشي روي كامپيوترم استفاده كنم گرفتم نه قابليت adslش.من كامپيوترم wireless نداره. يعني بايد كارت وايربس ميگرفتم نه مودم وايرلس؟اگه مودم اين قابليت رو داره چطور نصبش كنم و به سيستم و نهايتا به گوشيم بشناسونمش.ممنون اگه واضح جواب بدين.
نوع مودم adsl wireless planet 4401 v4
من كه يه مودم وايرلس گرفتم وصل همين adsl زاقارت كردم الان همون adsl خودم فقط به صورت بيسيم تو خونه پخش ميشه هيچ ربطي هم به شركت ارائه دهنده خدمات نداره البته جاي اين سوال اينجا نيست اگر جاي خودش بپرسي بهتر جواب ميگيري.
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
دوستان يه سوال دارم لطفا فوري جواب بدبد.من گوشيمو دادم بيرون برام فارسي كردن ولي ورژنش قديمي هست حالا اگر آپديتش كنم دوباره فارسيش از بين نميره؟
لینک زیر میتونه بهت کمک کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by javad1948; 03-11-2010 at 13:28.
سلام دوستان من اين گوشي رو تازه خريدم .... ميخواستم بپرسم Lock Code ديفالت اين گوشي چيه ....؟
مثل نوكيا 12345 نيست .....؟
.
راستي مگه نبايد توي جعبش cd باشه ... اين نداشت چرا ؟
سلام سامانجان
والا سی دی که نه نیست همچی تویه مموری کارتشه.
کد پیشفرضشم 4تا یا 5تا صفره![]()
مگه ميشه cd نداشته باشه ..... پس با چه برنامه اي به كامپيوتر وصل ميشه ....؟
الان من ميخوام آهنگ روي گوشيم بريزم كه كامپيوتر گوشي رو نميشناسه ....؟؟
دوستان یه قیمت از این گوشی میدین؟
آها
ببین وقتی کابل گوشیتو وصل میکنی چند حالت انتخاب میاد یکیش اگه اشتباه نکنم نوشته mass storage یا یچیزی تو همین مایه ها که اونو انتخاب بکنی گوشی میشه مثل مموری ریدر و مموریشو توی کامپیوتر مثل فلش نشون میده و بعد میتونی به چیای داخلش دست پیدا کنی![]()
پایین ترین قیمتی که من گرفتم 430 تومن بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)