تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 280 از 502 اولاول ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,791 به 2,800 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه pedarkhandeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    عشقم ایران-تهران

پيش فرض

یك سوال دیگه هم دارم الان انتی ویروس من (norton)بعد از دوماه غیر فعال شده وپیغام می ده كه بایدsubscribeبشه با وجودی كه ویندوز اورجینال بروی لپتاپم با انتی ویروس(نسخه دوماهه)نصب بود وup dateهم به خاطر اینترنت باسرعت پایین نكردم الان باید انتی ویروسم رو پاك كنم ویكی دیگه نصب كنم یا راه حل دیگه ای هم هست ببخشید خیلی طولانی شد
    باتشكر

سوال اولی رو نمیدونم ولی

سوال دومی

آنتی ویروس عالی داری چون همه ی ویروس ها رو بدون شک با سرعت پاک میکنه
    انتی ویروست اگه norton internet security 2011 عالی میشه و هر هفته برو کافی نت تو گوگل بزن new update norton اول سایت آپدیت شرکت symantec است و باز می کنی

اونجا اگر ویندوز 64بیتی هستی اخر های صفحه هست ولی اگر 32 بیتی هستی اول سایت برای دانلود دارد با برنامه افزایش سرعت دانلود اون رو به راحتی ظرف 20 دقیقه دانلود میکنی

بیا خونه دوبار کلیک و ok رو بزن

2. این کاربر از pedarkhandeee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

یك سوال دیگه هم دارم الان انتی ویروس من (norton)بعد از دوماه غیر فعال شده وپیغام می ده كه بایدsubscribeبشه با وجودی كه ویندوز اورجینال بروی لپتاپم با انتی ویروس(نسخه دوماهه)نصب بود وup dateهم به خاطر اینترنت باسرعت پایین نكردم الان باید انتی ویروسم رو پاك كنم ویكی دیگه نصب كنم یا راه حل دیگه ای هم هست ببخشید خیلی طولانی شد
    باتشكر
    سلام،
    دوست عزيز اين نسخه از آنتي ويروسي كه رو لپ تاپتون نصب بوده به صورت trial هستش و فقط 2 ماه بهتون جواب ميده.
    بعد 2 ماه آپديت نمي شه...
    تو سايتشم اينو نوشته:
    Symantec™ Norton Internet Security™ 2011, 60 days live update

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

الان اين بحث و تبادل نظر درباره اچ پيه؟

پست اول اين تاپيك رو هر كي بخونه كافيه نظرش راجع به اين برند منفي شه

من از اولين پستم تو اين فروم زياد نمي گذره

فقط هم به خاطر همين تاپيك عضو شدم چون تو گوگل كه داشتم در مورد يه مشكلي كه با لپ تاپم داشتم تحقيق مي كردم بعد از اين كه خسته شدم تو گشتن و ترجمه كردن سايتاي خارجي يه سرچ هم تو پيجاي ايراني دادم و اين تاپيك تنها مرجعي بود كه در موردش يه چيزايي پيدا كردم البته اون موقع عوض نشدم و وقتي دنبال عكساي 2300 بودم پست دوست خوبم اقا حميد رو ديدم (اگه اشتباه نكنم با يوزر حميد كريزي 2) عضو شدم و خيلي چيزا ازشون ياد گرفتم.

الان تو لينكايي كه anon عزيز گذاشته بودن صفحه اول رو براي بار دوم ديدم

بعد از خوندن پست اول كه ويرايش شده نظرم عوض شده

و اين اخرين پستم خواهد بود

اگه به هر كدوم از دوستان بي احترامي شده از طرف من عذر مي خوام فقط بحث در مورد يه برند بوده و صحبت در حد همون برند

براي همتون ارزوي موفقيت مي كنم
    سلام،
    خوب هستين آقا مسعود؟
    آقا اين حرفا چيه كه مي زنين؟
    روز ما رو خراب كردين كه...
    شما چشم و چراغ اين تاپيك هستين.
    والا من نه شما رو از نزديك مي شناسم و نه اين كه شما پسر خالم هستين، ولي تو اين يه ماهي كه ميام تو اين فروم، از تك تك پست هاتون استفاده كردم...
    اصولا به نظر من تو اين جور جوامع مجازي، اون چيزي كه مهمه رعايت ادب، احترام گذاشتن به نظرات بقيه، و نگاه حرفه اي به موضوع هاس كه شما تو پست هاتون هميشه اينا رو با هم يه جا داشتين...
    فكر كنم خيلي از رفقا هم نظر منو داشته باشن.
    حالا نمي دونم چي شده كه حرف از رفتن مي زنين.
    اگه به خاطر اين پسته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به هر حال اين دوستمون هم نظر خودشونو دارن و واسه ما محترمه نظرشون. رو نظر ايشون بحث هم شده؛ حتي خود شما هم همون موقع پست دادي و دلايلي رو آوردي. ايشون هم استدلال هاي خودشونو دارن. سرآخر اين باقي يوزر ها هستن كه ميان مي خونن نظراتو قضاوت مي كنن.
    اين كه ناراحتي نداره دوست عزيز.
    مهم اينه كه شما هستين و بقيه (كاربراي آماتوري مثل من) از نظرات شما و باقي دوستان استفاده مي كنن؛ احيانا سئوالي يا نظر متفاوتي داشتن بيان مي كنن.
    خلاصه چيزي كه واسه من با ارزشه اينه كه شما (و دوستان ديگه اي مثل شما) ميان بدون هيچ چشمداشتي وقت مي زارن و به سئوال هاي بقيه جواب مي دن.
    پس خواهشا اگر واستون ممكنه ما رو از نظراتتون (كه خيلي هاش بر پايه ي تجربيات شخصي و تست مدل هاي مختلف اين برند هست) بي نصيب نگذارين...
    يا هو

داره خودمونی میشه javad026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام،
    دوست عزيز اين نسخه از آنتي ويروسي كه رو لپ تاپتون نصب بوده به صورت trial هستش و فقط 2 ماه بهتون جواب ميده.
    بعد 2 ماه آپديت نمي شه...
    تو سايتشم اينو نوشته:
    Symantec™ Norton Internet Security™ 2011, 60 days live update
    ممنون ازجوابتون
    اره دقیقا همین طوری بوده وفكركنم norton2010باشه چون دردرایوcتاریخcreatاونرو 2010 نوشته حالا unistallبكنم ویك انتی ویروس دوسه هزار تومانی نورتون یا یك انتی ویروس دیگه نصب كنم یا كاردیگه ای پیشنهاد میدید چون الان هیچ استفاده ای نمی شه ازاون كرد
    درمورد سوال اولم منظورم اینه كه شما لپ تاپ تون مدام به برق وصل (حتی وقتی shout down)است(مثل كامپیوتر معمولی كه پاورش همیشه به برق وصل است) یا فقط وقتی كه استفاده میكنید شارژرو به برق وصل میكنید
    با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

وقتی تومدل های اچ پی دقیقتر شدم دیدم مدل کارت گرافیک ان ATI است من هیچ شناختی نسبت به کارایی این مدل ندارم بیشتر ترجیح می دم nvidia باشه اگه کسی بتونه در مورد این مدل توضیحاتی بده ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

ممنون ازجوابتون
    اره دقیقا همین طوری بوده وفكركنم norton2010باشه چون دردرایوcتاریخcreatاونرو 2010 نوشته حالا unistallبكنم ویك انتی ویروس دوسه هزار تومانی نورتون یا یك انتی ویروس دیگه نصب كنم یا كاردیگه ای پیشنهاد میدید چون الان هیچ استفاده ای نمی شه ازاون كرد
    درمورد سوال اولم منظورم اینه كه شما لپ تاپ تون مدام به برق وصل (حتی وقتی shout down)است(مثل كامپیوتر معمولی كه پاورش همیشه به برق وصل است) یا فقط وقتی كه استفاده میكنید شارژرو به برق وصل میكنید
    با تشكر
    سلام،
    در مورد آنتي ويروس نظرا متفاوته، ولي من خودم به شخصه اولين كاري كه كردم اين بود كه norton پاكش كردم و nod ريختم روش؛ چون 3 سالي مي شه كه ازش استفاده مي كنم و ازش راضيم. حالا شما هر آنتي ويروسي كه دوس داشتي بريز، فرقي نمي كنه avira, kaspersky, norton, ... (خودتم مطمئنا بهتر از من مي دوني كه هر چي كه مي ريزي بايد حتما قابليت آپديت شدنو داشته باشه...)
    راجع به شارژ هم من تا وقتي كه لپ تاپم روشنه همش سيم شارژش به برقه؛ ولي وقتي كه خاموشه درش مي آرم. تو خاموش كردنم وقتي شما shutdown (و يا hibernate) مي كنين مي تونين سيمو در آرين چون از شارژ باتري كم نميشه. ولي وقتي سيستم مي ره رو sleep اون وقت از شارژ باتري تون يه مقدار نسبتا كمي مصرف مي شه...
    البته تو اين مورد (در آوردن يا در نياوردن سيم شارژ) دوستان با سواد تر از بنده هستن كه مي تونن كمكتون كنن...

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

وقتی تومدل های اچ پی دقیقتر شدم دیدم مدل کارت گرافیک ان ATI است من هیچ شناختی نسبت به کارایی این مدل ندارم بیشتر ترجیح می دم nvidia باشه اگه کسی بتونه در مورد این مدل توضیحاتی بده ممنون میشم
    سلام،
    hp هم با nvidia كار مي كنه و هم ATI.
    اين دو شركت به نوعي رقيب همديگه به حساب ميان و هر دو شركت معتبرن.
    شما هم نسبت به كارت هاي گرافيك ATI نگران نباشين، چون امتحانشونو به خوبي پس دادن.
    در مورد اين دو شركت اين 2 تا لينك ويكي پديا توضيحات نسبتا خوبي داده:
    کد:
    کد:

9. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminhacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا تاپیک آنتی ویروس اینجا نیست
    کلا یک مشکل این تاپیک اینه که از هر دوتا پست یکی میاد میگه شنیده داغ می کنه حالا داغ می کنه ؟ .... خدایی ؟ .... قول ؟
    فایده نداره منم همین جوری بودم اما دوستان رعایت کنید یک چندتا صفحه رو بخونین همه چی گیرتون میاد
    من نمیگم درباره گرمایش مدل خاصی صحبت نکنین من میگم درباره کل یک برند صحبت نکنین ... hp داغ می کنه یا نه ؟
    انگار hp مودم که اینجوری می پرسن الان نصف این تاپیک درگیر همین سواله
    یکمم این سوال داره میشه شبیه اینکه آیا بخاری داغ می کنه ؟
    حالا دیگه خود دانید
    یا حق

داره خودمونی میشه aminhacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ضمنا دوستان لطفا سوالای خودتون راجع به این دو مدل 3140 و 3150 رو تو این تاپیک بپرسین
    کد:
    دوستان هم هستن که می تونن راهنمایی های لازم رو بکنن

موفق باشید

یا حق

داره خودمونی میشه mohamad gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم
    من موندم این مدل رو بگیرم یانه
    چون باتوجه به مدلش که از3140پایین تره میترسم کیفیت صفحه نمایشش پایین باشه مدلیکه من میگم3052nrهستش
    اگه مونیتورش خوب نیست برای دیدن فیلم برم سراغ مدل دیگه ای
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •