تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 280 از 1135 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380780 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه SIMPATICO4949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

منم از همین ارم نت خط گرفتم ولی سیگنال به نویزش کمه نمیدونم مشکل از چیه. نظر شما چیه ؟
    سرعت من تا 300 هم میرسه ولی بعضی وقتا پینگ بالاست

---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------

من نهایت سرعتی که با idm گرفتم 285 بوده
    شما سرعت شبتون چطوره ؟ من شبا 1.1 گیگ دان میکنم شما چطور؟

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

سرویست 64 هست؟؟ من اولین باره میبینم سرعت اپلود بیشتر از دانلود هست

من 128 اسیاتک شیراز دارم (ارم نت ) واقعا راضی هستم خیلی کیفیتش خوبه
    جالبه منم از ارم نت خط دارم ولی isp شما زده آسیا تک ولی برای من زده information technology چرا ؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

"]

شما سرعت شبتون چطوره ؟ من شبا 1.1 گیگ دان میکنم شما چطور؟[COLOR="Silver"]

جالبه منم از ارم نت خط دارم ولی isp شما زده آسیا تک ولی برای من زده information technology چرا ؟
    من تا حالا شبانه امتحان نکردم ساعت 2 بلند شی بزنی دانلود خداییش زد حاله من شبا ساعت 10 میزارم افلاین ساعت 8 بلند میشم 40 گیگ دانلود میکنم دیگه حوصله اون رو ندارم

در مورد speedtest من خودم هم بعضی وقت ها تست میگیرم نوشته information technology ولی بعضی وقت ها میزنه اسیاتک نمیدونم جریان چیه

3. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم از همین ارم نت خط گرفتم ولی سیگنال به نویزش کمه نمیدونم مشکل از چیه. نظر شما چیه ؟
    البته زیاد کم هم نیست
    ممکنه به کیفیت خط تلفن و مرکز مخابرات بستگی داشته باشه
    یا فاصله مرکز مخابرات تا منزلتون زیادتر باشه

5. این کاربر از koorosh2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    تصميم دارم از دست اين شاتل دزد خلاص بشم و يك مشكل اساسي اين هست كه پارس آنلاين ميگه حداقل زمان از جمع شدن سرويس قبلي تا وصل شدن سرويس شما 3 هفته هست .

ممنون ميشم دوستان بگن مركز حافظ پارس آنلاين وضعش چطور هست ؟

شاتل ههمين امروزم قطع بود صبح

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    تصميم دارم از دست اين شاتل دزد خلاص بشم و يك مشكل اساسي اين هست كه پارس آنلاين ميگه حداقل زمان از جمع شدن سرويس قبلي تا وصل شدن سرويس شما 3 هفته هست .
    این رو معمولا میگن تا اگر مثلا گفتند 4 روز و سر 4 روز وصل نشد شما خودت هی زنگ نزنی بهشون . شاتل تخلیه کنه نهایت 1 هفته ای وصل میشه . تازه خود شاتل هم به مشترکاش میگه رانژه کردن 2 هفته طول میکشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این رو معمولا میگن تا اگر مثلا گفتند 4 روز و سر 4 روز وصل نشد شما خودت هی زنگ نزنی بهشون . شاتل تخلیه کنه نهایت 1 هفته ای وصل میشه . تازه خود شاتل هم به مشترکاش میگه رانژه کردن 2 هفته طول میکشه :

کد:
    ممنون
    چون من كارم جوري هست كه حتي يك دقيقه قطعي هم برام دردسر درست ميكنه و بخاطر همين ميخوام شركت ديگه عوض كنم چون شاتل افتضاح شده و غير قابل تحمل
    ولي ميخوام دوستان كه مركز حافظ پارس آنلاين دارن هم نظر بدن كه شركت عوض نكنم ببينم همونطوري هست يا بدتر

اينم پاسخ آقاي رحمتي مسئول شيراز در امور استانها :

جناب آقای *****
    با سلام
    بنده در عجب هستم با این کیفیت بد سرویس شما چرا بیش از یک سال مشترک این شرکت هستید؟ به هر روی چندین بار بنده و دیگر همکاران هم خدمت شما اطلاع رسانی کردیم که این بهترین سرویسی است که به شما ارائه خواهد شد. خواهشمندم در صورت نارضایتی از سرویس بدون هیچ گونه درنگ شرکت ارائه دهنده سرویس خود را تغییر دهید. در غیر این صورت بر خلاف میل باطنی و زیر پا گذاشتن اصول مشتری مداری، مجبور خواهیم بود از ارائه سرویس به شما خودداری کنیم.
    با سپاس

10. این کاربر از farzad_sh_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام يه آدم خير پيدا ميشه تنظيمات مودم واسه ماتريكس رو به من بگه فقط بگه يوزر و پس و چي بزارم و pci vcc بايد چي باشن ( درست نوشتم؟ ) : دي

اين دوست ما اهريمن كجاست بياد از شاتل دفاع كنه كارت تخفيف بده و ... دور هم هستيم بخنديم لول
    راستي من هم شاتل داشتم هم پارس انلاين جفتشوش آشغال اند طرف پارس نري بهتره مگر اينكه همسايه تون داشته باشه آدم واردي هم باشه بشه به حرفش اعتماد كرد

---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

سلام يه آدم خير پيدا ميشه تنظيمات مودم واسه ماتريكس رو به من بگه فقط بگه يوزر و پس و چي بزارم و pci vcc بايد چي باشن ( درست نوشتم؟ ) : دي

اين دوست ما اهريمن كجاست بياد از شاتل دفاع كنه كارت تخفيف بده و ... دور هم هستيم بخنديم لول
    راستي من هم شاتل داشتم هم پارس انلاين جفتشوش آشغال اند طرف پارس نري بهتره مگر اينكه همسايه تون داشته باشه آدم واردي هم باشه بشه به حرفش اعتماد كرد

12. این کاربر از AprilFool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

بستگی به مخابراتتون فرق میکنه
    VPI/VCI معمولا 0/35 هستش
    یوزر نیم هم
    کد:
    هستش که جای * شماره تلفن خطی که ADSL روشه و پسورد هم معمولا چهار رقم آخر شماره تلفن هست البته اینا رو باید بهتون داده باشن !

14. این کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

يك مشكل اساسي اين هست كه پارس آنلاين ميگه حداقل زمان از جمع شدن سرويس قبلي تا وصل شدن سرويس شما 3 هفته هست .
    به من هم همین حرف رو زدند ولی من خودم شخصا به مخابرات مرکزی خیابان قصرالدشت سر ولی عصر قسمت دیتا پیش خانم توکلی رفتم و 2 روزه خط رو برای پارس آنلاین رانژه کرد.

16. 2 کاربر از koorosh2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

128 لاوان ساعت 12:30

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •