تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 381 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

وقتی میام فایل های حجیم مثلا 700 مگی رو وی گوشیکپی کنمم در حین کپی هی چند خط پر میشه و دوباره بر میگرده از اول ... منظورم از خط همون خط هایی هست که به طور شماتیک نشون میده که چقدر از فایل کپی شده.. جریان چیه؟ مشکل کجاس؟

سلام.

داشتم همین جوری صفحات قبل رو میخوندم به این پست شما برخوردم.نمیدونم چرا قبلا" ندیده بودم.چرا شما برای ارسال فایلهای بزرگ از حالت رم ریدر گوشی استفاده نمیکنید؟(گوشی رو میکنید رم ریدر و My Storage یا Storage card رو میکنید مموری کارت).به هر حال من توضیح میدم چون فکر میکنم دوستان از این قابلیت بی اطلاع بودن وگرنه جواب شمارو میدادن یا اینکه شما خودت استفاده میکردی.
    واسه این کار به مسیر زیر برید:

Settings=>Connections=>Usb Connection mode
    در این قسمت تیک گزینه دوم یا همون Mass Storage رو بزنید .حالا اگر مموری کارت دارید و مقصد ارسال فایل اونجاست که Storage Card رو انتخاب کنید در غیر اینصورت هم که بصورت دیفالت خودش روی My Storage ( حافظه 8 یا 16 گیگ ) هست .اکی کنید و بیایید بیرون حالا وقتی گوشی رو با کابل USB وصل میکنید بصورت یک رم ریدر عمل میکنه و با همون سرعت رم ریدر میتونید فایل بریزید رو گوشی یا از رو گوشی کپی کنید تو کامپیوتر.
    امیدوارم مشکل دوستان در ارسال فایلهای بزرگ به گوشی یا از گوشی به کامپیوتر حل شده باشه.

2. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام.

چیرو با رجیستری نمیشه درست کرد؟
    اين كاليبره كردن كه فرمودين رو عرض كردم.
    كسي كابل tv اين گوشيو گرفته؟

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام.

داشتم همین جوری صفحات قبل رو میخوندم به این پست شما برخوردم.نمیدونم چرا قبلا" ندیده بودم.چرا شما برای ارسال فایلهای بزرگ از حالت رم ریدر گوشی استفاده نمیکنید؟(گوشی رو میکنید رم ریدر و My Storage یا Storage card رو میکنید مموری کارت).به هر حال من توضیح میدم چون فکر میکنم دوستان از این قابلیت بی اطلاع بودن وگرنه جواب شمارو میدادن یا اینکه شما خودت استفاده میکردی.
    واسه این کار به مسیر زیر برید:

Settings=>Connections=>Usb Connection mode
    در این قسمت تیک گزینه دوم یا همون Mass Storage رو بزنید .حالا اگر مموری کارت دارید و مقصد ارسال فایل اونجاست که Storage Card رو انتخاب کنید در غیر اینصورت هم که بصورت دیفالت خودش روی My Storage ( حافظه 8 یا 16 گیگ ) هست .اکی کنید و بیایید بیرون حالا وقتی گوشی رو با کابل USB وصل میکنید بصورت یک رم ریدر عمل میکنه و با همون سرعت رم ریدر میتونید فایل بریزید رو گوشی یا از رو گوشی کپی کنید تو کامپیوتر.
    امیدوارم مشکل دوستان در ارسال فایلهای بزرگ به گوشی یا از گوشی به کامپیوتر حل شده باشه.
    اینو میدونستم آریا جان سوالم چیز دیگه ای بود.. ببین من وقتی در حالت معمولی میزنم به پی سی همون مشکلی که گفتم پیش میاد ..میخوام بدونم گوشیم ایرادی داره یا نه؟ ممنون که جواب میدی

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اين كاليبره كردن كه فرمودين رو عرض كردم.
    كسي كابل tv اين گوشيو گرفته؟

سلام.

والا من فکر میکنم 7تا 8 صفحه آخر رو دوباره خوندم جایی ندیدم گفته باشم کالیبره کردن از طریق رجیستری قابل حله.احتمالا" جایی گفتم بالا بردن حساسیت تاچ از طریق رجیستری قابل حله ,که هست .یعنی شما میتونی حسایت تاچ رو بالا ببری که کمتر نیاز به فشار به تاچ باشه که تاچ کمتر آُسیب ببینه.البته فکر میکنم جایی خونده باشم که تنظیم کالیبراسیون هم تا حدودی با رجیستری قابل اصلاح هست ولی چون مطمئن نبودم و خودم تست نکرده بودم چیزی ننوشتم.دوباره پیگیری و تست میکنم اگر ممکن باشه خدمتتون عرض میکنم.
    در مورد کابل TV من نگرفتم اما بعضی از دوستان گرفتن .در اون برهه از زمان که دوستان گرفتن سالم بودن یا نبودن کابل 50 ,50 بود.یکی قرار بود تو علاءدین کابل سالم رو بیاره میرم سوال میکنم اگر اورده بود آدرس و قیمت رو خدمتتون عرض میکنم.

6. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام.

والا من فکر میکنم 7تا 8 صفحه آخر رو دوباره خوندم جایی ندیدم گفته باشم کالیبره کردن از طریق رجیستری قابل حله.احتمالا" جایی گفتم بالا بردن حساسیت تاچ از طریق رجیستری قابل حله ,که هست .یعنی شما میتونی حسایت تاچ رو بالا ببری که کمتر نیاز به فشار به تاچ باشه که تاچ کمتر آُسیب ببینه.البته فکر میکنم جایی خونده باشم که تنظیم کالیبراسیون هم تا حدودی با رجیستری قابل اصلاح هست ولی چون مطمئن نبودم و خودم تست نکرده بودم چیزی ننوشتم.دوباره پیگیری و تست میکنم اگر ممکن باشه خدمتتون عرض میکنم.
    در مورد کابل TV من نگرفتم اما بعضی از دوستان گرفتن .در اون برهه از زمان که دوستان گرفتن سالم بودن یا نبودن کابل 50 ,50 بود.یکی قرار بود تو علاءدین کابل سالم رو بیاره میرم سوال میکنم اگر اورده بود آدرس و قیمت رو خدمتتون عرض میکنم.
    یعنی شما میگی حساسیت تاچ رو بالا ببریم بهتره برای عمر گوشی؟؟؟// یه سوال دیگه . چیکار کنم که صدا در حالت مکالمه کمتر بشه... وقتی رو مینیمم هست بازم بلنده و کسی که نزدیک باشه میشنوه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

یعنی شما میگی حساسیت تاچ رو بالا ببریم بهتره برای عمر گوشی؟؟؟// یه سوال دیگه . چیکار کنم که صدا در حالت مکالمه کمتر بشه... وقتی رو مینیمم هست بازم بلنده و کسی که نزدیک باشه میشنوه
    سلام.

در مورد حساسیت تاچ,وقتی حساسیت تاچ بالا باشه شما فشار کمتری رو تاچ میاری و با توجه به نوع تاچ امنیا باعث میشه تاچ گوشی قوس برنداره و دیرتر خراب بشه.اما در مورد صدا والا الان چیزی به نظرم نمیرسه تست میکنم جواب میدم.(اگر راه حلی پیدا کردم.)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام.

من سرعتم پایینه وگرنه برنامه ای که گفتم برات آپلود میکردم.(منتظرم ADSL م که قطع شده دوباره راه بیفته.
    اما اینکه شما تا آخر عمر میخوای بلوتوث امنیا رو روشن نزاری که کسی نتونه بره تو و هر کاری رو بکنه,شما که امنیا نداری و X1 رو داری حالا این جمله 2تا معنی میتونه داشته باشه یا دلت واسه امنیا دارها سوخته یا اینکه......!!!!!
    شما چرا موضوع را عوض ميكني
    اولا برنامه هاي بلوتوث كم حجم هستند
    با دايلاپ هم ميشه راحت اپ كرد
    حالا شما لازم نيست زحمت اپلود بكشيد
    شما اسم برنامه را بگين تا خودم سرچ كرده و پيدا كنم
    اگه نه برنامه را نداري بحثش جداست
    درسته من امنيا ندارم ولي دلم هم براي امنيا دارها نسوخته
    بلكه دوستم امنيا داره و نميتونه با اين مشكل بسازه
    واسه همين از من خواسته كه يه چيزي براش پيدا كنم تا مشكلشو حل كنه
    منم خيلي گشتم چيزي نيافتم
    گفتم شايد شما چيزي داشته باشين
    یا دلت واسه امنیا دارها سوخته یا اینکه......
    اين واقعا چه معني داره ؟
    من با صراحت كامل اينجا مشكل گوشي را بيان كردم
    و انتظار دارم در مورد مشكل گوشي جوابي بگيرم
    در حالي كه شما به چيزهاي ديگه اي فكر ميكنين

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

شما چرا موضوع را عوض ميكني
    اولا برنامه هاي بلوتوث كم حجم هستند
    با دايلاپ هم ميشه راحت اپ كرد
    حالا شما لازم نيست زحمت اپلود بكشيد
    شما اسم برنامه را بگين تا خودم سرچ كرده و پيدا كنم
    اگه نه برنامه را نداري بحثش جداست
    درسته من امنيا ندارم ولي دلم هم براي امنيا دارها نسوخته
    بلكه دوستم امنيا داره و نميتونه با اين مشكل بسازه
    واسه همين از من خواسته كه يه چيزي براش پيدا كنم تا مشكلشو حل كنه
    منم خيلي گشتم چيزي نيافتم
    گفتم شايد شما چيزي داشته باشين

اين واقعا چه معني داره ؟
    من با صراحت كامل اينجا مشكل گوشي را بيان كردم
    و انتظار دارم در مورد مشكل گوشي جوابي بگيرم
    در حالي كه شما به چيزهاي ديگه اي فكر ميكنين

سلام.
    اینو کی گفته که تمام برنامه هاش کم حجم هستن؟
    یک نگاه به نوشته خودتون بندازید متوجه میشید من چی میگم.میتونیم هم به قضاوت دیگران بزاریم ببینیم برداشت دیگران چیه.
    سرچ کردن هم فکر خوبیه ,همون پیشنهادی که تو چند تا از پستهاتون به دیگران دادید.به هر حال من اینجا نمیام واسه بحث کردن ,میام که مشکلاتم رو با کمک دیگران حل کنم یا اگر تونستم با همفکری مشکلی از دیگران حل کنیم.
    اینجا دوستان خیلی بی تعصب حرف میزنن نمونه بارزش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و

کد:
    مقایسه ژیان با بنزه که تو این مقایسات ژیان سرور بنز اعلام شده!!!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام.
    اینو کی گفته که تمام برنامه هاش کم حجم هستن؟
    یک نگاه به نوشته خودتون بندازید متوجه میشید من چی میگم.میتونیم هم به قضاوت دیگران بزاریم ببینیم برداشت دیگران چیه.
    سرچ کردن هم فکر خوبیه ,همون پیشنهادی که تو چند تا از پستهاتون به دیگران دادید.به هر حال من اینجا نمیام واسه بحث کردن ,میام که مشکلاتم رو با کمک دیگران حل کنم یا اگر تونستم با همفکری مشکلی از دیگران حل کنیم.
    اینجا دوستان خیلی بی تعصب حرف میزنن نمونه بارزش :

کد:
    و

کد:
    مقایسه ژیان با بنزه که تو این مقایسات ژیان سرور بنز اعلام شده!!!!
    اون تاپيكي كه معرفي كردي چه ربطي به بحث من و تو داره
    در اونجا محمد زحمت كشيده و منصفانه دو گوشي را مقايصه كرده
    من گفتم كه تمام برنامه هاش كم حجمه ؟
    شما در يك پست حرفمو عوض كردين
    اگه دقت كنين من گفتم تمام برنامه هاي بلوتوث كم حجم هستند و واقعيت همينه
    در حالي كه ممكنه برنامه حجيم بيشتر يافت بشه ...
    من كاري ندارم حالا بقيه قضاوت كنند
    سرچ كردن بله پيشنهاد خوبيه
    اما اگه دقت كنين من گقتم چيزي يافت نكردم
    پس من قبلا خيلي سرچ كردم و به نتيجه اي نرسيدم واسه همين از دوستان كمك خواستم
    شما ميگين براي بحث كردن نيومدين در حالي كه همه چيز گفتين به غير از اوني كه من نياز داشتم
    در هر صورت ادم ممكنه يه چيزي اشتباهي بگه حالا عيب نداره
    شما هم اگه اون برنامه را نداشتين نيازي نبود بگين دارين ولي به خاطر پائين بودن سرعت اينترنت اونو اپلود نميكنين
    چون من گفتم اسمشو بگين در حالي كه اسمشم نگفتين

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اون تاپيكي كه معرفي كردي چه ربطي به بحث من و تو داره
    در اونجا محمد زحمت كشيده و منصفانه دو گوشي را مقايصه كرده
    من گفتم كه تمام برنامه هاش كم حجمه ؟
    شما در يك پست حرفمو عوض كردين
    اگه دقت كنين من گفتم تمام برنامه هاي بلوتوث كم حجم هستند و واقعيت همينه
    در حالي كه ممكنه برنامه حجيم بيشتر يافت بشه ...
    من كاري ندارم حالا بقيه قضاوت كنند
    سرچ كردن بله پيشنهاد خوبيه
    اما اگه دقت كنين من گقتم چيزي يافت نكردم
    پس من قبلا خيلي سرچ كردم و به نتيجه اي نرسيدم واسه همين از دوستان كمك خواستم
    شما ميگين براي بحث كردن نيومدين در حالي كه همه چيز گفتين به غير از اوني كه من نياز داشتم
    در هر صورت ادم ممكنه يه چيزي اشتباهي بگه حالا عيب نداره
    شما هم اگه اون برنامه را نداشتين نيازي نبود بگين دارين ولي به خاطر پائين بودن سرعت اينترنت اونو اپلود نميكنين
    چون من گفتم اسمشو بگين در حالي كه اسمشم نگفتين

من نیازی ندارم که بخوام دروغ بگم.راهنماییت میکنم تو XDA بگرد پیدا میکنی.کم حجم هم نیست .اشتباهی هم چیزی نمیگم.باور هم نمیکنی میتونی یکی که قابل اطمینانت باشه تهران باشه بگی قرار بزاره بیاد ببینه عزیزم.
    یکبار دیگه پست منو بخون دقیقا" هر چیزی گفتم جواب صحبتهای شما بود اما توهینی نکردم.اینجوری هم جواب ندادم:

<< چون مجبورم يه جوابي بهت بدم
    واسه خاطر همين برات اپ ميكنم و لينكشو ميدم
    شما سعي كنيد هميشه از سرچ استفاده كنيد>>

شاد و پیروز باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •