تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 314 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

نه فک نکنم مشکل ایجاد کنه.
    فقط بزارش یک جایی که سرد بشه من بالای کیسم یک فن داره گذاشتمش رو اون: دی
    دانلود هم زیاد انجام نده چون خیلی داغ میکنه.
    الان از ایرانسل استفاده میکنی؟
    سرعتش خوبه فقط با بعضی از آپلود سنترها مشکل داره. نمونش پرشین گیگ! شما هم مشکل داری؟
    راپید شر و اینا رو هم که بیخیال. همیشه میگه ای پی شما داره دانلود میکنه
    Last edited by majid_sd2009; 17-08-2010 at 00:36.

2. 3 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض سوال؟

سلام دوستان، تقريباً بيشترين مطالب تاپيك كلوچه! و ستاره! رو خوندم حدود 500 صفحه!! همچنين اون ريوو خوبي كه يكي از دوستان به خوبي هر دو گوشي را كنار هم بررسي كرده‌بودند... چند سوال

1. الان يه گوشي سوني اريكسون W580 دارم، اين گوشي به شدت آزارم مي‌ده، اگه بيشتر از 5-6 دقيقه باهاش صحبت كنم، گوشم تـــيـــــــــر مي‌كشه، انگار يكي داره مي‌زنه توي گوشم! يا وقتي تو جيبم باشه، بعد از چند ساعت اون قسمتي از پام كه گوشي روشه، شروع مي‌كنه به سوختن! خلاصه اينكه امواج مضرش زياده! تا آنجايي كه شنيدم بعضي از گوشي سوني اريكسون اينجوريه و خيلي اذيت مي‌كنه (البته آدم‌ها با هم متفاوتند و حساسيت‌هاشون با هم فرق داره)
    تا آنجايي كه دوستان بررسي كرده‌اند، كوكي آنتن دهي‌اش خوبه، يا به عبارتي خيلي خوبه، اين معني‌اش اين نيست كه امواج مضرش هم بيشتر شده؟!؟!
    آيا كسي كه قبلاً با گوشي‌هاي ديگه مشكل داشته از اين جهت، با اين گوشي مشكلي نداره؟

اين گوشي fight mode داره يا نداره؟ اگه داره براي فعال شدنش بايد گوشي رو خاموش روشن كرد يا مثل گوشي‌هاي HTC!!! با يه دكمه آف لاين مي‌شه؟!؟!؟!؟!
    دي جي كالا كوكي را براي فروش گذاشته، 122 هم مي‌ده با رم‌ريدر و كيف اضافه و تحويل رايگان!

همچنين سايت پلازا اين گوشي رو 116 مي‌ده كه با پستش همون حدود 120 درمياد!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر بخوام بخرم ظاهراً اينجوري ارزونتر درمياد، چون مطمئناً اينجا (قم) گرون‌تر از اين حرف‌هاست... نظر شما چيه از اين‌ها خريد كردن، مشكلي نداره؟
    Last edited by anari; 15-08-2010 at 14:57.

4. 3 کاربر از anari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اين گوشي fight mode داره يا نداره؟ اگه داره براي فعال شدنش بايد گوشي رو خاموش روشن كرد يا مثل گوشي‌هاي HTC!!! با يه دكمه آف لاين مي‌شه؟!؟!؟!؟!
    عرض کنم که به نظرم هر دو گوشی امواج مضرشون کم هست....من هر دو رو داشتم و همچین مشکلی باهاشون نداشتم....ولی در کل کیفیت مکالمه توی کوکی بهتره....هر دو هم قابلیت Flight Mode رو دارن.....

به نظرم یه سر به پاساژ الزهرا بندازید....فکر کنم طبقه زیر زمین اون ربرو بود که الجی میفروخت....یه قیمت بگیرید شاید اون قدر هم گرون نباشه....

6. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نخیر حتی روی سایلنت هم بزارید صدای شاتر قطع نمیشه: دی
    ولی من قطعش کردم.
    به این صورت که اول فایل cust_ theme رو باز کردم
    و توی محتویاتش صداهای شاتر دوربین رو پیدا کردم
    سه تا صدا داشت که صدای سومی رو با یک فایل mp3 که زمانش هم اندازه اون بود تعویض کردم و الان دیگه صدا نداره.

در ضمن بازی های سنسور حرکتی موجود اصلا روش کار نمیکنه و به هیچ وجه ازشون پشتیبانی نمیکنه.
    ال جی هم نمیکنه یکی دو تا براش طراحی کنه
    سلام دوست عزیز

میشه کامل تر و بهتر توضیح بدید چطوری صدای شاتر دوربین کوکی را قطع کردی ؟ من اطمینان دارم که خیلی ها همین سوال را دارند

8. 3 کاربر از ok118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

علیک سلام
    ببینیند دوست عزیز یک آموزش هست توی اون تاپیک دیگه که اسمشم هست کتابخانه نرم افزاری ال جی
    شما میرید اونجا و از صفحه اول اون آموزش رو دانلود میکنید
    بعد از اینکه آموزش رو خوندید باید طبق آموزش گوشی رو بدون سیم کارت و مموری در حالت خاموش به کامپیوتر وصل کنید و فایل cust_theme رو از داخل گوشی در بیارید. بعد از باز نمودن فایل مذکور با برنامه ای که گفته شده، شما باید برید به این مسیر (داخل فایل ذکر شده) Event sounds بعد سه تا صدای شاتر هست که سومیش چون صدای جالبی نداره رو از برنامه بیارید بیرون و بعد یک فایل ام پی تری با همون نام و همون اندازه بسازید و جایگزین کنید. برای ساخت فایل هم با برنامه که که خود ویندوز داره میتونید در حد دو ثانیه یک صداضبط کنید و بعد با کانورتر ها به ام پی تری تبدیل کنید.

اینم دانلود آموزش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نرم افزارهای مورد نیاز
    کد:

اینم یک سایت که طراحی کردم ولی دیگه وقت کامل کردن رو ندارم
    kp500.orq.ir
    تحت فلش هست و فلش پلیر نصب داشته باشید

10. 3 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام دوستان، تقريباً بيشترين مطالب تاپيك كلوچه! و ستاره! رو خوندم حدود 500 صفحه!! همچنين اون ريوو خوبي كه يكي از دوستان به خوبي هر دو گوشي را كنار هم بررسي كرده‌بودند... چند سوال

1. الان يه گوشي سوني اريكسون W580 دارم، اين گوشي به شدت آزارم مي‌ده، اگه بيشتر از 5-6 دقيقه باهاش صحبت كنم، گوشم تـــيـــــــــر مي‌كشه، انگار يكي داره مي‌زنه توي گوشم! يا وقتي تو جيبم باشه، بعد از چند ساعت اون قسمتي از پام كه گوشي روشه، شروع مي‌كنه به سوختن! خلاصه اينكه امواج مضرش زياده! تا آنجايي كه شنيدم بعضي از گوشي سوني اريكسون اينجوريه و خيلي اذيت مي‌كنه (البته آدم‌ها با هم متفاوتند و حساسيت‌هاشون با هم فرق داره)
    تا آنجايي كه دوستان بررسي كرده‌اند، كوكي آنتن دهي‌اش خوبه، يا به عبارتي خيلي خوبه، اين معني‌اش اين نيست كه امواج مضرش هم بيشتر شده؟!؟!
    آيا كسي كه قبلاً با گوشي‌هاي ديگه مشكل داشته از اين جهت، با اين گوشي مشكلي نداره؟

دي جي كالا كوكي را براي فروش گذاشته، 122 هم مي‌ده با رم‌ريدر و كيف اضافه و تحويل رايگان!

همچنين سايت پلازا اين گوشي رو 116 مي‌ده كه با پستش همون حدود 120 درمياد!
    خوب ببین هر چی آنت دهی بهتر باشه امواجش هم کمتر میشه.
    به عنوان مثال شما گوشی تو جیبته و داری راه میری، اگه گوشی انتن دهیش ضعیف باشه هی آنتن میره و دوباره باید سرچ کنه برای انتن و اینجوری میشه که امواج میان و میرن و پای شما داغ میشه و همینطوری باتری هم زودتر تموم میشه.
    کوکی با گارانتی اصلیش همون قیمتی هست که گفتین و استار هم قیمت کردم 135
    هر دو گوشی های خوبی هستن و آنت دهی هر دو خوبه
    البته من تست کردم کوکی بهتره.
    یک جا توی خونه ما هست که گوشی من راحت آنتن داره ولی استار رو که میزاری آنتن هی میره و هی میاد.
    برای اولین باری هم که باهاش زنگ زدم و نکالمه داشتم خیلی کیف کردم. صدا خیلی واضح بود انگا داشت کنارگوشم حرف میزد.
    البته بهتره این کیفیت رو با گذاشتن آهنگ و گوش کردنش با صدای زیاد، بلندگوش رو خراب نکنیم: دی
    در ضمن وقتی که شما میتونی بری به راحتی با این گوشی ها کار کنی و بعد بخری، چرا سفارش اینترنتی؟
    الان تو هر شهری که باشی تو بیشتر موبایل فروشی ها این دو گوشی رو دارن.

12. 2 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه PNUNA.IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    PNUNA.IR

پيش فرض

نه فک نکنم مشکل ایجاد کنه.
    فقط بازرش یک جایی که سرد بشه من بالای کیسم یک من داره گذاشتمش رو اون: دی
    دانلود هم زیاد انجام نده چون خیلی داغ میکنه.
    الان از ایرانسل استفاده میکنی؟
    سرعتش خوبه فقط با بعضی از آپلود سنترها مشکل داره. نمونش پرشین گیگ! شما هم مشکل داری؟
    راپید شر و اینا رو هم که بیخیال. همیشه میگه ای پی شما داره دانلود میکنه
    آره ایرانسله.سرعتش بد نیست. صبح ها بین 13 تا 15 هست. ظهر ها و شب ها بین 20 تا 25 هست.
    اوه دانلود نکنم؟ کجایی بابا روزی کم کمش 100مگ دانلود میکنم
    شده روزی 400 مگ هم دانلود کنم
    با خیلی چیزا من مشکل دارم. مثلا" اینکه کلا" یاهو مشنجرو برام باز نمیکنه.
    برای دانلود راپیدشیر هم که بله همیشه این اررو میده ولی من از راپیدلیچ استفاده میکنم و لینکارو مستقیم میکنم راحت

14. 3 کاربر از PNUNA.IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

علیک سلام
    ببینیند دوست عزیز یک آموزش هست توی اون تاپیک دیگه که اسمشم هست کتابخانه نرم افزاری ال جی
    شما میرید اونجا و از صفحه اول اون آموزش رو دانلود میکنید
    بعد از اینکه آموزش رو خوندید باید طبق آموزش گوشی رو بدون سیم کارت و مموری در حالت خاموش به کامپیوتر وصل کنید و فایل cust_theme رو از داخل گوشی در بیارید. بعد از باز نمودن فایل مذکور با برنامه ای که گفته شده، شما باید برید به این مسیر (داخل فایل ذکر شده) Event sounds بعد سه تا صدای شاتر هست که سومیش چون صدای جالبی نداره رو از برنامه بیارید بیرون و بعد یک فایل ام پی تری با همون نام و همون اندازه بسازید و جایگزین کنید. برای ساخت فایل هم با برنامه که که خود ویندوز داره میتونید در حد دو ثانیه یک صداضبط کنید و بعد با کانورتر ها به ام پی تری تبدیل کنید.

اینم دانلود آموزش
    کد:
    نرم افزارهای مورد نیاز
    کد:

اینم یک سایت که طراحی کردم ولی دیگه وقت کامل کردن رو ندارم
    kp500.orq.ir
    تحت فلش هست و فلش پلیر نصب داشته باشید
    با تشکر از شما دوست عزیز

من که هنوز این گوشی رو نخریدم که این روش را امتحان کنم اما این طور متوجه شدم که :
    شما یک فایل صوتی جدید به جای فایل صوتی اصلی درون گوشی قرار میدهید اما متوجه نمیشم که چرا صدای دوربین قطع میشود آیا گوشی قادر به اجرای فایل صوتی جدید نیست یعنی دچار نقص در عملکرد میشود و نمی تواند صدا را پخش کند؟
    یا منظورتان این است که یک فایل صوتی بدون صدا ( یعنی موقع ضبط صدا سکوت کامل باشد ) درست کنیم و به جای فایل اصلی قرار دهیم ؟

16. 3 کاربر از ok118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

راستی خبر دارید سری جدید گوشی کوکی با ضمانت کامتل که در دو هفته گذشته وارد بازار شده ساخت چین هست

نظر دوستان چیه ؟ فکر میکنید کوکی ساخت چین همان کیفیت کوکی ساخت کره را داشته باشد ؟

18. 2 کاربر از ok118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

آره ایرانسله.سرعتش بد نیست. صبح ها بین 13 تا 15 هست. ظهر ها و شب ها بین 20 تا 25 هست.
    اوه دانلود نکنم؟ کجایی بابا روزی کم کمش 100مگ دانلود میکنم
    شده روزی 400 مگ هم دانلود کنم
    با خیلی چیزا من مشکل دارم. مثلا" اینکه کلا" یاهو مشنجرو برام باز نمیکنه.
    برای دانلود راپیدشیر هم که بله همیشه این اررو میده ولی من از راپیدلیچ استفاده میکنم و لینکارو مستقیم میکنم راحت
    پس سرعتت خوبه.
    مسنجر که راحت باز میشه.
    خوب من فقط راپید شر نیست. بعضی سایتا میرم میگه ای پی شما مجاز به ورد نیست. کلا چونهمه از یک آی پی استفاده میکنن اینجوریه. راه حلش v p n هست. یک نمونه رایگان پیدا کردم که کار راه اندازه. هر چند دقیقه یک بار قطع میشه. میزنم رو دانلود و دانلود که شروع شد خودم قطعش میکنم اون چیز پی ان رو ولی دانلود ادامه داره
    با تشکر از شما دوست عزیز

من که هنوز این گوشی رو نخریدم که این روش را امتحان کنم اما این طور متوجه شدم که :
    شما یک فایل صوتی جدید به جای فایل صوتی اصلی درون گوشی قرار میدهید اما متوجه نمیشم که چرا صدای دوربین قطع میشود آیا گوشی قادر به اجرای فایل صوتی جدید نیست یعنی دچار نقص در عملکرد میشود و نمی تواند صدا را پخش کند؟
    یا منظورتان این است که یک فایل صوتی بدون صدا ( یعنی موقع ضبط صدا سکوت کامل باشد ) درست کنیم و به جای فایل اصلی قرار دهیم ؟
    ببین ما یک فایل صوتی جدید درست میکنیم اونم بدون صدا. یعنی شما میخوای صدا ضبط کنی میکروفن رو جدا کن و بعد ضبط کن. بعدشم از یکی دو ثانیه بیشتر نشه.
    راستی خبر دارید سری جدید گوشی کوکی با ضمانت کامتل که در دو هفته گذشته وارد بازار شده ساخت چین هست

نظر دوستان چیه ؟ فکر میکنید کوکی ساخت چین همان کیفیت کوکی ساخت کره را داشته باشد ؟
    نه!
    کیفیتشم تا تست نشه معلوم نیست دیگه. ولی به نظرمن همین مدلهای موجود و مدلهای اولیش خیلی بهترن از لحاظ کیفیت.

20. 4 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •