[اگه از کابل لن استفاده کنی مشکلت ح
ل میشه
[اگه از کابل لن استفاده کنی مشکلت ح
ل میشه
با سلا م من یک ویندوز seven ultimate روی لب تابم نصب کردم میخواستم بدونم از چه نرم افزاری برای پارتیشن بندی هارد لب تابم میتونم استفاده کنم partition magic 8.05 نصب نشد با تشکر
مشخصات سیستم...
یه سوال
اگه ویندوز 64 بیتی نصب کنم..و برنامه ای نصب نشه روی 64 بیتی راه حل خاصی هست که بشه شبیه سازی کرد و .... که بتونیم اون برنامه خاص رو اجرا کنیم؟؟
اتفاقا برعکس ویندوز 7 تنها ویندوزیه که تقریبا 100 درصد همه سخت افزارها و نرم افزارهای 64 بیت به راحتی روش نصب میشند دوست عزیز
سلام خدمت اساتید چه جوری میشه فهمید ورژن ویندوز 7 نصب شده روی کامپیوتر کدوم ورژنه منظورم اینه که 7600 هستش یا چیزه دیگه
سلام
2 تا سوال دارم:
1.هیچ dvd یا cd یی توی dvd rom من که کابل اون IDE هستش اجرا نمیشه
برای اجرای اونا باید بزارمشون توی dvd writer که اون کابلش sata ه
تا الان به چندین نفر که همین مشکلو دارن برخورد کردم .آیا این ایراد از IDE بودن dvd rom من هست یا از ویندوز 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2.میشه روی یه سیستم 2 تا dvd writer نصب کرد؟
چون مثلا برای نصب ویندوز اگه هم dvd rom داشته باشیم هم dvd writer باید سی دی یا دی وی دی رو توی رام گذاشت تا اجرا بشه .همینطور سی دی یا دی وی دی بعضی نرم افزار ها رو برای نصبشون حتما باید توی rom گذاشت.
واسه همین میخوام بدونم اگه 2 تا رایتر داشته باشیم از این نظر به مشکل بر نمیخوریم؟
سلام
2 تا سوال دارم:
1.هیچ dvd یا cd یی توی dvd rom من که کابل اون IDE هستش اجرا نمیشه
برای اجرای اونا باید بزارمشون توی dvd writer که اون کابلش sata ه
تا الان به چندین نفر که همین مشکلو دارن برخورد کردم .آیا این ایراد از IDE بودن dvd rom من هست یا از ویندوز 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟
2.میشه روی یه سیستم 2 تا dvd writer نصب کرد؟
چون مثلا برای نصب ویندوز اگه هم dvd rom داشته باشیم هم dvd writer باید سی دی یا دی وی دی رو توی رام گذاشت تا اجرا بشه .همینطور سی دی یا دی وی دی بعضی نرم افزار ها رو برای نصبشون حتما باید توی rom گذاشت.
واسه همین میخوام بدونم اگه 2 تا رایتر داشته باشیم از این نظر به مشکل بر نمیخوریم؟
نه نه منظورم برعکسه
میخوام ویندوز 64 بیتی نصب کنم میترسم بعضیی برنامه های 32 بیتیم کار نکنه توش...میخوام راه حلشو بدونم!!
با سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان
من روی لپ تاپم 2 تا درایو دارم که تو درایو C ویندوز اورجینال خودش یعنی ویستا هستش و تو درایو D هم خالیه ...
ویندوز 7 رو تو درایو D نصب میکنم و تا مرحله installation هم تیکه سبز میخوره و ریستارت میشه و دوآل بوت هم
میشه ولی وقتی که برای مرحله پایانی یعنی : completing installation میخواد تموم بشه ارور زیر رو میده و ریستارت میشه و دوباره از اول :
متن ارور : windows could not update the computers boot configuration. installation cannot proceed
خواهش میکنم از عزیزان من رو راهنمایی کنن
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)