چیزی نمیتونم بگم جز اینکه خدا بهت صبر بده![]()
چیزی نمیتونم بگم جز اینکه خدا بهت صبر بده![]()
دوست من
چرا وقت خودت رو اینجوری تلف میکنی؟ که بعدش اخطار هم بهم بدن؟
اصلا پستهای چند صفحه آخر این تاپیک ارزش مطالعه هم ندارن، چه برسه به اینکه بخوای مطلب هم در موردشون بنویسی.
نمیدونم چرا هر چی فکر میکنم نمیشه با قیافه این ماشین کنار اومد.
دوست من چاره ای نیست اینقدر تو خیابونها زیاد شده که هر چقدر هم سعی کنی نمیتونی نبینی! ولی جدا میگم خیلی بد قیافه هست
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
در ضمن یادم رفت بگم یکی از دوستام تیبا داره از اونهایی که دو سال پیش واسه مینیاتور ثبت نام کردن و بعد بهشون تیبا دادن تابستون تحویل گرفته چند روزیه میبینم پیاده هست گفتم چی شده ماشینتو فروختی ؟ یه بد و بیراه به سایپا داد و گفت راه دور میرفته وسط راه موقع دنده عوض کردن لیور دنده ماشین کامل از جاش در اومده! میگه دیگه جرات نمیکنم سوار بشم گذاشتم تا یه مشتری واسش پیدا بشه چون دفعه دیگه شاید اینقدر خوش شانس نباشم و فرمونش از جا در بیاد![]()
ما هم یه خاطره جالب از این ماشین جالب داریم
اول که ماشینو صفر گرفته بودیم بعضی موقع ها الکی در صندوق عقب باز میشد ما گفتیم حتما ماشین ما ایراد داره و با یه سرویس درست میشه.
یه بار که تو خیابون داشتیم با تیبا جون میرفتیم که باز هم در صندوق عقب با شده بود یه تیبای دیگه دیدیم که در حالی که هیچی در صنوق عقبش نبود درش باز بود و داش تلو تلو می خورد
برا بستن درها (از در صندوق گرفته تا هر چهار در) بدبختی می کشیدیم که بیا و ببین
ببینم از اونایی که تیبا داشتن مشکل در در ها داشتند؟
می دونید چرا انقدر این تیبا زشت از اب در اومده . چون سایپا از هیچ خودرو سازی کپی نکرده و این تیبا حاصل تلاش جوانان سایپا هست![]()
نبود رقابت درست مهمترین دلیلشه
خداییش این مهندسای طراح خودرو ایرانی یکم سلیقه ندارن!؟
هرچی خودرو طراحی میکنن همه زشت و بدقواره! یکی نیست بهشون بگه بلد نیستید برید کپی کنید چرا اینقدر زور میزنید؟
گِل بازی بچه از این بهتر درمیاد!
عزیز من من خودم تو همون تاپیک جواب پستت رو دادم و گفتم گیر بکس دورش واشر
نداره و ایراد روغن ریزی از کاسه نمده و بعضی هابرای اولین بار با کلمه کاسه نمد آشنا شدن......
توصیه دوستانه منم همینه که تا وقتی کسی اطلاعی در مورد چیزی نداره نباید در موردش نظر بده......
چون دیگران در مورد سلامت روحی اون فرد شک می کنن....![]()
ببین مسئله اینه که کسی که اطلاعات کافی در مورد چیزی نداره نمیتونه در موردش با دیگران بحث کنه ....
تیبا یه ماشینیه تو رنج کیفی بقیه ماشین های ساخت داخل نه بهتر نه بد تر......
مشکل من اینه که آقایون با پراید و پیکان و روآ مشکل ندارن و تو تاپیک اون ماشین ها در مورد گیر بکس و بقیه چیزاش بحث می کنند و اون وقت به تیبا که میرسن می کن اخ اخ...
راستی اگه تمام چیزای تیبا همون پرایده ... پس چرا روی پراید خوب کار می کنن ولی وقتی همون قطعه رو روی تیبا می ذارن یهو می پوکه..........؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب بدید لطفآ؟
درضمن من اگه در مورد بوگاتی اطلاعات داشتم راجعش بحث می کردم.....حتی اگه پول خریدش رو نداشته باشم.....
Last edited by VAHIDMETALL; 09-01-2012 at 10:25.
عکس هایی از اتومبیل تیبا :
با تشکر
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)